| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:21
- Nahlásit
nemethova5
mohlo se to tak stáít, většinou způsobí břišní kýlu fena vehementním olizováním, taháním za pupeční šňůru při ošetřování štěněte po porodu, díra tam bejt mohla, ale ne skrz břicho, kůže byla neporušená.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:23
- Nahlásit
kejtlinnevim,reknu ti na rovinu,prd tomu rozumim a uz jsem rada,ze to mame tohle posrany obdobi za sebou.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:25
- Nahlásit
nemethova5 kejtlin
no co vim dost chovatelu kylu operuje svym stenatum klidne v 4-5 tydnech, coz mi prijde dost brzy, protoze druhy nazor je, ze dobrej vet by to neudelal driv jak ve 3 mesicich. My ted mame 3,5 mesice, a pred 14 dny mel pes posledni ockovani a ode dneska za tyden ma mit vzteklinu a vet to chtel delat jeste pozdeji, kvuli zatezi z ockovani. Ale zase delat to treba v 5 mesicich mi prijde pozde, dokud je malinkej bude to jednodussi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:28
- Nahlásit
Atusch
já to nechala dělat jednou v 7mi měsících jezevčici-ok, pak druhý jezevčici v 5ti měsících-udělala se jí znova, a NO v 5ti měsících - ok a dělal to ten samý veterinář, velmi kvalitní co své práci rozumí, dělá se to po posledním očkování po něm 14 dní nejdříve.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:30
- Nahlásit
kejtlin
jj mame tech 14dni po te posledni ctyrkombinaci, a vzteklinu dam klidne pozdeji, neni kam spechat...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:34
- Nahlásit
Atuscha dost,at si v pohode!jsem proste hysterka!a malemu areskovy vyrizujeme od psaku pusinky psi!takze at je vse v poho a bez stresu.
kejtlinhele a taky si myslim,jak je pes celkove v kondici a dalsi veci,si myslim ja tra to nemusi byt pravda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:36
- Nahlásit
nemethova5
ta kondice asi je to logický, ale amálka je v dobrý kondici, a stejně se jí udělala znova i když ji měla malou, holt půjdeme znova nejdřív měla falešku ated´ nejsou prachy.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:38 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
nemethova5
ja zas takova hysterka nejsem, jsem rada informovana a rada pocitam se vsim moznym... jestli se to da tak rict...
ale ok, nechame toho, akorat to tady zaplacavame ..
Aresek spinka tak pusinky dostane pred operaci zitra
dobrou, pro dnesek to balim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:47
- Nahlásit
jdu taky číst a chrápat, zejtra jedu na přednášku do kralup, snad tam nezabloudím.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:54
- Nahlásit
tak - máme injekce - proti bolesti, B12 a ATB. Pak se uvidí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 23:26
- Nahlásit
malinkano psala jsem ti meila a ty nic???chudak malej starej,co na to vet?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 23:48
- Nahlásit
no nic decka,jdu chrnet,dneska jsem toho moc nenaspala!
tak se mejte dobrou vssssseeeeeeemmmmm.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 05:51
- Nahlásit
FStávat a makat, už je čtvrtek!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 07:14
- Nahlásit
dobré ráno všem,je tu zima,jsem dala elis obleček a stejně si ho sundala,takže tapkala bez něj a bylo jí evidentně líp
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 07:41
- Nahlásit
krásné ráno!
ted sem koukla na intronét na počasí,sobota je úpa samej mrak a chcát myslíte že se to týká jen Práglu nebo i nás na divokym západě? Žáby vůbec nesleduju, tak nevim, ale chci v sobotu na pořádnej vejlet, chci a chci, ale pachtit se 40km v dešti teda nee.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:17
- Nahlásit
Ahoj Lidišky
Len sa chcem pochvalit toto su dvaja krpcusi, hneducky cokoladkovy je moj, bezova samicka priatelova...
Mozme si po nich ist az o 4 tyzdne no uz sa nefieem dockat
Uz som jednu zajdulu mala, alebo ta mi po tyzdni doma zomrela na myxomatozu, zalepili sa jej dychacie dutiny a pomali odchadzala, tak sme ju museli dat utrati ozaj nemame tu temu o kralickoch?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:26
- Nahlásit
Silwuska
je tady téma o zajících.
Krásné barvičky.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:32
- Nahlásit
Ahoj, nemohl by mi někdo z Prahé vyzvednout tašku v outdoor outletu? Je to někde Na Praze 2, píšou Slavíkova 5, maj od desíti... čistě teoreticky...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:34
- Nahlásit
Dobré ráno!
Se na ty zkoušky můžu vykašlat, když se mi 14 dní před nima zdají uplně divný sny. Normálně se mi zdálo, že jsem na obranu nastupovala oblečená jen v podprsence a kalhotkách. Fakt už mi z toho hrabe.
Dneska budu v práci až do šesti, takže mi z toho asi taky hrábne.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:38
- Nahlásit
dobre rano
bonc
ja vim, zes to nemyslela zle, klobouk dolu, ze jste se ujali ditete s problemem . to kazdy nedokaze.
Jinak tenhle vyzkum neni francouzsky, ale holandsky. Je mi jasny, ze delate co muzete. Treba na tvy decko fakt nic nezabere, nevim. Ja jim pisnu mail a zeptam se, jestli nahodou nevi, existuje-li nejake podobne centrum v Cesku, jo? Pak ti dam vedet. Ona tam ta vedouci toho vyzkumu sama rika, ze meli i dva pripady, kdy to proste nemelo zadny vliv, ale i popisuje pripady, ze ty deti po cca roce nevykazovaly zadne priznaky ADHD. Jak je tvoje decko stare a je to kluk?
Mozna bys o tom mohla promluvit prilezitostne s tou psycholozkou, dat ji odkaz na ty stranky, maji to tam i v anglictine, treba by vedela, kdo se tim v Cechach zabyva a jestli vubec.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:56 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
Dobr den
Danoušek je na tom lépe. Donce se chová jako, zdravý.
nemethova5
a)měla sem toho moc, za b) odepíšu,
bonc
i nás na divokym západě?
Davídková chce emigrovat? Jsem vot DO.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:03
- Nahlásit
malinkacus pani,krasne a dobre zpravy,jsem moc rada,ze je na tom evidentne danousek lip,jj,jsem zvedava co mi pani napisete.
a jinak dobre rano vsem!jsem totalne nas.ana!jsem jako myslela,ze se vyspim,ale ten blbec cernej si uz chtel ve ctyri hodiny rano hrat!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:13
- Nahlásit
leyenda
Je to sedmiletej kluk. Je toho tam víc, k ADHD ještě velmi špatnej start do života, hodně špatná socializace, inteligenci taky neměl po kom zdědit..bohužel si to vybral s plnou parádou. Je z velmi vzdáleného příbuzenstva (větev kterou zamlčuju), matka alkáč, otec alkáč, celej první, tak důležitej rok v kojeňáku, podařilo se nám ho vybojovat až ve 4 letech. Do 3 vůbec nemluvil...no zábava.
To budeš strašně hodná, to mě fakt zajímá jestli tu máme taky takový centrum. Psycholožce to určitě řeku až se k ní proboxujem, ale ona se s náma moc nebaví, furt ho jenom testuje (a pak nám řekne "už je to lepší,dneska už nepadal ze židle" ), tak uvidim co ona na to..
Silwuska
Já mam taky králíka! Bojovýho. Fotku sice nevidim (ostatně jako téměř vždy), ale určitě jsou krásný!!
malinka
DO - Domažlice? Já jsem ještě západnější, Vary..
Davídková chce emigrovat společné bydlení ještě nebylo na pořadu, jsem horal, tak nevim nevim...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:23
- Nahlásit
zdaréc fšici!
bonc
trošku jsem gůglila, znáš tyhle stránky? http://www.adehade.cz/
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:32
- Nahlásit
Baysha
jo jo, ale dík!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:33
- Nahlásit
Kdo všechno přijede 30.10.? Potřebuju to vědět a nutně, závazně, nejlépe ihned.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:37
- Nahlásit
bonc
Akoze nevidis?? to ma stve, to musis vidjet skuste si klinot na tento link
http://picasaweb.google.sk/115053131856043072773/H Vrh3Tyzdne?authkey=Gv1sRgCM_I5sr-9fukRA#
A co to mate? jakyho bojovyho??
Btw. s chlapeckom drzim palce, najhorsie veci si musia odniest ti najnevinnejsi
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:43
- Nahlásit
Silwuska
Silwusko nedá mi to a musím napsat, že jsou oba úžasní opravdu fakt krásni. Tož to bude sehraná dvojka, super barvy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:46 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
fyfyjová
Ty vado, hlíddačkový Sádlo )))) Přesně takhle bud v tom znaku automobilky - Sádolvo ))))
Maky a Trix
Je to někde Na Praze 2, píšou Slavíkova 5, maj od desíti... čistě teoreticky...
vedle toho pracuju, naval podrobnostě, vyzvednu ti to ty pako ))
Přijedou ti, co jsou napsaní jako posátka. Asi o 4 strany spjět.
Dobré jitro, dnes myslíme na Bůcha války a Danouška vot malinky.
Děcka, mařena furt eště nedrží, sme to zkoušeli, furt pouští, je jak blbá. Už by to měla pochopit, ne? Zase sem jí majzla peškem po palici, dnes mu ustříhnu poutko, blbka to za něj furt chytá, i když jí to přendavám na správný držení.
Silwuska
dobrý deň, máte zájce? Alebo zajačiky, alebo zajace, alebo to sú morčacie mesa? )))) Aj tu bolo a je téma o zajacoch, musíte pohľadať. A ste čudná, alebo ste zožrali mačku? Mám aj cerusku.... )))))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:48
- Nahlásit
Opakuji, dnes večer je uzavírka na sáčky na závod o sáček jílu nebo jaksetosakrabudejmenovat. Kdo mi nenapíše na mail, že dorazí, sáček mít nebude. Závazně, prosím, případní nedostavivší si mě nepřejou )))
a mail makysek.rybaru(a)gmail.com
|