| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:41
- Nahlásit
Gerda
lidííí mě serete, že já nemužu
budu se aspoň těšit na mikulášskou, a kdy si vyzvednete pangaminy?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:42 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
kejtlin
nemethova5
hele vy ste vobě tak votrávený, jak malajskej šíp. Furt jenom nadáváte ))
kejtlin
kdy si vyzvednete pangaminy?
no to je právě otáska....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:47
- Nahlásit
Gerdabodejt bych nenadavala,kdyz budou mrazy a ja jsem od te doby na zimu dosthakliva,mam celej rok totalne na pikacu,prvne hajan to malem v lednu nerozchodil,pak ja jsem to malem nerozchodila,koncem ledna,pak amin v unoru mel malem prokously voko,pak ja koncem unora prisla o praci!od te doby jsem nic poradneho nesehnala!tak se nediv,ze nadavam!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:47
- Nahlásit
Gerda
hele vy ste vobě tak votrávený, jak malajskej šíp. Furt jenom nadáváte ))
nechala bych tě tejden sloužit v -20 bez vody a kamen , dyš přídeš zmrzlá z venku ptž uniforma je na hovno a nehřeje a je tenká, ovšem, když ji nemáš dostaneš 1000kč pokuty a přijdeš do zimy, pak jde kolega ty tam 2 hodiny čumíš v zimě ani umejt si ruce nemužeš neteče voda, když spláchneš vodou z kanystru tak ho vlečeš má 15kg-já teda ne, já to mám zařízený jinak, ale ostatní se s tím tahaj. myslím, že bys taky nadávala
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:51
- Nahlásit
Gerda
)))) ty vadoooo Takhle péct rozhodně budu. Budu péct pralinky bez čokolády. Jsi velmi moudrá, patříš sem.
Zejtra jde Bůch války na operaci?
Jo, zítra bude operován hned ráno, tak sem zvědavá co to s ním udělá Bůh války tu teď válčí o jakékoliv sousto jídla, které mu odmítám dát...
Baysha
já rum nerada, dá se v tom receptu něčím nahradit?
jo a viděla sem včera v Penny půllitrovou flašku "rumové pralinky" ale neměla sem odvahu zakoupit...
Já rum také nerada, ale není nic jednodušejšího než nahradit náplň za jinou dobrotu a doupravit jen název a čím víc druhů náplně tím víc napečíno ne? :-D
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:52
- Nahlásit
kejtlinjj,presne tak,u nas to bylo v bledemodrym!!!!!!!akorat ty mas asi lepsi imunitu,ja na to totalne dojela!takze uz si nemuzu dovolit byt nekde v mrazu jen tak light.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:53
- Nahlásit
Atuschpani tfuj,tfuj tfuj...pak dejte vedet co aresek bobecek,hele dovedu si to zive predstavit,amin taky valcil,ale mel taky hosanek smulu!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:55
- Nahlásit
nemethova5
dojíždim na to už několik let pásovejma oparama, takovou mám imunitu a pernamentně nastydlá jsem normálně celou zimu, ale ne nijak hrozně, ale na snížení už tak špatný imunity to stačí a když promrznou kolena artritický, což promrznou vždycky,tak mě budí bolest běžně prostě to stojí za hovno
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:55
- Nahlásit
nemethova5
budu celý den s ním doma, můžu psát ostošest :-D
Jinak je příšerně hladovej, jinak jste mi tu včera psala o blití a já tvrdila, že to on nééé a minutu na to mi tu vyblil večeři. Jinak byl ok, chtěl si to dožrat!!! takže jste to přivolala to blití na něj tak už to prosím nedělejte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:00
- Nahlásit
Atusch
čím víc druhů náplně tím víc napečíno ne?
vy ste tak moudrá! Musíte přijet i s Bůchem války na mikulášskou 28/11, bude tam mít hodně vlčákůch na hraní, může sežrat Akyháky, to je taky vlčák.
Děcka letim domki, nazdááááár večír, dyš se mi podří napojit, vono to teď krs to hnusý počasí moc nejde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:16
- Nahlásit
twe gdo chvíli stál...
tagže závot se koná jo?? a přijede má vyvolená bonc?? a taky laguna abysem jí mohla zabít??
jináč vánoční cukroví se mi mooooc líbí,zlatovláska a bambi ho jistě ocení,atush může napíct )))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:17
- Nahlásit
PetraK
pani,že děkuju kreatývnímu kreténoj za pugét co by moch jeden čekat,že jo..vot čókla co nosí pyjama na zahradu..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:31
- Nahlásit
Atuschno pani,to ja nechtela,hele to byl jen muj poznatek,aby jste se nedivila,ze tra bleje,no u amina to bylo castecne z nervu,castecne z hladu,jak vedel a uz vedel kam jede,tak me,brachu a cele auto vobhodil a to nic nezral!dobry ne???
kejtlinja vim,prave proto to pisu,jen mi doktor rikal,ze ted na prochladnuti budu haklivejsi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:35
- Nahlásit
davidkova renata
Paninko, gratuluju k vopravdickymu svatku! Slecna Sadlo posila nezny blemc.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:41
- Nahlásit
čus bus!
davidkova renata
gratulce pani teda
all
dnes jsem byla na lymphomasáži a pani mi řekla, že to moje zdraví je celkově teda dost hrozný a taky že mám v sobě spoustu negativní energie, heč!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jů paní vy se máte . Taky chci nějakou negativní enerdžiji . Uš mám dost toho být furt ta hodná
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:56
- Nahlásit
zuzanarosakovanedej boze,ze bych tam sla ja!to uz by rovnou mela pro me pripravenou rakev!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
dnes jsem byla na lymphomasáži a pani mi řekla, že to moje zdraví je celkově teda dost hrozný a taky že mám v sobě spoustu negativní energie, heč!!
to máš z toho chlastu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:40
- Nahlásit
Fifi
zuzanarosakova
šiš děfčata,díky moc ..rosákojc by mi mohla dát k svátku trošek tej negatývní energyje dyš se Sádlo pochlapilo s blemcancem )))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
davidkova renata
Sádlo pochlapilo s blemcancem)))
To viiis, starne a mekne, rozteka se. Malem vecir vcera sejmula kolistu, kutalim si tak popelnici po tme a necekala sem, ze v ty nasi prdeli v tu hodinu este bude nakej pohyp.. Sem se lekla a ona hnedka me sla chranit a pomahat, este, ze je sladoucka a ovladatelnoucka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:54
- Nahlásit
Nazdar pipky, tak sem si v mezičase naučila mařenu klepat nohou na krabičku ))) a taky dělá tééén nous tárget A Marmínka asi zase vyrostla, dnes získala novou druhovou příslušnost, je to horská puma. Taky rozvážně de.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:55
- Nahlásit
Fifi
To viiis, starne a mekne, rozteka se.
mluvíš vo mě?
hnedka me sla chranit a pomahat,
je to dobrý pes! kolisti nás s gerdou stejnak serou ,furt před náma jedou a gerda se je bojí předject ,cesta se tak protáhne
hele děcka,znáte todle???
http://www.nakupnainternetu.cz/nakupnainternetu.we bnode.cz/praha/index.html
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:59 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdař závodníci tak zbylejch pohárů je devjet kdo bručí je medvjed
Fifi
ona hnedka me sla chranit a pomahat, este, ze je sladoucka a ovladatelnoucka.
úplně přesnej popis pomahačů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
no jo bojim, protože už sis mohla fšimnout, že zlaté pravidlo cyklizmu je, že cyklista se vyskytuje zejména v zatáčce či na jiném nepřehledném úseku, kde předjíždení znamená srazit se s protijedoucím autem. A kvůli kokotu na kole si nerozbiju knedlíčka a mařenku přece )))
fyfy
slečna Sádlo je zadržovač cyklistůch, budeme ji s sebou vozit f autě a vystrkovat ji z okénka tu na tu a tu na onu stranu, podle potřeby.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:04
- Nahlásit
Gerda
a vystrkovat ji z okénka
já jí ale vystrkovat nebudu bo je to těšký pes!Musíme udělat nějaký sedátko aby se mohla vystrkovat sama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:05
- Nahlásit
lidi co znamená sen, že mi nejdřív voperovali cihlu do břicha a pak ji zase vyoperovali, protože mi tam překážela
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:08
- Nahlásit
kejtlin
lidi co znamená sen, že mi nejdřív voperovali cihlu do břicha a pak ji zase vyoperovali, protože mi tam překážela
žes ty fazole neměla žrát )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:09
- Nahlásit
davidkova renata
Pojede na kapotě jako novej znak, automobilka, co má ve znaku dortíka )) Jen přes ní ty cyklistííí nebudou viděti.....
kejtlin
že papáš moc brokolice.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
Gerda
Pojede na kapotě jako novej znak
jako já gdysi na předním skle tírákůch ))))..stočíme jí pak taky do skumafky?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
nemethova5
no aspon mel pak uz 100% prazdnej zaludek, kdyt on to vlasne myslel dobre.
Gerda
s bůchem rádi dorazíme, to už bude o měsíc a půl větší péés a bude to moct pořadně kousat, teda né že by mu to tedka nešlo.
Jinak dneska mam opravdu den blbec, ráno jedu do školy v té blbé mlze kde jsem viděla na 5 metrů před sebe, ve škole zjistím, že sem se o hodinu a půl spletla a musela jsem tam čekat, kdybych jela normálně správně už by nebyla taková mlha, do toho hlídám Areska aby nesežral jedinou granulku, a vecer si jdu na kafco a doma zjistím, že nemám papíry od auta, a naštěstí na mě čekaly v hospě. A aby toho nebylo málo, dneska má Áres utíkací náladu , vyjde ven a zdrhááá, otevřu auto a zdrháá pry se tomu rika faze uteku, coz pekne nastve kdyz ho nemuzu lakat ke mne ani na pamlsky... snad zitra bude lepe...
|