| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:49
- Nahlásit
Gerda
týjo, když já furt nevim, jestli si tu tašku mám koupit. Muž mi včera vyndal asi 50mých ethno tašek a nemohla jsem mu zaboha vysvětlit, že už je nenosím. Nemohla bych nějaký kabelky darovat na nějakou charitu pro zviřátka?
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:49
- Nahlásit
Darina1
Dakujeme Darinka su to samcek a samicka, takze by nemal byt ziadny problem...moj chlapec hnedy pojde po 3 mesiaci na kastraciu aby sa nam to doma netoto inak nebudu spolu stale, mala bude byvat u priatela, krpec u mna, iba ked pojdeme spolu niekam a tak...uz sa moc tesime, kralicky su uzasne zvieratka, a moji psi ich totalne zboznuju Ked bola Bublinka chora, psisko jej umyval ocka, sice pritom tak divno cvakal zubami, ale odolal
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:53
- Nahlásit
Gerda
dobrý deň, máte zájce? Alebo zajačiky, alebo zajace, alebo to sú morčacie mesa? )))) Aj tu bolo a je téma o zajacoch, musíte pohľadať. A ste čudná, alebo ste zožrali mačku? Mám aj cerusku....)))))))
Promiňte paní, ta divná tady budete asi vi, protože já jsem nesežrala žádnou kočku, ani tušku ani nic podobnýho, mám takovej divnej pocit ze vám už s tý vaši Mařeny drbe (jak sa povie drbe po česky?? )
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:56
- Nahlásit
Čááááu všem, včera jsem se vůbec nedostala na net
30/10 pojedu a odvoz už mám domluvený vlastní Gerda
tak můžeš aktualizovat posádku )))
březen2008 Ty doufám necukneš, pře už tě chci po dlouhý době vidět! )
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:56
- Nahlásit
Silwuskahrabe???pekni zajicci,moc pekni,ja mela morce,to bylo horsi jak pes.ti dva ho hlidali jako oko v hlave.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:57
- Nahlásit
Maky a Trix
Bude se to jmenovat Psékobraní o sáček )))) To ste vymysleli vy s Akyháky )))
Překopčim ti všechny posátky, voni se zas nevozvou na ten mail, budeš s tim mít nervozitu, ber závazně všechny, co sou napsaný a hotovo
Silwuska
jak sa povie drbe po česky?? )
veľmi podobne, hovorí sa "jebe" alebo "hrabe" - to kým to čítajú aj deti, lebo jebe je sprosté slovo. Čo budete robiť s tými králikmi? Budete s nimi zarábať peňažky? )))))
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:57
- Nahlásit
(jak sa povie drbe po česky??
No podle mě asi JEBNE, ale jestli je to správně tož to nevím .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:59
- Nahlásit
Posátky na 30/10:
Akyháky/březen/akymamka
Bajko/davítková
Gerda/maky
Hancaw/jimmijová s dvojgolyjí
Laguna se lvy
Aleksa zajistí Honzu Šmoulu
Lucka Kratochvílka/Vládík (je dovozce, nezávodí)
Bonc - pohyblivá sloška, teprve potvrdí, přesto sáček i pro ni.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:01
- Nahlásit
Gerda
takže to nebude o sáček jílu? Proč jako? Jak maj asi vypadat sáčky na psékobraní?
Akky mamka závodí? Pytlíky jen pro závodící? Nebo pro závodící psy?
A mám si koupit tu tašku?
A co na to Jan Tleskač?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:02
- Nahlásit
Tak jsme doma, Arýsek je už doma na pelíšku, který nám daroval pan veterinář za to trápení. Pro jeho aktivitu mu to zašil těmi nejkvalitnějšími stehy aby to neruplo. Už se tu snaží za mnou capat takže nemůžu jít ani na záchod. Má tam pár stehů, ale prý je necháme 14 dní. Bude to veselé pro jistotu máme půjčenej i satelit (taková ta věc na krk, kterou si nemůžu vzpomenout jak tomu říkaj normální lidi) a ještě nás to vyšlo na strašně málo peněz, nevím z čeho ten vet žije, operace i s narkozou a dostali jsme velký pelech od RC... asi má bohatou manželku
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:05
- Nahlásit
Gerda
Penízky nebudou, budou to čiste domací mazlíčci, mému příteli tím chci trošku ucpat hubu bo furt po mně chce decko
Malé slovní okénko
SK: Drbať - CZ: Jebat
CZ: drbat se SK: škriabať sa
Takze ked by som chcela cechovi povedat ze mu drbe, ale aby to nepochopil ze sa skriabe, tak mu vlastne musim povedat ze mu škriabe a on si to prelozi ze mu drbe...
Pani Gerdo, vam uz nacisto škriabe
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:10
- Nahlásit
moje kolegyně smrdí jak . Co mám dělat? Je to asi to jediné co mi v práci vadí, ale za to DOST.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:11
- Nahlásit
čus vy paka
proč je zyma aš sem si na kolo musela vzít rukavice??!! gdo za to může??
Silwuska
ty vado,tak ty sou luksusní!!!!! ,vypadaj jak vod Dyznyho ,nááádhera!!!
Atusch
nevím z čeho ten vet žije
třá to nejni tak úplně vet.. uš byly takový případy )))
jinak bůchovi gratulujem k voperaci a dej mu uš konečně NAŽRAT!!!
malinka
pani to je dobře,že je mu líp,myslíme na vás!!
bonc
jsem horal
na hory se vám vyseru,pani!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:11
- Nahlásit
Mucholabka
koupi takovej tan brise, co v nastavitelných intervalech vypouští vůni mám to v koupelně, protože pod námi i nad námi bydlí samí kuřáci a tady se prostě nedá pomalu ani jít na záchod.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:12
- Nahlásit
Mucholabka
moje kolegyně smrdí jak . Co mám dělat
zkus jí říct,at se přebalí...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:13
- Nahlásit
Jinak, čokl má posledních pár dní radostné přivolání ze hry s čubama. vůbec nevim, co se stalo a taky nevim, jak to v něm upevnit, že tohle jediné je to správné... asi budu nosit ven spoustu, spoustu žrádla.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
ani s tím jídlem to dnes nebude mít tak snadné, může mít třetinku denní dávky a to jídlo po 4 hodinách. takže moc se nenažere, chuděra.
Na veterině při očkování vždy dostane hrst piškotů takže se tam hrnul s tím, že jupí tady mi daj najíst, když mi ta vošklivá panička najíst nedá...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:14
- Nahlásit
Atuschno vidis,uspesne jste to prestali,uz mu dej konecne nazrat,hm,tak to mas skveleho veta teda.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:15
- Nahlásit
Maky a Trix
já a mě nabere adis,nebo jakou má to přezdívku a proč to potřebuješ vědět?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:16
- Nahlásit
Maky a Trix
ona se potí.
Je mi z toho na zblití. Aspoň jsem ji už odnaučila vyhazovat kapesníky do mojeho koše, když jsem ji přinutila si je vybrat a přendat do svojeho. Je to moje nadřízená.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:16
- Nahlásit
Silwuska
já mam tak strašný připojení, že nevidim téměř nic a dostanu se jen na .cz stránky..no coment (nejhorší na tom je že je to ÚMYSLNĚ, abysme v rachotě museli jenom makat a makat). ztracenej případ.
Mam maloxvelko králíka a je to nejagresivnější člen rodiny - je ochotná se mazlit jen když sama přijde, jinak nešahat! Bojí se jí kočky i psi
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:18
- Nahlásit
brezen2008
kvůli sáčkům na odměny nebo co.
Mucholabka
kolíček na nos. Nebo jí dej k narozeninám, k svátku a k vánocům dežodoranty. Je to investice, která se vyplatí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:19
- Nahlásit
Maky a Trix
Ty vole ona by je nepoužila nikdy v životě. Narozky má až v dubnu, a když se někdo sprejuje tak si ucpává nos a říká fuuuuuuj, kdo se tady pajcuje. A ještě mě sere když do mojeho koše vyhuzuje vlasy která sundá z hřebenu.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:20
- Nahlásit
Mucholabka
bože, to je nechutný, jak tam můžeš pracovat?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:20
- Nahlásit
Maky a Trix
mám smlouvu do konce listopadu a asi se budu dívat jinde...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:22
- Nahlásit
Maky a Trix
Tašku si nekupuj, koupíme si ty skládací domki, na to potřebuješ batoh a ne tašku. Je to zbytečný. Za rok ji už nebudeš potřebovat. Sáčky jsou na Psékobraní o sáček, je kreatívně na tobě, jak to zpracuješ. Akymamka samozřejmě závodí, má vlčáka, to dá rozum, ne?
Atusch
Jupí jupííí, Bůch války je jiš probuzen a obdarován! Vyfoť ho, jak je hodnej pacientek.
Mucholabka
šlápla doň, nebo měla falešnýho přítele? Víte, co je falešný přítel, ne? ))
Silwuska
Takze ked by som chcela cechovi povedat ze mu drbe, ale aby to nepochopil ze sa skriabe, tak mu vlastne musim povedat ze mu škriabe a on si to prelozi ze mu drbe...
a komu potom teda jebe? Já neviem, dám si radšej olovrant, abysom nebola hladná, lebo to je veľmi zlé, kým je človek hladný a smedný navyše. A kým ste dodrbaná, ste oškriabkaná, alebo seksom zničená? Vám už neskriabká, vám dočista zlyhajú obličky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:22
- Nahlásit
Maky a Trix
Jinak, čokl má posledních pár dní radostné přivolání ze hry s čubama
no a? dyk je to normálka ne? .-)))))
jak to v něm upevnit, že tohle jediné je to správné... asi budu nosit ven spoustu, spoustu žrádla.
asi tak...jen bych osobně odměnovala jen za skutečně ukázkové přivolání,pokud nepřijde tak jak ty si představuješ,nedostane sice traverzou,ale taky nedostane to žrádlo ,my na to máme povel Zas tak dobrý to nebylo..nevim jak je to možný,ale pochopila ho napodruhý a bez keců okamžitě vypadne aniž by zkoušela esi jako náááhodou...ten čokl musí mít nějaký rozlišení kdy je to tak jak to chceš a kdy ne..považuju za úchylnost,když někdo půl hodiny volá na čokla,až se tento milostivě dostaví,tak mu dá pyškůtek a řekne mu jásavě To je hodnýýýýý..bych ho nakopala do prdele ..úpa stejně jako ten čokl,kerej neni blbej.
Atusch
může mít třetinku denní dávky
jéééžiš hlavně mu uš něco dej!!!
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:23
- Nahlásit
Mucholabka
http://www.slshop.sk/aoeistiace-prostriedky/hg-neu tralizator-pachov-z-textilu-1.html
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:24
- Nahlásit
Silwuska
hihihihi
Gerda
ani nešlápla, ani falešný příte, nemeje se a smrdí
|
Lucie Kratochvílová
Člen |