Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5391 . 5392 . 5393 . 5394 . 5395 . 5396 . 5397 . 5398 . 5399 . 5400 . 5401 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:25
- Nahlásit

Maky a Trix
ale já si nic neobjednávala a jestli budou závodit,tak to já nee

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:26
- Nahlásit

Mucholabka
čoveče tohlese člověku blbě řiká, že strašně smrdí, my měli v práci kolegyni, nosila furt silonová trička a ty elastický silonový roláčky, byla to taková síla, ona byla ještě zdravoživotosprávkyně a jedla sojový boby a česneky a cibul, linulo se to z ní na sto honů, nikdo nevěděl, jak jí to má říct, ež se s ní nedá sedět v místnosti...ale nakonec myslim, že nějakej chlap velmi netaktně řekl, že je prostě příšerný, jak páchne, ať se umeje a navoní. On totiž čerstvej pot nesmrdí, začne, až když je usazenej dýl. Každej se zapotí, ale čistej, čerstvě opocenej čék podle mě nesmrdí....

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:28
- Nahlásit

Gerda
jasně, nebudu si objednávat tašku, díky za rozhodnutí.
davidkova renata
jop, normálka možná u tebe. já si nepamatuju, kdy naposledy na přivolání přiběhl. Možná kdy se plížil, to si pamatuju dost dobře. Vlastně běhá a já nepoužívám ke mně... jenom póóóójď, deme tadýýý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Co je falešný přítel?
falešný přítel je, když si myslíš, že si prdneš a místo toho se posereš ))) Čas ještě nemáme, ale upřesníme, musíme tam být, až vypadnout kurzisti, tzn po desáté, pro Silwusku - po desiate )))))

Silwuska
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:29
- Nahlásit

Gerda
hovori sa smädná ... ä sa vyslovuje ako e+a dokopy...príklad: smäd, žriebä, holúbä, mäso...

Ked som dodrbana tak som zjebaná s roboty...ze sa mi jako nist nechce...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:30
- Nahlásit

brezen2008
bože, tak se sakra rozhodněte, kdo bude a kdo nebude chtít sáček. Nebo mě naštvete. Má to bejt pro každýho závodícího a možná i na památku ty nechceš památku?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:30
- Nahlásit

Maky a Trix
já si nepamatuju, kdy naposledy na přivolání přiběhl
tak ho nastartuj klikrem...klikr rozpohyboval i mařenu, trykse musí zraketit....

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:31
- Nahlásit

Posátky na 30/10:

Akyháky/březen/akymamka
Bajko/davítková
Gerda/maky
Hancaw/jimmijová s dvojgolyjí
Laguna se lvy
Aleksa zajistí Honzu Šmoulu
Lucka Kratochvílka/Vládík (je dovozce, nezávodí)
Bonc - pohyblivá sloška, teprve potvrdí, přesto sáček i pro ni.

bonc potvrzuje, ale ještě jednou opakuje že může závodit jen a pouze ve žraní!!! Tagže sáček asi nejni nutnej...

davidkova renata
voni mi neřekli že tam bude zima! lákali na lidůchprosté pláně plné zeleně
ale nevim jestli je ta městkská zima vo něco lepčejší. Když se ve městě na silnici probojovávam těma sněhovejma sračkama tak jsem možná i trošičku v koutku duše ráda za ten čistej neporušenej po kterym se jezdí u nás..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:32
- Nahlásit

Gerda
Je to kyselý, hnusný zápach který polevuje pouze v pátek. Mám pocit že čtvrtek je den kdy se meje, zítra by to mohlo být snad dobrý. To budu mít půl dne volno kvůli prodeje zahrady.
Kdyby nepáchla furt, tak to pochopím, každému se stane...
V O2 jsme měli taky jednoho co páchl a šéfová mu to musela říct, chudák, ale byla placená za to že je team leadr.
Dan povídal že měli na těžkém provoze taky jednoho co smrděl, když ještě dělal mistra, a když si stěžovali chlapi na těžkém provoze tak už je co říct...no musel mu sdělit že páchne

Hej já se i bojím dotýkat jejího služebního mobilu když někdo volá a ona tu není, je strašně mastný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:32
- Nahlásit

Silwuska
hovori sa smädná ... ä sa vyslovuje ako e+a dokopy
to vim, ale nemám tady v klávesnici to tečkovaná á, tak ti to píšu foneticky, jasné, nie? )))))

Silwuska
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:33
- Nahlásit

Mucholabka
No to mi zas mame IT technika, strasne mily chalan, ochotny, pomoze co moze, ale tak neskutocne mu smrdi z huby, ze s toho cloveka napina a najlepsie je ked mi pride nieco robit na pocitaci, nakloni sa ku mne k obrazovke a zacne mi vypravat co robi, a ja sa snazim zosuchnut dole pod stol, rozne si zakryvam nos, nadychujem sa raz za 5 minut, menim farbu a tak...ale je mi sproste povedat mu smrdi ti z huby...co ked ma najaku chorobu abo co...

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:33
- Nahlásit

přeji dobrý mlhavý den

Gerda
poháru je devjet, opakuji pohárů je devjet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akymamka samozřejmě závodí, má vlčáka, to dá rozum
asi tě zklamu, páč má jednoho malýhlo černýho křížence a jednoho manšetra

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:33 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Čus vespolek!
proč uš zasejc tvrdnu v háku? Gde je leyenda se zástupem milijounářů? Jsem ochotná se objetovat ve prospěch svého blaha!

Gerda kdyš povezu Jimmijovou tak budeme mít trojgóliji máte to tam špatně pani! a moje bude jednoznačně nejšílenější - má zakáz hemžení se krs tu hnátu a hemží se 3x tolik a ještě krade cizím čubičkám balonky! Jo a taky se mi o vás zdálo - byly jsme spolu na pouti a jedly jsme cosi máčeného v takový tý fontánce s čokoládou nefím co to přesně znamená
ale dofám že něco fajného!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:35
- Nahlásit

bonc
bonc potvrzuje, ale ještě jednou opakuje že může závodit jen a pouze ve žraní!!! Tagže sáček asi nejni nutnej...
supééééér! Sáček je nutnej, je to památeční žumpovjěc

Mucholabka
no, měl by jí to někdo říct, ideálně někdo, kdo má rád lidi a umí s nima mluvit. Pak se snažíš bejt taktní a řekneš - nezlob se, kláro, ale to, jak smrdíš, je prostě hrozný. Mohla by ses mejt častějc než ve čtvrtek?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:35
- Nahlásit

Silwuska

a nejhorší to je u mladých lidí

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:36
- Nahlásit

Gerda
ale to, jak smrdíš, je prostě hrozný. Mohla by ses mejt častějc než ve čtvrtek?
to je velmi taktní

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:38
- Nahlásit

Alexa
poháru je devjet, opakuji pohárů je devjet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je dobře, opakuji, to je dobře - jeden pro mě, jeden pro mamku, jeden pro tebe, jeden pro bajka, jeden pro ...ne, zbytek pro mě.

asi tě zklamu, páč má jednoho malýhlo černýho křížence a jednoho manšetra
pardon, spletla sem si s Akybabičkou.

hancaw
Jo a taky se mi o vás zdálo
hle to je peklo, davítkový i maky uš taky...asi to něco znamená.
¨džína ať se nehemží, nebo dostane k narozkám maryji.

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:39
- Nahlásit

Gerda
Sáček je nutnej, je to památeční žumpovjěc tak to jo, když si ho vysloužíme pouhou přítomností tak ho určitě chci!

ale to, jak smrdíš, je prostě hrozný. Mohla by ses mejt častějc než ve čtvrtek?
to je velmi taktní

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:40
- Nahlásit

Ahoj lidíííí

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:42
- Nahlásit

bonc
příště tě zahrnem i do výcvikových vest a mikulášských mikin. 28/11 bude mikulášská, zase v Jílovém, budem dělat památeční mikiny s potiskem, tak se přidej. A v létě 4denní cvičení v mlíkojedech - s jídlem a procháskama a tak.

Akky0Aime
ahoooj

Silwuska
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:44
- Nahlásit

Gerda
to vim, ale nemám tady v klávesnici to tečkovaná á, tak ti to píšu foneticky, jasné, nie?
Jo jasne uplne v pohode...ja som s Trnavy, tu hovorime tvrdo jak take hovada...takze volake ä vobec nepouzivame, to som len scela zamachrovat ze take tiez poznam

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:46 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
4denní cvičení v mlíkojedech - s jídlem a procháskama a tak.
PĚTI DENNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!

A JAK TEDA BUDEM DÁVAT TY POHÁRY NEBO JO??????????????

bonc
a proč bys nemohla závodit, dyť tam je vjetšina cviků se žraním

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:46
- Nahlásit

Gerda no jo! Ale CO to znamená ! Abych se kdyžtak připravila !

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:46
- Nahlásit

Gerda
na kolik ta mikyna vyjde? a jak bude vypadat?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:47
- Nahlásit

Silwuska
já mám ráda prízvuk zo Žiliny, lebo tu máme taků kolegyňu, ktorá je zo Žiliny a ona tak pekne hovorí...mnoho slovákov tu máme, oni hovorí stále po slovensky, normálne, keď zkúšajú po česky, všetci hovorí ako soňa polonyová, strašnééé, len my sa prizposobujeme a hovoríme po slovensky a oni sa nám pak posmievajú. A večer sa lúčime slovami - zajtra príďte, budeme sa fotit. Alebo len - choďte do piči srdienko, sbohom.

bonc
Člen
- Nahlásit

Gerda
28/11 bude mikulášská beru
4denní cvičení potřebujete fanouška? nebo roztelskávačku? jináč nevim co bysme tam dělali. Jako procházkovat a žrát můžem, to voto žádná, jenom budu muset magorovi po 4 dnech nepřetržitýho žraní pořídit skejt, aby si nevodřela břicho vo zem!!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Alexa
A JAK TEDA BUDEM DÁVAT TY POHÁRY NEBO JO??????????????
du rači koupyt roboran,nesnášim dělat rozhodnutí

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:49
- Nahlásit

Alexa
PĚTI DENNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!
pětidenní samozřejmě.

hancaw
Ale CO to znamená ! Abych se kdyžtak připravila !
neznamená to vůbec nic....nemusíš se na nic připravovat, akorát zas vemem jídlo a kafe f termosce....

Akky0Aime
na kolik ta mikyna vyjde? a jak bude vypadat?
eště nevíme nic, bude teplá, s potiskem, pokud přes hlavu, bude mít potisk jako tryka fpředu, pokud na zip, bude mít potisk na zádech, nebo malej vpředu na jedné straně, či velke na výšku. Kalkulaci zatim nemám, poptávám to kolem dvou stovek i s potiskem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:49
- Nahlásit

bonc
Jako procházkovat a žrát můžem
někerý eště chlastaj...dost
jinak akce je v zásadě čistě soukromá,takže dyš nevylezete 4-5 dní z pokoje,bé to každýmu putna..cvičení není podmínkou!!

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:50
- Nahlásit

Alexa
a kolik jich máš?

<< 1 ... 5391 . 5392 . 5393 . 5394 . 5395 . 5396 . 5397 . 5398 . 5399 . 5400 . 5401 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání