| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:41 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Akky0Aime
a přitom jsem odstranila to "s" z imgs tak nevim kde je chyba
no přesně f tom to s odstraňuješ jenom u smajlíku nebo u malejch obrázků jinka ho necháváš
Maky a Trix
takže tomu šmejdovi mám donýst aport a najít žrádlo, jo?
jasně a ještě za to budeš mít trstný body
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:42
- Nahlásit
Akky0Aimeaha,tak jak budu sem davat foto,tak to zkusim,no pekna fotka,moc pekna,to je ta fenule co se mi libi?
jinak jdu s psekama ven,tak tolik nedrasejte!
kejtlinja jsem nasrana,bo dnes je cvicak,ale ja nejdu,ponevadz na toho idiota co tam dela fika kousat neminim!a jeho rady mam taky nekde u ri.i!takze jdu s psekama ven,to bud epro me duchoplnejsi,aspon si na mamu udelam revir.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:42
- Nahlásit
Akky0Aime
ted jsem to rychle zhltla,píšu ještě jednoho mejlíka
Gerda
dííííííííííííííííííííííííííííííííííík
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:51
- Nahlásit
nemethova5
mužeš cvičit aji bez obrany, jen poslušnost ne? ale máš recht je údajně poslední hezkej den.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:52
- Nahlásit
nemethova5
no to je ta moje co mám i na fb
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:53 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Gerda
do kdy se musím ofiko nahlásit jako soutěžící?
Budu si muset asi udělat životku a zajistit opatrovníky pro psy když už se dom nevrátím a nebo bych mohla začít podlejzat Renatě a vkládat jen slunečné foto.
Jinak psiska nic neumí ale já zvládnu sedni lehni a donesu i aport a umím dobře štěkat(dle manžela:smirk
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:59
- Nahlásit
jóó helé a pan Argosek jede taky do dža 30/10?
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:04
- Nahlásit
No nic lidi ahoj zítra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:16
- Nahlásit
PRO DAVÍTKOJC VE SKUMAFCE
MILÁ PANI, PŘEJU VÁM ŠÉCKO NEJ KU SVÁTKU.
EŠUS VÁM PŮVODNĚ MĚL DONÉST PUGÉT, ALE JE TO HOVÁD, TROCHU HO UPRAVIL, JE TO KREATÝVNÍ ČOKL:
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:34
- Nahlásit
Nedávno jste se tu bavily o Vánocích. Tady máte jednu fotku k tématu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:47
- Nahlásit
laguna
šmarjááá, seš už zapsaná jako posátka, tak jedeš a hotovo.
Atusch
)))) ty vadoooo Takhle péct rozhodně budu. Budu péct pralinky bez čokolády. Jsi velmi moudrá, patříš sem.
Zejtra jde Bůch války na operaci?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:58
- Nahlásit
Atusch
já rum nerada, dá se v tom receptu něčím nahradit?
jo a viděla sem včera v Penny půllitrovou flašku "rumové pralinky" ale neměla sem odvahu zakoupit...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:01
- Nahlásit
Baysha
myslím, že s Fernetem by to taky šlo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:15
- Nahlásit
makrel
děkuji velekuchařům za informaci, otestuju ten fernet a jako srovnávací vzorek eště bechera a pak podám hlášení... teda přesněji řečeno pokusím se podat hlášení
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:48
- Nahlásit
já tedy pěkně děkuji za pozvánku na akci 30/10, vezmu asik čokli oba(pokud se vejdou k hodnému člověku do auta)...budu za oba závodit a konečně něco vyhraju, sem moc šikovná!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:56
- Nahlásit
Jimmi
vezmeš oba čokly a seš už psaná v posátce s hancouw. Musíte se domluvit na místě setkání, takže ti posílám SMS její mail a domlufte se.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:57
- Nahlásit
Bayshajsou moc dobre arumove pralinky,ja je mam doma,je to takovy mnamozni lepidlo,je fakt,ze po jednom panaku se pekne motam!
kejtlinale to mi cvicime,ale nepotrebuji jet k tomu daleko na cvicak aby jsem si pocvicila poslusnost,to mi venku furt nekde cvicime,jak pred barakem,tak v lesoparku,proste vsude.ty balho prochajda suprova,dve hodky venku.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:59
- Nahlásit
nemethova5
moc dobre arumove pralinky
fůůůj, by sem se asi poblila. Já jen vínečko, už se těším na pátek. Kde je zase adidaska, aby se těšila se mnou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:59
- Nahlásit
nemethova5
.ty balho prochajda suprova,dve hodky venku.
já furt čučim f hokně a ještě 2 hodiny čučet budu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:04
- Nahlásit
makrelale to je snad jediny co mi chutna,ja na alkuhul moc nejsem,kdyz je dobra nalada,dam si rumovy pralinky,jeste mam fernet v cekulade,no vino vubec nemuzu,je mi po nem zle.
kejtlineeee,pani tak to vas,lituju,ale zasejc mate celkem pekny pocasi,ja vcera mela fujtajblove.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:08
- Nahlásit
nemethova5
o to víc mě to sere, že je pěkně o denní se v normálním provozu cukrovaru nechodí, jen jednou na splavy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:10
- Nahlásit
kejtlinaha,takze sedis v kukani,jako na vratnici,to je blby teda,no vsak ja pujdu v patek a sobotu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:14
- Nahlásit
nemethova5
já zejtra a pozejtří noční to se chodí venku na střídačku s kolegou do prosince sloužíme ve dvou, to bude v noci mrznout a pak 4 dny volna
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:17
- Nahlásit
kejtlinno toho mrznuti se teda hrozim!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:20
- Nahlásit
nemethova5
nám vypnou vodu v zimě do jara, do toho by se mohly rozbít kamna jako loni a bude to super
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:24
- Nahlásit
Gerda
jsi hodná, že máš vysoké smýšlení o našich cvičících schopnostech
tady je to samá vobrana, kousání, áčka... se krapánko stydim. Jeden čokl umí jenom žrát a druhej ani to.
Ale ten vík musim zrovna do Práglu pro pračku, tak by to nemuselo bejt tak strašně deprézivní, když bych měla možnost poznat velkokunology!!!
Ale náš jediný hromadný přínos by byl - já budu fandit, magor řvát a žrát vše na co dosáhne a ovce se bude bát. Hm, to nezní jako fajn trio
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:24
- Nahlásit
kejtlinjako v praci,no hovada fakt skvely,hele a proc si myslis,ze jsem mela zapal plic v lednu???bo ti ko.oti na argosu v nejvetsich mrazech vypli topeni a tim padem zamrzla i voda,pry setri,debilove,v nejvetsich mrazech a ja se sla pak klouzat,ze???kdyz na vratnici bylo jenom nakych pet stupnu!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:29
- Nahlásit
nemethova5
no v práci vypnou vodu a my nosíme jak píči kanystry, včetně na splachování hajzlu a vytírání, vypínaj to proto, aby to nezamrzlo a nejde to zateplit, z kamen šlehaj jiskry jsou tam tak 40 let akumulačky jedny vlažej a druhý sice hřejou dobře, ale ty jsou přímo naproti dveřím takže se to stejně vyvrže to teplo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:35
- Nahlásit
kejtlinno taky pekne pani na pi.u!!!!a kazdemu to je jedno,pekny teda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:38
- Nahlásit
bonc
bude sranda, na výkoně nezáleží, má to bejt jen legranda. My taky nejsme žádný cvičencíííí, obrana nic, áčko má mařka ráda, jinak nic moc
|