Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5391 . 5392 . 5393 . 5394 . 5395 . 5396 . 5397 . 5398 . 5399 . 5400 . 5401 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:13
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
sem nežrala žádný luštěniny, ani brokolici , totiž se mi to zdálo už poněkolikátý a trochu mě to znepokojuje

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:16
- Nahlásit

davidkova renata
hele děcka,znáte todle???
http://www.nakupnainternetu.cz/nakupnainternetu.we bnode.cz/praha/index.html

znám a využívám, jen lepší souhr slev a těch stránek mi přijde na www.slevoman.cz

Mimochodem Vám s Areskem přejem všecko nej k svátku

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:20
- Nahlásit

Atusch
snad zitra bude lepe...
No jasně že jo, to bude v narkóze, tak to bude spíš hajinkat.

kejtlin
Tak tě tíží svědomí....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:21
- Nahlásit

Gerda
Tak tě tíží svědomí....

nevzpomínám na jedinou věc proč by mělo...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:22
- Nahlásit

kejtlin
tak je to jen blbej opakovací sen...

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:22
- Nahlásit

Gerda

takze zitra z nej bude vlastne nejhodnejsi stenatko, aspon na par hodin? :-D

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:23
- Nahlásit

Atusch
na jakou jdeš operaci a co je to za pejska?taky samo držím palce

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:25
- Nahlásit

kejtlin

v podstatě banalita, mám 3,5 měsíční štěně NO, a půjde pryč pupeční kýla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:27
- Nahlásit

kejtlinno ty mas taky sny koukam!no me se zdalo,ze me nejakej maniak skrtil a ten blazen stara hajan mi lezel skoro na krku!
Atuschten mel tak cistej zaludek,ze to neni ani mozny,ale ja pak cistila auto a vsechno prala!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:28
- Nahlásit

Atusch
taky jsem byla s mojí NO na kýle,a s mýma jezevčicema taky, jedný se teda udělala znova, to je banalita neboj

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:28
- Nahlásit

nemethova5
no je fakt ze to auto by me velmi nepotesilo, to uznavam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:30
- Nahlásit

Atusch
jen lepší souhr slev a těch stránek mi přijde na
ajo,to je lepčí,dííík)))
Jinak vám aji Areskovi děkujem a přejem mu rychlý uzdravení..at se s tim moc necrcá bo muší uš brzo zabíjet fíky.-))))
Gerda
ted sem koukla na intronét na počasí,sobota je úpa samej mrak a chcát,tak to teda nevim..

du se svalit,uš nepyšte

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:30
- Nahlásit

kejtlin
no take si myslim, jen nam to dela vet, kteryho mame jako "ockovaciho" a kastrovala jsem u něj 3 kocky ma takovou malou levnou ambulanci tady u nas, ale pry dela bezne 5-10 stenat NO jednomu chovateli mesicne, tak to snad zmaknem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:31
- Nahlásit

nemethova5
Gerda
taky ve snu běžně zabíjím lidi, neznámý lidi, nebo oni mě

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:32
- Nahlásit

Atuschje fakt,ze amin to mel uz na kahanku,vlastne vnitrnosti mu drzela kuze na brichu,mel tam bouli velikosti tenisaku,takze za pet minut dvanact,od te doby klid,ale to auto me vubec nestvalo ani ty hadry,jen me ho bylo lito,ze byl z toho tak vynervenej.

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:35
- Nahlásit

davidkova renata
jj on bude ok cobydup, jinak ty slevy jsou obcas dost fajn, hlavne nektere na to jidlo. Uz jsem vyzkousela, a 50% sleva je vzdy prijemna.
nemethova5
on měl také kýlu? a takovou tu "otevřenou"?To je zly. V kolika mesicich jste mu to nechavali delat?
Jak se choval po operaci? Me bylo receno, ze bude mit slabouckou narkozu a bude se pomalu probouzet uz na stole, jen nevim jak zvladnem pokud to bude mit zavazany nebo tak neco. A jak dlouho musi byt v klidu, bude mit bolesti a tak? Preci jen mu riznou do briska...

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:37
- Nahlásit

kejtlin
lidi co znamená sen, že mi nejdřív voperovali cihlu do břicha a pak ji zase vyoperovali, protože mi tam překážela

cihla podle snáře nové začátky
břico nemusíš se bát o svou existenci
operace břicha ztráta

Gerda
poháru je devjet opakuji pohárů je devět

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:39
- Nahlásit

kejtlin
sem nežrala žádný luštěniny, ani brokolici , totiž se mi to zdálo už poněkolikátý a trochu mě to znepokojuje

tak prostě nežer už ty cihly!

davidkova renata

paní posílám vám sváteční balíček plný negativní energie!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:42
- Nahlásit

Alexa
děkuji za výklad, nevím jak to spojit a prosím ještě to že zabíjím ve snu cizí lidi nebo oni mě-já je většinou ubodám nožem, oni mě škrtí, děkuji

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:44
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
Pojede na kapotě jako novej znak, automobilka, co má ve znaku dortíka )) Jen přes ní ty cyklistííí nebudou viděti.....
stočíme jí pak taky do skumafky?
Du vocad zase! Slecne Sadlu reknu, co na ni chystate a

kousne vas do ritek!!! Pokud v emblemu nebude aj kelimek od jogurtu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:50
- Nahlásit

Fifi

Pokud v emblemu nebude aj kelimek od jogurtu.

ten by jí zastavil??????nebo že doň bude stočená?????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:50
- Nahlásit

Fifi
hlídací sádlo je fakt mazec

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:03
- Nahlásit

Alexa
nebo že doň bude stočená?????
Je naivni domnivati se, ze by se slecna Sadlo stocila do jedne zkumafky ci kelimku Ji zastavi laskave slovo a prosba, aby cyclistu nezabila (ostatne, kdyz slapne do pedalu, tak by ji ujel, tak rychle uz nejelinkuje).
Si vymyslete pro novou automobilku logo jaky chcete, ale Sadylko tam chce mit aj kelimek. A zajistete vyrobu automobilu levnou, a pak poslete prislusny honorar za poskytnuti autorskych prav pro emblem noveho vozitka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

Atuschhele,jednim slovem humus,on uz mel kylu delanou na slovensku,jen mi muj vet rekl,ze to je hodne spatny,jo amin byl uspany fest na tvrdo,cekala jsem v restauraci dve hodky,nez me prozvoni,buzeni,strasny,otresny,nebudu ti to tu povidat,to i hajan mel chudak dost,nechci te tu strasit prave,aby jsi nemela zbytecny nervy!mila zlata prave ze ve trech mesicich.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:10
- Nahlásit

Atusch
moje 3 feny zase vše v pohodě, buzení, hojení, vše ok

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:13
- Nahlásit

kejtlinhele amin to mel dost rozjety,taky bych byla radsi,kdyby to mel bez problemu a hlavne pred komplikaci.myslis,ze by me napadlo,kdyz uz ma operaci za sebou,ze bude muset jeste na dalsi,protoze to bylo spatne udelane?ani v nejmensim jsem s tim nepocitala,ale jsem moc rada,ze uz je v poradku a hlavne zdravy a spokojeny pubertak.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:15
- Nahlásit

nemethova5
no chyba nastala, že mu to dělali tak malýmu, můj vet říkal, že ta břišní stěna je u malého štěněte příliš slabá, často to praskne a musí se to dělat znova.

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

nemethova5
dobre dobre, bude lepsi mi to rici az zitra. Ja budu doufat ze to udela dobre.
kejtlin
tak to rada slysim. jsem na nej fakt zvedava, je trosku citlivka, ale na druhou stranu radi jak cerna ruka. Tak nevim jaky bude pooperacni stav.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

kejtlinjj,to mi rikal muj vet,pry aminovy nebyl jeste ani mesic,ale mi rikala henrieta(chovatelka)ja tomu prd rozumim,ze fenka mu strhla pupecni snuru tak,ze mu to natrhla a ze tam byla 4cm dira,fakt tomu nerozumim,akorat vim,ze jsem ji porad otravovala a byla jsem dost hystericka,bo jsem myslela,ze amin umre,no proste jsem mela desny strach.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:19
- Nahlásit

Atuschbude v poho,vubec se nemusis bat,jen amin je takovy exot,ze musi mit vsechno hned extra!

<< 1 ... 5391 . 5392 . 5393 . 5394 . 5395 . 5396 . 5397 . 5398 . 5399 . 5400 . 5401 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání