| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
impactno,jo no,tak to je jasne,no nevim,jestli bych zpatky sedla do sedla a jela bych dal,bych se asi bolesti potento!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:34
- Nahlásit
impact
Tak to bude chtít začít pěkně znova na lonži a základy )) Hned, jak se zahojí ruka.
Dobrou pipky.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:37
- Nahlásit
nemethova5
no tak blít snad nebude, ještě to by mi zbývalo, asi mu ráno kolem 8 ještě dám, přemýšlím jak moc mu uškodí jídlo i v poledne, ale to se budu asi muset zeptat veta.
Zítra zešílí, bez jídla nevím co si počne. Nevím jak mu vysvětlím až budu krmit ostatní psy, že on má smůlu?!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:40
- Nahlásit
Atuschchudacek malej,tak ho tyras hlady!no tak musis nejak nenapadne,at to nevidi,jak sel amin na operaci,zavrela jsem se s aminem v obyvaku a hajan zral v kuchyni,jinak to neslo,uz de zitra???no nevim,nam rikal,ze vubec nic,pit muze ale po troskach.ja myslim,ze amin blil z hladu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:45
- Nahlásit
Gerda
Pravá ruka. Představ si, že jí od bolesti nedali vůbec nic i gdyž jsem výslovně chtěla Místo toho mi doktor mile vysvětlil, že asi týden ji to bude bolet nesnesitelně, potom už jenom hodně. Prý jí mám koupit ibalgin Naštěstí sme doma dryjákama zásobený skrz moje klouby
Holt ve zdravotnictví se šetří Nakonec po tom, co mi řekli, že si doma mám to oko zalepit se už nedivím vůbec ničemu
Ale díťato to snáší celkem dobře, největší strach měla z toho, že se šprajcnu a stornuju tu koupi. To by asi nepřežila
Pak jí Mášenek vypočítal kolik asi tak dostane z pojistky a ona už přemýšlí za co to utratí a na bolest ani nevzdechne
Já jsem stran pojistky velmi nasrané, páč ve středu tu byl kolega pojišťovák na kafe. Mezi řečí mu říkám ať zvedne Lále úrazofku skrz toho koně . No tak to nestihl no
impact
Bych to svedla na tu pani ex majitelku. Bo ona říkala, že budeme cválat, že to Lála umí a prt umí.
To je taky pravda. Ale sem myslela, že ta paní tomu rozumí a že ví co dělá . Pak si holt vyber komu svěříš děcko
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:47
- Nahlásit
Biluška
tech ksir se neboj, holka mela zlomenou klicni kost pres trema rokama , taky ksiry a dobry, ja mela jeste v davnoveku klasickou sadru pres cely telo a bylo mi hur. A Katynka mela zlomeny loket a rameno a ta mela teda taky krunyr, sice nejaky odlehceny, ale probdela hodne noci, nez se s tim naucila spat. Tak ji od nas pozdravuj a foukame boli
A neco s tim konem delejte, ne, aby ted mesic stal a pak na nem sla Lalinka zase cvalat
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:53
- Nahlásit
nemethova5
na operaci jde ve čtvrtek ráno v 8:00.
Proto bych mu minimálně ve středu ráno kolem té osmé chtěla ještě dát ranní porci.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:54 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
leyenda
A neco s tim konem delejte, ne, aby ted mesic stal a pak na nem sla Lalinka zase cvalat
Biluška povídala, že na něm bude teď rajtovat ona.
Gerda
Tak to bude chtít začít pěkně znova na lonži a základy )) Hned, jak se zahojí ruka.
Taky jsem říkala. Jenže to by se Biluška ještě musela naučit lonžovat. Ale tak může celou zimu, co to půjde, trajdat v kroku kopečky nahoru dolů, remízky, kličkovat mezi stromama, ať se naučí trochu.
Biluška
Takovejch zlomenin ještě bude. Btw. dá vám k němu i to sedlo? Jsem se ani nekoukla, jaký má třmenový zámky. Kdyby jí zůstala noha ve třmenu.
Kolik nabídneš, když k vám budu dojíždět?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:57
- Nahlásit
Atuschtak to jo,davku rano mu muzes dat!pak napis jak operace,co a jak,chudak malej hladovej.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:00
- Nahlásit
zdar žumpyceee! Co je u vás nového? U mě hrozně moc věcí! 1. NĚKDO mi ukradl peněženku i s dokladama!!
2. Kokýnek má stržený drápek a nosí botičku
3. Rambík se porval a má šrám přez čumák
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:01
- Nahlásit
impact
hele, ja videla takovejch hnusnejch a pritom zbytecnejch urazu po "hura, koupime si konicka", ze asi pisu uplny ocividnosti, ale kolem koni opatrnosti nikdy nezbyva, takze byt Biluskou bych ti smazila rizky a varila bramborovou kasi nejmin 2x tejdne
mimochodem, proc je tvoje moje neoblibenejsi nudle debil?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
Biluska ma kone a Lalinka na nem cvalala, v dusledku cehoz ma zlomenou klicni kost
tak naky tvoje sramy a strzeny drapky sou dost chaby
ukradena penezenka by me vytocila, hlavne kuliva behani po uradech za novejma dokladama
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:07
- Nahlásit
leyenda
ukradena penezenka by me vytocila, hlavne kuliva behani po uradech za novejma dokladama
no mě hlavně vytáčí, že se někdo v bankomatu díval na zustatek mych dvou učtu a u obou karet zadal na poprve správný pin. Mám ty karty nový a piny byly v kuchyni v šuplíku. Ještě mám jednu kartu a k tý mám pin v hlavě a tu ten NĚKDO nepoužil vubec...tak kdo to asi byl? doufám, že ne tom bankomatu je kamera, už jsem to hlásila cajtům!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:08
- Nahlásit
jo a kdo je Lalinka??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:09
- Nahlásit
leyenda
No, já za ty leta právě viděla taky dost.. Viděla jsem i splašenej kočár bez kočího na kolonádě, ale naštěstí nebyl můj. A jsem taky dost opatrná.. Jako když už, tak ten hucul je aspoň takový vemeno, že s ním fakt hne málo co..
Protože si o ní tak nějak čímdálvíc myslím, že má ADHD.. Toto se nemůže normálně narodit.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:11 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
zuzanarosakova
Lálinka je dcera Bilušky.
leyenda
Dvakrá tejdně nemůžu. Mám to k nim nějmíň tři hodiny cesty.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:12
- Nahlásit
zuzanarosakovaze by ta uklizecka????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak kdo to asi byl?
sme ti řikaly že tě vyjde dráž než půjčka
jo a kdo je Lalinka??
malá Biluška
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:16
- Nahlásit
nemethova5
určitě dám vědět, bude to s ním krušný - žádný pamlsky, jídlo, dobroty nic, to nebude veselé.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:17
- Nahlásit
impact
si o ní tak nějak čímdálvíc myslím, že má ADHD.. Toto se nemůže normálně narodit.
kdo? Lalinka? nebo Biluska?
Mám to k nim nějmíň tři hodiny cesty.
hm, to je blby a skoda
a kde se to vlastne stalo? nejsem z toho moudra? Jezdila s konem v nakym klubu? Predpokladam, ze doma po jinym koni nevyhodil, leda po Zanetce
tak, aspon jim poradis a dohlidnes
zuzanarosakova
tak kdo to asi byl?
uklizecka?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:18
- Nahlásit
Atuschon neni prdlousek na micky ani aportky,nebo pesecky,on je delanej jen pres zradylko?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:19
- Nahlásit
leyenda
ADHD má můjtvůj pes.
I když nevím, jestli je to k smíchu. Ona je fakt divná. Je upe moc hypersuperultraaktiv a přitom u ničeho nevydrží dýl jak tři vteřiny.
A jezdily v klubu. On ještě není ustájenej u nich doma bo Mášenek staví maštal.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:24
- Nahlásit
leyenda
Alexa
nemethova5
asi BINGO! ale musim počkat , jak dopadne vyšetřování...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:24
- Nahlásit
impact
ADHD má můjtvůj pes.
ahaaaa
na ADHD je nejaka dyjeta, teda pro pezetka, nevim, jestli by to fungalo na tvojimoji berunku nejroztomilejsi
hele, jak jsem psala o tech 2 nudlich tady, tak vcera a dneska tu uz smejdi jen jedna, tak nevim, co si mam myslet premejslim, ze ji zkusim odchytit, jenze mam strach, abych nekomu neudelala nervy, ze se mu ztratil pes, tra patri k nakejm turistum nebo tak
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:25
- Nahlásit
zuzanarosakovatak kamery jsou vetsinou na bankomatech,ja myslim,ze tam neni co vysetrovat,kamery ji usvedci,nebo mate doma skritky,co se chteli jen malounko rozsoupnout.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:28
- Nahlásit
nemethova5
by byla pekne blba, kdyby sla k tomu automatu sama, tam klidne mohla nekoho poslat, koho Zuzana nezna
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:31
- Nahlásit
leyendano i to je mozny,ale jaksi nepredpokladam,ze by pani byla tak chytra!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:33
- Nahlásit
leyenda
nemethova5
no nevim, v hajzlu by bylo, kdyby tam ta kamera nebyla
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
no uvidis, nakonec dopadnes jako ja a budes si sama i natirat vokapy vo uklizeni nemluve
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:40
- Nahlásit
zuzanarosakovatak pevne doufej,ze tam byla!pani vy mate taky pech koukam.
leyendajj,asi tak nejak,pani uz mate petlici bytelnou na ty dvere?
|