| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:34
- Nahlásit
Baysha
a ještě donese ti to tak se s ní potahej a nech ji vyhrát pak to pust´, ona odběhne s aportem, zavoláš ji, zas přetahování a at´ vyhraje, pak ji to vem-vyhraješ ty, hod´ ji to znova a opakuj předchozí hru a max. ještě jednou a dost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:36
- Nahlásit
Jdu domki, ještě se zkusím napojiti. Páček shledáček sportžurnálek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:36 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
davidkova renata
Mám na treky psí botky od Manmatu a v létě na gulaku sme tu elkovou narvaly na nohu i dogáčovi co si urval dráp. Takže Bóbě to určitě musí být taky. Bagetě je pohodlně, dogáč ji měl nafest.
Tady jsou - velikost L
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:39
- Nahlásit
jj,díky za odkazy,sem s nima..nevim vůbec jaký velikostě...prostě něco na normálního psa )))) ..šít ale nic nemůže ani nikam vycházet z domu,takže zbejvá objednáfka po netu..
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:39
- Nahlásit
kejtlin
no zatím když už dummíka donese, tak ho vyplivne tak metr - dva přede mnou, tak nevím, jak s tím přetahováním ale zkusím to, možná sem si to zkazila tím, že jí za aport dávám pamlsek, proto ho asi plive, tož ta hra bude myslím lepší...
ona doma nosí v pohodě, ale venku na louce je prostě moc zajímavejch pachů, dycky se začuchá a ňákej dummík ju naprosto nezajímá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:48
- Nahlásit
davidkova renatahele ja si objednala u polaru,ti kdyz tak hodim odkaz,hajan je nesnese,tak to budeme ucit amika,hajan se mi malem z toho poblil!ani neudelal krok hulakal jak prase!!!!
kejtlinno,to by asi pani neklaplo!leda ze by ta kyticka byla naky vetrelec a prezila by i atomovy vybuch!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:53
- Nahlásit
davidkova renataakurat nevim velikost,mam je pujceny muchos,tak na ne cekam.jsou krasny zeleny!jo a meri se to dole na pacine,ta nejsirsi cast,hajovy byli super,ale to bylo marny,blbec stary!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:53
- Nahlásit
Baysha
nééé to celý spadlo tak dlouhej příspěvek
tož znova, za aport se neodměňuje pamlskem, proto ti to plive, začni s aportem doma, já začínala vždy doma, když ho vyplivne před tebe tak do něj kopni, neber ho do ruky, čuba vezme aport do tlamy a začni na ni mluvit to je hodná holka, dobře aport, ponéééés mi to a couvej, čuba přiběhne k tobě ty popadneš kus dummy-bacha na ruce a budeš tahat a říkat drrrrrž, to je dobře moc hodná a nech vyhrát-popis výše. mluv vždycky nadšeně, radostně jako že tě ta hra hrozně baví a včas to ukonči 2-3 pokusy a dost. neboj to dotáhneš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:55
- Nahlásit
nemethova5
přežila krupobití, kdybych zabalila do novin a dala do krabky tak by mohl dojít
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:55
- Nahlásit
kejtlin
děkuju jen mi není jasné, jak ji teda nakonec přiměju, aby dummy pustila - bez pamlsku?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:58
- Nahlásit
kejtlin
za aport se neodměňuje pamlskem, proto ti to plive
jo..todle u nás platilo cca 3,5 roku do tý doby než sem použila klikr...celej život sem měla za to,že pamlsek za aport NE..logicky to bude flusat..no po klikru to prostě neflusá..nevim proč,nevim jak,ale vystřelí první kosmickou,stejně rychle maže zpátky,dřepne a drží dokud nekliknu..zpočátku myslim párkrát flusla,ale velmi rychle toho nechala.Vim naprosto přesně,že tak radostně a rychle běží právě kvůli tomu pamlsku..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:02
- Nahlásit
kejtlin
za aport se neodměňuje pamlskem, proto ti to plive
no já teda bláznivou míčkovou malinu naučila neplivat aport předemnou za míček jako odměnu, tak bych to tak kategoricky neviděla.
Gerda
moc vás děfčice nepotěším páč přes ZKO se letos těško přihlásí:
poslední termín pro nahlášení členů na rok 2010
10. 9. 2010
!!!! Sekretariát nebude vyřizovat průkazky novým členům
z podkladů došlých po 10. 9. 2010. !!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:09
- Nahlásit
davidkova renatahttp://www.eurohusky.com/obchod/potreby-pro-mushin g/vystroj-pro-sanove-psy/psi-boticka-robust-i37/
tak sorry od polaru jsem nebrala je to eurohusky a jsou fakt dobry!akorat bobe musite zmerit tu nejsilnejsi cast packy a nejsou drahy!
Alexano ja taky myslela,ze micek je odmena,kdyz mu to hodim a amin aportuje jak silenec,hajan taky,sice pomaleji,ale taky beha za mickama.
kejtlinmyslis,ze by ta kytka vydrzela????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:17
- Nahlásit
Baysha
řekneš pust´ nebude chtít tak ji otevřeš tlamu a dummy vezmeš, nemáš zač.
davidkova renata
Alexa
klikr nevím, nemám zkušenost, ale věřím, že nějak pro mě zcela neznámě, funguje
míček používá jako odměnu zuzka, honza, iva, markéta a neplivou jim to,myslím, že to spi chápou jako další aport.
mě se rada popsaná bajše osvědčila u víc psů tak jen podávám dál
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:19
- Nahlásit
nemethova5
myslis,ze by ta kytka vydrzela????
myslím, že jo jsou to tak 10cm odnože, jako výhonky, když ji zabalim do novin aby nezmrzla a do krabičky, aby se nepolámala tak jsem si skoro jistá, že vydrží
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:37
- Nahlásit
kejtlina co to je za kyti????jinak doma mame taky plno kvitek,muzeme čenžovat,pokud prezijou cestu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:45
- Nahlásit
davidkova renatahttp://www.polarpesek.com/czech/index.htm
a tadyk je ten polar
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:46
- Nahlásit
lidíííí, asik nám pořídím puzzle koberec líbí se mi velmi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:47
- Nahlásit
nemethova5
zelenec, ten je nesmrtelnej a můžu zkusit poslat i lístky od fialek, pošlu v pátek nebo v pondělí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
kejtlinmam asik patnact druhu fialek???nechce staky vycenzovat???????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:53
- Nahlásit
nemethova5
chci já mám jen 3 bílý, fialový a růžový po jednom kuse ne vlastně bílý mám 2, pak ještě jednu a nevím jaká bude, určo není bílá, ta má jinek tvar listů, fialky se dobře množej, ale špatně vzpamatovávaj sežehlo mi je slunce přes okno, přežili jen těch 5
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:58
- Nahlásit
kejtlinmam ruzny dokonce i svetly,no ruzny,bily mam taky ale jiny druh,ty kvety jsou malinky a drobnoucky,no ruzny tam mam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:03
- Nahlásit
nemethova5
žádný neobvyklý nemám. zkusím poslat a když přežijou tak je pošli ty.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:04
- Nahlásit
kejtlino.k.jsme domluveny,no mam ruzny,z kazdyho bych ti ustipla aspon dva listky,nechces aloe vera????taky mam.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:07
- Nahlásit
nemethova5
mám taky aloe ale je taková zvláštní. chci já chci všechno zelený , děda si posílá s zahrádkářema rostliny poštou a vždycky přežili, vím jak to balej, když dojdou k tobě v pořádku, tak je zabal stejně.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:14
- Nahlásit
us jsem zpatky i s deckama, chudinky se rozhledly, spitly co se tu stalo a zeptaly se, jestli se muzou naveceret ve svych pokojicich
mam moc hodneho psa, nechala jsem ho tu v takovym chaosu a niceho si ani nevsiml. Zato kocky mrchy se valely jedna v kosi s vyzehlenym pradlem, druha v kosi se srovnanym jeste nevyzehlenym pradlem, nevim, proc jsou tak blby, ze si musi vzdycky lehat na vyprany pradlo, pripadne na bilej ubrus nejraci bych je degradovala na venkovni kocky, ale nemuzu kuli holkam.
Pripada mi, ze je tu preptakovano, ti ze severu, co litaji k nam zimovat uz dorazili, ale ti nasi, co maji vypadnout do Afriky se jeste nechystaji. Asi teda jeste nebude zima. Cimz se dostavam k tematu pocasi... jak myslite, ze bude v Cechach prespristi tyden? Hezky? Holky maji tyden prazdniny, tak premyslim kam jet.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:23
- Nahlásit
leyenda
jak bude přespříští týden netuším, ale přiject bys mohla, to není vůbec špatnej nápad
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:24
- Nahlásit
kejtlinno a chces tu aloe vera,jo posli a ja to zabalim upa stejne.este se doma podivam a poslu co by se ti mohlo libit teda.
leyendazdar pani,co jste deckam provedla?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:28
- Nahlásit
nemethova5
chci ji jasně že jo, já chci všechno zelený
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:30
- Nahlásit