Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5373 . 5374 . 5375 . 5376 . 5377 . 5378 . 5379 . 5380 . 5381 . 5382 . 5383 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:33
- Nahlásit

tak jsem se dneska krásně napapkala 7 čokoládama Milký

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:36
- Nahlásit

Gerda
já bych chtěla velkýho psa... je to takovej můj sen, ale racionálně vím, že pro mě je ideál kolem 10kilo. Abych ho zvládala. Utáhla a tak.
Můžeš mít stafbulla, ale nebude se ten teryjér doma nudit?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:41
- Nahlásit

Maky a Trix
já bych chtěla velkýho psa... je to takovej můj sen
mohla bys mít vlkodava...přijela bys na něm jak na bílém koni, řikali bysme ti martine....Marmínku už si viděla? Vlastně asi neviděla, viď? Tak ti musim ukázat Marmínku.

Můžeš mít stafbulla, ale nebude se ten teryjér doma nudit?
)) toho dám tobě, nebo ho vykastruju a teryréj byl jakej? ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:41
- Nahlásit

konečně peču poslední bramborák

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:42
- Nahlásit

brezen2008
krásně napapkala 7 čokoládama Milký

Teda ty seš prase

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
brezen2008
krásně napapkala 7 čokoládama Milký

Teda ty seš prase

to klobouk dolu, to nesežeru ani já, a že čekuládu mylákuju ))))))))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:44
- Nahlásit

Gerda
kokynejch kokinek

hm, já taky sem dycky chtěla stafbulíka

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:45
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
sem dycky chtěla stafbulíka
Tak ty si vemeš Kokynku a já Čilinku, jo? A koko zůstane Sajgon, je velkej, to jí stačí.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:48
- Nahlásit

Gerda
jo, vlkodava jsem chtěla. Ale zabral by mi celou postel a zašlápl by Trykse... tak třeba někdy jindy....

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:50
- Nahlásit

A VŮBEC GDE JE BONC??????????????????????????????????

Tady!! Ale jenom na skok, vůbec nestíhám.

Takže gratuluju Bilušce k pořízení huculioda - gdo chce kam, pomozme mu tam

Chci taky na silvestrovo neoslavu!! V Díře sice žije jen 70 lidůch, ale z toho 65 vehementně každoročně oslavujících před našim barákem (zbylej 5 je naše roďka) A ovce to asi nepřežije, bojí se i jemného deštíku.

Ráno jsem přišla pozdě do práce - a kontrolní otázka soudruzi, víte proč??? Musela jsem škábat auto!!!!!!!!!!!
Pro vzniklou situaci mam následující plán - několik (odhadem 10) dobrovolníků z řad "miluju zimu" každé ráno v půl 6 obestoupí mé auto a budou ho svým dechem rozehřívat, ať můžu v 6 odjet. Nabízím: příjemný pobyt na čerstvém zmrzlém vzduchu, posílení plic, práci ve skupině a inkogito (už je tma a lampy se po ránu neobtěžujou) a žádné platové podmínky. Gdo je pro???

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:52
- Nahlásit

Maky a Trix
Ale zabral by mi celou postel a zašlápl by Trykse
čoveče kámoška nechala vyrobit postel na míru, aby se tam i s marmínkou věšli, marmínka má velikou zálibu v malých pejscích, nejraději má kámoše jazvečíka, kterýho vždycky slíkne/vytřepe z oblečku a pak si s nim hraje. Ona je strašně hodná, jediný, co neovládá, je ocásek, jak má radost, mydlí s nim všude dokola, takže lidi dva metry za ní musej bejt opatrný, aby nedostali šlahounem po držce. Ona je i na hry opatrná, brijárd jí vždycky děsně zvalchuje, ona je přitom 2x větší )) uvidíš, jak bude nadšená z pana Trykse. Mařenu teda několikrát z radosti zašlápla, snažila se jí olíznout hubu, ale nešlo to, tak na ní trošku šlapala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:53
- Nahlásit

Maky a Trix
si jí představoval jako 50kilovou obludu, co mu sežere jeho miláčka

proč jsme nevyfotili trixe s kyrou?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:54
- Nahlásit

bonc
Gdo je pro???
já ne, já si škrábu svoje auto. Ale až v 8, to jde samo. V šest nevstávám, leda na první snídani, jinak nejsu blázen starý.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:57
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Gerda
to nebylo na ráz,to bylo na etapi a samé voříškové
bylo mi dobře

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:58
- Nahlásit

Gerda
Ňákej magor vymyslel, že budem chodit do práce na 3/4 na 7. A většina ústavu byla pro. A to ještě můžu bejt ráda, druhej návrh byl půl 7!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:02
- Nahlásit

cau lidi,co je noveho?mimoto,ze jsem v praci?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:07
- Nahlásit

bonc
Ňákej magor vymyslel, že budem chodit do práce na 3/4 na 7.
ty vado, to je šílený, to by mě zabilo. Ale zas aspoň končíš nějak rozumně, ne? Já dělám od 8.30 (ale před devátou se do práce nikdy nedostanu), ale končim, až když je potřeba....prostě nekdy v průběhu večera či noci.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:11
- Nahlásit

Gerda
Jo, to jo, díky tomu má každej jen jeden dlouhej úřeďák a jinak do 15.15. Ale já jsem sova ne ňákej nažhavenej skřivan a když si nařizuju budíka na 5.35 tak pláááču

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:15
- Nahlásit

nemethova5
cau lidi,co je noveho
mám hafo bramboráků, pézetko mi na přednášce mučilo amálku, biluše jde s šeltkama a texem na zzo shání košík a stahovák, gerda a maky a trix sháněj chatu nebo ubytko na silvestra, víc nevim

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:27
- Nahlásit

bonc
když si nařizuju budíka na 5.35 tak pláááču
tomu rozumim, navíc když vstáváš do tmy, je to na posrání, mě ti dycky chytí takovej vztek, že bych vraždila. Jenže nejsem ani sova, potřebuju chodit spát v 11 nejpozdějc, vstávat v 8 a pak je mi krásně hej. Prostě spát první ligu. A jak to přetáhnu v práci, sem úplně mrtvá. Naposled sem tu byla do tří, pak už sem byla celej zbytek týdne nepoužitelná.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:32
- Nahlásit

kejtlindik za info vycerpavajiciho,jo PZ bych zabila si,jako na nektery zasrany parchanty psychologie jaksi nejde,hlavne tohle delami rodice,simona to udelala jednou a dostala ode me tak,ze rikala svagrova,mela jsi ji jeste pridat a dobry,na to,ze ma pet let!bramboraky ja rada,ale zase bych skucela se zaludkem!ja se taky dneska vytocila na jedny idioty s bulterierem,sel mi natvrdo po aminovy,pry on nic nedela a uz ho mel amin zakouslyho v hlave,ty vole,ja mela tmu pred ocima,dostal takovej kopanec a zarvala jsem fuj,ze ten pes sedel jak pipina ani nemel tendenci cokoliv aminovy delat,servala jsem tak majitele,jestli jsou vubec normalni,kdyz nevi co jejich pes dela a ze ja mam jeste stene,jestli si neracili vsimnout,ze ho nechci mit ani pohryzanyho ani zkazenyho,ze se bude bat,nebo napadat lidi,jak nekteri lidi jsou fakt debilove!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:32
- Nahlásit

bonc
Gdo je pro???
Já ne, škrábu vlastní auto

Takže gratuluju Bilušce k pořízení huculioda - gdo chce kam, pomozme mu tam
Biluška děkuje Uš se na Baronka-Safírka-Břéťu moc těším

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:36
- Nahlásit

krásně mi vykvetly fialky na okně v ložnici a zelenec v kuchyni vyhodil dost odnoží, nechcete něgdo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:40
- Nahlásit

kejtlin
Chci obojí, mě skoro všechny kytky přes léto pozdechaly. Asi jsem je měla občas zalít, nebo co

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:41 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

kejtlin
co je zelenec?

edit:

Ano, prosím si také jeden zelenec:
http://www.garten.cz/p/cz/4830/

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:42
- Nahlásit

Gerda
potřebuju chodit spát v 11 nejpozdějc díky výbornému vstávání jsem v 11 večer mrtvá! Pokud se můžu vyhajánovat do 9, můžu jít spát klíďo v 1, ale potřebuju svých krásných nesplnitelných 8 hodin spánku, což se s půl 6 skloubit nedá. O tmě mi ani nemluv - DALŠÍ VELKÉ, VELKÉ MÍNUS ZIMY. Je to pro mě úplný psycho - leden, 6 ráno, -20, tma, všichni okolo chrápou a já vyhrábávám auto... - takhle nějak vznikl žánr hororu

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:47
- Nahlásit

Biluška
Přeji ti, aby ti to těšení dlooouho vydrželo....
Jména jako Baronek, Safír a obdobná vznešená jména jsou zbytečnost. Rovnou bych ho pojmenovala ve smyslu Typotvoropříšernánenažranádebilníjátěfaktužzabijua sežeru nebo Příštěužtětřihodinypolesíchhonitfaktnebudu. Ušetříš koni dost zmatků v tom, jaké že je jeho pravé jméno a na co má slyšet

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:48
- Nahlásit

bonc
VELKÉ MÍNUS ZIMY
ano, ta tma je obrovitánské mínus zimy, naprosto souhlasim.

úplný psycho - leden, 6 ráno, -20, tma, všichni okolo chrápou a já vyhrábávám auto...
mám to s příchodem z práce - leden, deset večer, všichni už maj vyvenčíno, jen já přijíždim z práce a spěcham v promáčených botách z párkingu, přes dvě velký sídliště, abych se jen převlíkla a šupkajdila sama se psem ven.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:53
- Nahlásit

bonc
čau lááááásko))))))))
ste paka pošahaný grafomancký a pudete za tres škrábat bonc auto..denně ..můžete si rozdělit služby..to sem ale hodná co? )))

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:54
- Nahlásit

Gerda
[ leden, deset večer šupkajdila sama se psem ven. [/i]
jo, tak to je taky slušný psycho. to už maj moji čokly po večerce a já se marně snažim neusnout u tv či knížky a dokopat se jít obstarat zbytek zoo.

<< 1 ... 5373 . 5374 . 5375 . 5376 . 5377 . 5378 . 5379 . 5380 . 5381 . 5382 . 5383 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání