| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:17
- Nahlásit
stále ještě smažím bramboráky a to jedu na dvou pánvích
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:20
- Nahlásit
kejtlin
Mylákuju bramboráky, hned nějaký pošly
Ad haranti - jsou to hajzli a rodiče většinou ještě větší. V případě toho Pavlíka se vsadím, že nad nějakým ježkem mávli rukou - no a co, dyť je to jenom ježek (kočka, čokl, žába...), ať si chlapeček hezky hraje Vraždila bych některé lidi, fakt
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:21
- Nahlásit
Gerda
chci taky na silvestra pryč někam na chatu. vezmete mě s sebou? Klidně se přemůžu a upeču do zásoby nějaký cukroví. )) ale už nechci být ve městě... serou mě lidi.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:24
- Nahlásit
kejtlin
nevím jestli si z toho něco vzal, ale učitelka mi pak bokem děkovala, že to potřeboval slyšet i od někoho jiného než od ní a že je obrovská škoda, že jsou zakázaný tělesný tresty
Čau , to je děs , zažila jsem něco podobnýho se dvěma holčičkama, který na chalupě dráždily Hipíka přes plot. Brala jsem to jako dětský blbnutí a nevěnovala tomu pozornost až do chvíle, kdy tenký holčičí hlásek řekl větu: "bouchni ho tím klackem do čumáku, tam je to nejvíc bolí".
Vyletěla jsem ven a spratky nejdřív seřvala a pak jsem se snažila dopátrat, co je k takovému krutému chování vedlo, marně. Taky jsem mluvila o bolesti a o tom, jak je Hipík hodnej a má rád děti a co se teď může díky takové špatné zkušenosti stát atd. atd...
Myslím, že to bylo úplně na draka , některý děti jsou prostě malý bezcitný psychopati. Zabrala jedině výhružka, že zajdu k nim do školy a promluvím s paní ředitelkou. V tomto případě si nedělám iluze, že pomohl apel na svědomí - kde nic není, ani čert nebere...
Taky jsem odchytila jejich matky a už v klidu jsem jim vysvětlila co se stalo a že by si na toto téma měly promluvit se svými dětmi - zbytečně vyhozená energie, matky na mě tupě zíraly a jen cosi blekotaly. Evidentně je to nevyvedlo z míry...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:30
- Nahlásit
kejtlin
stále ještě smažím bramboráky
ja stale jeste uklizim, cim vic uklizim, tim hur to tu vypada
jsem rano zacala tim, ze jsem vsechno vyhazela ze skrini, knihoven, policek, ty jsem vydrhla a naimpregnovala vcelim voskem, pak jsem prochazela kuchyni s prvni hromadou odpadu a rekla jsem si, ze rovnou taky uklidim skrinky v kuchyni, protoze mi tu litali takovi ti potravinovi moli, takze rovnou i spajz...
Ted to tu vypada jak po vybuchu a ja musim pro decka. Myslim, ze nebudou verit svym ocim. Pes je ze me taky depri, lezi vyjimecne na svem pelechu a zhnusene me pozoruje
Musim uznat, ze jsem to dnes nezvladla, overim jeste, jak je to s pojistkama, mozna by bylo jednodussi, kdybychom vyhoreli
Hlavne musim rychle vsechno spalit, protoze uz zase vytahuju z hromady "na vyhozeni" vsechno, ceho je mi lito, jsem cvok
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:31
- Nahlásit
Maky a Trix
a nemáš někde nějakou chatu? Nebo nevíš o něčem? Já bych jela fakt a doopravdy.
některý děti jsou prostě malý bezcitný psychopati
to je velká pravda.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:35
- Nahlásit
Gerda
vůbec o ničem nevím a myslím to taky vážně. Vloni jsem byla na silvestra v práci v čajovně a to bylo ve starým baráku a celý zvykání psa na petardy mi bylo k hovnu. Letos na to seru, chci mít klid a nestresovat psa a sebe ožralejma lidma a debilníma petardama.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:35
- Nahlásit
jsem to tu uz jednou psala, ale do meho psa, zavreneho ve vybehu kvuli detskemu oslavovani narozenin, pichali klackem dva kluci, vedle nich pokurovaly v klidu jejich maminy, jsem zarvala, co jako delaj a dost se osopila na ty matky, ty mi s udivenym pohledem rekly, ze snad je ten plot dost vysoky a ten cokl ho nemuze preskocit
A uz svistim pro decka
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:39
- Nahlásit
Jo, já takhle jednou šla s Tryksem po parku a nějaký děcko do něj začlo mlátit klackem a rodiče stáli metr od něj a rozplývali se. Než jsem po něm stihla skočit, Tryks se otočil, klacek mu sebral a utekl. Je to dobrý pes, já bych ho s tím klackem zmlátila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:40
- Nahlásit
hancaw
Biluška
holky klidně bych vás pozvala, jen škoda, že bydlíte tak daleko, kdo mě vezme na chatu na silvestra s celou saní - na příštího, letošního mam denní a prvního ledna taky, tomu nasmažim kotel bramboráků a dělám nejlepší co ste kdy jedly, aspoň každej to řiká , dělám je dost často, je to pro nás levný jídlo a je ho hodně, brambory a vajíčka ty máme z vlastních zdrojů a zbytek stojí pár korun
leyenda
ty uklízíš jak já, taky si říkám ještě tohle a tamto uklidím a to už nebudu nosit, používat tak to vyhodim a pak to znova přebírám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:42
- Nahlásit
Maky a Trix
potřebujem tedy někoho chatomovitého...zkusim něco vymyslet.
leyenda
ze snad je ten plot dost vysoky a ten cokl ho nemuze preskocit
no jo no, kde to asi tak ti haranti berou, od svejch matek. A proto já do chovu nepřispěju, byli by to chudáci, nemohli by dělat to, co ostatní malí hajzlíci. A byli by biti jako žito. Jak sem poslouchala tu Lujzelu Fjumiovou, mluvila o své matce, kterak je řezala a jak jim to bylo ku prospěchu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:44
- Nahlásit
leyenda
Maky a Trix
kejtlin
Ženy já todle neznám, aby mi někdo z děcek útočil na psa, dokonce dnes jedna pani, kterou potkáváme, a pořád se na mě usmívá a já nevim, proč, řikala, že Mařka je její oblíbenec, že je to mocinky krásnej pejsek. A přitom nás vůbec nezná. Ještě nikdo nebyl bezdůvodně ošklivej na mýho psa. Ale jak sme bydleli v domku se zachrátkou, okamžitě sem zamezila přístupu psa k vratům, bylo to zaděláno tak, že pes se k nim vůbec nedostal.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:45
- Nahlásit
To je škoda, že nemůžete být na Silvestra u nás, tady je to suprový a to jsme u Prahy, až je mi z toho do breku ((((((
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:46
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
proč u vás nemůžem být? )))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:49
- Nahlásit
Gerda
No, protože není kde a kvůli mejm rodičům Jinak je to tu dobrý, bez petard, jenom o půlnoci asi 5 minut, jinak přes celý Vánoce nikdo nebouchá. V Praze je to příšerný!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:51
- Nahlásit
kejtlin
Já teda sedím zásadně na zemi, ale po dětech chci, aby seděli na lavce nebo na židličce bo jak seděj na zemi, tak je mám pořád až na klíně.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
složíme se rodičům na dovolenou někde pryč
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:53
- Nahlásit
Maky a Trix
Hmmmmmmm )))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:58
- Nahlásit
Maky a Trix
složíme se rodičům na dovolenou někde pryč
Anebo sáme naše psy Lucky rodičům a pojedem na dovolenou bez nich...to se mi možná líbí víc....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:59
- Nahlásit
Gerda
jasně, dám psa mužovi možná by zvládnul pohlídat i Maryji. když jsem mu jí ukazovala na fotkách, velmi se mu líbila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:00
- Nahlásit
Maky a Trix
velmi se mu líbila
Tak to je velmi zvláštní, vzhledem k tomu, co jsi o něm a jeho vztahu k jiným psům psala ))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:03
- Nahlásit
Gerda
Asi je něčím vyjímečná hlavně tím, že si jí představoval jako 50kilovou obludu, co mu sežere jeho miláčka a když pak viděl tu fotku jak jsou spolu na gauči, tak přiznal, že není tak špatná...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:04
- Nahlásit
Maky a Trix
si jí představoval jako 50kilovou obludu, co mu sežere jeho miláčka
)))))))))))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:07
- Nahlásit
a navíc, pro borderky má poslední dobou nějakou slabost... bože, se děsím toho, že další pes bude borderkoid.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:14
- Nahlásit
Maky a Trix
A kdypak plánuješ dalšího čoklíka? ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:19
- Nahlásit
Maky a Trix
čoveče neblázni, borderu to je za trest...si vem, jak Džína furt rotuje a to je ještě úplně normální pes, ne žádná pošahaná bordera, přesto je děsná a neposedí...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:20
- Nahlásit
holky o silvestra můžete být klidně u nás, je to sice u nás brutální, ale v praze to musí bejt o dost horší, a musely byste dojet tak na půl osmou večer bo dřív doma nebudu a ráno prvního můžete pak odjet kdy chcete já pojedu v 6.15 hod do práce, ale to neva
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
po škole, až budu mít práci... kdo ví, jak to bude.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:23
- Nahlásit
Gerda
já nechci borderu ani zadarmo. Chci nějakýho kříženýho teriéra. Líbí se mi to. Musí bejt maximálně do 10-12kilo a bude hodnej a tryksův nejlepší kamarád
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:31
- Nahlásit
kejtlin
dojet tak na půl osmou večer bo dřív doma nebudu a ráno prvního můžete pak odjet kdy chcete já pojedu v 6.15 hod do práce
Tak ani to není ideální )))))
Maky a Trix
Zkusim zjistit, jestli teta má ještě chatičku ve starém Plzenci, to je i moc krásný městečko.
Musí bejt maximálně do 10-12kilo
Taky spíš oblibuješ malý pejsky? Taky už sem přesvjěčená, že nějaký ten budoucí pes bude muset být max střední velikosti....sem se zamilovala do kokynejch kokinek...můžu mít stafbulla?
|