Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5373 . 5374 . 5375 . 5376 . 5377 . 5378 . 5379 . 5380 . 5381 . 5382 . 5383 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:55
- Nahlásit

Zdar chci bramboráky a chatu na silvestra taky!!!!!a škrábat auto mi taky můžete přijít, když se budete nudit

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
pudete za tres škrábat bonc auto..denně
my ale nemůžem, máme s biluší omluvenku, že už škrábem auto svoje vlastní, měl by jít škrábat někdo, kdo neškrábe svoje...mamko...navíc vstáváte v podobnou dobu...chuděry drobnolisté.

Biluška
Člen
- Nahlásit

bonc
Ušetříš koni dost zmatků v tom, jaké že je jeho pravé jméno a na co má slyšet
Pche, můj kůňík bude hodný a nic z toho výše popsaného dělat nebude A essi jo tak to stejně ani nepoznám, páč na tohle zacházení jsem trénovaná od patnácti psů, Žanety, Mášenka a harantů

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:57
- Nahlásit

davidkova renata
čauky zlatoooo - jdeš pozdě právě mizim.. Děkuji moc za organizaci, si samo nejhodnější ráno jsem tu pááá

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:00
- Nahlásit

áááááá, mám spálenou ruku od oleje. Kurvadrát, už nikdy nebudu nic smažit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:07
- Nahlásit

bonc
ráno jsem tu pááá
pa zlato ..
Děkuji moc za organizaci

já jim dám ,šmejdům zimomilnejm
Gerda
máme s biluší omluvenku
nezajímá...vomlouvá vás leda vlastní smrt...víš jak

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:09
- Nahlásit

Gerda
Biluška
taky mi pozdechalo hodně kytek, resp. mi je umlátily kroupy, kdyš sem je venku letnila, dobrá tedy s největší pravděpodobností předám na mikulášské v jílovém 28.11.

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:09 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdaréc fšici!

sme byly dopoledne s příšerkou na véééélké prochajdě kolem hostivařské přehrady, chodily sme tři hodiny, mám spálený gzicht.
Bajša nosila aportíky!! Normálně sem valila bulvy, přinesla dummíka asi sedumkrát, mám to aji zafotodokundamentované, akurát musím mučením donutit přítulu, aby mi ty fotky přetách z foťáku na flešku, a pak vám to tu zaspamuju podzimníma náladama

Maky lituju krz popáleninu dej si panáka, to pomáhá na fšecko

Hlásím, že též nemám ráda vánoce ani nakupování ani silvestra - kam že to jedem na chatu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:14
- Nahlásit

Baysha
s aportem opatrně at´ jí to neznechutíš, dokud z ní nebude aportovací maniak, tak jí to stačí zezačátku párkrát hodit a ukončit dokud ji to baví, ne až to sama vyplivne.
all
jo goša začala v neděli jevit zájem o hadr, to brzo co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:14
- Nahlásit

Maky a Trix
mám spálenou ruku od oleje
ty si fakt nemožná )))))) Rači už nic nesmaž símťa.

davidkova renata
vomlouvá vás leda vlastní smrt...víš jak
no to je prekérka, tak jo, tak já teda přídu ))))

kejtlin
jooo fajn, na tom vobrásku se mi ta květina zdála mocinky pěkná, tak budu moc ráda, když budeš rozdávat.

Baysha
Hele pani, vy nemáte žádnou chatu, kam bysme mohli? Jo a psala sem si s katkou, zkoušim jí přesvěčit, že nejlepší večerní kurzy by byly u nás f práci na dvorku, eště s Korinkou, Bajšinkou, Mařenkou a Amálkou )) Co bys temu řekla? Já řekla, že Bajšofci by do toho šli taky )))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:16
- Nahlásit

Gerda
sem ti to říkala. Se divím, že jsem se za čtyři roky v čajovně nezabila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:16
- Nahlásit

Gerda
jooo fajn, na tom vobrásku se mi ta květina zdála mocinky pěkná, tak budu moc ráda, když budeš rozdávat.

nemá ale hezkej květ jen hodí takovej divnej šlahoun s bílejma kvítkama, ale je to rostlina velmi odolná.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:18
- Nahlásit

kejtlinkoukam,ze tu se rozdavaji kvitka ve velkem???

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:18
- Nahlásit

Maky a Trix
což vo to f čajovně, tam se vopaříš, dáš na to let a hotovo, ale teď si vem, až budeš vjědec v laborce, víš, co ti hrozí za nebespečenství?????!!!!!! Snat di fakt s Bajko na ty vinice, tam si leda vyvrtneš kotník, až se budete ovíněný potácet s posutkem v kapse na vlak.

kejtlin
to je fuk, květ neni ptořeba stačí pěknej list.

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:19
- Nahlásit

Gerda
chatku má přítulova mamka, je to ta chajda, gde sme bydleli, v Kostelci... ale nemám páru, zda tam něco plánuje či jak a přítul by se na to asi moc netvářil, on je takový plašší a ze všeho nejvíc ho láká přectava společného zírání do krbu, gdybych mu uspořádala davové šílenství, tak se z toho bude dva měsíce vzpamatovávat...

ty kurzy by určo šly, já ale můžu jenom každej druhej tejden... ani nejsu moc schopná dokopat se, abychom cvičily doma, su ostuda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:20
- Nahlásit

nemethova5
jj rozdávaj, nevím jestli by přežila, kdybych ti poslala poštou?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:21
- Nahlásit

Baysha
sem ráda, že máš stejnej problém já bych potřebovala někoho, kdo mi řekne: tenhle tejden budeš učit psa to a to. Jinak jsem spokojená s naším couráním se po lese

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:23
- Nahlásit

kejtlin
s aportem u bajši se to má tak, že buď nevyběhne vůbec, nebo (většinou) nadšeně vyběhne, že se jako něco děje, ale samotnej dummík ji nějak nezajímá, takže kolem něj jenom plavně profrčí a de si čuchat svoje... ale dneska ho kupodivu aji brala do dršky a nosila, sice drží dummíka za konec a překusuje, ale to je myslím v tomhle stádiu fuk snažím se dycky v nejlepším přestat, ale ne vždycky to odhadnu ona nenosí ani tenisáky, maximálně doma donese plyšáka nebo tak...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:25
- Nahlásit

Baysha
chatky matek se nepočítaj, to by bylo moooc nebespečný.

Baysha
Maky a Trix
nejsu moc schopná dokopat se, abychom cvičily doma, su ostuda
mám to taky tak, sama se se psem nedokopu, taky mám ráda ty cvičákový hodiny, nebo aspoň společný cvičení nebo instrukce, co mám učit.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:25
- Nahlásit

Baysha
hele, mě dělal pes to samý
štemberka mi poradila mu házet klacky a šišky prostě furt, bez ohledu na to, jestli to nosí... a před pár měsíci začal nosit jak divej. Ale jenom míčky a disky doma nosí všechno, co ho napadne.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:26
- Nahlásit

Gerda
a proč sis toho psa pořizovala, když nemáš náladu s ním cvičit? Ty nevíš, že on pozná, že se přemáháš?

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:27 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Maky a Trix
já bych potřebovala někoho, kdo mi řekne: tenhle tejden budeš učit psa to a to
přesně já začla klikr hlavně s tím, že se zabaví a unaví a případně že klikrem dopilujeme třá ten aport nebo tak... a jaksi skutek utek i když musím říct, že asi před měsícem sem začala na klikr učit chůzi u nohy, skončili sme nějak v půlce, prostě sme to nedopilovali a od tý doby sem ten povel nepoužila - až minulý týden, kdy sem potřebovala, aby se vyhla cyklistovi, sem si na to jaksi vzpomněla a ONO TO ŠLO!!! su hepy

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:27
- Nahlásit

Maky a Trix
doma nosí všechno, co ho napadne.
transvestita je to....

štemberka mi poradila mu házet klacky a šišky prostě furt, bez ohledu na to, jestli to nosí... a před pár měsíci začal nosit jak divej
To dělám už osum let. Pes doteď nenosí, až na klikr začala )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:28
- Nahlásit

Maky a Trix
a proč sis toho psa pořizovala, když nemáš náladu s ním cvičit? Ty nevíš, že on pozná, že se přemáháš?
))) já vim! 80 %! A když jí vykuchám a udělám plyšovou, tak můžu? Můžu pak mít Máňu?

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:29
- Nahlásit

Jo tak šišky a klacky bajša nosí. Velmi nadšeně. Bohužel pouze směrem ode mě

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:29 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Baysha
sou to zlouni, moc chytrý jsou, ten klikr vymysleli psi, aby si z nás mohli dělat legraci
Gerda
Maryje je divná, nehraje si... )) není to zrovna směrodatná odchylka.

edit. stejně jsi jí těma donucovacíma cvičíkovskejma metodama jen zkazila! zakážu ti přístup k tachyjónům a uvidíš, jak budeš chřadnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:30
- Nahlásit

Maky a Trix

Gerda
transvestita je to....
transvestyta Veselý skřítek))))

hele lidi gde a hjak se prodávaj botky pro psy??? boba si zas rozervala další dráp..jako jaxe zistí ta velikost,to se měří nebo jak? dyš zdena nikam nemůže to zkusit..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:31
- Nahlásit

Baysha
třeba goša je aportérka, ale míček nechce vůbec, ale to dotáhneš jak má zájem máš vyhráno tak jí to hod´ 2-3krát a stačí

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:31 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

davidkova renata
se může doma ušít, třá ze straý mikiny fleecový a tak...
edit: jinak to maj ve zveráku a většiou je na tom takovej přehled plemen. Já koupila pro yorky a pes to má až po loket

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:33
- Nahlásit

Maky a Trix
Maryje je divná, nehraje si...
no nehraje, no...ale divná neni, je moc milá....

davidkova renata
transvestyta Veselý skřítek
ty voleee )) Skříteček transka )))

hele lidi gde a hjak se prodávaj botky pro psy??? boba si zas rozervala další dráp..jako jaxe zistí ta velikost,to se měří nebo jak? dyš zdena nikam nemůže to zkusit..
hele já mám docela velkou botku si myslim, L od Pardálky, pošlu to zdeně poštou, ať vyzkouší, kdyby to Bobině bylo. Jinak se to měří na dýlku nošky a šířku nošky. Kupuje se v Baronu obyčejná neoprenová a jinak taky v každym netovym krámě. Já už botky posílala hodně lidem ze žumpy, neoprenový mám malý, ale myslim si, že ta od Pardálky by jí možná mohla bejt, mařce se tam vejde noha i s obvazem...

<< 1 ... 5373 . 5374 . 5375 . 5376 . 5377 . 5378 . 5379 . 5380 . 5381 . 5382 . 5383 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání