| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
kejtlin
jj, ja bych jela, ovsem musi byt prijatelny pocasi, ridit takovou dalku v mlze a desti se mi moc nechce, jsou to moc kratky prazdniny na to, abych stravila 4 dny na ceste, za slusnyho pocasi se to za den ujet da, i kdyz mam na dalnici problemy za tmy
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:32
- Nahlásit
nemethova5
co jste deckam provedla?
deckam nic, ale vali se tu po zemi obsah veskerych uloznych prostoru , jsem to uz nestihla uklidit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:33
- Nahlásit
nemethova5
počkej zase nemám tak velkej dům, pošli aloi a fialky a ještě něco jako překvápko
leyenda
jasně to chápu, jaký bude počasí fakt nevím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:36
- Nahlásit
leyendaesli chudaci nemysleli,ze si pes s kockama udelali mejdlo?no tak zitra je taky den,ne?
kejtlino.k.poslu,jak tu aloe,tak ty fialky,plus naky prekvapko!neboj adelu ti zadnou neposlu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:53
- Nahlásit
nemethova5
no, mne se teda moc nechtelo nechavat psa samotnyho v takovym chaosu, jenze s sebou jsem ho brat nechtela, protoze by musel sedet 4 hodiny v aute, to by byl otravenej, a navic jsem zlomila vcera v zamku klic, takze nemuzu zamknout,tak jsem se spolehla na to, ze neni nicitko ale hlidac a nezklamal me akorat ty kocky mohl z toho pradla vyhodit to musime docvicit
kejtlin
jaký bude počasí fakt nevím
jj, chapu, voni asi predpovidaci taky ne, budem to sledovat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 22:00
- Nahlásit
leyendahodnej pejsek,ja bych ho taky nenechala ctyri hodky v aute,pani co jste delala,jste se dobyvala domu a oni vas nechteli pustit,ze jste zlomila klic?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 22:09
- Nahlásit
nemethova5
to on by nebyl 4 hodiny sam zavrenej v aute, ale jak vyzvednu holky, tak musim odvezt malou na balet, prostredni na housle, pak vyzvednout tu nejstarsi, prostredni z housli a dovezt je na balet a malou z baletu a vetsinou zustaneme ve meste nez ty velke se vybaleti, but se projdeme nebo delame v aute ukoly, utery, streda a ctvrtek je to blazinec
oni vas nechteli pustit,ze jste zlomila klic
ne ne, ale mame takovy divny dvere s nejakym divnym zamykacim systemem, musi se dat nejdriv jakoby nahoru klika, pak ji vratit do normalni polohy a pak teprve jde otocit klicem, ale nekdy se to zasekava, jsem holt moc zabrala a klic se zlomil. Nastesti se to stalo pri zamykani, jinak nevim, jak bychom se dostali domu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 22:18
- Nahlásit
leyendano jo blazinec,jak kdyz jde nase neter do kmitek,to je takove tancovani,pak do modelovani,tak je amin doma tri hodky,nastesti je v pohode a chrni,takze jak je svagrova v robote,jde automaticky mama.
co to tam mate za patenty???zamykaci,to by se pani davidkoj asi scvokla a ja bych nad tim minimalne skladala maturitu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 22:25
- Nahlásit
koukám na harryho a ohnivý pohár a žeru při tom bramboráky, dávám si k nim chilli omáčku a čaj
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 22:28
- Nahlásit
nemethova5
nevim, co je to za patent, je to na vsech vnejsich dverich, treba jedny dvere z obyvaku se nam nigdy nepodarilo zamknout a ty druhe zase odemknout. Ale jsou tak jeste mrize, tak je mi to fuk.
Ja takovyhle veci moc neresim, stejnak ten barak nemam rada, tak at co nejdriv spadne, hajzl. Kdyz mi to zitra vyjde, koupim petlici a zamek a po ftakach. Uz vidim, jak by me zase nervil nejakej remeslnickej sikula, co by tvrdil, ze to nejde spravit, at si koupim novy dvere. si raci vsechno udelam sama, blbe, ale v klidu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 22:32
- Nahlásit
leyendahm,tak to mi neco pripomina,hlavne chlapy tvrdi,ze to nejde spravit viz.muj bratr,to je taky sikula vam povim(mineno ironicky samozrejme),jj,co si neudelas v klidku tak nemas.a tak to vam za chvilku hajzl spadne,to nebojte,a kor,kdyz ten barak primo nesnasite!to jsou naky atypicky zamky.
kejtlinto sedi divas se na ohnivy pohar a mas k tomu ohnivou omacku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 22:48
- Nahlásit
nemethova5
bude typicka petlice a hotovo
ale reknu vam, pani, ze jsem fakt rada, ze mam toho psa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 22:58
- Nahlásit
leyendano to vam verim,ze jo,ja jsem taky rada,ze mam oba dva,nikdo nas zatim ve vchode nevykradl,od te doby co mame ovcouny.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 23:02
- Nahlásit
jdu číst a spát, doufám, že nebudu mít takový sny jako v poslední době , jsou tak hnusný, že je ani sem nepopisuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 23:06
- Nahlásit
leyenda
nemethova5
je puštěná kyra, goša a axa, k nám vleze jen sebevrah sinda spí ve verandě a malý doma to je logický
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 23:22
- Nahlásit
kejtlink nam by asi taky do bytu vlezl jenom sebevrah,no,ale vis jak to je lidi jsou totalni magori!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 05:50
- Nahlásit
makejte lemuři a domluvte se, kdo mi přijde oškrábat auto. Za chvíli jedu!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 05:55
- Nahlásit
dobre rano
nemethova5
k nam by asi taky do bytu vlezl jenom sebevrah,no,ale vis jak to je lidi jsou totalni magori!
ja se snazim psa tady maximalne zviditelnit, mam pozemek oplocenej a ocedulkovanej, ale pro pripadny zlodeje je asi matouci, ze pes neni moc ustekanej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 07:09
- Nahlásit
fstávat a cvičit
Aš oškrabete lybiččino auto tak naklusejte na moje
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 07:26
- Nahlásit
Dobré ledové ráno, já už mam oškrábáno
Biluška
jsem trénovaná od patnácti psů, Žanety, Mášenka a harantů
proč honíš Mášenka po lese, co ti tak strašnýho proved? Nebo to je nová forma tý, dyjéty??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 07:48
- Nahlásit
bonc
Mášenka jsem v lese hledala když šel kdysi dávno (poprvé a naposled v životě ) venčit malamutku Gozérku. Řikala sem mu "máme tam vyšlapaný okruh, Gozi prostě půjde a ty jdi za ní". Gozi samozřejmě okamžitě poznala, že šéfovat může ona a dovedla ho až do hlubokého, přehlubokého lesa, odkud mi volal . Tvrdil, že vůbec neví kde je, ale že ten pitomý pes ho táhne pořád dál, že už je určitě nejmíň v Polsku, odhadem asi tak u Baltického moře a že essi rychle nepřijdu a nezachráním ho tak dojdou až do Estonska . Byli tady na kopci za barákem, ale hledala jsem ho teda dost dlouho
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 08:22
- Nahlásit
vy uz fakt musite skrabat auta? jako ze mrzne? nebo je mate tak zabahneny?
jdu pokracovat ve vyhazovani, jsem prekvapena, co vsechno ja schovavam, modlim se, at dneska prijedou popelari, v noci jsem se budila a premejslela, co jsem vyhodila , jestli to neodvezou, tak nevim....
jsem se vcera dozvedela zajimavou vec, musim vam to napsat
v pristavu jsou lidi, tzv. dokari. Jejich pracovni naplni je zbavovat lode nakladu. Ted uz od minuleho tydne stavkuji a blokuji pristav, protoze jim v ramci uspor chteji snizit platy o 50 eu mesicne. Berou cca 3.500 mesicne. Vyska platu je postavena na kdysi tezkou fyzickou praci a dlouhou a nepravidelnou pracovni dobu. (Pro vasi info, ucitelka si tu vydela kolem 1400eu, zenska u kasy 800, zacinajici bankovni urednik 1300.) Ted uz ale sedi v kabince jakesi masinky, odbory se jim postaraly o pracovni tyden 32hod, do penze chodi v 55. Takze bych rekla propustit stavkujici, na kazdy misto bude spousta uchazecu i za mensi peniz. Jenze to pry nejde, pry maji hrozne silne odbory. Navic perlicka - na obsazeni tohoto zamestnani pry neni zadny vyberovy rizeni, pry se dedi . Chapete to? V 21. stoleti? Tagze nic, stavkujou si vesele dal pro svejch 50eu a pomalu dochazi benzin, nektere rafinerie mozna budou mit velike problemy, protoze nemaji z ceho vyrabet, nicmene naklady bezi. A pry v 70. letech uz neco takoveho bylo a poslali na ne policajty a vojaky a nehli s nima. Pry ten pristav "odblokovala" az pomoc korsickych mafyjanu
Je to fakt zvlastni zeme...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 08:39
- Nahlásit
leyenda
ahoj, jasně že tu mrzne je lehce pod nulou
all
já škrábat auto nebudu bo dnes nikam nejedu a chci bejt dokař ve francyjy
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 08:51
- Nahlásit
Chci bejt taky francouzskej dočkař, ani jim tam ještě nemrzne!
Biluška
do Estonska jo tak on je Mášenek velkotrekař, no tak to je potom jiná, má můj obdiv, to už je kurwatrek
davidkova renata
taky mam manmatí botky, jsou za 70 - 80,- a maj u velikostí napsanou šířku tlapy v cm, zdaj se dost odolný. Já mam teda XS a S takže moc sloužit nemůžu ovci je XS docela velký, Boňouse je S taktak - odmítá se s tim futrálem na tu nohu stoupat, takže až si něco na treku udělá tak to doskáče po třech - ochrana nohy zajištěna..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 08:55
- Nahlásit
leyendakejtlin
jedem do francyje, budeme tam dokaří. Vezmeme psy a to by bylo aby sme je tam odsud nedostali.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:00
- Nahlásit
kejtlin
bonc
Chci bejt taky francouzskej dočkař
jo, to byste si jedine musely vzit nakyho dokarskyho synka, pac v tyhle profesi panuje brutalni dyskriminace zenskejch
a gdys us byste tomu vobjetovavaly svobodu, tak to us si rovnou muzete vzit nakyho milijounare, ze jo
tak on je Mášenek velkotrekař
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:02
- Nahlásit
leyenda
ostříhaná sem, gdyš se nabalim aby nebyly vidět moc kozy tak mužu řikat že sem chlap s malejma kozama.....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:06
- Nahlásit
Jdu na besedu. Konečně Biluška dostala rozum a našla mi besedu, kterou mám 15min procházkou od baráku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:13
- Nahlásit
impact
tak takový nemívám , ale příštý týden mám kolem 10km na dojezd což je super, jinak sem včera psala sem zážitek se spratkem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:14
- Nahlásit
Dobré ránko!
Včera mi normálně v půl devátý večer volala šéfová, aby mě zaúkolovala na dnešní ráno. Bohužel jsem se nepodívala pořádně, kdo mi volá a zvedla to. Doufám, že na mě bude zase ječet jako minulý týden. To pak ať nepočítá, že jí ten telefon mimo pracovní dobu ještě někdy zvednu.
Jinak jsme dneska taky v práci autem a taky jsme škrábala . Na odpoledne mám domluvenou tetu šlapku na stopu a vlakem bych nestíhala.
|