| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:16
- Nahlásit
impact
ještě ted´mi je z tohop špatně-no možná částečně ze smradu, někdo ze psů se vyválel asi v rybě-vykoupu všechny malý, mám to v plánu tak jak tak.
Jinak my už fotíme, heč.
moc hezký , ten novej je s tou kukuřicí? máš krásný obojky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:18
- Nahlásit
kejtlin
na procházce jsem zažila opravdovou hrůzu, deme lesem se smečkou, odněkud se přihnal bílej velkej pes, vypadal jak čuvač nebo kuvasz, byl větší než kyra, ale začal
no ty woe, hlavně se rychle zahřej a vydloubej si to z tý nohy. Proti tetanu si doufám očkovaná?????
posílala jsi už ty peníze za pangamíny?
prosímtě včera dopo, kouknu se večer doma essi je už strhli ju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:20
- Nahlásit
pe3ce
já tam neskočila-zlámála bych si o ty šutry nohy, já tam vlezla, ale po metru už jsem nestačila tak jsem musela podél břehu plavat.
a ty bys tam pro psa vlezla taky, tím jsem si jistá
ale voda byla teplejší nwž v listopadu před několika lety, kdy jsem skákala do vltavy pro štěně kolie, ještě k tomu nebylo moje ale kamarádky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:24
- Nahlásit
Alexa
je to mini bodlinka není to nic velkýho, ta vyhnisá snad sama, je to nepřístupný místo, bych si musela vykloubit kyčel a koleno, mám to z vrchní strany chodidla, neshýbnu se k tomu hlavou a je to tak malý, že to nevidím pořádně, zahřátá už jsem hned jsem si dala horkou koupel, panáka a mám skoro vypitej grog, a taky už od včera topíme, je mi teplo.
proti tetanu očkovaná jsem.
jj koukni
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:25
- Nahlásit
kejtlin
je to mini bodlinka není to nic velkýho, ta vyhnisá snad sama
tak si na to aspoň na noc dej černou mast ať ti to vytáhne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:28
- Nahlásit
Alexa
tak si na to aspoň na noc dej černou mast ať ti to vytáhne
nemám ichtyolku, ale mám kafrovou mast
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:32
- Nahlásit
kejtlin
koukám, máš v záchranařině praxi...na nohu si dej tea tree olejíček, kafr neeee.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:34
- Nahlásit
Monty
Koukala jsem na larýska, hezký fotky!!!!!!! a Monťák je docela v pohodě se psema to bylo keců, dyš si měla jet na O pohár mléka )))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:38
- Nahlásit
pe3ce
nemám tea tree, mám je kafr, líh, peroxid, hypermangana to je asi všechno.
v záchranařině zejména v zimě mám praxi, to je fakt, před několika lety jsem ale v asi -15 do vody vysekanou dírou neskočila, psi mě a kamarádce zajeli pod led, ale našátraly jsme je a vytáhly včas
jo a vlastně v létě jsem zachraňovala moji KAO když se topila a stihla jsem to včas
kurwa ty žahance od těch kopřiv, mě brní celý tělo, bohužel po celým břehu byly kopřivy a musela jsem přes ně vylézt a ta voda nebyla nejteplejší, že bych si zaplavala ještě třeba dalších 100m a hledala výlez bez kopřiv
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:38
- Nahlásit
Monty
Mušíš naučit cenit pořádně.
pe3ce
Tak to jako voni kukuřici můžou fšici.
kejtlin
Ten s tou kukuřicí je ředitelka Mamba.
Todle je jedno novostarý:
A druhej novostarej dofičí v neděli asik. Budu mít sedum nudlí, Máfa a stafbullku (hotel). To mi tady z toho jebne.
Hele ale fuj, rybu nebrat, to nejde umejt.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:44
- Nahlásit
impact
Hele ale fuj, rybu nebrat, to nejde umejt.
myslíš, že to nevim? normálně si to nedovolej, a když tak ti utnu v začátku, ale podle mě využili když jsem nejdřív zmateně pobíhala po břehu vyhlížejíc zuzanku, a pak když jsem zjistila, že ji nevidím ani z vody, tak jsem si dala podzimních 100metrů volným stylem, tak se vyváleli v rybě co tam někde byla
a ty novostarý už ti zůstanou?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kují
on jako úplně do psů nejede, jen je škádlí a to mnoho psů nemá rádo, jen pár ho ignoruje, ale je pravda, že když nějakého pejska vidí už po několikáté, tak už je to lepší, ale běda někdo jen malinko Sophi přišlápnout, tak už na něm skoro visí, ji strašně brání
nedávno, honilo Sophi štěně kolie a Soph měla strach a ječela, tak Monty koliáka pěkně prohnal a pěkně mu vynadal
impact
no to budu muset, protože Sophi před ním nemá žádný respekt
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:45
- Nahlásit
impact
voni kukuřici můžou fšici
u nás je též populární, Rokouš ji krade králici...ale von jí krade všecko.
kejtlin
si tea tree pořiď je to fakticky lékárnička v lahvičce. Kor při svých záchranářských vejletech. Tedy v tý zimě by ti nepomoh, na zimu je lepčí rum.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:49
- Nahlásit
kejtlin
ty mas zazitky
No hlavne, ze jsi Zuzanku zachranila a nikomu z psu se nic nestalo.
Doufam teda, ze to neodstunes, dovedu si predstavit, jak jsi prochladla. A ty koprivy jsou zdrave
Ten teatree olejicek si fakt porid, ten je pouzitelnej skorem na fsechno. jen musis davat pozor s kockama, pro ty je jedovatej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:49
- Nahlásit
impact
Todle je jedno novostarý:
ju, ten je krásnej, vypadá jak malé prasátko, jak má ten nosík narůžovělej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:51
- Nahlásit
kejtlin
Na ty kopřivy pomáhají vápníkový tablety. Sníst. Nebo vypít essi máš rozpustný. Nemazat .
Essi tě někdo viděl jak jdeš nahá, mokrá, se psama po břehu tak máš pověst totálně v pérdeli
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:52
- Nahlásit
Biluška
Essi tě někdo viděl jak jdeš nahá, mokrá, se psama po břehu tak máš pověst totálně v pérdeli
co ty víš třá dostane nové nabídky k seznámení
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:52
- Nahlásit
kejtlin
Novostarý půjdou. Ta z fotky už na začátku října, půjde agilitit do Prahy. Je tu upíchlá jen krz psincák. A u druhýho uvidíme. Náhodou, teď tu byla vetka vyšetřit mi ty kašlíky a všichni bez nálezu. No, jen Aťce to trochu chrapotí. A co je na tom nejhezčí je, že si nevzala ani k. Ale já to vrátím příští tejden. Budu očkovat šest psů nebo kolik.
pe3ce
Moji si ji trhaj na poli sami už.
Monty
Jako Máfo se naučit si bránit svoje až teď v šesti letech. Jenom za to chudák dostal držkovou, páč si na pérování vybral zrovna tu nejmenší.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:57
- Nahlásit
impact
tak u nás krom Soph žádný výběr nemá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:00
- Nahlásit
Vlčáčková
A neříkej. Píšu si Tě do seznamu. Až se oklepeš, tak Ti třeba nějakého vnutím.
Fakt nevnutíš. Už jsem pevně rozhodnutá, že se zachraňováním jsem skončila. Obětovala jsem psům fakt hodně, víc už nechci.
Jsou i jiné případy, kdy pejsci doma pookřáli a ještě si užili, začali běhat atd. Takže mě těch 160 ještě úplně adekvátních nepřipadá.
Jistě, třá Rozárka, u které mi vet slíbil dva týdny až dva měsíce a mám ji skoro dva roky . Což ofšem není vůči těm lidem fér, maj se postarat o psa pár dnů a jak k tomu potom přijdou, aby ho živili tak dlouho .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:05
- Nahlásit
Biluška
Alexa
na pověst seru, ale dyby mě něgdo viděl, tak uš u baráku brzdí záchranka se svěrací kazajkou , tak myslim, že mě nigdo neviděl, začala jsem se opatrně rozhlížet aš potom co sem měla psy v kupě a nikoho sem neviděla, ale essi mě něgdo pozoroval v průběhu záchranný akce to nevim
mám kalciplus pro štěňata můžu ho použít na ty kopřivy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:08
- Nahlásit
leyenda
kvůli imunitě se dost otužuju, tak snad to bude v pohodě
na co jsou ty kopřivy zdravý, prosím tě?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:15
- Nahlásit
kejtlin
Ty jsi teda akční. Měl by s Tebou někdo začít cvičit agility!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:17
- Nahlásit
Biluška
Mě slíbil vet. s Bekynkou 2 - 7 měsíců. Doufám, že to budou nejmíň dva roky!!!
Ale Azorek asi na tolik nebude.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:18
- Nahlásit
kejtlin
mám kalciplus pro štěňata můžu ho použít na ty kopřivy?
Můžeš
Vlčáčková
Ale Azorek asi na tolik nebude.
jo jo, takových slibů už jsem slyšela
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:19
- Nahlásit
kejtlin
na co jsou ty kopřivy zdravý, prosím tě?
na vselicos, napr na ekzem a lupenku, na alergicke astma a sennou rymu, na zanety kloubu, chudokrevnost, odvar z korenu na zvetsenou prostatu, na silne menstruacni krvaceni, krvaceni ran...
mela sis vzit naky s sebou domu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:27
- Nahlásit
leyenda
na vselicos, napr na ekzem a lupenku, na alergicke astma a sennou rymu, na zanety kloubu, chudokrevnost, odvar z korenu na zvetsenou prostatu, na silne menstruacni krvaceni, krvaceni ran...
nic z toho nemám
a požahání od kopřiv je na co dobrý?
jdu zapít ty kalciplusy
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:35
- Nahlásit
kejtlin
na ty klouby , vovazuj si koprivama kolena
|
kejtlin