Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5175 . 5176 . 5177 . 5178 . 5179 . 5180 . 5181 . 5182 . 5183 . 5184 . 5185 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:43
- Nahlásit

Gerda
zkus kouknout na www.bazos.cz

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:44
- Nahlásit

Já byla pokrmit,otevřít kotec vyletět pakůn,vyděsit náš kocour,kot skočit přes plot tetě na záda,ta se leknout,šlápnout na jejich jorkšír,jorkšír bolestí v panika vyběhnout ze dvůr na cesta,na cesta právě projíždět opilec na kolo,jor prolít před kolo,opilec se leknout fláknou z kola,jork zaběhnout zpátky do dvora,teta nemluvit,kocour prskat na střecha,pes nakrmen a jít spát do bouda.Miluju naši obec,pořád se něco dějě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:46
- Nahlásit

nemethova5
má počínající v levým lokti, proto neudělá ten maximální pohyb, udělá to to, že bolestí nebude chodit nebo bude, ale těžko.
odvápňuje? to je blbost, včera jsem se o tom bavila s veterinářem, říkal dáv at jí ho dál, když po něm nekulhá, dávám jí teda necelou lžíci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:50
- Nahlásit

danajasa

máš příííšernej způsob vyjadřování,mám rád když někdo jako pako psát))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:52
- Nahlásit

nemethova5
kejtlin
neva děveny, ste hodný, díky, na bazoš kouknu, to je jasná věc, jinak mi nechybí nijak zásadně, frčim na rádiu, jen to prostě zkoušim

danajasa
Miluju naši obec,pořád se něco dějě
pche, to je prt proti nám, my tu měli vraždu před domem, teda jesi umřel ten bodnutej, jinak jen ublížení na zdraví, poliši tu sou furt, furt se to tu mydlí, dá se na to čučet z okna. A jelikož to sou vesměs samý vožralý úkáčka, dá se na to JEN koukat.

Du ven, už je zas tma jak v řiti, asi už se nenapojim. Tak zbohem pipky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:52
- Nahlásit

kejtlintakze v poho,jo?sem si rikala,musim se tu zeptat,aminovy ho davam taky,amin je moc tezky,budu menit granule,v kterych jsou chondra,zase piskal doma jak vstaval,to sel na cvicak hodku lazo-plazo taky,pak cvicil,poslusnost,obranu,hlavne revir,zpatky jsem jela busem,jo hajan mel jako mlady taky artrozu,ale bylo to v pohode do deseti let,cpala jsem ho chondrama,pak se pridala pater a bolesti od patere,vcera jak jsem prisla ze cvicaku,tak radosti vyskocil,ale tak blbe,ze sebou siulene flaknul na bok!!v ten moment ve me zatrnulo!!!!!nemohl se postavit,zacinam mit obavu,ze tu dlouho nebude!

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:57
- Nahlásit

Gerda
na bazoš kouknu,
čekej zejtra ti napíšu. Asi máme na půdě černobílou přenosnou ale mám pocit že je tam i jedna barevná, ale teď už je tam tma jak prdeli tak tam zejtra pošlu mladýho
danajasa

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:57
- Nahlásit

Nechci vás dočítat. Byli jsme na žebrech, byla výborná. Já bych gošu neoperovala. Pokud je to tak strašný, prostě bych toho psa nechala běhat, cvičit a pak, až by se to nedalo, tak i uspat. Prostě jsem za 5let aktivního života, než vydat několik desítek tisíc na operaci s nejistým výsledkem.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:58
- Nahlásit

davidkova renataJe potřeba se narodit jako levák a být donuce stát se pravákem a pak už je jednoduché státi se pakem z maturou.Akorát na ůřadech bejvaj krapet zaskočený,někdy dyž už mě moc séřou tvrdím,že jsem Hymalájí tím je dostanu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:59
- Nahlásit

danajasatakze vy pani pisete obouma rukama,jste tedy univerzal,to se ceni!to bylo to nasilny preuceni z leve na pravou,no rikala mi o tom matka,pry mazec!!!jinak jsem taky levak!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:02
- Nahlásit

danajasa
nemethova5
jinak jsem taky levak!!!
to se máte,já su jen levá....na fšecko

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:03
- Nahlásit

danajasa
Máte tam veselo paní. Koukám, že vás taky někdo proklel a poslal na vás zajímavé časy

Gerda
Já tu nějakou telku mám. Dokonce i barevnou, narozdíl od Alexy . Akorát teda nevím jak ji dostanu k tobě.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:06
- Nahlásit

nemethova5Píšu oběma ale ůplně stejně blbě,k tomu blbě vidím a hůř slyším,prej ideální na vdavky,ale nějak se nápadníci neženou akorát jeden živoří v kuchynizatím je spokojenej,tak si ho nechám

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:07
- Nahlásit

davidkova renatato ja nekdy taky,hlavne jak krajim chleba,to jepohled pro bohy!jak skokansky mustek pani,jak skokansky mustek....

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:07
- Nahlásit

Biluška
Dokonce i barevnou, narozdíl od Alex
anojo pořád abys nebyla lepčí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:10
- Nahlásit

nemethova5
asi v poho, to by mi veterinář řekl, že mám dávat něco jinýho, kdyby odvápńoval a nemethova5já za ntěch asi 15 let co beru různý chondra bych byla odvápněná na n-tou
danajasa
pani tys tam vedle chodila moc dlouho, zanechalo to na tobě následky

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:15
- Nahlásit

davidkova renata
Tohle je ten bernardýn z té výstavy jak sem ti o něm říkala. Fotku jsem šlohla z rajčete

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:20
- Nahlásit

kejtlinDoufám,že nebudou trvalé a dá se to léčit,no fčíl bude slífka a to je prej všelék dám si obkladeček akorát jediný kdo u nás chlastá je náš potkán Fiškus,on se fakt umí vožrat jednou stál na zadních chytl se předníma za břich a vohodil akvárko zevnitř,pak dlouho nepil je chytrej.

pe3ce
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:30
- Nahlásit

tedy sem tu půl den a už mám z vás dost, sem celá zchvácená a nemám vůbec nic přečtený, na to nésu od vedlivá zvyklá.
Jinak přeju bré večír ve spolek a spoluvenčičce Maky a Trix zlášť

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:31
- Nahlásit

Biluška
Tohle je ten bernardýn z té výstavy jak sem ti o něm říkala
no pěknej kus))) ale osobně se mi nelíbí ta huba..ta brada a ty pysky mi přídou celkem nechutný
danajasa
jednou stál na zadních chytl se předníma za břich a vohodil akvárko zevnit

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:39 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Gerda
asi bych měla tv je teda fakt stará a musela by sis k ní koupit set box kouknu ráno do garáže jestli tam ještě je, ale na 99% určitě a je barevná.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:39
- Nahlásit

danajasano to musela byt sranda ho pozorovat,to bych chtela videt!
kejtlinhele,ono je neco jineho davkovat cloveci chondra cloveku,neco jineho je davkovat cloveci chondra psovy,jen me to prave zajima,zkusim se jeste voptat na veterine,pac jsem chtela koupit aminovy alavis,ale pro kone,kazdy me od toho odrazoval,ale nevim proc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:50
- Nahlásit

davidkova renata
ale osobně se mi nelíbí ta huba..ta brada a ty pysky mi přídou celkem nechutný
jj, to tipuju, že jeden ten pysk váží víc jak Lilátko

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:51
- Nahlásit

nemethova5
kazdy me od toho odrazoval,ale nevim proc.
hele akorát snížíš dávkování, já jinej než koňskej Alavis nekupuju a doporučila mi to moje vetka a i svejm čoklům ho taky dává

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:53
- Nahlásit

nemethova5Alavis je dobrý ale peníz těžký,ale prej starej dobrej roboran má nějaké mín penízové novinky stejně výkonné.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:00
- Nahlásit

Alexa
goše s axou třeba alavis, pro psy vůbec nepomohl

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:03
- Nahlásit

Gerda
mam taky televizi, myslim dokonce tri, ale jak vidim, televizi je v zumpe habadej, kdyby to nevyslo, tak ti jednu pri nejblizsi prilezitosti privezu. Ofsem nevim, co je setbox

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:04
- Nahlásit

Heslo pro dnešní večer:

Esli ste dobří, nahrnů na vás všecku prácu.
Esli ste kurva dobří, dokážete sa jí zbavit!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:07
- Nahlásit

danajasahele,tak mam mu koupit roboran?a jakej,jich je teda vic,mam celocernyho ovcouna.
Alexano hele a kdybych chtela ten konskej alavis,jak to mam aminovy nadavkovat,kdyz vazi 40kilo???
kejtlinnepomohl,jo?musim zkusit,hele ja treba gelacanem pro psi malem priotrula hajana.

malinka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:07
- Nahlásit

kejtlin
našemu Cézikovi, chtěli dělat operaci - ňákou destičku, aby mu nevypadával kloup, chtěli za to tehdy v 98 roce, +- 25 aš 30 tisíc + ošetřování a tak. Neudělali sme jí. Do 2 let mu ten kloup, vopčas vypat, tak sme mu ho tam vrátili a pak uš byl klid. Naučil se s tím i běhat a skákat. S noškama začal mít problémy aš v 10 letech a nebyl to žádnej drobeček (45- 50kg labík x NO) a zvládal to. Já bych moc zvažovala.

<< 1 ... 5175 . 5176 . 5177 . 5178 . 5179 . 5180 . 5181 . 5182 . 5183 . 5184 . 5185 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání