Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5175 . 5176 . 5177 . 5178 . 5179 . 5180 . 5181 . 5182 . 5183 . 5184 . 5185 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:19 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Alexa
no samozřejmě, že k mý! používala jsem takovej postup, kdy psa naučíš předsedat před tebe a pak ho navedeš pamlskem k noze. Tím, že ho navedeš lehce za tebe a pak ho srovnáš k noze. našla jsem to na klikacím webu.

akorát nechápu, co si na tom musí v tý svý palici tři měsíce srovnávat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:20
- Nahlásit

Maky a Trix

A vůbec, s tím pánem z tramvaje se nebavím, protože mě chce svést na cestu neřesti a až se zas bude ptát na číslo tak mu neřeknu že mám porouchaný telefon, ale dám mu číslo na muže.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
už si ho někdy zmlátila? Víš přece, že teryjéry to nebolí, bo maj prách někde děsně jinde....Nebo ho pošli danějase, uvaří ho s kočkou v polífce a ty si můžeš vzít šeltičku....dybys chtěla teda....

danajasa
vy ste strašně praktickej člověk pani.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
ti řikám,že je čikovnej,blbá si akorát ty)))))
a du..

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:22
- Nahlásit

Mikrovlnná trouba po cca3minutách vyvraždí i nezarytější hmyz byt v zárodku kerej třá v mouce není vidět,onehdá sem tam mrskla i granule molové emigrovali asi ze strachu čico

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Gerda
bo maj prách někde děsně jinde
to jim závidim bo já mám prach fšude,ale utírat ho teda rozhodně nebudu

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Gerda
šeltičku mít nesmím, neboť v těch kožiších vypadaj jak buzny, řekl muž a proto nesmím mít moc chlupatý psy.
davidkova renata
dík. asi si to musím taky rovnat v palici o něco dýl.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:24
- Nahlásit

Mucholabka
Polských. Spotkania z czlowiekiem. A mám půjčenou knížku Oczy zachodnie, oczy wschodnie o cestě vlakem do Moskvy, taky s věnováním autorky, ale té paní co mi to půjčila-ne mi a už se těším na četbu, páč tak chci jet taky.
to je heskýýýý, mohla bys sem psát dycky nějakou heskou báseň, ať nemusim vymejšlet ty kraviny... A kdo ti tu sbírku dal? Nějakej milenec-čekatel Polák? Hlavně aby nekoukali na Seksmisi....

davidkova renata
ti řikám,že je čikovnej,blbá si akorát ty
no to je takový všeobecný snadno všude aplikovatelný závěr, jen si pak čék řiká - to neni možný, aby byl pes chytřejší, přičemš ego pryč přátelé, nebo ho můžeš poslat k danějase, ta tě problému zbaví dvěma minutami v mikroténce.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:25
- Nahlásit

Smarjá držte palce,jedu dědovi co má87let pro novej ival.vozík jesli mi zas ujede tak už mu fakt pořídím GPRS,páč občas zdrhne(ujede) a nechce vrátit na zavolání bo je hluchý

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:25
- Nahlásit

davidkova renata
upeče je v mykroténový troubje ve flašce
no to sem i pochopila, ale ten konec mě dělá problém
Maky a Trix
Tím, že ho navedeš lehce za tebe a pak ho srovnáš k noze. našla jsem to na klikacím webu.
a tak co máš za problém, gdyž ho to naučíš a von to udělá????? ajo neměl by to udělat je to přece čévéčko

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:26
- Nahlásit

Maky a Trix
šeltičku mít nesmím, neboť v těch kožiších vypadaj jak buzny, řekl muž
šmarjá, hlavně si s nim prosimtě neber tu hypotéku napůl, ten má divný vidění...mu pohroz maltézáčkem s růžovou sponkou. A nemysli, takovej maltézák je taky moc šikovnej pejsek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:27
- Nahlásit

danajasa
jako děda čék???????

Alexa
Ale ne, jemu trvá dlouho než to splní, von si to musí jít dycky rozmyslet, jesi to má cenu, aby to dělal.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:29
- Nahlásit

Tak babi konečně je začnem vytlačovat!!!!!
http://www.novinky.cz/zena/styl/211678-na-tydnu-mo dy-v-new-yorku-se-poprve-predvedly-boubelky.html

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:29
- Nahlásit

Alexa
mě nevadí, že to udělal. Mě vadí, že poslední tři měsíce mu to ukazuju a on to ani náznak nezopakuje a pak to vyšvihne tak, že bych se s tím nestyděla na zkoušce.
Gerda
včera jsem viděla krásnýho kříženýho kavkazana. Moc tyhle plemena nemusím, ale byl menší, hodně lehkej a měl spoustu chlupů. Chtěl si s Trixem hrát, tak ho k nám páník přivedl a když došel k Trixovi, tak si ho očuchal a pak mu málem procvakl čumák. Trixoj to nevadilo, stejně si chtěla hrát. A ten přišel přitelovi velkej. Asi uděláme trixí těňátka, protože muž miluje jen Trixe. Ostatní psijsou hloupí nebo oškliví.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:31
- Nahlásit

My dem ven, čau.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:31
- Nahlásit

Maky a Trix
Mě vadí, že poslední tři měsíce mu to ukazuju a on to ani náznak nezopakuje a pak to vyšvihne tak, že bych se s tím nestyděla na zkoušce.
prostě mu dýl trvá než to pochopí ted už to ale bude umět na furt, to je nějaká porucha s určitě dlouhým odborným názvem

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:32
- Nahlásit

Maky a Trix
Ostatní psijsou hloupí nebo oškliví.
)) no těžko říct, no, na jednu stranu je to zase velice moudrý muš....

taky my už ale vopravdu dem!

Alexa
to je nějaká porucha s určitě dlouhým odborným názvem
ty si blbá fakt, to jako mělo bejt pro maky povzbuzení????!! )))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:33
- Nahlásit

Biluška
A neříkej. Píšu si Tě do seznamu. Až se oklepeš, tak Ti třeba nějakého vnutím. Když se podíváte do Maršovic, tak jde domů i Píďa. Taky vypadal zle a docela se sebral.
Jsou i jiné případy, kdy pejsci doma pookřáli a ještě si užili, začali běhat atd. Takže mě těch 160 ještě úplně adekvátních nepřipadá.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:33
- Nahlásit

Alexa
super. Pes je poruchovej. Jdu mu to vyřídit

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:36
- Nahlásit

Gerda
ty si blbá fakt, to jako mělo bejt pro maky povzbuzení???
no jasně, ona za to nemůže a ten čokl taky prostě je to porucha ni?????????? to máš jak u děcek, dneska maj fšici nějakou poruchu a maj na to papír, tak se nemůžou zkoušet a známkovat atak

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:41
- Nahlásit

Alexa
to máš jak u děcek, dneska maj fšici nějakou poruchu a maj na to papír, tak se nemůžou zkoušet a známkovat atak

Dneska mi tady kolegyně vyprávěla, spolužák její dcery Martinky, choděj do druhý třídy, že mládil pančelku židlí a jinej spolužák poslal pančelku doprčic ))) papír na to ale teda nemaj, no..

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:45
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
papír na to ale teda nemaj, no..
zatim dočkej času jak bude první důtka poběží k psycholožce a donesou papír

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:50
- Nahlásit

Tak já věřim tomu, že ho co nevidět dostane aspoň ten s tou židlou, pře je to prý syn bohatých rodičů z vyšších kruhů..

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:52
- Nahlásit

Nazdárek hezkej vékend přeju fšem

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:57
- Nahlásit

Akky0Aime
nechceš přijet v neděli dopo????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:08
- Nahlásit

Alexa
posílala jsi už ty peníze za pangamíny?
all
na procházce jsem zažila opravdovou hrůzu, deme lesem se smečkou, odněkud se přihnal bílej velkej pes, vypadal jak čuvač nebo kuvasz, byl větší než kyra, ale začal se mi vysírat do psů natvrdo, smečka pořád držela pohromadě, ale pak už to bylo moc a ze smečky se odpojili sindy, zuzanka a vendulka a začaly utíkat, vylekaly se, já hnala se zbytkem smečky za nima, mezitím se kyra pustila do bílýho psa a zahnala ho-není jí nic, psy sem nedohnala jen sem viděla jak zuzanka spadla do labe, jsou tam hodně strmý břehy, neměla jsem šanci na ni sáhnout, u břehu teda čouhají kameny nad vodu, na těch byla, ale jak byla vylekaná tak jsem na ni ani nesáhla a už utíkala podle labe po těch kamenech, pak mi zmizela, tak jsem si vyndala věci z kapes, ponožky a boty, vyhrnula tepláky a vlezla tam, neviděla jsem ji, stále jsem teda volala jménama sindu a vendulku, nikde jsem zuzanku neviděla, tak jsem se musela svléknout do naha a plavala jsem podél břehu-ta voda byla tak ledová, že jsem nemohla ani dejchat, naštěstí jsem ji po asi 100metrech uviděla na šutru, doplavala jsem pro ni, vydrásala jsem se za pomoci axy ven-bez ní bych to asi nedala, chytla jsem se jí za obojek a dala povel vpřed, nahá jsem došla ke věcem, oblékla se a mezitím se vrátily vendulka a sindy-naštěstí, tak jsme šli domů. ale na psech bylo vidět, že je to psychicky rozhodilo, možná, že jsem to na ně přenesla já, protože mě to hodně rozhodilo. sem popálená od kopřiv, pom lácená od kamenů a od stromů jak popadaly na kraj labe,něco mám vraženýho v noze, nejde to vyndat ale hlavně, že mám psy v pořádku doma. komu patří pes nevím, ještě jsem ho tady neviděla

impact
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:11
- Nahlásit

kejtlin
No ty vole.

Jinak my už fotíme, heč.

pe3ce
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:13
- Nahlásit

kejtlin
to jsi dobrá, to bych asi nedala ....skákat do Labe

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:13
- Nahlásit

impact
já mám taky jednu cenící

pe3ce
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:14
- Nahlásit

impact
spíš ste se vrhli na vegetarijánskej barf

<< 1 ... 5175 . 5176 . 5177 . 5178 . 5179 . 5180 . 5181 . 5182 . 5183 . 5184 . 5185 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání