Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5175 . 5176 . 5177 . 5178 . 5179 . 5180 . 5181 . 5182 . 5183 . 5184 . 5185 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:57
- Nahlásit

danajasa
řešila politím vývarem z tabáku a fungovalo,zkus

a asi nevíš jakej poměr, nebo mám prostě mladýmu sebrat krabičku cigaret, vysypat z nich tabák (určitě bude mocinky rád :lol a chvíli vařit?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:59
- Nahlásit

Alexa
určitě bude mocinky rád :lol a chvíli vařit?????

já bysem skusila vyvařit marjánu)))))) dyš nic jinýho,aspon se objekt rozveselí a bé se mu lépe odcházet za duhový most.-))))

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:00
- Nahlásit

Alexa
prostě mladýmu sebrat krabičku cigaret, vysypat z nich tabák (určitě bude mocinky rád :lol a chvíli vařit?????
Pani vy ste rozená bylinkářka
Loučím se a jedu do Litoměřic. Měte se krásně!

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:03
- Nahlásit

Alexa
sebrat krabičku cigaret, vysypat z nich tabák (určitě bude mocinky rád :lol a chvíli vařit?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:08
- Nahlásit

gerdáááááá
si tu? dej zuzce kontakt na lucynkustimdivnýmčíslemcochodíjenvnoci kuli temu kotěti,plííís

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:18
- Nahlásit

Do velškorgi jsem dala jednoho s PP k darování. Kdo má zájem, mrkněte tam na odkaz.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:20
- Nahlásit

laguna
Tv je zdarma ráda se jí zbavím.
jako fakt nechceš nic? Tak aspoň něco...já bych nerada byla za žebrotu...a jak to vidíte na tu nedělu kol oběda, když povezem Lucku do přišimas? Je to někde poblíš? Trefíme tam?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:22
- Nahlásit

davidkova renata
zusce adidasce? Na ní kontakt nemám, sice mi ho někam krs to maso psala, ale asi sem ho někam zaprdelila....pošlu ti číslo na lucynku a ty ho pošli adidaskovejm.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:24
- Nahlásit

Na to naše letní soustředění v mlíkoších mě napadla jedna věc - kdybych se zkusila domluvit s tou Katkou klikrovanou, pokud by měla prázdniny a čas a chuť, jestli by nám tam malokurs nemohla uspořádat, co byste tomu řekli, pipiny?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:25
- Nahlásit

Gerda
né zuzce m vod vedle viz toulavý kotě

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:26
- Nahlásit

Gerda
Trefíme tam?

jestli by nám tam malokurs nemohla uspořádat, co byste tomu řekli, pipiny?
jasně jsem pro

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:30
- Nahlásit

Gerda
Trefíme tam?
ne
jak to vidíte na tu nedělu kol oběda
počki to uš chceš ject kol vobjeda domů????

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:31
- Nahlásit

Gerda
jo klidně

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:34
- Nahlásit

klikací rychlokurz chci, ale osobně doufám, že pes do tý doby už bude inteligentně na výši. Jinak si myslím, že je to čévéčko. Normálně mu řeknu povel a von nad ním přemýšlí. Ne jak trapná Nanda, co běží a ještě se u toho nadšeně tváří. Sice ho teda jako většinou udělá, to zase jo, ale musí to promyslet. Asi mu vyženu tyhle nápady z palice traverzou. Chci ovčáka. Nevim, proč jsem trpěla dojmem, že poloviční šeltie s drsným čumákem bude ovčákoidně spolupracovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:37
- Nahlásit

Maky a Trix
Jinak si myslím, že je to čévéčko.
tak jako..možný to je..eště ho skus vypustit po 2 dnech z kotce a dyš drze vyrotuje ven a bude lítat jak magor,je to čévéčko.Ovšem pozor...ihnet ho zas zavři páč to si nesmí dovolit!!! gerda ti udělá znova přednášku dybys to nechápala

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:39
- Nahlásit

davidkova renata
jo, já k ní dojedu a vyzkoušíme to u ní. Doufám, že na cvičáku máte kotec!
mimochodem, pošlu ti mejl, potřebuju s něčím poradit. Díky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:40
- Nahlásit

davidkova renata
vypustit po 2 dnech z kotce
hele a co když ho má v bytě??? odkud ho má vypustit, nebo musí bejt zavřenej dva dny v bytě??? a to se tam může vykadit a vyčůrat, umíš si přectavit ten smrat????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:44
- Nahlásit

Alexa
hele a co když ho má v bytě??? odkud ho má vypustit, nebo musí bejt zavřenej dva dny v bytě
hele nekomplikuj to! se tam píše jasně ..z kotce.!!! jaxi to zařídíš je tvoje věc,ale prostě z kotce.Btw..bude -li čsv 2 dny v bytě ,nevidím rozdíl mezi kotcem a bytem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:44
- Nahlásit

Azorek z Maršovic už to má za pár: http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nab idka_pejsku.html
Má nádor u zadečku a začal se mu zvětšovat. Tak hledají někoho, kdo by si ho na pár dní či týdnů vzal, protože Azorek je velmi mazlivý pejsek a velmi smutný, tak aby měl alespoň před smrtí někoho, kdo by ho mazlil a pak ho nechal utratit. Psychicky je na tom špatně, jinak hodný pes a už nenáročný, skoro pořád jenom spí.
Když se klikne na malý obrázek Azorka, vyjedou další fotky.

laguna
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:08 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Gerda
Trefíme tam?
Můžeš to zkusit.
Je to asi 16 km od nás. Pojedete na škvorec a pak pořád po 101.
jako fakt nechceš nic?
ne nechci všechno mám. Pokud mi teda nechceš na účet převest milion to bych nepohrdla.Adresu ti pošlu smskou.
A přijed můžeš kdykoliv.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:17
- Nahlásit

Alexa
proč se nám směješ Alekso, když ještě ani nemáš zpět peníze, co jsi za nás platila u pangamínu????????????

Maky a Trix
pan Triks nebude yntelygenčně na výši, toho se neboj, přece jen má kus teryjéra, a sama ympakt ti potvrdí, že teryjéři sou strašný, že jo ympakte?
Na další pondělní hodinu půjdu s vařenýma srdíčkama, myslim, že se mařena naučí s přehledem i první lekci tý francouštiny, s masem eště nikdy necvičila

davidkova renata
a dyš toho psa prostě vůbec nevypustíš, musíš ho taky bít?

Vlčáčková
hledají někoho, u koho by pes mohl umřít? Je to strašně smutný, ani se na něj nebudu dívat, tohle mi tahá slzu z oka.

laguna
pani, vy ste zlatej čék! Pámbuch vám to voplatí na dětech a leonech.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:18
- Nahlásit

Ahojky, uz nekolik dnu vubec nestiham otevrit foru, doufam, ze se mate vsichni ok. Odpoledne odjizdim do chorvatska do 26.9. tak se tu mejte krasne a moc nedrasejte at stiham docist.
Jo a moje auticko ma zase bebi, vcera jsem nacouvala do sloupu v podzemni garazi mam rozbite svetlo a naraznik je taky v prdelce. Je tam dira ac desne skrabance, jsem hold sikulka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:21
- Nahlásit

lucYnka XIII
pani, poráchejte se řádně v moříčku, ať máte krásný počásko, až se vrátíte, budete tu mít spoustu malých koťátek. S bouránim v poho, neřešte, eště toho tolik nacouváte ))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:21
- Nahlásit

Gerda
to je moc dobrej nápad, já mám v plánu klikat taky na vařený srdíčka. Zatím klikám na grancle, co jsem si dotáhla asi 8kilo vzorků z výstavy a spoléhám na to, že pes je prostě popelnice a kromě kukuřičnýho šrotu s nápisem stone crick mi sežere všechno. ale to nadšení mu asi chybí kvůli těm suchejm odměnám...

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:26
- Nahlásit

Maky a Trix
samože mu dej maso, přece to už i Katka řikala, že na klikání musí bejt to nejvíc echt Ty už si taky klikala s Katkou? A na ten záchrannářskej výcvik k moříčku taky pojedeš? Jak budem dělat ty plážový šatičky?
Co se granclí týká, já sem ňák furt pro tu Acanu, teď k tomu Brit Care salmonovej, i když ani nevim proč, prostě když grancle, tak dávám tyhle dvě značky a složení nečtu, nikdy sem nečetla, vlastně mě ani nenapadlo číst, co tam je. Beztak hlavní složkou potravy mýho psa je maso a dycky to bejvaly zbytku od stolu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:27
- Nahlásit

Gerda

Vezmu si mapu a vysvětlím ti cestu, nebuj

Kurz klikání bych taky uvítala

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:29
- Nahlásit

Gerda
jo, já teď taky dávám všechno, co mi přijde pod ruku. K tomu moři bych chtěla jet, budu se snažit udělat zkoušky a nějak si to zařídit. S Katkou jsem neklikala, ale jeden čas jsem si s ní pořád mailovala.

My máme doma pytel kočičí acany pro fretku, když nemám maso, dostává to, nebo dostává ty vzorky. Protože když mu dávám maso, tak mám pak navoněný ruce a on odmítá dělat něcojinýho, než mi oblizovat ruce. ale on má grancle vcelku rád, bere to jako příjemnou změnu, kolikrát mu je zaleju horkou vodou a poleju třeba šťávou z tuňáka a sežere to dřív než maso

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:30
- Nahlásit

Gerda
pořád je k moři ten blbej termín????????????????????????????????

Jsem si vzpomněla že jsem vám sem zapomněla dát motto dne, inu zde ho máte:

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:35
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Vezmu si mapu a vysvětlím ti cestu, nebuj
je to provokace, ftip nebo to myslíš vážně???????????? ))))))

Maky a Trix
chudák, je tak přemasenej, že má radost z granulí )) Ti řikám, že je to teryjér, jinak by ten pes takhle pitomej bejt nemoch.

Alexa
Aleksa k moři nejede, protože se bude vyvalovat na italský pláži a psové nechá hnít doma, místo aby se vyprdla na itálii a jela se válet aji s čoklema k hrvatskimu mořu.

pe3ce
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:36
- Nahlásit

přeji všem dobré odpůldne, jak to nestíhám dočíst, tak mám v hlavě guláš, místo na plotně či v talíři. Máte tu problematický čévečka a olejandry a taky klikací srdíčka. Nějak to musím přebrat.

<< 1 ... 5175 . 5176 . 5177 . 5178 . 5179 . 5180 . 5181 . 5182 . 5183 . 5184 . 5185 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání