Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5166 . 5167 . 5168 . 5169 . 5170 . 5171 . 5172 . 5173 . 5174 . 5175 . 5176 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 16:35
- Nahlásit

kejtlin
hele u těchhle vad je to tak, že jedna věc je, co vidí doktoři na rentgenu, ale úplně něco jiného je, jak se pes ve skutečnosti cítí a funguje. jasně, na velký výkony to nebude, ale pokud teď nekulhá vůbec, tak by s tím snad mohla vcelku spokojeně žít a o to de, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 16:42
- Nahlásit

Baysha
o to de, ale taky de o to, že až zesílí a zmohutní, tak to bude o hodně větší zátěž než ted´ a taky možná ještě nemá artrózu, nebo jestli jo, tak v začátku, ale ta se časem zřejmě zhorší to jsem si skoro jistá a veterináři taky a artróza kurevsky bolí, mám ji v obou kolenech

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 16:46
- Nahlásit

kejtlin
to vím, že artroza bolí jak sviňa, ale třeba to až tak daleko nedojde... a rozhodně bude potřeba držet ji hodně štíhlou a tak, ale to určitě víš
hele zajeď za tím Musilem, ať víte, na čem jste, šak už sme tu říkali, že se na Gošu složíme, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 16:49
- Nahlásit

Baysha
ty woe ale já nemám ani ten 1000 na konzultaci a 500 na benzín, sem platila tenhle měsíc dluh 2000 u mýho veterináře za rentgeny, prostě do vánoc tam snad sjedu, ale prostě ted´ nemůžu

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 16:51
- Nahlásit

kejtlin
opakuji: na Gošu se složíme

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 16:54
- Nahlásit

Baysha
opakuji: až budu mít peníze tak tam zavolám a objednám se, chápu, že se na případnou operaci goši složíte, ale musim tam s ní dojet

pe3ce
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 16:58 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit

Monty makrel
paní já vás též velkomožně pozdravuji. Terminátor je v trestu, že mu padaj zuby, tož se teď nevenčí.
kejtlin
jj vlasiska půjdou pod kudlu, páč už mě iritujou,slušně řečeno. Oblafníky mám dva. Chtěla bych vícero, ale......
zuzanarosakova
nejdřív vždycky zhubne ksicht
kdyby aspoň on, mě nezhubne nikdy nic

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:17
- Nahlásit

Ste nemožný, ste nemožný, ste nemožný!!!!!!!! Čék si skočí koupit lednici a vy napíšete milyjon stran! A množíte tu poserony a řídítkový čévéčka! Shrnu si to důležitý sama:

28/9 jedeme kousat do mlékojet, kejtlin řekne veliteli placu, že jde o trénink, na kterém se s naším fiži domlouval. Tzn není to nic jen tak, je to reguléérní trénink. Uvidíme, kdo poveze Lucku, protože já budu mít mamku a Bambiho a smradlavou Nandu, takže tam další čévéčko nenarvu. Aleksa, kdyby nechala pudle a Balunku doma, může vzít Lucku a čévéčko-bonsai. Zkusíme eště Hancuw nebo Pikslovi.

Máme novou ledničku, opakuji, máme novou ledničku. Přijede f sobotu, opakuji přijede f sobotu. Maryje má manželku, je to fena NO, utíká mi za ní a chce s ní mít štěnce. Souhlasila sem, s fenkou bude mít hodná štěňata, samé feničky.

Takže pangamínky si vemem 28/9. Maryje bude mít narozky, opakuji, Maryje bude mít narozky, připrafte si pro ní dárky, ideálně pohár s nápisem - celostátní vítěz mondénního ringu kategorie nejobtížnější ze fšech. Všechny maliny a ovčouni vypadli hned na začátku -. A medaili k tomu. Nebo kokárdu.

A co dál? Co ste vyřešili? Co ten náš zájezd vo vejkendě? Berem Bambiho do Jílového, kdo chce kousat, připraví si psa. Kdo chce klikrovat, připraví si spoustu jídla pro psy ))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:20
- Nahlásit

Gerda
Se zájmem jsem si to přečetla a jen bych podotkla, že Maryje se Ti nejspíš na pohár vítězů vyprdne a bude chtít radši býčí penis nebo tak něco. Né?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:22
- Nahlásit

A mohla bych poprosit kolegyni, která má tu společnou fotku ze Sna, zda by mi jí neposlala v plném rozlišení na mail?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:24
- Nahlásit

Zdavím Péťu vod vedle a Pakoňovu paničku od tamtéž. Gerdičce gratuluji k ledničce.
Gerda
muž se rozhodl pro byt. Je z toho nesvůj. Je to hodně peněz a bude platit hodně let. Tak máme napjatou domácnost a on je nervozní a já se ho pořád ptám co se děje. Není rád. Pozvu ho na žebra do grill baru, aby se uvolnil

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:43
- Nahlásit

Brej večír všem.Gerdičce gratulka k ledničce,já mám doma v ledničce akorát zimu. Řekněte mi někdo jak to zvíře pije?http://www.novinky.cz/koktejl/211647-desetilety-ps ik-ma-jazyk-dlouhy-skoro-jako-sve-telo.html Jo a někdo,znalý soužití z muži mi prosím vysvětlete co mi dnes tím chtěl básník říci-Ten pán co leží vedle mi říká-"prosím vypni tu televizi"já na to a proč?a von na to"superman mě nevzrušuje"a odešel do kuchyně!Já vůbec nic nechápu a proti červeným slipům na modrým trenčkotu lautr nic nemám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:47
- Nahlásit

Vlčáčková
Maryje se Ti nejspíš na pohár vítězů vyprdne a bude chtít radši býčí penis nebo tak něco. Né?
máte samozřejmě pravdu...ale co je mi do maryje, ten pohár chci já! ))

Maky a Trix
Muš se uš rozhot? Ne! A je to pro tamten? A je eště k mání? Ty vado! Tak to je bomba! Chápu, že je z toho nesvůj, zadluží se do konce života, to samozřejmě jednoho trošku znejistíí....

danajasa
já mám doma v ledničce akorát zimu
já taky, tohle je lednice pro mámu. Já mam tak velkou lednici, Maky to viděla, a je ouplně prázdná, krom kefíru, dvouch vajec a možná eště něco tam bylo...maky nepamatuješ? Spíš asi nic, než něco, viď? ) Jo ten tuňák, co sme ho spolu snědly )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:57
- Nahlásit

danajasa
Jo a někdo,znalý soužití z muži mi prosím vysvětlete co mi dnes tím chtěl básník říci-Ten pán co leží vedle mi říká-"prosím vypni tu televizi"já na to a proč?a von na to"superman mě nevzrušuje"a odešel do kuchyně!
Tím ti chtěl říct, že program na koukání bude vybírat zásadně on páč ty koukáš na nekoukatelné kraviny (z jeho pohledu)

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:59
- Nahlásit

Gerda
Ste nemožný, ste nemožný, ste nemožný!!!!!!!! Čék si skočí koupit lednici a vy napíšete milyjon stran

moje řeč, já se byla jen vysprchovat a přibylo toho tady!

kejtlin
artróza kurevsky bolí, mám ji v obou kolenech

simtě existuje nějaká nemoc na světě, kterou nemáš?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:01
- Nahlásit

danajasa

vysvětlete co mi dnes tím chtěl básník říci-

podle mě tim nic říct nechtěl a už vůbec tim nic nemyslel šmarjá je to přeci muš!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:02
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo je jich spoustu, pohlavní choroby nemam, pak toho rakušáka co schovává ty věci nemam a tak. artróza je ze sportu, páteř částečně taky a zbytek se odvíjí od tý nefunkční ledviny a špatný imunity

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:08
- Nahlásit

kejtlin
pak toho rakušáka co schovává ty věci nemam

toho mám zas já, ale možná to bude spíš demence z chlastu...nebo stařecká že by už

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:09
- Nahlásit

BiluškaNo z jeho pohledu,já mám večer čučet na horor z pionýrského tábora v ruštině s titlama s názvem smrt sovětským dětem(nekecám vyšlo v trafice dnes)a proto chci kamerunské ovce bych si měla ským pokecat na ůrovni.Blbé je,že mám ovčáka kterého v mládí pokusala ovce,tak nevím jak to ten pes stráví by mi ho nesežraly mrchy z kamerunu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:10
- Nahlásit

danajasa
co mi dnes tím chtěl básník říci-Ten pán co leží vedle mi říká-"prosím vypni tu televizi"já na to a proč?a von na to"superman mě nevzrušuje"a odešel do kuchyně!Já vůbec nic nechápu a proti červeným slipům na modrým trenčkotu lautr nic nemám.
A nemoch mít prostě jenom hlat? Čék je kolikrát votrávenej, dyš je hladovej...anebo prošvich středu a teď je z toho taky teda votrávenej..tak nevim holka...

zuzanarosakova
šak sou jak blbé, že? Můžeš v sobotu přiject do jílovýho? Nebo seš v hokně? Kdybys přijela, mohla bys mi vzít to jedno maso na zkoušku...sem strašně nemožná s tim vyjádřenim, jak sis jistě fšimla ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:13
- Nahlásit

co furt pýšete??? to je z toho,že se přibíraj furt nový členové!
gdo fšecko jede do mlíkojet?????????????a proč je makytryks-muš nervozní??? možná by mohl skusit omývat si přirození vlažnó vodó))))
Gerda
s nápisem - celostátní vítěz mondénního ringu kategorie nejobtížnější ze fšech. Všechny maliny a ovčouni vypadli hned na začátku
heskej nápis)))) hlavně ta druhá věta je genyjální))))) daruju k naroskám maryji lístek na tu bitvu na Bílej hoře...bé mít tuty radost)))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:15
- Nahlásit

danajasa
No z jeho pohledu,já mám večer čučet na horor z pionýrského tábora v ruštině s titlama s názvem smrt sovětským dětem(nekecám vyšlo v trafice dnes)a proto chci kamerunské ovce bych si měla ským pokecat na ůrovni.Blbé je,že mám ovčáka kterého v mládí pokusala ovce,tak nevím jak to ten pes stráví by mi ho nesežraly mrchy z kamerunu

tak ty máš celkově dost..aš budeš mít vofce,písni,přijedem na trényng,sme se rozhodly s gerdou,.že si uděláme skoušku vloch k pasení,letos to asik uš nestihnem.-(((((,ale na jaře tuty,bajkonúrka de taky.-)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
A jooo, vznik republiky
těsně vedle svatej Václaf
kejtlin
ž budu mít peníze tak tam zavolám a objednám se, chápu, že se na případnou operaci goši složíte, ale musim tam s ní dojet

opakuji: na Gošu se složíme, nejen na operaci!!!!
Gerda
Přijede f sobotu, opakuji přijede f sobotu
bacha aby se nemenovala chosé, ten nepřijel
kejtlin
pak toho rakušáka co schovává ty věci nemam
toho taky nemám, ale mám toho němce co dělá to samý

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:18
- Nahlásit

davidkova renata
gdo fšecko jede do mlíkojet?????????????
Hele zase asik fšichni, jak to tak vidim, hlavně aby měl Gustaf hodně kafe.

daruju k naroskám maryji lístek na tu bitvu na Bílej hoře
ty vado a jako další fázi toho dárku by mohla dostat dalšího pejska, jako kamaráda )) Už takhle je z Amálky vyčerpaná, bo Amálka jí chodí furt vítat, koukat se na ní, lehat si k ní, když mařena vrčí na nějakou čubu, kerou nesnáší, čuchá jí amála do tý vrčící držky...prostě ji trápí trapem strašlivým, dáme jí k naroskám štěňátko ) Mohla by dostat to štěňátko, co bude mít Piksla s rotoseronem vot danyjasy. Je jasný, že dyš tu sou dva bosíci, tak je namnožíme, ne? A zrovna dyš se to tak pěkně sešlo pes-pes, pes-fena

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:20
- Nahlásit

Alexa
bacha aby se nemenovala chosé
proč ne? Chosé byl hlavní inseminátor....chroustal....

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:20
- Nahlásit

Jo a samozřejmě vítám nové příchozí, ale tagle tam za chvíli nigdo nebude a kdo bude hledat poklady a při té příležitosi sekat trávu a dělat novej plot??????
Gerda
přijedete teda v sobotu nebo v neděli????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:21
- Nahlásit

zítra zavolám na kliniku musilovi tedy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:22
- Nahlásit

Gerda
rotoseronem
coto???
štěnátko jí dáme,ale nějaký vječí,žádnou čibapku,aby jí snadno zalehlo))))),myslim,že bé ráda))))) je to štastný pes))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:23
- Nahlásit

danajasa
No z jeho pohledu,já mám večer čučet na horor z pionýrského tábora v ruštině s titlama s názvem smrt sovětským dětem(nekecám vyšlo v trafice dnes)
Sme na tom podobně. Já jsem nucena se koukat na goauldy (hvězdná brána), mluvící autíčko (knajtrajdr) a doktorhaus po stopadesáté Jeden čas jely na hejčbíou,nebo gde specijály o hauzovi. Třá pět dílů po sobě Braly mě mory. Pak sem přišla na to, že on si ty díly nepamatuje a proto na ně čučí furt dokola. Sem ho děsně srala tím, že sem mu předem říkala dijagnózy těch marodů

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:23
- Nahlásit

včera jsme se bavili s mým veterinářem a ten říkal, že by to možná viděl na osteotomii ulny, ale to se moc bojím, dědala by se jedna noha a pak druhá, ale je to obrovskej zásah, vpodstatě našikmo přeřízne kost

<< 1 ... 5166 . 5167 . 5168 . 5169 . 5170 . 5171 . 5172 . 5173 . 5174 . 5175 . 5176 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání