| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:51
- Nahlásit
kejtlinmusela by mi vlasy nejdřív odbarvit na bílo a pak tam dát červenou, mám svoje hodně tmavý
No to bys právě nemusela, protože ta červená by házela lesky na slunku, byla by si taková metalízovaná. Mě je taky neodbarvovali a to červený bylo krásně vidět. Jen je oser to furt dobarvovat. Ale fakt super, je to moc heský. Udělalas dobře. Sedí to k tobě víc než ty dlouhý, máš v tom jiskru.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:55
- Nahlásit
Gerda
všichni kdo to viděli tak řekli super i mě se to moc líbí, dokonce i cizí lidi v optice, obchodě a knihovně říkali jak je to super a jak to ke mě jde
s tou červenou, to tak je, zkoušela to, ale vyšel z toho medovej melír
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:58
- Nahlásit
kejtlin
vůbec to neva, je to moc pěkný i s medíkem, to je jasná věc.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:59
- Nahlásit
kejtlin
Medík je taky dobrej ) To jako jo, ne že ne )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:00
- Nahlásit
PANGAMÍNI JSOU DOMA , ppl pán mi zavolal jestlůi mě njde doma, tak jsem mu řekla, že ne, ale že je tam děda, tak ten to převezme, ted´mi děda volal, že balík došel v pořádku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:00
- Nahlásit
nemethova5
tak jsem mela uces pred nedavnem a do toho cervenou barvu,ted to mam silene oodrostly,jinak pani jak se dari?
no, vidite pani, prectete si muj predchozi prispevek a vemte si z nej pouceni
jinak se mi dari dobre. Ne, ze jsou objektivni podminky uplne bezchybne, ale dobre se s tim srovnavam, cim jsem starsi, tim lip relatyvuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:03
- Nahlásit
kejtlin
pani, my si to vyzvednem ňák pak, nechce se mi jet jen kůli pangamínům do nerátek, to by vyšly docela dráž než na 400 ))) Takže si je vemem, až k vám pojedem kousat, jo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:04
- Nahlásit
Gerda
jasně, ale musíte mi říct kdy, protže ted´ budu pořád o víkendy v práci, daly bych je kdyžtak markétě nebo ivě nebo někomu kdo tam bude
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:06
- Nahlásit
Gerda
kejtlin
davidkova renata
a další co budete dělat 28.9. že bysme uďáli nějakou sešion
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:08
- Nahlásit
28.9. jsem v práci mám noční
jo 26.2.2011 budeme pořádat oficiální zimní závod tak si přijd´te zazávodit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:14
- Nahlásit
Alexa
Sem pro, my dostali volno eště buď 27, nebo 29, teď nevim, prostě aby to vycházelo na prodlouženej víkent. Jo a to má Mánina zrovínka narozky, můžete jí předat rovnou dárky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:25
- Nahlásit
kejtlin
28.9. jsem v práci mám noční
a přes den bys mohla, že bysme třá nějak na 10.00 se sešli u vás, essi by to teda šlo a odpo pojedm dom?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:26
- Nahlásit
Alexa
jj mohla je to první noční
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:32
- Nahlásit
Ahoj prdi tak jsem teď poučila jedny budé slečny na jedné diskuzi o tom jaký mají mít obojek na zkoušky, hlavně že dělají chytré ale takovou základní věc nevědi a ještě tvrdí že to nikde neni napsané, ale ono je
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:38
- Nahlásit
Akky0Aimeno,tak takovych jsem potkala hodne!hlavne,jak jsem dostala zachvat smichu,jak pan byl neskonale chytrej a dal psoj na zkousky ostnac!!!!!!!!tak jsem mu rekla,at si poradne na priste precte zkusebni rad!!!!a stalo se to u nas na cvicaku,ale ten chlap nebyl od nas,jako clen.
leyendatak hlavne,ze uz se s tim srovnavate,bude doufejme lip a lip.jo jinak ja mela dlouhe vlasy taky az po prdel,ale nechtelo se mi to furt upravovat,tak jsem sla na jezka,jsem si vzpomnela na vas,upa ja.
kejtlinno dnes jsem dala poprve aminovy aportovaci cinku,hajanovu,velice je to pro amina atraktivni,budu to muset to drevo,zatim ovazat nakou tkanici,ma ty zubiska tvrdy a drevo je mekky,takze jsou tam pekny diry.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:44
- Nahlásit
nemethova5
sou blbí jako jejich boj jejich vyhozený prachy za zkoušky z kterejch je vyhoděj
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:47
- Nahlásit
Akky0Aimevsak chlap letel,ani si neskrtl,jak to rozhodci videl,tak vypadal jak rozzureny byk,ani se mu nedivim,ja mu prave rikala,tomu typkovy,heledte,dejte mu retizkovy obojek,jednorady,a on na me,vy jste naka chytra,ne?a myslim,ze rozhodci si to bude pamatovat na pekne dlouho.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:47
- Nahlásit
Gerda
Alexa
kejtlin
mohla bych se případně připojit? A bylo by to tak odhadem přibližně do kolika hodin? Kuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:48
- Nahlásit
nemethova5
ovaž to prádelní šňůrou nebo na ten střed navlíkni kus
hadice
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:48
- Nahlásit
nemethova5
to byl asi nějakej supr kynolog ten pán
s ostnáčem na zkoušku kokot
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:49
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jasně že mohla, ale do kolika hodin to bude netuším
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
mohla bych se případně připojit? A
jasně, kdo chce, teda hlavně to záleží na Kejtlině, aby to domluvila a aby byl Gustáf
kejtlin
tak to domluf
ale do kolika hodin to bude netuším
to taky záleží na tobě, v kolik potřebuješ odjet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:01
- Nahlásit
Alexa
tak to domluf
kde to mám domluvit?
mě je to jedno bych odjela tak kolem 14hod, abych stačila nakrmit a trochu se vysoat
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:05
- Nahlásit
A prosím vás, nebyl by někdo ochotný mě cestou zpátky nabrat a hodit do Přišimas? Třeba někdo, kdo jede zpátky do jílovýho, že by to měl při cestě, přispjeju na benzín ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:15
- Nahlásit
kejtlinjj,nasla jsem si takovou fajnou snurku,mu to omotam,nebo mam jeste kuzicku,kterou bych to omotala,to jsou vsechny aporty jako to drevo tak mekky???neprekusoval nic,perfektne drzel,no je to lepsi nez balonek,ten bude na hrani a na odmenu.
Akky0Aimeto znam takovych kokotu znalych vic!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:18
- Nahlásit
nemethova5
někteří psi z balonku překusují činku. mě přijde že to dřevo měkký je, hlavně u těch starších činek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:20
- Nahlásit
kejtlin
kde to mám domluvit?
no přece na cvičáku bo si myslela že přijedem k tobě domky????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:21
- Nahlásit
kejtlinhm,on prave neprekusuje,je to aportovaci cinka od gappaye,pripada mi moc mekka,no on to spis na silu zkousne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:23
- Nahlásit
Alexa
to domluvim tak s hugem,aby nám měl kdo uvařit kafe, bude lepší, když o tom předseda nebude vědět
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:37
- Nahlásit
kejtlin
to domluvim tak s hugem,aby nám měl kdo uvařit kafe, bude lepší, když o tom předseda nebude vědět
tak jo, já jen abys z toho neměla nějakej problém
|