Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5166 . 5167 . 5168 . 5169 . 5170 . 5171 . 5172 . 5173 . 5174 . 5175 . 5176 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 20:33
- Nahlásit

Alexa
přehlídla jsi, že jsem psla PĚKNÉHO max. pětatřicátníka

impact
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 20:49
- Nahlásit

davidkova renata
Ozvala, perou se s tím jako svině. A nemá čas, no.

kejtlin
Jo, zaplaťpánbůh za ty dary.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 20:55
- Nahlásit

davidkova renata
a máš nějaký šikovný ména pro nás?
Popřemýšlím o tom. Méno je podstatná věc, to nesmíme uspjechat, nebo zase pohoříme. Jako fčil Musíme na to jít vjedecky. Navrhuji sestavit výzkumný tým, který shlédne fšechny telenovely. Pak sestaví řebříček nejpoužívanějších jmen. POchopitelně myslím jména bohatě provdaných žen, nikoliv kuchařek a uklízeček. Ty sou fšechny Mária, to je jasný. No a ty dvje ména co budou na vrcholu řebříčku si dáme. Akorát netuším gde vezmem ten tým Musíme napřed požádat o nějaké granty na jeho sestavení a provoz.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 20:56
- Nahlásit

davidkova renata
sem brala eště 4 housky..
A jo, no pak to sedí..

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:00
- Nahlásit

Biluška
No a ty dvje ména co budou na vrcholu řebříčku si dáme.
hlavně hnet vyřaďte Chosé páč jak je známo ten nepřijel

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:03
- Nahlásit

Alexa
hlavně hnet vyřaďte Chosé páč jak je známo ten nepřijel
To je jasný. Ze jména jasně vyplývá, že Chosé je chlap. Tím pádem mě vůbec nepřekvapuje, že nepřijel . Ty snad znáš nějakého chlapa co chodí včas? .

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:06
- Nahlásit

nemužu dělat anketu, nejde mi uš 14dní televize, dnes přijel strýc a zkonstatoval, že mám utržený koaxijál vot antény a že asi bude v hajzlu i rozbočovač, či celá anténa,protože dědovi nejde televize uš 2 dny a píše mu to tam skontrolovat anténu a protže ty 2 televize hrajou na jednu anténu tak je to i možný

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:10
- Nahlásit

Biluška
co dybyste se menovaly Letycija, jako ta, co si vzala spanelskyho naslednika, byste byly bohaty, slavny a mely prince...a dobre se to pamatuje, myslim

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:14
- Nahlásit

Biluška
POchopitelně myslím jména bohatě provdaných žen,
teda moc na teletele nekoukám, ale není to tam tak že bohatá potfora toho mladýho, pohlednýho a velmi bohatýho chosého nakonec nedostane, ale dostane ho ta rosalinda, maria apod. chudá, ale krásná a dobrotivá??????

http://www.youtube.com/watch?v=gf7Eke8Ny5A

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:18
- Nahlásit

dneska jsem konečně vyfurminátorovala axu, teda ještě by se na ní něco vyčesalo, ale kýbl jsem z ní vyčesala furminátor je báječná věc, ovšem kamarádka zapomněla na psovi kovový obojek a stačilo jednou přeject a furminátor je v háji

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

ahoj krasavice, můžu být márija alechandra?

jinač sem to dneska pěkně zvorala, můžete mně proklínat, teda ani ne tak vy, jako hlavně Akky0Aime, která se ke mně úplně zbytečně trmácela, za což se jí na tomto místě ještě jednou veřejně omluvuju

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:26
- Nahlásit

Baysha
teda ani ne tak vy, jako hlavně Akky0Aime, která se ke mně úplně zbytečně trmácela,
copa copa????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:27
- Nahlásit

se těším na pátek,jedu do lesů,bo víkend nebudu stíhat a v pátek nikdo nikde nebude a budou možná houby )

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:31
- Nahlásit

Alexa
sem se s ní domluvila, že jí odprodám kenelu, slíbila sem jí, že se ozvu, jenže pak sem na ňu eště navíc zapomněla, no a když sme se konečně domluvily a ona už byla na cestě, tak sem zjistila, že nemám klíče od sklepa, páč si je přítul omylem odvezl v kapse do práce

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:38
- Nahlásit

Hlaseni o lisce žofce už me vita vrcenim ocasku pokud jdu lehnout je pod perinou driv nez ja je to snad jediny postelovi pes tady a rozumny aspon neco se tu bude chovat normalne...se smeckou se smeckovat nechce ale ven snima chodi sedne na lavicku a cuci az nasoukam fota do kompu prilozim ...

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:39
- Nahlásit

Alexa
tyyy voee co to za foto to je naka vysoka kynologicka joo

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:49
- Nahlásit

leyenda
co dybyste se menovaly Letycija, jako ta, co si vzala spanelskyho naslednika, byste byly bohaty, slavny a mely prince...a dobre se to pamatuje, myslim
Gdyž je dobře provdaná tak ji dáme na seznam

Alexa
ale není to tam tak že bohatá potfora toho mladýho, pohlednýho a velmi bohatýho chosého nakonec nedostane, ale dostane ho ta rosalinda, maria apod. chudá, ale krásná a dobrotivá??????
Jistě to sme přesně my . Ale přece musíme vědět jak se Marije Rosalindy dycky jmenují, ne?

All
Mám tolik děsně moc práce, že bysem si asi měla střihnout noční, abysem to dohnala. Ale su děsně unavené. Půjdu se svalit a ráno fstanu v noci, abych mohla dřít, nebo budu dřít teď a ráno spát? Ale ne dlouho, páč pak už zase musím dřít...bože to je složitá situace

Jo a Puma hárá, čím ji nakrejem?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:55
- Nahlásit

Biluška

hm škoda, že goša není pes

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:56
- Nahlásit

Biluška
tim drajvovym vod Davidkovy, jestli teda zrovna neni na misi

jdu spat, musim rano fstat v noci
nemohli by zase uz hejbnout tim casem, abychom mohli spat dyl?

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:01
- Nahlásit

Biluška
Jistě to sme přesně my
myslíš tu potforu?????

impact
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:02
- Nahlásit

Biluška
Mordorem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:03
- Nahlásit

Alexa
myslíš tu potforu?????

Píšu si tě na seznam poplivaných od Lilátka

leyenda
Aby se nám při tom krytí vzájemně nezabili

kejtlin
hm škoda, že goša není pes
Dneska jsem na to moc unavená, ale zítra bysme měli trošku rozvést myšlenku lesbické lásky v lynyjích, registrovaného partnerství a následné adopce štěňat

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:09
- Nahlásit

leyenda

nebuj i kdyby byl na misi, brzo se zas vrátí

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:13
- Nahlásit

Biluška
zavolej vještcovi, ten ví fšecko http://www.youtube.com/watch?v=h8-OlE-mv4Y&feature =player_embedded

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:20
- Nahlásit

sakra, sem se nadechla, že zavolám psy domůa vdechla jsem si komára, fakt hnusnej pocit

impact
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:26
- Nahlásit

kejtlin
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, já nedávno vdechla komára nosní dírkou a přilepil se mi v krku. Jsem akorát byla venku se psama a pak jsem stála pět minut u škarpy a dávila.

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:30
- Nahlásit

kejtlin
to je hnus, já takhle onehdy vdechla muchničku až někam do plic

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:43
- Nahlásit

impact
Baysha
tak já ten hmyz nevydávila ani nevykašlala, ani nespláchla vodou nejde to a pořád mě někde v krku tlačí, to o tom, že každej člověk sežere za život několim pavoků je blbost, když mi vadí malej komár, tak o pavoukovi kterýho bych sežrala bych musela určo vědět

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:46
- Nahlásit

kejtlin
Prosímtě, Ty naděláš. Teď si představ, jak se asi cítí ten komár!

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:54 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

kejtlin
a víš, co řekne Valach, když mu do slivovice spadne pavouk?
Skrč nohy, ogare!

<< 1 ... 5166 . 5167 . 5168 . 5169 . 5170 . 5171 . 5172 . 5173 . 5174 . 5175 . 5176 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání