Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5175 . 5176 . 5177 . 5178 . 5179 . 5180 . 5181 . 5182 . 5183 . 5184 . 5185 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:24
- Nahlásit

Alexa
přijedete teda v sobotu nebo v neděli????
v neděli. Bude tam Dítě země? )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:26
- Nahlásit

Gerda
v neděli. Bude tam Dítě země? )
těško, ten v neděli nechodí

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
rotoseronem
coto???

normálně dortík kříženej s bosíkem...to je pakůň přece... ))

kejtlin
je nutný to operovat? Určitě jí chceš vystavit takovýhle operaci? Bez toho nebude chodit? Jaká je prognóza? Nebo už víš, co tý čubě je? Sem to teď moc nechytla, jestli už zas chodí, nebo jestli nechodí a jestli je to vážnej stav, kterej je nutno operovati...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:30
- Nahlásit

Gerda
je nutný to operovat? Určitě jí chceš vystavit takovýhle operaci? Bez toho nebude chodit? Jaká je prognóza? Nebo už víš, co tý čubě je? Sem to teď moc nechytla, jestli už zas chodí, nebo jestli nechodí a jestli je to vážnej stav, kterej je nutno operovati...

to právě rozhodne musil, má osteochondrózu obou loktů a dál změny na loketních hlavicích obou kloubů, jak rozsáhlý musí zase posoudit ortoped-musil. chodí pořád, stále chodí momentálně bez kulhání, ale je problém až zmohutní tak to bude nápor, jako velkej problém vidí můj veterinář to, že je omezená hybnost lokte, zatím jednoho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:30
- Nahlásit

Gerda
je nutný to operovat
kejtlin
no přesně..už tu baysha psala,že jedna věc je RTG a druhá skutečnost..znám dost psů co podle veta a rtg nemaj vůbec chodit,natož normálně lítat! co sem teda gošu viděla,lítá neuvěřitelně a furt,takhle si psa zralýho k operaci fakt nepředstavuju..dost bych si to rozmejšlela,popravdě bych se na to asi vysrala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:33
- Nahlásit

davidkova renata
já taky a můj veterinář taky, ale potíž je, že až zesílí a to ještě zesílí, tomu nezabránim, tak už třeba ta operace, jakákoliv operace nebude možná, kvůli artróze, kterou má počínající v tom jednom lokti

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:34
- Nahlásit

Gerdajo tak to je přesně von jak pravíš,ale konečně je na tom někdo hůř jak já s pakoněm-venčila faraonského chrta a kolemdoucí říká-!hééélééé mravenečník"

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:41
- Nahlásit

kejtlin
je problém až zmohutní tak to bude nápor
jestli tam jsou artrotický změny, tak s tim stejně asik nepůjde nic udělat, ne? Škoda, že už tu zas neni maky, třá si něco s kostivědy pamatuje...sem eště míň než lajka, ale podle toho, jak jen sem viděla, že se gošena pohybuje, mi nepřijde, že by musela podstoupit takhle náročnou operaci...já bych do toho nešla, ale fakt je, že tomu rozumim jak koza petrželi. Spíš bych hledala cesty, co třeba dělala wamijová s tou dysplatickou čubinou, která jí skoro nechodila - nasadila jí pohyb, co posiluje svaly okolo kloubů, aby svaly podržely ten nemocnej kloup...

danajasa
konečně je na tom někdo hůř jak já s pakoněm-venčila faraonského chrta a kolemdoucí říká-!hééélééé mravenečník"
pani, faraón ale neni chrt ))) Nicméně máte recht, s pakůněm se to nedá srovnat. Počkejte, dám zas nějaký Piksla fotky, jak je to úplně jinej poseronek, než máte vy )) Budou to pěkná štěňátka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:42
- Nahlásit

kejtlin
ale potíž je, že až zesílí a to ještě zesílí, tomu nezabránim, tak už třeba ta operace, jakákoliv operace nebude možná, kvůli artróze, kterou má počínající v tom jednom lokti
njn..těžko se rozhodovat.stejnak nikdo neví co to do budoucna udělá.blbá je ta artroza,s tou nenaděláš nic

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:43
- Nahlásit

osteochondrózou kloubní chrupavky kosti pažní ( OCD )
osteochondrózu vyvolávají hlavně genetické faktory, které jsou ovlivněny zvyšováním tělesné hmotnosti a rychlostí růstu, překrmování v období růstu s nadměrným přísunem vápníku v krmné dávce společně s přetěžováním zvyšují pravděpodobnost vzniku této vady ) osteochondroza znamená zhruba "zkostnatění chrupavek a poruchu jejich růstu" - odstranit se nedá; maximálně se dá provést korekční operace, je-li to nutné. Nicméně sama o sobě nemusí činit žádné problémy a pokud máte bolesti či poruchu pohyblivosti, obvykle pomůže pravidelné cvičení na alespoň částečné zkorigováníSEM VYGUGLILA vůbec z toho nejsem moudrá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:45
- Nahlásit

danajasa
pyksla zde

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:47
- Nahlásit

davidkova renata
a máš ji někde, jak dělá bumilíšky ))))) Jak to, že má piksla úplně jiný ouška než pakůň?
A nepříde vám, že maryje je bestak nejkrásnější z těch čoklůch?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:51
- Nahlásit

Gerda
a máš ji někde, jak dělá bumilíšky
to nemám...mám jen fotky od tebe a tam nikde nejni((((

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:51
- Nahlásit

kejtlin
hele teda já to nechci zlehčovat, ale přikláním se k holkám. Goša už zas tak m oc nepřibere, že zmohutní nevím v čem je problém že bude mít mohutnější kosti??? Prostě se mi zdá, že teď je děsně moc operací a znám několik čoklů, kteří měli taky diagnozu, že bez operace nebudou chodit a už je to xxx let a čoklové vesel běhaj, dostávaj ňáký chondra a jsou v poho. Ale jasně nejsem vet a prt tomu rozumim

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:56
- Nahlásit

davidkova renata
tam nikde nejni
u tý valný hromady musí bejt i piksla, co dělá bumilíšek ))

Alexa
nejsem si jistá, ale na OCD byl tehdá jeden čokl z blůčka, dělali mu snat aji obě nošky najednou či už nevim, rehábka šílená, půl roku nemoch pořádně chodit, musel bejt v ohrádce, jak neměl pohyb, nemohl ani kadit, potom, když se mu udělalo líp, ale stejně ještě nemohl chodit, šíleně kravil, bylo to s nim mocinky náročný, holka z něj byla na prášek. Mám pocit, že on snad ale nemohl chodit vůbec...dá se to tam dohledat, už si to skoro nepamatuju, jak to bylo. Jen to, že to byl šílenej oser pro oba, ta pooperační péče a rehábka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:05
- Nahlásit

Gerda
u tý valný hromady musí bejt i piksla, co dělá bumilíšek ))
tak jí najdi
http://renata62.rajce.idnes.cz/cvicak_Jilove_11.4. 10/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:06
- Nahlásit

Gerda
jeden čokl z blůčka, dělali mu snat aji obě nošky najednou či už nevim
ale to byla trojitá osteotomie pánve...zadní nohy...marcelka že?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:09
- Nahlásit

davidkova renata
ale to byla trojitá osteotomie pánve...zadní nohy...marcelka že?
Aha, tak sem to popletla úplně, tzn pardón

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:10
- Nahlásit

cau decka,uz jsem dorazila,co je noveho???jsem pako,jsem pako,zapomnela jsem aminovy vzit micek,tak aportuje voditko!
kejtlinna rovinu?kdyby to mel amin jak gosa,do operace nejdu,pac bych na to nemela nervy a drzet veseleho psa v klidu je u me dosti obrovsky problem,jak jsme rikali,na veterinu se slozime vsici,ale tu operaci bych asi nebrala,hele amin vazi 40kilo!to je dobytek,ze?

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:13
- Nahlásit

ahoj zumpickovy lidicky, je neco novyho?
Sem ted pribehla ze skoly, a zase musim pryc
Gosa us byla u odbornika??
danajasa je bluckova danajsa?
Gerda
maryje je vopravdu nejkrasnejsi a ma narozeniny skorem jako ja

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:21
- Nahlásit

leyenda
Jééé vy budete mít narosky? To musíte hlásit, uděláme vám naroskovou voslavu s básní a dárkama a jídlem a můžem vám nechat dovést něco cizokrajnýho, chcete? Stejnak ste moje nejvjěčí kamarátka tady, bo poznáte, kerej pes je nejkrásnější a taky krs jiný věci eště.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:30
- Nahlásit

Gerda
jenže loket nenasvalíš, to je problém , kdyby to byla kyčel, tak je to o něčem jiném, já jsem rozhodnutá do operace nejít, uvidím co ten musil.
leyenda
zatím nebyla u odborníka, včera jsme se o ní bavili s mým vetem

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:32
- Nahlásit

kejtlin
a už tu teda někde proběhlo, kdy dete k musiloj?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:33
- Nahlásit

kejtlinjako nechci te odrazovat svym postojem,to co jsem napsala,to je tvoje rozhodnuti,ale ja bych nesla do toho,na rovinu.no jsem taky zvedava co ten musil!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:34
- Nahlásit

Gerda
zejtra mu zavolám a objednám se na čtvrtek odpo nebo na pátek je mi jedno kdy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:36
- Nahlásit

jinak už topíme!!!pán spravil kotel a opět výdaje 1800kč a televize mi jde, strýc ji spracvil-vyměnil rozbočovač a znovu napojil koaxiál na anténu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:38
- Nahlásit

nemethova5
já bych do toho taky nešla, jenže záleží na prognóze jestli se to nezhorší natolik, že se s tím později už nedá nic dělat, z toho má můj veterinář strach a z tý počínající artrózy taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:39
- Nahlásit

Jo a to mi připomnělo, dyš píše kejtlin vo tý telce - nemáte někdo starou telku k darování nebo levnýmu odprodeji? Moc na ní nekoukám, chtěla bych ji spíš jako kulisu, nebo i proto, že sem rpostě jen zvyklá telku mít, ale nechce se mi za ni dávat 10 tisíc, vlastně se mi za ni nechce dávat ani pět...prostě jesi někdo obnovujete telepark a budete se zbavovat starý telky, tak já bych ji chtěla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:42
- Nahlásit

Gerda
před 14ti dny radek tu samou co mám já vyhodil, já mám teda úhlopříčku 82 bo sem slepá, radek měl menší, ale funkční, kupovali s michalem v akci tv s plochou obrazovkou. škoda žes nenapsala dřív

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:43
- Nahlásit

Gerdarekla jste pozde osobo!ja jednu mela a darovala jsem ji tchyni od brachy,takze smolik,lina huba holy nestesti,ted mam malou lcd,kterou si i vozim do prace,obraz ostrej jak vino.
kejtlinjestli,ale ona uz artrozu ma???nevis,co to udela?ja bych prave z te operace mela strach z tech nasledku,ze by to bylo jeste horsi,promin,ze pisu jak skeptik.jo a hele,bavila jsem se o hyalgelu na cvicaku,kolik ho davas tra gose,pry tady ty lidsky preparaty odvapnujou,pry se s tim musi opatrne,nevis,co je na tom pravdy????

<< 1 ... 5175 . 5176 . 5177 . 5178 . 5179 . 5180 . 5181 . 5182 . 5183 . 5184 . 5185 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání