| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:27
- Nahlásit
Baico byli vyloučeni z lepšího umístnění pro technickou chybu neboť skutečnost,že řetízkový obojek má mít oka 3cm velká ve zkušebním řádu není.Tato novinka vyšla ve věstníku.Coby vedůcá zkůšek víš vo tomdle něco?Já na to čuměla jak husa do flašky a jsem tak mimozní,že ani nechcu domyslet co já tomu psovi na ten krk navěsím vlasně
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:30
- Nahlásit
Baysha
taky bych brala aby bylo příští týden nějak normálně a hlavně bezvětří, páč se chystám na IPO5 (V) a jaksi nemáme nachozený stopy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:30
- Nahlásit
Alexa
A nemáš na tom oleandru puklice?
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:32 - Změnil/a: Akky0Aime
- Nahlásit
danajasa
Řád ochrany zvířat při zkouškách a svodech psů , prováděných
podle zkušebních řádů uznaných Mezinárodní kynologickou federací (FCI) :
obojek řetízkový – kovový řetízek z oček 10 x 20 – 60 mm, délky cca 600 mm, na obou koncích zakončený navařeným kovovým kroužkem o průměru 30 mm, s mechanickým omezením úplného zatažení smyčky,
zmíněno v Infu 1/2007
http://kynologie.cz/cks/src/info.htm
http://www.kynologie.cz/cks/rady/rad_ochrany.htm
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:34
- Nahlásit
danajasa
řetízkový obojek má mít oka 3cm velká
Ne tak o tom fakt nic nevím. Všude je napsáno jednořadý řetízkový obojek. O velikosti ok se nikde nemluví.
Akky0Aime
páč se chystám na IPO5 (V)
Tak to budeme držet palce!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:34
- Nahlásit
Akky0Aime
my se příští neděli chystáme s chovatelkou na vejlet do Hradce k majitelům dalšího brášky z vrhu - takže rodinné setkání tří štěníků, to by byla škoda, kdyby to propršelo
se zkouškou držím palce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:35
- Nahlásit
Baico
Fakt neni, znám ho od štěňátka. Je to opravdovský čévéčko
šiš já to vim ale vedle u okrasnýho keře přeci tvrděj že čévéčka sou necvičitelný
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:36
- Nahlásit
Akky0Aime
zmíněno v Infu 1/2007
Takže to neni žádná novinka. Prostě klasickej řetízek zapnutý na nestahování. Jsem se trošku vyděsila.
I když my te´d děláme KJ Brno.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:39
- Nahlásit
Akky0Aime
To se divím,že to nevěděli dyž už valili IPO3 a tvrdil prej nějaká nooovíínka,tak mě to pomátlo,ale zmatenost je u mě naprosto normální přírodní ůkaz .Přepošlu dík za info
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:40
- Nahlásit
leyenda
ti asi teda chcipne,
šiš to mi neřikej, pracně sem ho dovezla z Itálie z lídlu za 5 ojro a je moc krásnej, tříbarevnej a uďála sem z něj stromek
Baico
A nemáš na tom oleandru puklice?
právě že sem na něm nic nežádoucího nenašla, ale ještě ho prohlídnu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:44
- Nahlásit
Alexa
vedle u okrasnýho keře přeci tvrděj že čévéčka sou necvičitelný
No vzhledem k tomu, že je to furt pracovní plemeno a pro českýho šampóna musejí mít jedničkovou zkoušku, tak si dovolím s rododendrónovou zahrádkou nesouhlasit.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:50
- Nahlásit
Baico
tak si dovolím s rododendrónovou zahrádkou nesouhlasit.
seš blázen???? určitě máš málo ovoce žejo
kejtlin
najednou zničeho nic debil to předemnou zahamtnul,
to víš když někdo potřebuje opravit zadáčo auto tak mu nic jinýho nezbejvá
frajer ho vytáhnul z auta, nevím co mu říkal, pak mu dal facku, že to hovado upadlo, v klidu n asednul a jelo se dál
asik už to ale nikdy neudělá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:50
- Nahlásit
Alexa
simte, muzes mi vysvetlit pojem tribarevnej oleandr? to jsou jako tri rostliny ruzne barevny naroubovany na spolecnej kminek? Ale to se casem ta barva stejnak sjednoti, ne? Privezla sis ho letos?
Mas ho v kvetinaci nebo volne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:52
- Nahlásit
leyenda
muzes mi vysvetlit pojem tribarevnej oleandr? to jsou jako tri rostliny ruzne barevny naroubovany na spolecnej kminek?
to sou tři rostliny různých barev zasazený v jednom květináči
Privezla sis ho letos?
ano prosím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:52
- Nahlásit
Alexa
seš blázen???? určitě máš málo ovoce žejo
JJ, potřebuju nabrat vitamíny před zimou.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:12
- Nahlásit
Alexahttp://hobbyzahrada.cz/clanek-2026-oleandr_o leandry_pestovani_choroby_oleandru.htm
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:16
- Nahlásit
all
toš děcka,esi se pamatujete na to vodbarvený jezefčí štěnátko,tak to umřelo
Dne 16.září 2010 v jedenáct hodin dopoledne navždy utichlo srdíčko malé Marušky-mediálně známé odbarvené štěňátko.Zemřela tiše v náručí své milující ošetřovatelky
doufám,že se ta pí*a bude smažit v pekle
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:19
- Nahlásit
davidkova renata
chudáček... bojovala dlouho...
tu *píp* bych taky vodbarvila. celou. ve vaně plný čpavku. aby byla jako in
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:19
- Nahlásit
Baico
děkujem
novinka to neni
Baysha
tak to si budem držet palce na dobré počasí
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:25
- Nahlásit
Alexa
leyenda
Ahoj, koukám, že máte nedostatečné informace ohledně plemene československý vlčák Teď je novinka v tom, že si navíc musíte dávat dobrý pozor při vyndavání z kotce, pře jak se na vás váš milý pejsek drze podívá nebo zvedne chlup, tak ho tam máte raději nechat a být dostatečně arogantní, jinak máte zaděláno na dost velký problém Jo a taky je to v podstatě líné plemeno, takže Baico s těmi zkouškami z výkonu nevím, nevím )))
davidkova renata
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
podstatě líné plemeno, takže Baico s těmi zkouškami z výkonu nevím, nevím
Hele ale já znám fakt dost psů, co pracujou a s chutí. Přeš žrádlo se s nima dá dělat i zázraky. Kamila naučila Ohniváka kousta tak, že dávala figurantovi do rukávu syrové maso, které pak pes dostal za odměnu.
I když chápu, že vymlouvat se na to, že mám vlčáka a ten je necvičitelnej, je jednodušší,než zvednouut prdel a a použít zdravej rozum a začít cvičit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:34
- Nahlásit
Sem tu krs ty telky - pani laguna, je tu pani laguna, opakuji? Napadá mě jediná věc - v neděli z Jílového vemu Lucku do Přišimas a při té příležitosti si u lagunů vyzvednu bednu - kolik dovalim prachů pani?
Už nepište, ať si to laguna může přečíst!!!!!!!
A necvičte ty psy proboha, nebo už s váma nemůžem s nikym do kategorie! My taky necvičíme, tak neblbněte, lidi.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:36
- Nahlásit
davidkova renatafak može byt něgdo tak blbý a barvit psí míma?
I když,mě dnes zdrhla polífka a jak skotačila po šporheltu tak tam skočil ze zájmem náš kocour,já taky běžně kočky nevařím v polífce ani svátečně,no ale stanese(žije je otřesen)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:37
- Nahlásit
danajasa
ttp://hobbyzahrada.cz/clanek-2026-oleandr_o leandry_pestovani_choroby_oleandru.htm
dík pani, ale žádnej popis nesedí, asik ho ač nerada šmiknu
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:39
- Nahlásit
Tv je zdarma ráda se jí zbavím.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:41
- Nahlásit
Alexaprabába zásadně všecky choroby listoví řešila politím vývarem z tabáku a fungovalo,zkus a ustřihni až pak to už bude buřt. Sem myslela,že v tý poradne to maj šmoula šmolovatá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:46
- Nahlásit
Alexa
Akky0Aime
to je sice hezký, že potřebuje opravit zadáčo auto, ale proč ode mě a taky myslí, že už to neudělá, když jsem viděla jak ta obrovská gorila vybíhá rychlostí blesku z tý audiny, tak mi zatrnulo, naštěstí nedoběhl až ke mě, ale seknul se u tý octavie
davidkova renata
taky bych ji hodila do vany se čpavkem a zavřela bych ji, ony vězenkyně nemají takový lidi rády
all
trochu se horší počasí, od rána tady bylo krásně, jdu ven se smečkou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:47
- Nahlásit
Baico
To jsem čerpala, jak jsi hezky poznamenala, z rododendronové zahrádky ))
Gerda
Velice moc děkuji
Maryje je čévéčko!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:50
- Nahlásit
Biluška
Dobrý den Biluško- Liduško.
Jdu zase prudit a to, že jste mi tak rychle odpověděla za což Vám patří dík, ale ještě jsme Vám poslala takovou pídi otázečku.
Děkují za odepsaní a jako obvykla pac a pusu od Biška, Damiška a Chamíka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:56
- Nahlásit
danajasa
fak može byt něgdo tak blbý a barvit psí míma
ty vole,mě se neptej!
http://ceskolipsky.denik.cz/zpravy_region/chteli-m it-fenku-in-a-odbarvili-ji-flicky2010-40e8.html
taky běžně kočky nevařím v polífce ani svátečně,no ale stanese
a tak stanou se vjeci ))) mě se třá málem zadusila předešlá fena po požití mnou vyrobeného vánočního cukroví ,konkrétně pracen ..ofšem sem se poučila z kryzového období a jiš je nedělám!
|