| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:10
- Nahlásit
Další štěně domů....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:10
- Nahlásit
malinkacus pani!!!ja vam musim poslat ten overal,nebojte,ja se polepsim,nez zacne tuha zima aby hafik byl v teple,ja to musim jeste vyprat,ja se polepsim.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:13
- Nahlásit
nemethova5
roboran dávám obyčejnej a střídám s pro černé a bílé psy
malinka
jenže to byla přetpokládám kyčel? loket je opjernej bot u psa a nejde nasv alit jako třeba kyčel, uvidím co mi řekne ortopet, a goša taky bude asi tak vážit jako cézik, nechce se mi do žádný voperace a nenechám se do ní natlačit, vše proberu s mým veterinářem potom co mi řekne ortoped
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:14
- Nahlásit
Biluška
No hrneš to, hrneš. Ale na CT ji stejně pošlu k tobě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:15
- Nahlásit
impact
Další štěně domů....
máš dalšího psa?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:16
- Nahlásit
kejtlin
Budu mít.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:18
- Nahlásit
Gerda nevím nevím pakůn s pikslou by nebyli po fotrovi-dementní ve výrazu,ale věkem se mu to ztrácí nemethova5
http://www.roboran.cz/cze/category/roboran-pro-psy -12.html
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:19
- Nahlásit
Vite nekdo slusnyho chovatele CSV?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:21
- Nahlásit
danajasadiky moc!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:22
- Nahlásit
impact
Ale na CT ji stejně pošlu k tobě.
Klidně. Ale vycvičenou a připravenou
Budu mít.
Co budeš mít? Jaký štěně? Tvoje, nebo reparácký?
All
Jdu se svalit, jsem strhaná jak šňůra od hajzlu A zítra ten kolotoč pojede nanovo, to snad nikdy neskončí
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:33
- Nahlásit
nemethova5
jo,jo f klidu, v noci tu je teda tak kolem 4, ale tak mu zatim dám ten můj loňskej. Ale furt čekám na ty fotky popruhů, vobojků s uchem atd...co si šíla a nic.
kejtlin
jo kyčel, ale stejně mi řekli, že gdyš ho nedám operovat, tak se to bude zhoršovat, aš nebude chodit vůbec. Zvažovali sme to taky, to je jasný, ale nechtělo se nám do toho a nechávali sme to aš jako poslední řešení. Samo že po hlídání a dohodě s vetem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:38
- Nahlásit
Ženy, vy ste tak zlaté s těma telkama!!!! Budu ščasné za fše, ani setopbox nepotřebuju, mám koaksijál a chytnu tady cca 2-3 programy, bohatě to stačí, je mi aji ouplně jedno, kerý to budou, černobílá, barevná, stará jak metuzalém, je to jedno opravdu, jen když to nebude ta obrovitáncká, tu nemám kam dát - tu, co sme nadšeně kupovali kdysi, jak vyjely barevný telky a byly velký jako kredenc - jako budu ráda i za ni, ale asi se mi nikam nevejde a asi tam nepůjde narvat ten kabílek )))
Maryje znásilnila 3x Anetu, ale ne tu od lucky, ale naší, tady místní. Pak ji znásilnil labrador, byl tak urputnej, že sem musela vzít mařenu do náruče a ze sebe ho zkopávat. Měl sílu jak bejk.
danajasa
Ty vade, ten vobrázek by neměla vidět fyfyjová, ta má taky dortíka s yntelygentnim výrazem, nevim, jesi si tu někde zahlídla fotku hlídajícího Sádla )))) umírám u ní smíchy. Výrazem se hodí k pakoňoj taťkoj ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:40
- Nahlásit
malinkaje to na moji galerii tady na cz,jsou tam i konske sedla,co vyrabi kamoska,tak jeste pockejte,ja to poslu,ja nevim co driv,zitra bude u nas prudit naka zenska ze socialky,bracha vyzenil decko,tak se jdou podivat v jakych podminkach bydli,doufam,ze to bude naka pi.ka,co nesnasi psi a hned s ni vybehnu!nebo zalezu s obouma psakama do pokojiku a doufam,ze tam ta baba nebude lizt!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:47
- Nahlásit
nemethova5
a doufam,ze tam ta baba nebude lizt!
na to bych nespolíhala věčinou prolezou všecko, teda nevím u mě byli kdysi, dyš mě měla doplácet socyjálka, měla sem asi 8 čoklů a byla u mě na náštěvě kamarádka s asi 6ti čoklama, eště přijel radek, tak sme hráli jako že moji jsou jen 3 a prošlo to, ale to uš je hodně dlouho, dyš de o děti tak prolezou i skříně apod
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:01
- Nahlásit
kejtlinno tak to bych ji neradila hrabat se mi ve vecech!!!tam at si hraboe v jejich pokoji!na muj pokoj nema pravou,to je moje soukromi a jak se ji to nebude libit,poslu ji doprdele jak plno lidi pred ni!budu spat a jsem desne zla,jak me nekdo vyrusuje ze spani,to vybehne na ni i hajan!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:13
- Nahlásit
nemethova5
kdo mě vyruší ze spaní je velký odvážlivec
zejména po noční, to jsem nepříčetná
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:18
- Nahlásit
kejtlintak,tak,ted ctu,ze spachal sebevrazdu stepanek!!!!jako ten herec,se pry zastrelil,jako brodsky!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:21
- Nahlásit
nemethova5
jakej štěpánek-neznám. brodskýho znám, ale nevím, že se zastřelil, nečtu bulvár a na tv moc nekoukám, ted´ mi 3 týdny nehrála a bylo mi to celken jedno, takže přehled nemám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:27
- Nahlásit
kejtlinherec martin stepanek!ty jsi neznala herce martina stepanka?ted hral i v ordinaci!!!!!!!ma sestru janu stepankovou!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:30
- Nahlásit
kejtlinhttp://cs.wikipedia.org/wiki/Martin_%C5%A0 t%C4%9Bp%C3%A1nek_%28herec%29
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:32
- Nahlásit
nemethova5
na ordinaci nekoukám a fakt ho asi neznám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:33
- Nahlásit
nemethova5
herec martin stepanek
taky sem to četla
ted hral i v ordinaci!!!
v ordinaci hraje Petr
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:34
- Nahlásit
nemethova5
ted ctu,ze spachal sebevrazdu stepanek
Martin Stepanek? Jezismarja , to je skoda, mela jsem vsechny Stepanky rada.
Jana Stepankova jeste hraje? To byla bajecna Pani Herecka. Nikdy nezapomanu na jeji Marii Stuartovnu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:36
- Nahlásit
nemethova5
Alexa
leyenda
koukám, že sem teda úplnej mimoň že ho neznám
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:40
- Nahlásit
kejtlin
jsi asi moc mlada, ja pamatuju i pana otce Stepanka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:45
- Nahlásit
leyendajo,fakt zastrelil se doma,tak jak brodsky to ukoncil,to byla opravdu herecka legenda!jana hraje v divadlech a libila se mi v serialu ranc u zelene sedmi.
Alexasorry ja to vzdycky popletu,jen vim,ze delal ministra,ale lepsi byl jako herec.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:45
- Nahlásit
kejtlin
koukám, že sem teda úplnej mimoň že ho neznám
ale určitě ho znáš:
http://www.csfd.cz/herec/26204-martin-stepanek/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:46
- Nahlásit
leyenda
je mi jako nemethovy a ta ho zná
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:46
- Nahlásit
leyenda
http://www.novinky.cz/kultura/211710-herec-martin- stepanek-spachal-sebevrazdu.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:48
- Nahlásit
kejtlinale urco ho znas!
|