| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:52
- Nahlásit
Alexa
fakt ne, ani podle fotky, ale já jsem nikdy na tv moc nekoukala
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 00:44
- Nahlásit
včera jsme se bavili s mým veterinářem a ten říkal, že by to možná viděl na osteotomii ulny, ale to se moc bojím, dědala by se jedna noha a pak druhá, ale je to obrovskej zásah, vpodstatě našikmo přeřízne kost
Tak to ať tě ani nenapadne, tohle má za sebou Almaz a pokur..ilo ho to doživotně, bohužel v té době jsem neměla žádné info (vše na netu bylo krásně optimistické) a Duchek mě přesvědčil, že komplikace prakticky neexistujou. Asi si chtěl zaoperovat a zaexperimentovat. O nějakou tu dobu později se nad tím vyvracel Nečas v Brně, že za hranicema už to dávno neprovozujou, neb přišli na to, co je to za hovadinu.
Jestli tam má úlomky, tak vyndat co nejdřív (je jí víc jak půl roku?), ale do ničeho dalšího bych nešla.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 06:39
- Nahlásit
Gerda
Tak pokud chceš tu telku můžeš přijet mám dokonce dvě obě jsou barevné.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 06:40
- Nahlásit
Dobre rano
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 06:54
- Nahlásit
dobrý den
tak horečka už není,ale ruce bolej,ale to už nevadí a rýma je taky,dastík by měl jít dneska hlídat s píníkem večer
nemethova5
bydlel za rohem a neměl rád psi,aspon tedy ty mpje,vždy nadával že je tu psů děsně moc,zato jeho žena,je a byla ok,vždy je podrbala,když byla sama bez něho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 07:01
- Nahlásit
fstávat a makat, žádné flákando vy lemuřice lemuří
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 08:06
- Nahlásit
Já mám dneska volnoooooo. Přivezou mi novej foťák, heč. A přijde paní doktorka na ten psincák, musím vyklepat všechny prasátka. A taky nám přijde na hotel stafbullinda, heč. Vysmátej xichtík.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 08:09
- Nahlásit
Nazdar
Biluška
fstávat a makat,
náhodou a zcela vyjímečně už asi půl hoďky makám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 08:37
- Nahlásit
tě bůch chirurgové
leyenda
hele chodila sem smečka,sice sme se moc nemusely ))),ale objektívně bych řekla,že má slušnou chofku čsv,ondá urvala aji svjetovýho vítěze,navíc bych i řekla,že něco ví aji o povaze a tak obecně
http://www.srdcervac.wbs.cz/
pak sou eště slůušný zvířata tadyk
http://www.wolfdogs.cz/
dokonce aji makaj ))))
písni dyštak smečce,myslim,že by ti poradila dobře.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:08
- Nahlásit
Ahoj fšici!
Dneska bude krásný den. Budu v práci jen do 12 a pak jedeme s mášou do Litoměřic na Zahradu Čech.
Zítra drže palce, máme zkoušky a já jsme vedoucí a rozhodčí je Plšek, tak ať to po formální stránce zvládnu a neudělám ostudu.
leyenda
Hele já kdybych si měla vzít čsv, tak jedině Z molu Es. Krásná zvířata s dobráma povahama. Dokonce docela i cvičej. Moje kamarádka má s molákem IPO 3 a teď nově FH 1.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:10
- Nahlásit
Aha, tak Renata mě s molákama předběhla. Jo a Srdcerváči jsou taky celkem slušní. Ale s Monikou Soukupovou se znám osobně a když vlčáka, tak jedině od ní.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:24
- Nahlásit
Ahoj žumpoidi
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:25
- Nahlásit
Zdravím celou krásnou, dorůžova vyspinkanou žumpičku
leyenda
první mě taktéž napadla pani Srdcerváčová určitě jí napiš, natuty dobře poradí ...
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:31
- Nahlásit
Baico
Nejni to náhodou Kamila s Ohnivákem?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:42
- Nahlásit
Akky0Aime
Nejni to náhodou Kamila s Ohnivákem?
No jasně že je
A Kamila může za to, že mám zrovna Bajkonůra a Ohnivák ho naučil jezdit autobusem a po eskalátorech
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:47
- Nahlásit
LucieS
goša tam má nárůstky a ty loketní hlavice kloubů jsou taky změněný, nezapomeň, že almaz je jednou tak těžkej
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:50
- Nahlásit
Baico
tak to je super, to je Ohniváček šikovnej a jak umí vít na povel Ohnivák je nejlepší a nejvyrovnanější čsv jakýho jsem kdy potkala, krom teda co má ještě jedna holka Natálku ta je taky hustá ale dělá Agility
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:56
- Nahlásit
Akky0Aime
si nevymejšlej. moc dobře vím, že čsv se nedaj cvičit. Prostě to nejde, rozhodně ne na pitomý cvičáku, kam chodí samí pitomci, co psům nasazujou ostnáč... četla jsem to vedle. Tak nelži
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:04
- Nahlásit
Akky0Aime
Ohnivák je nejlepší a nejvyrovnanější čsv jakýho jsem kdy potkala,
Ohniváčka zbožňuju Když jsem musela nechat uspat dědka, co jsme měla před Baicem, tak ten den se po Ohnivákovi narodila šťenda. Měla jsem velký cukání si vzít čsv.
Maky a Trix
moc dobře vím, že čsv se nedaj cvičit.
No nechci s nejvyšším polemizovat, ale tady nemá pravdu Jen musíš u výcviku přemýšlet, ale to musíš u každýho psa.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:05
- Nahlásit
Maky a Trix
četla jsem to vedle. Tak nelži
hele hele náhodou Ohniváka sem viděla i kousat na Míru Valentina, to už je ouplně v prd.... žejo, essi to neni teda falešný čévéčko, jinak to asik neni možný
holky nemáte tu někdo zkušenost s oleandrem byl krásnej, ale teď má takovou jako bílou krupičku na listech, sem nejdřív myslela že má molice, ale žádný brebery na něm nevidím.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:05
- Nahlásit
Maky a Trix
to je on http://www.wolfdog.org/ces/dbase/d5142.html
kde vedle co s ostnéčem? to jsem já bát určitě nemohla
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:06
- Nahlásit
Baico
jsem neřekla, že to řekl on. ani si to nemyslím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:09
- Nahlásit
sim vás!!!! čévečka se necvičej!!!!!!!!bože gdy vám to dojde konečně?!
du ven ,nepište a necvičte!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:11
- Nahlásit
Alexa
žejo, essi to neni teda falešný čévéčko
Fakt neni, znám ho od štěňátka. Je to opravdovský čévéčko. A díky němu si ten straší běloba myslí, že všichni šediváci jsou kámoši
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:16
- Nahlásit
Zdárek kynolózi co je novýho? Krom toho, že f práci furt mrznu
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:16
- Nahlásit
Baico
Tak to je jak s Natálkou z Litavské kotliny (povidá máma protože s nima chodí na agi)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:17
- Nahlásit
včera jsem měla zážitek, jela jsem z práce a předemnou chlap v octavii, jedeme v koloně, v jedoucí koloně asi osmdesátkou, najednou zničeho nic debil to předemnou zahamtnul,jen tak, stačila jsem to ubrzdit tak tak, frajer za mnou v audině to málem nedal, stihnul to, předjel mě a debila v octavii, toho zablokoval, že musel zastavit, z audiny vylezl asi 2 metrovej nařachanej frajer, ten v octavii se snažil zamknout, ale nestihnul to, frajer ho vytáhnul z auta, nevím co mu říkal, pak mu dal facku, že to hovado upadlo, v klidu n asednul a jelo se dál
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:23
- Nahlásit
kejtlin
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:25
- Nahlásit
zdarec fšici!
proč je venku tak ukrutně hnusno? doufám, že příští nedělu bude babí léto, zařídí mi to něgdo?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:26
- Nahlásit
Alexa
holky nemáte tu někdo zkušenost s oleandrem byl krásnej, ale teď má takovou jako bílou krupičku na listech, sem nejdřív myslela že má molice, ale žádný brebery na něm nevidím.
ti asi teda chcipne, jsou ty listy i takovy jako sustivy?
mym se to taky semtam udela, rikaj ze je to prej z vlhka,
radi se umejt octovou vodou s troskou jaru, ja na to nemam trpelivost, takze je vzdycky ustrihnu az u zeme a oni zas obrazi, ale ty, co jsem nechala a nedelala s nima nic, umrely.
Je to takovy bily prilepeny k listu, velky asi jako mak ale trosku sisaty?
diky vsem za info o vlcich psech, o vikendu si nad to sednu
a samosebou vim, ze se cevecka necvici, jsou specyjalni a mystycky, nepasujou na ne zadne vzorce a rovnice, akorat jim rozumi vitegdo
|