| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:36
- Nahlásit
Gerda
tak dík... asi jsou holt teryjéří geny silnější než ta polovina šeltie. Ne že by mě to nevadilo chtěla jsem šeltičku
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:41
- Nahlásit
Gerda
je to provokace, ftip nebo to myslíš vážně???????????? )))))
To zjistím až v praxi )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:42
- Nahlásit
Vlčáčková
aby měl alespoň před smrtí někoho, kdo by ho mazlil a pak ho nechal utratit
holka to se asi těžko povede..osobně neznám žádnýho masochistu co by do něčeho takovýho dobrovolně šel samosebou chápu pohnutky,nicméně vzhledem k nereálnosti a vzhledem ke stavu psa
Psychicky je na tom špatně, jinak hodný pes a už nenáročný, skoro pořád jenom spí.
bych možná nečekala na uspání od potencionálního majitele
je to celý děsně smutný,ale můj názor je,že někdy není smrt to nejhorší co může psa či jiného tvora potkat..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:44
- Nahlásit
pe3ce
Máte tu problematický čévečka a olejandry a taky klikací srdíčka. Nějak to musím přebrat.
sou to i horší věci,třá aleksa má zas průjem ,plánuje se kurs klíííkání,Maryje byla znásilněna nevimpřesněkým,danajasa uvařila kocoura do polífky(revoluční recept),makytryksová kliká na granule a vlčáčková citově vydírá
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:45
- Nahlásit
Gerda
prosim tě napiš mi adresu(email) a já ti pošlu popis cesty k nám.
Do říčan ti to popíše Lucka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:47
- Nahlásit
pe3ce
Nějak to musím přebrat
to je zbytečný, hlavně se nesnaž nic chápat a přebírat, výcuc si koneckonců provedla a to je myslím zásadně f pořátku ))
Maky a Trix
kdybys měla šeltičku, neměla bys tak strašně srandovního psa, jako máš teď - skřítek je to )))
Lucie Kratochvílová
To zjistím až v praxi
vzhledem k tomu, že už sme spolu jednou jeli, to považuju za provokaci, neboť víš, že ty neumíš navigovat a já neumim řídit )))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:49
- Nahlásit
davidkova renata
granclí mám hodně a sem lakomá, měla bys to pochopit.
Jako, minulej měsíc jsem přendala všechny pamlsky, což bylo několik balíků v šílený hodnotě do zavařovacích sklenic a do různejch utěsnenejch doz proti molům. Včera jsem zjistila, že je všechno plný molů, kromě jedný sklenice, kde jsou nějaký černý brouci. Nebyla jsem nasraná, ale jsem smutná. Bylo to spousta sušenejch vemínek, šulinů a pařátků a dalších věcí, který pan Trix miluje a na výstavě mě to stálo velmi mnoho peněz.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:50
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To zjistím až v praxi
držím palce pani, poté co jsem jim asi hodinu vysvětlovala kde maj zahnout a hlavně nikde jinde zahnout nemohly, páč to byla jediná odbočka na asi 5 kilometrech a stejnak jí přejely tak by mě už nic nepřekvapilo. Večer volejte sos
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Proč vaří danajasa kocoury? To sem přehlídla....nebude se lucynkascislemcochodijenvnoci zlobit? Co dyš na ní pustí honzíka?
|
pe3ce
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
danajasa uvařila kocoura do polífky
mám jasno na zítřejší objet
Gerda
hlavně se nesnaž nic chápat
jsem včera svatosvatě slíbila a je to to jediný, v čem mám pevnou vůli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:53
- Nahlásit
čus žumpizny, gdo dělá výcuc?
Vás trošku pozlobím, jo? Můžu? Sbíráte houbičky? Lysohláfky, muchomůrky a tak podobně? A chodíte na ně do lesa? Proč na ně nechodíte na zahradu jako já?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:56
- Nahlásit
Děcka, za chvíli jdem s pikslovejma do lesa, nemrzí vás, že nejdete taky?
pe3ce
jsem včera svatosvatě slíbila a je to to jediný, v čem mám pevnou vůli
no ale náznak tam byl, musíte to trošku ještě upevnit, pani )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:56
- Nahlásit
Maky a Trix
Bylo to spousta sušenejch vemínek, šulinů a pařátků a dalších věcí, který pan Trix miluje a
ale já myslím že panu Trixovi to určitě neude vadit, má tam maximálně pár protejnů navíc. Doufám žes to nevyhodila
Gerda
Lucie Kratochvílová
neboť víš, že ty neumíš navigovat a já neumim řídit )))
no tak to vidím, že dorazíto v úterý rovnou do Mlíkožer, ale to nevim co bude dělat renata, gdyž má dycky hysterák že musí v pondělí do práce
Vlčáčková
aby měl alespoň před smrtí někoho, kdo by ho mazlil a pak ho nechal utratit
je to moc smutný, ale myslim, zvlášť jestli pejsek není psychicky v pohodě, že by pro něj bylo lepší kdyby v klidu usnul a měl klid
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:57
- Nahlásit
Gerda davidkova renata
Jojo, hledají někoho, u koho by si užil mazlení, protože ho miluje a protože si ho v útulku moc neužije.
No, ono já si brala Vlčáčka taky na dožití. A on se sebral a na umření nevypadá ani náhodou. Asi se s ním budu muset votravovat ještě pár let!
Takže Azorek to může mít podobné. Může se sebrat. On opravdu miluje mazlení a moc mu chybí. Hned bych ho nezatracovala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:58
- Nahlásit
Alexa
no tak to vidím, že dorazíto v úterý rovnou do Mlíkožer
hmmm, tak to eště nevíš, kam jedem v pindělí - do domažlic. Podrobnostě v neděli na cvičáku.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:59
- Nahlásit
Gerda
sova letí.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:06
- Nahlásit
Gerda
tak jo na sobě zamakám, právě si doplňuju energii ledovejma gaštanama, bo sem jakási přejetá parním válcem.
Maky a Trix
červíci...potrava třetího tisíciletí, abys nemusela ještě doplatit za dvojnásobnou dáfku proteinů
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:09
- Nahlásit
pe3ce
vzhledem k tomu, jak dlouho mi trvalo se toho svinstva zbavit, abych si to pak donesla v sušenejch pamlsích... budou připlácet oni mě, za ty nervy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
Dostala jsem sbírku básní s věnváním a podpisem, heheheč
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
Mucholabka
v tramvaji?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:11
- Nahlásit
Maky a Trix
granclí mám hodně a sem lakomá, měla bys to pochopit.
no to seš na správný adrese ))) ale existujou aji slevy a výprodeje a tam třá dyš koupíš "párky" tak to výde celkem lacyno! navíc suchý věci na todle nepoužívám,pes reaguje rychle a tim suchým se akorát tak dáví a kucká a blbě to leze do krku,lepčí je třá kousek masíčka,i ten páreček může bejt,nebo kousky tvrdýho sejra,prostě co snadno klouže do krku.ani piškoty nejsou vhodný,prostě něco mokrýho.
Vlčáčková
a tak já vim ,nemyslim to zle,jen to vidim realisticky bo takovejch psů je moc a lidí na to minimálně fakt vo nikom nevim..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Jedinej debyl, kterýho znám a kterej je ochotnej si brát starý, skorozdechlý psy sem já a mě fakt neukecáš. Uš toho mám plný zuby. Si myslím, stejně jako Davídková, že nejlepší řešení pro toho psa je za stošedesát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:13
- Nahlásit
laguna
odpověď, teda dosti zoufalá, odletěla ¨
Mucholabka
jakejch básních?
davidkova renata
prostě něco mokrýho
takýe nejvíc ušetříš, dyš mu do krku za odměnu naleješ vodu...z kohoutku samozřejmě.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:15
- Nahlásit
Právě mi pes venku vyrazil dech. Několik měsíců se občas rozhodnu mu pamlskem ukázat, jak vypadá "k noze". Pes to ani s klikrem neopakoval, prostě nevim, asi mu to nepřišlo podstatný. Teď jdeme s košem a potřebovala jsem ho dostat od žrádla pro kočky. Psa zavolám, přemýšlí, pořád setrvačností jde ke žrádlu. Zavolám znovu, trochu přísně, pes to otočí, dojde ke mě, lehce mě mine a ukázkově si sedne vedle nohy. na teryjéra nemám nervy
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:16
- Nahlásit
Maky a TrixPišišvory nebezpečné žravé Zásadně vkládám do mikrotrouby is flaškou bez vík.umřou a pak ji už nebývá víc a víc.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:17
- Nahlásit
Gerda
krku za odměnu naleješ vodu...z kohoutku samozřejmě.
si blázen víš jak je drahá?????????????????????
Maky a Trix
ehce mě mine a ukázkově si sedne vedle nohy.
předpokládám že né ke tvý
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:17
- Nahlásit
danajasa
my nemáme mikrotroubu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:18
- Nahlásit
danajasa
Pišišvory nebezpečné žravé Zásadně vkládám do mikrotrouby is flaškou bez vík.umřou a pak ji už nebývá víc a víc.
prosím o překlad
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:18
- Nahlásit
Maky a Trix
ni, od paní co je vyrobila
Gerda
Polských. Spotkania z czlowiekiem. A mám půjčenou knížku Oczy zachodnie, oczy wschodnie o cestě vlakem do Moskvy, taky s věnováním autorky, ale té paní co mi to půjčila-ne mi a už se těším na četbu, páč tak chci jet taky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:19
- Nahlásit
Alexa
prosím o překlad
upeče je v mykroténový troubje ve flašce
|