Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3663 . 3664 . 3665 . 3666 . 3667 . 3668 . 3669 . 3670 . 3671 . 3672 . 3673 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:17
- Nahlásit

davidkova renata
hele essi chceš paranormálaktyvyty,doraž ke mě..zase nemůžu najít něco co sem bespečně dávala na jedno místo!!! to jako vim!!!
To nemůžu najít nigdy. Fčera jsem hledala pyžamo. Bylo pod postelí f šuplíku. Teda je tam furt. Jenomže ten šuplík byl rozbitý a furt nějak vypadával, tak sem poslala Mášenka ať to spraví. On to spravil tím stylem, že to přitloukl hřebíkama a řekl mi, že to jinak nejde a že teda holt ten šuflík už nemůžem používat. To by mi ani tak nevadilo, ale vevnitř je moje pýžo a čtyři polštáře

jbat
nevim, jak ste na tom vy, já dybych věděla, o co gou, tak si vemu celý balení.
Si pro jistotu vezmu takovou tu velkou podložku jak se dávaj důchodcům do postelí

ofšem fakt je,že množit by se měli zásadně papírácíííí bo s těma nejsou už žádný starostě,prostě řeknete,že byste si narušili ve smečce todleto klymakteryjum a ste za vodou...
zvašte to,holky

Si dovolím malou fylozofyckou úvahu i když tím rozpoutám strašlivou bouři. Je množitel ten, kdo odchová jeden-dva vrhy na feně bez pp? Je množitel ten, kdo odchová hodně moc vrhů na feně s pp? Je množitel ten s bezpapírákama když ty štěňata odchová doma v kuchyni, jsou socializovaní, očkovaní a tak dál, je s nimi v kontaktu a postará se když se něco stane. Nebo je množitel ten, co má sice onen veledůležitý dokument, ale štěňata odchovává někde v zahradní kůlně, na nemocné feně?
Já takových lidí znám povícero (těch s tou kůlnou). Všichni s pp. Namátkově od šeltií můžu jmenovat chs Z říše fantazie, ze Souhvězdí Orionu, Vlčí žleb, z Černé hlásky (pardon, ti nemají kůlnu, mají koupelnu), ze Středu světa....a našla bych jich mnohem víc. Valí štěňata jak na běžícím pásu, ve chvíli kdy je prodají je naprosto přestávají zajímat, socializace nulová (no, z černé hlásky je lehce nad nulou, abych nekřivdila). Jsou lepší než někdo kdo odchová s láskou a péčí vrh bezpapíráků?
Mám čtyři psy s PP ze tří různých chs. Ani jeden z chovatelů mi při odběru nenabídl, že by se o psa eventuelně postaral. Netuším jestli by to někdo z nich udělal, či ne. Možná u mladého, výstavně nadějného zvířete ano. Jsem si 100% jistá, že starou Hesinku a bláznivou Belu by si nevzali. Nemám jim to za zlé, počítám s tím, že se o své psy musím postarat sama.
Čistě teoreticky a filozoficky - který z těch chovatelů si spíš zaslouží přezdívku množitel? Ten s bezpapírákama z kuchyně, nebo ten co třikrát otočil abecedu na fenách v kůlně?

Tinta76
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:17
- Nahlásit

davidkova renata
f klidu ,pani,to dělaj ty vánoce...svátky klidu a míru,chápete né? ...
a tak jako jó no

PetraK
Pani co Rexidlo a Kytí?
máme novou postel, nechtěj z tama vylejzat vůbec a my se mačkáme na jedný čtvrtině a voni laskavě na tom zbytku ... se teda nemačkaj, ale rozvalujou

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat

co jéééé, jsem taky v klymakteryju nebo jak?????

mno, normální lidi tomu řikaj kocovina. Alkahůlici se vymlouvaj na kde co, klidně i na klymakteryju

impact

prc
To je právě to paranormálaktyvyty

no jestli je doma sama, tak jo

Tinta76

nechtěj z tama vylejzat vůbec

pani to máte ale genyjálně pořešený venčení!!! Uvědomujete si to?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:19
- Nahlásit

jbat
okamihně mě něgdo zbavte depky!!!! hnedka prosím!!!! ty jo, co jéééé, jsem taky v klymakteryju nebo jak?????
Mám na to prášky, ceš? Dostala je Bibinka, aby nebláznila. Vůbec na ni nezabíraj, ale perfektně zabírají když jsem z toho čokla na prášky

Tinta76
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:21
- Nahlásit

PetraK
pani to máte ale genyjálně pořešený venčení!!!
to sme si teda uš fšimlli

impact
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:22
- Nahlásit

Kokosožrouti

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:26
- Nahlásit

Tinta76

to sme si teda uš fšimlli

ste fšímavý páníci, to je hned poznat

Dneska jsem si vzpomněla na Lužický koniky, dostala jsem emilem fotky dvou koníků z lesní vyjížďky - nádhera. Tak jsem si hned vzpomněla na to stádo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:29
- Nahlásit

impact
Si to neviděla,tak nemůžeš vod netu jak tak hrc prc říct,že nejni!!
To je právě to paranormálaktyvyty.

no to mě po*er...
ale dneska para vyhrává asi gerda
PetraK
vobrázek tam nemáte? třeba jak byla Nána štěňátko
to úpa nějak ne...nešla moc zachytit jako štěnátko a i dyby náááhodou jo,zabila by okamžitě ten foták.Mám tu vobrázek vot můdr,takovej jako magyckej,ale zas asi né tak magyckej bo tam to nejni...sem se koukala
Biluška
tvá úvaha je sice zajímavá,ale obávám se,že "pořád se jenom ptáš a odpovědi,tý se nedočkáš"

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:32
- Nahlásit

Biluška
Myslim že množitel je každej, kdo množí psy. Těch čoklůch už je na světě tolik, že neni potřeba vrhat další. A rešit, kterej z chovatelů/množitelů je menčí zlo....jasně že menčí zlo je ten "uvědomělej", co má svý plemeno rád, kterej dbá na to, aby ponakryl jen ty nejvhodnější jedince plemene, aby plemeno ozdravil, oživil, zlepšil nebo jak se tomu řiká....možná by bylo ideální, kdyby to vůbec nemusel dělat za peníze a pro peníze, jenom z lásky k tomu plemeni, aby tam ty posratý prachy vůbec nebyly, protože ty z lidí udělaj tu sběř, co produkuje tuny a tuny dalších čoklůch, co je vlastně ani nikdo nechce a úplně na klid to pak odkládá, utrácí, trápí...Pokud už mám něco tak úžasnýho, že by to mělo mít pokračování v rodě, pak asi jo, proč ne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:33
- Nahlásit

davidkova renata

to úpa nějak ne...nešla moc zachytit jako štěnátko a i dyby náááhodou jo,zabila by okamžitě ten foták.Mám tu vobrázek vot můdr,takovej jako magyckej,ale zas asi né tak magyckej bo tam to nejni...sem se koukala

hm. Tak asi budete muset zkusit něco namalovat a postavit to na skříň do rohu. Nejlíp slunečnice. Pak se za to koukněte, třeba tam taky budete mít filtr .

A nebo se podivejte do trouby. Já už tři dny hledala nůž. Pak sem zjistila, když jsem rozpalovala troubu na ty blbý moduritový kolečka, že něco v kuchyni hrozně smrdí. Pekla sem ten nůž, co jsem ho nemohla najít. Tak děte do kuchyně, zapněte troubu a až to začne smrdět, podivejte se tam, třeba to tam bude.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:34
- Nahlásit

Ještě malý dodatek k těm papírákům
Třikrát jsem si brala psa s PP z útulku.
1) Braisy - dopátrala jsem se chovatele, zjistila jsem,že už zemřel. V chovu pokračovala dcera, ale přešla na malé kníry. Brajenku politovala a vyjádřila spokojení, že jsem si ji z toho útulku vzala. Po několika urgencích zašla na půdu a našla tatínkův zápisník se jménem majitele, kterému ji kdysi prodal, abych ho mohla seřvat.

2) Armageddon - našla jsem chovatelku, celkem absolutně bez zájmu. Vzala na vědomí, že pes je u mě a přestalo ji to zajímat. Mnohem lépe se projevil majitel krycího psa (Arisova otce), ten se zajímal víc, dal mi pár rad ohledně úpravy srsti a pod.

3) Gozérka - chovatele jsem našla (víceméně náhodou), pozval mě na oběd, pochlubil se všemi možnými poháry co získali její rodiče... když jsem o pár měsíců později byla v krizi a volala jsem mu, že potřebuju alespoň na pár měsíců umístit Gozi jinam tak mi oznámil "viděla jste kolik mám psů, já netrpělivě čekám až mi alespoň někteří z nich umřou, nemůžu si dovolit brát sem další"

Toliko tedy k svatému cáru papíru

Tinta76
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:37
- Nahlásit

Gerda
Myslim že množitel je každej, kdo množí psy. Těch čoklůch už je na světě tolik, že neni potřeba vrhat další.
šiš pani, teď jste mi to vytrhla z klávesnice akorát já chtěla napsat, že v rámci psí populace je množitelem každej chovatel ...

impact
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:38
- Nahlásit

Biluška
tak mi oznámil "viděla jste kolik mám psů, já netrpělivě čekám až mi alespoň někteří z nich umřou, nemůžu si dovolit brát sem další"
Hustě jako.

Jinak se nudíš asik, co? Za chvíli vyskočí Erin z dortu a bude vášnivá debata. I když budeme asik muset počkat na večír, až bude opjet sama doma.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:39
- Nahlásit

Biluška
Ježišikriste, to já taky ne . Aby jako nevznikla nějaká mejlka . Mám na to přece děcka
já mám děcka na dělání cukroví ( letos jsem měla ještě navíc mladý přítele) ... formičky bych si musela mejt sama a to mně neba, tak je jen vytřu a je hotovo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:40
- Nahlásit

PetraK
Tak asi budete muset zkusit něco namalovat a postavit to na skříň do rohu
nevim no...viděla ste mě malovat?? jako za můj výtvor se neschová ani ten paranormál..
A nebo se podivejte do trouby
nic..teda nic co bych tam hledala
Tinta76
v rámci psí populace je množitelem každej chovatel ...
jo,to je hesky vyjádřený

Tinta76
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:41
- Nahlásit

PetraK
Dneska jsem si vzpomněla na Lužický koniky, dostala jsem emilem fotky dvou koníků z lesní vyjížďky - nádhera. Tak jsem si hned vzpomněla na to stádo.
jó tak na ty si vzpomenu celkem často, páč to byla poslední Rexovo taková nějaká kloudná procházka/vejleteček (kterej teda stejně nakonec nedošel a páníček pro něj musel přijet autíkem ...)

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:41
- Nahlásit

Tinta76
v rámci psí populace je množitelem každej chovatel ...
dyš já mám pocit, že i v rámci tý lický....

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:42
- Nahlásit

Tinta76
Gerda
Chov psů je čistě jenom obchod. Je to otázka nabídky a poptávky. Když nebude poptávka nebude nikdo chovat (s pp, ani bez), protože nebude mít odbyt. Jenže poptávka je, proto je i chov. Díkybohu snad už upadá ten boom minulých let, kdy psa prostě musel mít každý, aby byl IN

impact
Jinak se nudíš asik, co? Za chvíli vyskočí Erin z dortu a bude vášnivá debata. I když budeme asik muset počkat na večír, až bude opjet sama doma.
To má blbé chuděrka, já jdu večer na duchy do kina, bude se muset hádat sama se sebou

Tinta76
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:43
- Nahlásit

Gerda
dyš já mám pocit, že i v rámci tý lický....
no, to vlastně taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:46
- Nahlásit

Děcka, teťkonc koukám na krabiču korylanu a má v kaýždé tabletě 21,17 mg kodeinu. Dyš si dám dvě najednou, zobu cca (spočítat to neumim přesně) 42 mg kodeinu 3x denně. oufám, že neni návykovej, ale asi jo, dyš je po něm tak bezvadňácky...no rači si teď dám jen jeden prášeček ))

Biluška
Chov psů je čistě jenom obchod
a to mi na tom přijde to špatný. Chyběj mi tam ušlechtilý cíle... což zní fakt dost kreténcky od čéka, co dělá reklamu )))))) A to naštěstí nemáme žádný vlošky ani prací prášky.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:47
- Nahlásit

Biluška
a proč teda se krejou ty bez PP? třeba proč jsi měla štěňata ty? a ptám se fakt jako normálně, essi jako někdo chtěl psy po těch rodičích nebo jak...

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:48
- Nahlásit

Gerda
Chyběj mi tam ušlechtilý cíle...
no v zásadě sis odpověděla sama . Proboha, žijem v kapytalyzmu bez lidské tváře, čemu říkáš ušlechtilé cíle?
Nehledě na to, že i ty ušlechtilé cíle vidí každý jinde. Jeden bude o potenciálním kryči básnit až do nebe, jiný řekne "o toho psa bych si neopřel ani kolo" - a to z toho klidně vynechám i mezilidské vztahy majitelů psů

impact
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:49
- Nahlásit

Biluška
Na duchy? Upíři nic? Btw. sehnal někdo to origoš Stmívání? Na moje dévédé mušíš počkat, až mi zejtra dojde vejplata bo známky jsou drahý.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:51
- Nahlásit

jbat
a proč teda se krejou ty bez PP? třeba proč jsi měla štěňata ty? a ptám se fakt jako normálně, essi jako někdo chtěl psy po těch rodičích nebo jak...
Protože je po nich poptávka. A dokud bude poptávka bude i nabídka. Taky máš psa bez pp, ne? Proč sis nekoupila s PP? Lidi prostě ty papíry nechtějí, chtějí nakoupit co nejlevněji a papíry jim přijdou na nic. Mimochodem, dost často mají pravdu - pokud v tom rodokmenu neumí číst tak je jim skutečně na nic.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:52
- Nahlásit

impact
Btw. sehnal někdo to origoš Stmívání? Na moje dévédé mušíš počkat, až mi zejtra dojde vejplata bo známky jsou drahý.
mám origoš, včera jsem to sehnala v Albertu. Tak prosím tě nic neposílej, ale moc děkuju za snahu

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:52
- Nahlásit

Biluška
Ušlechtilejma cílema myslim jakože ten zájem o plemeno...aby ho měl čék rád a vopravdu chtěl, aby bylo co nejzdravější, nejblíž k tomu, na co bylo vyšlechtěný, aby se dostávalo tam, kde pro to budou podmínky, aby se nepředávaly vady, prostě aby to plémě co nejčistější bylo...bez potřeby na tom vydělávat, čistě jen pro obdiv k plemeni....aby nebylo nutný ty čokle množit jen kůli tomu, že si tim přilepšim k rodinnýmu rozpočtu....

Tinta76
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:55
- Nahlásit

Biluška
Protože je po nich poptávka. A dokud bude poptávka bude i nabídka.
tak já sa rači vobjebávám odtial

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:55
- Nahlásit

Gerda
Ušlechtilejma cílema myslim jakože ten zájem o plemeno...aby ho měl čék rád a vopravdu chtěl, aby bylo co nejzdravější, nejblíž k tomu, na co bylo vyšlechtěný, aby se dostávalo tam, kde pro to budou podmínky, aby se nepředávaly vady, prostě aby to plémě co nejčistější bylo...bez potřeby na tom vydělávat, čistě jen pro obdiv k plemeni...
Tak takovýho fakt neznám ani jednoho . Znám pár lidí co to nedělají pro peníze, co prodávají tak levně, že na tom snad musí prodělat. Ale ti tím zase sledují svoje cíle - chtějí si odchovat své štěně (většinou víc vrhů, víc štěńat) na výstavy, na sport, na lov...

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:56
- Nahlásit

Biluška
Protože je po nich poptávka.
a to třeba po tobě ty štěnda někdo chtěl? chápu, že jsou debilové, co namnoží, daj inzerát a čekaj. ale tak ty třeba tomu rozumíš a je víc lidí, co i když jsou znalí věci, tak mají štěnda bez PP. tak mě zajímá proč.
třá u koní je to jednoduchý, když někdo chce koně po tom a tom hřebci, z té a té kobyly, tak ok, tady je hříbě. ale těch štěňat je přece strašně moc dycky...
Proč sis nekoupila s PP?
páč Toby je dokonalej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:56
- Nahlásit

Gerda
aby nebylo nutný ty čokle množit jen kůli tomu, že si tim přilepšim k rodinnýmu rozpočtu....
nutný to rozhodně neni,ale příjemně pohodlný.

<< 1 ... 3663 . 3664 . 3665 . 3666 . 3667 . 3668 . 3669 . 3670 . 3671 . 3672 . 3673 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání