Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3663 . 3664 . 3665 . 3666 . 3667 . 3668 . 3669 . 3670 . 3671 . 3672 . 3673 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:37
- Nahlásit

davidkova renata
pojedem na myši na Zejžily jo?
Jasne, ale to abysme cestovaly nakym dopravnim letadlem, bo precejen Sadylko by jen tak coby naky cargo nevzali.
jen se vás předbjehla se Skřivanama
Jako uz dlouho sem tu s nima neprudila, naahodou, ale jestli chces, muzu zacit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:37
- Nahlásit

Mucholabka
, ať doveze...a nedovezl...tsss...
tsss...ho snědlo,to je jasný,dyk je to picbum

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:38
- Nahlásit

Fifi
bo precejen Sadylko by jen tak coby naky cargo nevzali.
no tak Sádýlko může ject jako automatyckej pilot,to by zvládlo né?
Fifi
ale jestli chces
nechci!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
tsss...ho snědlo,to je jasný,dyk je to picbum
Hm, neměla jsem to prodávat...jsou fšichni fajní

Jsem to dávala už vedle, ale hodím sem, jak se maloš učí po strejdovi Ferdovi
http://www.stream.cz/video/9/400731-frizinko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:49
- Nahlásit

Mucholabka
boože ty čoklové furt jen visej..,no aspon nemusíte řešit přivolání

bigdagda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 19:04
- Nahlásit

davidkova renata

tobě řeknu jen jedno...dost jsi mne zklamala

Jo a čím!Tím,že naznačím,že chlap není množitel a nechce ohrozit svou stávající smečku?Jsem přesvědčená,že to za hlavu nehodil,ale fenka má už něco za sebou..třeba uvažoval o jiném řešení,než ji vzít ihned k sobě.
Množitel bezpapírů by byl upa nedohledanej,ten by to neřešil vůbec a až by na feně vydělal poslal by ji dál!A co ti majitelé předešlí?Nemají máslo na hlavě právě oni?Nebo to spojení z kterého pochází fenka bylo od počátku špatné a chovatel to věděl?
Takhle to bylo myšleno.

A psala jsi,nebo Lexa?nemám čas to dohledávat,
že se cuknul,když zjistil,že nejsi pracovnice útulku...fakt nevím jak komunikace probíhala a nechci křivdit ani tobě ani jemu.

Jako nasralas mě moc a v momentě jak zas se budeš navážet do množení čoklů bez PP,tak přiletim a tedle tvůj názor ti vomlátim vo hlavu,s tim počítej.

No ty mě taky,a navážet se do cíleného množení bezpapírů budu a ty s tím moc neuděláš.
Snad jen to,že je nemnožíš,já taky ne.
Ty nechováš a já ano,sice sporadicky,ale ano. A jak jsem psala někde výš,mám pořád jeden psí domeček volný,kdyby se ocitl můj odchov v útulku,tak je okamžitě zde.Tak jak jsem řešila nedávno IW 2letý pes se začal rvát s druhým dobrouškem.Majitelé měli představu,že si ho okamžitě vezmu zpět a vrátím prachy.Psa jsem prodávala za cenu mazla,psa necvičili,neznal vodítko,město,neuchovnili..jen zavolali máme problém,chceme prachy zpátky...Když jsem zdělila,že za nevycválaného nevychovaného psa jim dám max1/2 ceny, ale ať skočí do auta a přivezou mi ho,tak najednou,že to ještě zkusí a přestali komunikovat.
Chápu,že jsi rozčilená,jde o tvé srdeční plemeno...to tě malinko omlouvá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 19:10
- Nahlásit

bigdagda
...to tě malinko omlouvá
nepotřebuju omluvu.
nebudu tu plácat o morálce,necháme si každá tu svou.Navážej se do čeho chceš,jen když budu u toho,vždycky se tě zeptám,jaký je rozdíl mezi chovatelem co nechá psa v útulku a množitelem co nechá psa v útulku.
Jinak jako heslo dne vidim..chovatelé všech zemí -polibte si prdel.
Konec debaty.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 19:25
- Nahlásit

bigdagdano ja nevim,ale znam plno dobrych chovatelu,co si psa vzali zpatky a vubec to neresili,spise mi pripada,ze chovatel to chce mit z krku a vubec se tim nezabyvat,je to jen muj nazor.

bigdagda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 19:35
- Nahlásit

davidkova renata

nebudu tu plácat o morálce,necháme si každá tu svou.Navážej se do čeho chceš,jen když budu u toho,vždycky se tě zeptám,jaký je rozdíl mezi chovatelem co nechá psa v útulku a množitelem co nechá psa v útulku.

Ty nemáš dneska dobrou náladu,že?Už jsem ti vysvětlila,že chovatel nemůže vždy,když někdo pískne řešit situaci,tak jak mu ji někdo nadiktuje

a množitele nedohledáš,bo je mu to fuck,jen naseká přepočítá penízky....viz.biluše stáhla fenu z útulku nasekala na ní bezpapíry a kde je konec štěndům a Shagině?tak si přešlápni a kurňa,když ti o tu fenu tak jde ,tak si ji vezmi domů...než ji někoho najdeš.Určitě to nebude dlouho trvat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:01
- Nahlásit

Kdypak se narodí štěňata jrt, které jsou na cestě?

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
hele tady máš bojovou tvou oblíbenkyni

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:09
- Nahlásit

Mucholabka
paní koukala jste se na ty jagdy? jinak ještě hodně dobrá chs je z Řezbova dvora - ale nevím jestli budou mít teď někdy štěnda...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:11
- Nahlásit

bigdagda
tož naposled,sice sem řekla konec,ale budiž.
To není o náladě,bohužel.
Už jsem ti vysvětlila,že chovatel nemůže vždy,když někdo pískne řešit situaci,tak jak mu ji někdo nadiktuje
tos mi nevysvětlila,jen jsi mi sdělila svůj názor.To není totéž.Jednak na něj nikdo nepískal ani mu nediktoval.Dvanak jsem si doted naivně myslela,že chovatel nese za svůj vrh odpovědnost touto formou...nepsanou sice,ale jakousi morální.Alespon se to všude možně na webech píše a to dost frekventovaně.O té feně sám píše,že má neštastný osud,majitelka jí dala pryč pak měla cca další 2 majitele a ten poslední jí prý odložil do psího hotelu a on je téměř 100% přesvědčen,že jí odtud vzal a šoupl do útulku aby nemusel cálovat za hotel.Tohle vše celou dobu ví a tohle vše nechá tu fenu zažívat. 2 roky.Pokud bych nepředběhla útulek(v naivní snaze zkrátit tam feně pobyt) řekl by jim to co mě..že si jí vzít nemůže a majitel se téměř jistě o ní nezajímá a i kdyby ho v útulku našli(nevim jak),nebylo by pro fenu dobré se tam vracet.
Já ho až tak nesoudím za to,že si jí nenechá navěky,ale za to,že tohle vše ví a nic..mohl si jí vzít alespon než někoho seženem,jistě má barák(3 psi a další vrh na cestě).
množitele nedohledáš,bo je mu to fuck,jen naseká přepočítá penízky....viz.biluše stáhla fenu z útulku nasekala na ní bezpapíry a kde je konec štěndům a Shagině
jaký je rozdíl mezi biluší a takovým chovatelem s PP?.. ti to řeknu....vůbec žádný!!!!!! Jen Biluše by možná to svý štěně bez PP takhle nenechala!
Vono by se totiž úplně hovno stalo, kdyby choval jen ten ,kdo je schopen se o své odchovy postarat,skutečně postarat myslím..a možná tě to překvapí,ale prý tací i jsou.Vono totiž se ti asi těžko stane,že se ti pokaždý vrátí celej vrh cos poslala do světa.Vono to totiž asi bude jen tu a tam a občas,pokud jeden nemá 10 vrhů do roka,ale zjistí si napřed jaká je poptávka atd.. Takže von by ta zas neměl bejt takovej problém..prostě dělám to na co mám.
když ti o tu fenu tak jde ,tak si ji vezmi domů.
ne,nevemu si jí,nemám na to prachy,místo,čas ani sílu.V tom se lišim asi od jinejch...dělám je to na co fakt mám.Kdyby to dělal ale každej,mohla by sis řeči o morálce chovatelů nechat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:16
- Nahlásit

viz.biluše stáhla fenu z útulku nasekala na ní bezpapíry a kde je konec štěndům a Shagině?
Kdyby to náhodou NĚKOHO zajímalo tak vím zcela přesně kde je Šaga i kde jsou všechny štěňata. Všechny se mají dobře, jsem s nimi v pravidelném kontaktu. Všichni majitelé mých štěňat a mých reparáků vědí, že kdyby se KDYKOLIV (třá za deset let) COKOLIV stalo mají psa OKAMŽITĚ vrátit ke mě. Je mi jedno kolik v té době budu mít psů a jak pohodově vyladěná to bude smečka, prostě moji se sem vrátí. A naposled žádám tu krávu, aby si mě přestala brát do té své špinavé, nevymáchané tlamy, nebo to vážně začnu řešit jinak

davidkova renata
Rýsuje se malinká, nepatrná, ale možná reálná šance, že bych pro tu čubinku měla pracovní uplatnění. Dost by to záleželo na jejím DKK, ten člověk na tom trvá a psa s dysplazkou v žádném případě nechce. Ale zatím je to všechno ve hvězdách, víc budu vědět až tak v půlce týdne.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:27
- Nahlásit

leila
Koukala.
Je to spíš do budoucna. Chci si dobře vybrat. A chci psy co opravdu dělají, nemusí mít fci rodokmen. Spíš psy na černou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:29
- Nahlásit

davidkova renata
Ja se do teto vymeny nazoru nechci motat, jen takovy poznatek z vlastni zkusenosti..
Dvanak jsem si doted naivně myslela,že chovatel nese za svůj vrh odpovědnost touto formou...nepsanou sice,ale jakousi morální.
Ano, melo by to tak byt a byla by uz naprosta utopie cekat to same od majitele kryciho psa?? Vim, chovatelem je majitel feny, ale bez vpichovace by nebyl vrh a dle myho by majitel kryciho psa mel nest podobnou odpovednost za vrh. Tzn, kdyz je odchov po mem psovi v nouzi, budu se snazit pomoci? Iluze, naivita, ale muj nazor. Ale to by se z toho majitele krycu, co maj za rok xy vrhu asi zblaznili.

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:44
- Nahlásit

Mucholabka
ty chceš jagda?? jinak pokud do budoucna toz ti to budu na zkouskach obhlizet vypatavat a najdeme extra spojeni ;) - jinak osobn bych jagda brala ze slovače - mají tam ty zkoučky brutální někdy popvídám - žila jsem v domění, že je to jen u norovaček, ale houby...

bigdagda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:45
- Nahlásit

Biluška

A naposled žádám tu krávu, aby si mě přestala brát do té své špinavé, nevymáchané tlamy, nebo to vážně začnu řešit jinak

Myslím,že tuhle tvoji citaci pořeším hned zítra.

davidkova renata

prostě dělám to na co mám.

Já také,mám pořád volný velkokotec min.na dva vlkodavy...

ne,nevemu si jí,nemám na to prachy,místo,čas ani sílu.

No nic jinýho jsem nečekala.

Vono by se totiž úplně hovno stalo, kdyby choval jen ten ,kdo je schopen se o své odchovy postarat,skutečně postarat myslím..a možná tě to překvapí,ale prý tací i jsou.

Tak tohle beru jako osobní urážku!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:46
- Nahlásit

To jestli si štěně vezme chovatel zpátky nebo ne je vždy jen o lidech, ne o tom jestli má nebo nemá PP, kolik PP chovek je a žijí tam psi v praseckých podmínkách, i u množitelů žijí psi někdy v praceských podmínkách-te´ nepočítám bártů poněvadž to je psychicky nemocný člověk , jinde se mají u množitelů jako v ráji, vždycky to záleží na člověku!!!!! ne na PP!!!!!to je můj názor

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 21:50
- Nahlásit

Biluška
Alexa
nemethova5
tak to vypadá tak,že čubu můžem inzerovat,ale byl by prý radši,kdyby si jí vzal někdo na výcvik,původ na to má,a teprve dyby se vokázalo,že je na výcvik zcela nepoužitelná,přicházela by v úvahu zahrada a dom. mazlík.Dotyčný se může v útulku na něj odvolat.Pak by zařídil duplikát PP..
Jak je na tom s DKK se bohužel asi neví bo jednak nejni uchovněná a dvanak vzhledem k osudu to jistě nikdo nezjištoval.
du se svalit,kreténi

bigdagda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:00
- Nahlásit

davidkova renata

tak to vypadá tak,že čubu můžem inzerovat,ale byl by prý radši,kdyby si jí vzal někdo na výcvik,původ na to má,a teprve dyby se vokázalo,že je na výcvik zcela nepoužitelná,přicházela by v úvahu zahrada a dom. mazlík.Dotyčný se může v útulku na něj odvolat.Pak by zařídil duplikát PP..

Jj hnusnej chovatel,že i blbej duplikát PP bude vyřizovat..

Jdi se svalit.....

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:09
- Nahlásit

Fifi
Tzn, kdyz je odchov po mem psovi v nouzi, budu se snazit pomoci?
Mám jednoho chovného psa, jsou po něm dva vrhy a v případě, že by byla v nouzi fena, snažila bych se jí co nejdříve dopravit k nám domů a pak bych uviděla. Psa bych domů nebrala (nebo jenom na velmi omezenou dobu), snažila bych se pro něj najít útulek a pak pomáhat s umístěním. S umístěním u chovatelky bych nesouhlasila, má cca 12 ti hlavou smečku a nalezenec/pes v nouzi by musel do kotce - to není řešení, hlavně v zimě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:09
- Nahlásit

bigdagda
Jj hnusnej chovatel, že i blbej duplikát PP bude vyřizovat
on ho nikdo jiný než chovatel vyřídit nemůže, kdyby ho nevyřídil, tak bude v podstatě bez PP.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:14
- Nahlásit

kejtlin
on ho nikdo jiný než chovatel vyřídit nemůže, kdyby ho nevyřídil, tak bude v podstatě bez PP.
nemáš pravdu. Nový majitel si ho může vyřídit sám, je-li čitelné tetování. Mysleli jsme, že ho Michal při stěhování ztratil a Zázvorku jsme k tomu nepotřebovali

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:15
- Nahlásit

bigdagdavite pani,bez urazky,davidkova a spol.se snazi pomoci,kdo jinej by mel vydat duplikat?nebo si to mam nekde udelat na kopirce?kdyz jsem mela fenu,po ktere byli stenata,sice bez pp,tak jsem jednoho pejska vzala zpatky a bez reci,bohuzel,je to asi jenom o cti chovatele a asi srdecni zalezitost,zkusim jeste pokecat s pani chovatelkou,od ktery si mam vzit stene,jak dal.
kejtlinpani,naprosto souhlas,je to o lidech...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:24
- Nahlásit

kachna_
pravda, v případě čitelnýho tetování, to jsem zapomněla dodat díky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:32
- Nahlásit

kachna_
ještě jednou, v případě čitelnýho tetování může duplikát vyřídit i nový majitel. mi normálně vypadávají slova ze vět a to jsem nic nepila, jsem asi už hodně unavená, jdu se vyspat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:36
- Nahlásit

davidkova renata
jak je na tom s DKK se bohužel asi neví
to bych viděla trochu jako problém, já bych si fenu bez rentgenu kyčlí a možná loktů, kdyby měla dispozice, na práci nevzala, víš co, dáš jí zátěž, začne kulhat a co pak? Kloubní výživa to vždy nevyřeší kor u NO

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 23:32 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

davidkove renata a vsichni co sesnazite ovcande pomoct
rada bych nejak pomohla, ale obavam se ze jedine co muzu nabidnout je ze ji dam na NO v nouzi (mam nastarosti Troju takze je to stejnak moje prace), muzu k ni dat nejaky informace, ktere jste zjistili, pokud ji to pomuze najit dobrej domov. Jen mi prosim napiste treba na maila co k ni dat, abych ji pomohla a neuskodila, nemam zadnou zkiusenost. Vim co se pise ke kockam, ale ne k NO, tak at neco nezvoru.

Jeste ji muzu dat na nase stranky
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/nabidka-psu-k-o svojeni
sice jsou to kockarske stranky, ale nahoda je blbec treba tam nekdo jukne a vyberesi ji, jen poprosim o ten popisecek at k ni nepisu kraviny. ¨

Jinak nechci se zapletat do debaty bo odchovum psu prd rozumim, ale z meho laickeho pohledu souhlasim s rencou. Rozhodne nejsem fanda mnozeni bezpapiraku, ale pokud se chovatel nechce o psa postarat tak mu to ze ma pp nepomuze.

Jen z me zkusenosti pokud jde o kocky, ktere od nas odchazeji od nas z depozit, tak prebirajici ve smlouve podepisuje, ze v pripade, ze se o kocku nemuze(nechce) dal starat musi ji vratit zpet depozitu. U velkych depozit jde i o nekolik desitek predanych kocek rocne, vraci se par, ale vzdycky pro ne musi byt misto, to je presne o te etice a vztahu k zvireti jak rikala davidkova, i kdyz tady jde "jen o obycejne" kocky. Chapu ze dvoulety NO je nco jineho nez 4kilova kocka, ale princip je dle me stejny. Neumim si predstavit, ze by jakekoliv z mych umistenych zvirat skoncilo v utulku a ja bych pro nej okamzite nesla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 00:14
- Nahlásit

lucYnka XIIIpani jste zlato,jde o to,ze chovatel s tim nechce nic mit a bere to jako starost navic,asi tak nejak.

<< 1 ... 3663 . 3664 . 3665 . 3666 . 3667 . 3668 . 3669 . 3670 . 3671 . 3672 . 3673 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání