Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3663 . 3664 . 3665 . 3666 . 3667 . 3668 . 3669 . 3670 . 3671 . 3672 . 3673 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:50
- Nahlásit

davidkova renata
útulek jest zřízen policií
tak to je dobrý, tak to by měli mít informace, PP vlkošed´áky rádi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:55
- Nahlásit

davidkova renata
no já ho moc nechápu..sem jako myslela,že to je něco jako chovatelská etika postarat se vo svý odchovy..asi sem debil bo nechovám tak to nevim.
Co se rozčiluješ. Čuba má ten slavnej cár papíru tak je naprosto v pořádku, že si ji pán nevezme páč nemá doma místo (když tam musí porodit další štěňátka s cárem papíru ) . Jo kdyby byla z množárny bez PP, to by byla jiná Bwt, množárnu kde je větší "obrat" jsem viděla akorát u Bártů

kejtlin
Policajti berou psy z útulků? To teda slyším prvně, já myslela, že vykupují akorát vycvičené?

leila
tak to je konec nadějí, sviňucha borderka tož hold si bude běhat jen tak no
Je to chlap, nemůžeš chtít zázraky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:58
- Nahlásit

Biluška
kamarádka měla NO s PP z útulku a vykoupili ji, měla základní výcvik a aportovala, to jim stačilo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 15:05
- Nahlásit

kejtlin
kamarádka měla NO s PP z útulku a vykoupili ji
Ale to jo, je určitě nezajímá původ toho psa. Pokud vím tak vykupují i bezpapíráky. Ale ještě jsem neslyšela, že by si vzali přímo z útulku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 15:09
- Nahlásit

Biluška
to já taky ne, ale kamarádka ji měla doma týden a řekla jim, že ji má týden a je z útulku, tak by jim nemuselo vadit, vzít ji přímo z útulku, když jim bude vyhovovat povahově, aspoň by dělala, není nic horšího, než znuděnej ovčák.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 15:12
- Nahlásit

kejtlin
tak by jim nemuselo vadit, vzít ji přímo z útulku, když jim bude vyhovovat povahově,
Tak to by možná šlo, by asi stálo za to dát jim vědět. Víš jak, jsou to policajti, je to samotný nenapadne ani když ji mají před nosem.
Otázkou pak je, zda povahově vyhovuje,podle toho co přiznal chovatel nemá zrovna nezkaženou povahu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 15:15
- Nahlásit

Biluška
a co přiznal chovatel?já nevím nečetla jsem to.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 15:24
- Nahlásit

kejtlin
a co přiznal chovatel?já nevím nečetla jsem to.

právě že ten mlží napsal jenom že je taková jaká je, debil

bigdagda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 15:36
- Nahlásit

davidkova renata

essi je todle normální postup,taxi mě nefšímejte,berte to jako že sem totální vypatlanec co vůbec netuší jak věci choděj BTW. zaplatpánbůch že to netušim!

Ne je to o něčem jiném,já mám volný kotec pro minimálně jednoho vlkouše , pokud bych dostala echo o mém odchovu ,že je v útulku ,tak ten samý den je doma.Ale nejde opravdu držet x volných míst pro své odchovy,kdy se pánečkům začne nehodit můj 3..5...letý odchov pokažený výchovou...to nejde d nekonečna.Možná se chovatel cuknul nadměrnou vaší aktivitou,taky nemusí věřit všemu a všem.

A myslím,že je to trochu i tím ,že nechováš.Já za 10 let odchovala 3 vrhy a do dalšího se mi opravdu nechce,kupující se zdají úplně ty nej a za rok se člověk nestačí divit.A jen řeší a platí....Vše má svůj rub i líc!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 15:44
- Nahlásit

Alexa
a někoho v troji neznáš nebo někdo odsud aby k ní řekli něco víc?

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 15:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
a někoho v troji neznáš nebo někdo odsud aby k ní řekli něco víc?
já ne todle jde všechno přes Renatu
bigdagda
Možná se chovatel cuknul nadměrnou vaší aktivitou,taky nemusí věřit všemu a všem.

no já ze začátku taky chovatele neodsuzovala, ale jestli myslíš že asi tak 4 emajly je moc????? A přestal komunikovat přesně ve chvíli kdy mu Renča napsala že není z útulku a nebyl schopen ani napsat polib si prdel ani co s tou čubou je a podle předchodích emajlů o ní ví, protože ví že má čtvrtýho majitele atak. Hele já bych taky normálka volnej kotec neměla, ale snažila bych se horem dolem komunikovat s někým kdo chce mýmu odchovu pomoct

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 16:14
- Nahlásit

davidkova renata
máš meila,jestli se tím něco vyřeší .....
Alexa
kejtlin
něco mě napadlo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 16:23
- Nahlásit

brezen2008
hořím nedočkavostí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 16:25
- Nahlásit

kejtlin
no jako že si jí vemu já,to ani vomylem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 16:32
- Nahlásit

brezen2008
to jsem si nemyslela, že by sis ji vzala ty, jen jsem zvědavá co tě napadlo, abysme to třeba mohly rozvinout k dokonalosti , chodí nás sem dost.....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 16:39
- Nahlásit

kejtlin
ale to je taková hovadina co mě napadlo,kdyžtak to sem hodí matička davídková,ten můj asi nápad -----

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 16:56
- Nahlásit

brezen2008
tak už, at´ můžem řešit, každej nápad dobrej.

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 17:01
- Nahlásit

Je to chlap, nemůžeš chtít zázraky
no jo to je fakt Proto ted uz beru jen fenky
Jinak ta mala svinucha se mi porvala sfine mala - chytlii se s jinou parsonkou o klacek... bych ji zmlatila - doted jsem rikala jak mam klidneho hodneho foxla jak urcite nebude agresivni - ted me nasrala sfine, to je z toho ze se styka s bojovymi plemeny a zere syrove maso Ale zase je potesujici, ze si nezacla, ale ze se branila... ale stejne je to sfinucha foxterieri

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 17:13
- Nahlásit

davidkova renatahm,pekna čubis,skoda,ze neni hunata,hned by byla moje,po kom to je reni?napis mi vic do meilu,zkusim rozhodit site!

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 17:19
- Nahlásit

nemethova5
po kom to je
je po Pikovi Bret Bet http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/49555 4.html
a Lexe z Danaru http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/50472 6.html
papírově tby nemusela být špatná, ale otázka je co sní kdo udělal

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 17:33
- Nahlásit

Alexahm,z danaru znam skvely psiska,fakt,no prave,muze to byt dobry zvire a nekdo ji zmrsil,zkusim zavolat kamosce,jdu volat a zkusim rozhodit ty site,budu volat macine ze cvicaku a uvidim,nic neslibuju,chjo,ty lidi me fakt se.ou!!!hlavne chovatele,jim je to asi jedno,dej prachy-stene je tvoje a uz se nestaraji!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 17:55
- Nahlásit

halooo,info..ted psal chovatel s tím,že se nedostal 2 dny k písí,byl slušnej,to jo.ale vo současný povaze ví bohužel prd.Fena byla velmi živá a lovila míček,neměla problém s lidmi.Bohužel jak je to po těch peripetiích...Prý mu dnes volala Troja a domluvil se s nimi jako se mnou..což teda nevim přesně na čemTakže čuba k mání je,případný zájemce by se asi dozvěděl něco málo o projevech přímo v útulku.Ptala jsem se ho,zda jí máme zainzerovat a nabízet nebo to nechat plavat.Uvidime..
bigdagda
tobě řeknu jen jedno...dost jsi mne zklamala,protože todle
ale na druhou stranu,chlap nemá množárnu bez PP a pokud se rozpakuje vzít 2 leté"štěně" zpět domů z důvodu narušení pohodového klimatu smečky
vyznívá pro mne úplně přesně jako biluši
Co se rozčiluješ. Čuba má ten slavnej cár papíru tak je naprosto v pořádku, že si ji pán nevezme páč nemá doma místo (když tam musí porodit další štěňátka s cárem papíru ) . Jo kdyby byla z množárny bez PP, to by byla jiná
Jako nevzít si namnoženýho čokla bez PP zpět je zavrženíhodné ,ale u psa s PP je to pochopitelné??????
A myslím,že je to trochu i tím ,že nechováš.Já za 10 let odchovala 3 vrhy a do dalšího se mi opravdu nechce
ne,to fakt a hlavně je to proto,že jsem si vědoma,že tohle bych při svých podmínkách řešit prostě nedokázala!!Čili nedokážu to= nechovám,jasný?
Možná se chovatel cuknul nadměrnou vaší aktivitou,taky nemusí věřit všemu a všem.
ale di ty?! tak vona je naše aktivita na škodu jo? a čemu jako nemá věřit? tý fotce a inzerci v útulku bo co??sme jí tam asi dali pomocí tachyjonů,že..Nevim čemu by jako jinak neměl věřit.nic jsem nepsala než fakta.
Jako nasralas mě moc a v momentě jak zas se budeš navážet do množení čoklů bez PP,tak přiletim a tedle tvůj názor ti vomlátim vo hlavu,s tim počítej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 17:57
- Nahlásit

Alexa
ptala ses toho Jendy nebo Vendy nebo Honzy nebo Pepy?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:05
- Nahlásit

kejtlin
no tak nic

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:09
- Nahlásit

davidkova renata
ptala ses toho Jendy nebo Vendy nebo Honzy nebo Pepy
jen pro pořádek je to Pavel posílala jsem mu krátkou textovou zprávu a že info předá dál a dá mi vědět. Zatím nic
s tím,že se nedostal 2 dny k pís
essi von se nezalekl negativní reklamy.
le vo současný povaze ví bohužel prd
tak to je blbé. Nicméně jsem jí rozeslala emajlem všem známejm i neznámejm

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:11
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,nerozcilujte se,bo budete tahat nohu za sebou,tak zatim nic,zkusim este brnknout par lidem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:13
- Nahlásit

Alexa
jen pro pořádek je to Pavel
eh,chypka no
hele ale na ty projevy se můžou docela snadno voptat v útulku,ovšem asi to bude nepřesný..stres,neznalost personálu atd.Já tam zejtra zavolám a voptám se jo? ted ne,mám zkušenost,že večery slouží jednobuněčné organyzmy
essi von se nezalekl negativní reklamy

a to sem eště vůbec nic nenapsala.-)))))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:23
- Nahlásit

Hm, svůj odchov bych si vzala zpět i kdyby měl deset let...a nejen svůj odchov, ale i psy, kteří u mě pobyli na přestupu, než šli dál...s tím každému psa dávám.

...hm...

...v podstatě k tomu dokonce majitele svojich štěňat přemlouvám, nedávno se rozešli dva co spolu chodili a měli moje štěndo, jsem týpkovi říkala že toho bude mít moc, ať doveze...a nedovezl...tsss...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:23
- Nahlásit

Zdravim zumpice, tady se rozdavaj coklove, to jdu zase paa.

Slecna Sadlo prisla s takovym zvlastnim vyrazem... Lekla jsem se, ze ji neco je, "Libeznice, neco te trapi??" a ona mi flusla do klina mys. Mrštnice hbita sadelnata jedna, ulovila ve stodole. Kdyby ji aspon spolkla, usetrila bych na krmeni, ale ona ne a ne, jen se s ni prijde pochlubit. Venku mrzne, co to je za bordel v prosinci?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:30
- Nahlásit

Fifi
tady se rozdavaj coklove, to jdu zase paa.
nikam!!!!!!!!!!!!!!!jen se vás předbjehla se Skřivanama
Fifi
Venku mrzne, co to je za bordel v prosinci?
nechápu pojedem na myši na Zejžily jo?

<< 1 ... 3663 . 3664 . 3665 . 3666 . 3667 . 3668 . 3669 . 3670 . 3671 . 3672 . 3673 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání