Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 23:20
- Nahlásit

Biluška
jo a málem bych zapoměla, mám tu pro tebe tu vyvýšenou dvoujmisku - teď jsem o ní "zakopla" :-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 08:54
- Nahlásit

leila
Paní, to sou moc krásní italáci, sem ani netušila, že maj taliáni tak krásný pumi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 09:23
- Nahlásit

Biluška
Už nespííííím. Mám ové kladivo a nová dláta, budeme kutat dírky.

Včera jsem uspořádali akci naočkuj co můžeš, a sjeli jsme očkovat tosu, Aginu, malého Poláka a nějakého jorka, co má mamka na hlídání. Frizák byl v pohodě, Agině se píchanec líbil.
Brácha měl na povel tosu a držel ji za konec vodítka, jak kdyby se nechumelilo, když k ní veterinář přišel, fena proletěla zdí na jeden konec ordinace a veterinář na protější zeď. Obřas si říkám jestli to je vůbec můj brácha, jak je možné že neodhadne reakci psa kterého má doma. Popadla jsem tosu mezi nohy, chvilku se kroutila a pak to dostala zezadu. Pak přišla na řadu mamka s jorkem. Postavila ho na stůl, držela ho za konec vodítka a jork veterináře vesele kousal, u toho řval a točil se jak ichtyl. Ach jo. Tak jsem ho vzala na sebe, dala mu hlavu do podpaží, trošku ho podržela a během tří vteřin to měl za sebou. Moje drahá bunda to má taky za sebou, ten zmetek mě pochcal.
Myslela jsem, že psi co těší na očkování jsou běžný standard, ale ti dva mě dostali.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 09:36
- Nahlásit

Mucholabka
Veterinář z nich musel mít radost až na kost

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 09:37
- Nahlásit

Biluška
paní z taliánska je jen ten první druzí dva jsou finové(teďka v maďarsku) a švédové
V itálii pokud vím je jen jedna čubís co má teďka mimina tuná www.pumi.it

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 09:42
- Nahlásit

leila
Aha, tak nic. To, že finové mají pěkné pumice se ví už dávno

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 09:48
- Nahlásit

Biluška
To, že finové mají pěkné pumice se ví už dávno

to jo finové jsou špička, ale poslední dobou je švédové v mnohém předbíhají... uvidíme jak to půjde dále každopádně kamilka plánuje další vrh, tedy už má nakryto... akorád vůbec nechápu jak to dokázali, když se jim Jess rozhárala měsíc před krytím ale asi kryli náslině jakoo minule
A tuná máš ještě jak běhá jedna z jejich odchovanců http://www.youtube.com/watch?v=jQBwCDK1c24 - no nevím, ale něco mi v tom chybí na to, že je to pumi

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 09:54 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

čau všicí, bahno konečně zmrzlo!

Mucholabka
Myslela jsem, že psi co těší na očkování jsou běžný standard, ale ti dva mě dostali.
šmarjá, gde žiješ, já vočkuju se svěrákem už 11 let

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 09:56
- Nahlásit

leila
no nevím, ale něco mi v tom chybí na to, že je to pumi
Nemá to šťávu. Ale po kom by asi to štěně tu šťávu mělo mít když Jassy běhá úplně stejně . Ovšem běží hezky, to jo, třá z ní něco bude. Kolik jí je? Rok?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:00
- Nahlásit

gabifi
šmarjá, gde žiješ, já vočkuju se svěrákem už 11 let
Hihi. Moji psi mi zdrhají na veterinu už od autobusu.
Aga včera vystoupila z auta a schválně jsem ji držela na vodítku, škrábala chodník, jako kdyby běhala na páse...pipka. Chtěla píchanec

Ale těší se proto, že když jdu očkovat jednoho, tak s sebou na návštěvu vezmu i dalšího, on vidí že se mu nic neděje, pokecá, zajde na procházku, tak to pro ně nic neznamená

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:00
- Nahlásit

Biluška
Ale po kom by asi to štěně tu šťávu mělo mít když Jassy běhá úplně stejně
no jo no, já myslela že se třá vrhne na otce - i když toho vůbec neznám a může být jako Jass
Kolik jí je? Rok?
jj tak tak rok a 3měsíce ;)

No nic já jdu tu svoji příšeru unavit tunýlkama aby tžá i někdy spala

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:04
- Nahlásit

Mucholabka
Hihi. Moji psi mi zdrhají na veterinu už od autobusu
moji zdrhají už 5 kiláků před veterinou taky.....jenomže na druhou stranu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:08
- Nahlásit

gabifi
No jo, no, když já mám ty sadomasochisty...hihi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:09
- Nahlásit

leila
jj tak tak rok a 3měsíce ;)
No tak v roce teda Bibinka měla úplně jiný grády
Mimochodem, jsem teda nějak nepochopila těch prvních deset vteřin spotu jak ta ženská tlačí do hlavy tu svačinu a pes po ní skáče jak blbej. To mělo být co? Ukázka nevychovanosti psa, kterej jí tu svačinu chce sebrat až z krku, nebo co?

leila
No nic já jdu tu svoji příšeru unavit tunýlkama aby tžá i někdy spala
Tu mám borderáka co běhá sám celý parkur . Mají ho děcka v dětským domově a postavili mu tam "agi". Jenže houby vědí jak se to běhá, takže mají nepohyblivé překážky a prostě s ním pořád běhali dokolečka. On si to zafixoval a včil jak ho pustíš z vodítka tak se vrhne na parkur a hodinu běhá pořád dokola . Ale fakt hodinu, to se mezitím můžu sebrat a jít na kafe . Má to svý výhody, ten čokl se unaví sám, psovoda nepotřebuje

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:13
- Nahlásit

Biluška
Tu mám borderáka co běhá sám celý parkur
To je tamten, jo?
CHUDÁÁÁK

laguna
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:25
- Nahlásit

Biluška
Jak dopadlo otelký Liliátko? Čubě dneska otekla pravá půlka tlamy, chladila jsi to něčím?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:34
- Nahlásit

leila
Hele, ty se tak parádně vyznáš v chovkách lovečáků...mohla bys doporučit jagouše? Ale ne nějaké exteriéráky ( i když oni jsou tak škaredí...), někoho kdo je opravdu používá v praxi a má tvrdé psy.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:46
- Nahlásit

revizoři a řidiči tramvají kéž by pochcípali,šmejdi jedni hnusní
že mě chytli,to mě nevadí,to neřeší ,ale že mě 2x nechtěli pustit do tramvaje,kdysž sindy náhubekměla,el eliška né,tomě vytočilo,takže jsem se nasraně votočila ajela zas domů,to samé se stalo maixnerové

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 11:23
- Nahlásit

laguna
Jak dopadlo otelký Liliátko? Čubě dneska otekla pravá půlka tlamy, chladila jsi to něčím?
Lilátkovi jsem několikrát vytahovala stříkačkou hnis a měla atb, splaskla tak za dva týdny (jako úplně, ten nejhorší otok zmizel asi za dva dny). Snažila jsem se to chladit mraženou zeleninou zabalenou do utěrky, ale bylo jí to vyloženě nepříjemné a uhýbala, tak jsem to zrušila. Ona vůbec to chlazení nemá ráda, kdykoliv se jí snažím něco ledovat tak uhýbá, třá to normální psi mají jinak.

Mucholabka
To je tamten, jo?
Nevím, který tamten. Ale asi jo, znám jenom jednoho borderáka co bydlí v dětském domově . A náhodou je boží, jak tohle plemeno nemusím tak tenhle pes je fajn. By se přetrhnul, aby se naučil něco nového.

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 12:30
- Nahlásit

Biluška
jsem teda nějak nepochopila těch prvních deset vteřin spotu
to sem nepochopila taky, asi chteli ukazat jak jsou pumi nenazrani nebo nevim
Tu mám borderáka co běhá sám celý parkur
týjo a umí ten borderák číst aji čísla?? Jestli jo, tak může hnedle na MS
ten čokl se unaví sám, psovoda nepotřebuje
to jo to je veeelka vyhoda - znam borderaka myslim ze je to Edy ze Skaliských hor nebo nějak tak a ten čoklid si na závodech hledá lidi aby s ním jako běhali ty rozcvičovací překážky - ale jako fak hledá příjde k někomu čumí na něj když se na něj dotyčný podívá dá mu najevo, že se má okamžitě zvednout a jít s ním běhat

hoold borderky no

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 12:31
- Nahlásit

Mucholabka
mohla bys doporučit jagouše?
mohla bych doporučit a chceš čecha? tvrdého na prasata nebo na škodnou nebo obojí?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 12:42
- Nahlásit

leila
týjo a umí ten borderák číst aji čísla??
No to neumí, běhá si jak se mu zachce . Preferuje áčko, lafičku a tunýlky
Jestli jo, tak může hnedle na MS
zóny skáče asi tak z půlky kladiny, takže to asi né

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 12:53
- Nahlásit

Biluška
No to neumí, běhá si jak se mu zachce
a to je chyba Nauč ho číst čísla
zóny skáče asi tak z půlky kladiny, takže to asi né
tak to je konec nadějí, sviňucha borderka tož hold si bude běhat jen tak no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 12:55
- Nahlásit

čau žumpo, možná půjdu do 11týho psa, nejsem teda ještě rozhodnutá, asi jsem se zbláznila, ale uvažuju o tom.kamarádka má 5týdenní mimina NO vlkošed´áků po pracantech, znám oba rodiče dokonale, a když jsem viděla jak se štěníci rvou o hadr a o aportujou-samozřejmě s ohledem na věk, tak jsem hodně nalomená

leila
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 13:03
- Nahlásit

Mucholabka
toz tady je jeden dost nadejny vrh - otec je pracak par excelánc http://www.vakuc.unas.cz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 13:40
- Nahlásit

kejtlin
možná půjdu do 11týho psa
ser na štěnata a vem si tudle papíračku

řešim jí už vod středy s "panem chovatelem" ,rozhodně nemá chut si jí vzít zpět,přestože ví jaqk neštastný osud měla od začátlku.Vystřídala min. 3 majitele a ted trčí v Troji...vzít si jí nechce bo má 3 další a čeká další štěnata mailovala jsem mu s tím,že jí určitě někoho najdem,je mladá atd,ale přestal zřejmě komunikovat poté co jsem mu vysvětlila jeho omyl,když se domníval,že jsem pracovnice útulku.Sem řekla,že sem dobrovolník a od tý doby ani hovno Ptala jsem se na její povahu aby se vědělo koho případně shánět,ale neobtěžoval se ani toSem MOCINKY nasraná,dám mu eště zejtřek a založim pak vo něm téma,to si piš!Ta čuba je mu úplně u prdele asi alexa už někomu kvůli ní psala,i neessi,ale ted nám jí stejně nedaj,budou čekat sto let na majitele,pak milostivě zavolaj chovateli,ten řekne at si jí strčej do prdele a daj jí prvnímu zm*dovi na množení nebo na řetězTady máš jeho stránky
http://www.leopardrex.estranky.cz/

bigdagda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:31
- Nahlásit

davidkova renata

Je to blbá situace,ale na druhou stranu,chlap nemá množárnu bez PP a pokud se rozpakuje vzít 2 leté"štěně" zpět domů z důvodu narušení pohodového klimatu smečky ,docela ho chápu.
Co nechápu je, jaký profit by měla fenka z přesunu z útulku do domovské stanice ,a následné umístění dál?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:37
- Nahlásit

davidkova renata
já si chci aspoň jednoho NO vychovat od štěněte, aby se nebál střelby, neměl reakci na ruku, byl aportér a potřebuju pracanta, aby mi rád makal, neustopím vezmu si štěně a vychovám si ho podle svýho.
čubiny mi je samozřejmě líto, stejně bych si ji mohla vzít až ke konci ledna, až nějak vyřeším kotec, ale jestli je aportérka, tak se obrat´ na policejní psovody, rádi si ji vezmou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:42
- Nahlásit

bigdagda
no já ho moc nechápu..sem jako myslela,že to je něco jako chovatelská etika postarat se vo svý odchovy..asi sem debil bo nechovám tak to nevim.
Nemyslela sem aby si jí nechal nastálo,to vyplynulo z komunikace,že to neklapne ,ale chtěli sme jí sehnat slušnýho člověka,u kterýho by už konečně zvostala a ne že ve 2 letech má 3-4 majitele Jako sorry,ale nechat svůj odchov vesele hnít ve smradlavým útulku a nereagovat ani na nabízenou pomoc ,tak to já osobně nechápu.Útulek jí dá prvnímu kdo si o ní řekne,taky může skončit v tý množárně bez PP a nebo jako slavnostní chod...se blížej vánoce,že jo.
essi je todle normální postup,taxi mě nefšímejte,berte to jako že sem totální vypatlanec co vůbec netuší jak věci choděj BTW. zaplatpánbůch že to netušim!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:44
- Nahlásit

kejtlin
já si chci aspoň jednoho NO vychovat od štěněte,
anojo,sem to zkusila
ale jestli je aportérka, tak se obrat´ na policejní psovody, rádi si ji vezmou.
to netušim bo pán nekomunikuje,ale policejní psovodi jí jistě budou mít z první ruky páč útulek jest zřízen policií

<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání