Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 01:16
- Nahlásit

ty voe preed chvili jsem umistila kote.
Uz zase se mi styska ale slecna je nafb tak budem v kontaktu.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 07:40
- Nahlásit

Vstavat a cvicit, neee? Jsem sla spat v deset a vstavala v sest. Uz mam uvareno pro psy, zatopeno, vytreno a Mamba mi prave dela ranni masaz obliceje..

impact
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 08:05
- Nahlásit

Jeeeee, snezi. Jupiii.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:31
- Nahlásit

čus žumpice, u nás je dneska picolof Dorazili picálci snad z celé republiky, sou fšude kam se člověk podívá. Ráno tu troubili na trumpetky a promenádovali se nám se svýma kokříkama přímo u plotu, asi aby podráždili celou saň Su nasrané, páč mám dneska volno a chtěla jsem vzít saň na velkou procházku, eště že jsem ty picálisty viděla včas Tak jsem kvůli nim dala pejskům zaracha a tudíž jsou taky nasraní

leila
Štěňata už jsou dávno pryč a Bagule tu zůstane, klidně ji přesuň k našim. K adopci momentálně nic, plánujem krytí Nýný, ale to je ve hvězdách, páč hárala naposled někdy v květnu a od té doby nic Se fláká

kejtlin
jakmile o ní přemýšlíš tak je to jasný uvažuješ, jestli dalšího pesa
Blpko, k dnešnímu dni mám v baráku osmnáct čoklů Essi něco plánuju tak jedině to, že bych se chtěla některých zbavit . Je tu šest kšefťáků, celý dny akorát běhám po parkuru a řvu "knozééééé, sedníííííí,lehnííííííííí" a nebaví mě to Ježiš jak já nesnáším tuhle buzeráckou poslušnost, nechápu proč to všichni chtějí
Ale ta šarpejka mě nějak chytla, asi proto, že vypadá fakt strašně a je dost podobná Lilátku

Alexa
gdyž tě tu vidim děkuji mnohokráte za vořechy, již dorazily, máš u mě poštovný
Není zač. Na poštovný kašli, nebylo zas tak drahý

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:36
- Nahlásit

Biluška
už ti to jede, jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:46
- Nahlásit

Mucholabka
už ti to jede, jo?
Jo, ani nevím co s tím zase bylo

impact
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:47
- Nahlásit

Kdybyste meli cestu okolo Alberta nebo Tesca, tak maj v akci za 6,90kc skvely nerozbitny hracky - kokosovy orechy.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:48
- Nahlásit

Hehe, fotka z vánočního večírku o2

Měli jsme tam Rosťu Petříka a Rock and roll band Marcela Woodmana, pivo a víno zadara, nealko taky, obr bufet-sežrala jsem asi kýbel tataráku...BARF

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:50
- Nahlásit

Mucholabka
t-sežrala jsem asi kýbel tataráku...BARF
Hlavně essi si měla vyvážený poměr vápníku a fosforu, to je jinak nebezpečný

impact
Kdybyste meli cestu okolo Alberta nebo Tesca, tak maj v akci za 6,90kc skvely nerozbitny hracky - kokosovy orechy.
Se zajedu podívat, to by se sani mohlo líbit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:51
- Nahlásit

Biluška
Hlavně essi si měla vyvážený poměr vápníku a fosforu, to je jinak nebezpečný
Obávám se, že to byla kvalitní svalovina, takže mám zásobu fosforu na týden dopředu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:54
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=kPQR-OsH0RQ&feature =related

Jo a taky jsme měli buřtšou-striptýz, jeden kolega si tím přivydělává, ale když se ožere, tak jede i zadara.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 10:04
- Nahlásit

Bilu mejm se to libi. Hlavne Mafo s tim haze po celym baraku. Jsem zvedava, kdy neco vyskli nebo prizabije nekterou nudli.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 10:21
- Nahlásit

dobrý den,
tak mi byli na skvělé vychajdě,venku sněží,zima taková není a krásně se tapalo )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 10:49
- Nahlásit

čau kreténi,je ekstramegaechtgolthnusně na pikaču
Mucholabka
BARF
béš agresívní

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 11:12
- Nahlásit

Hurá hurá, konečně začalo mrznout Snad to znamená konec toho věčného bahna

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 11:50
- Nahlásit

Biluška
Hurá hurá, konečně začalo mrznout
GDE?? U nás je zima, sněží, ale bahno je furt na sračku!

Vařím, popíjím u toho vínko, dcera se učí a kluci chrní.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 12:01
- Nahlásit

Biluška
u nás nezamrzne a nezamrzne, u kamarádky chumelí jak o život a u nás jen bahno.
kšeft´áci, to znám, ale ty neberu jako psy nastálo, ty vůbec nepočítej

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 12:49
- Nahlásit

kejtlin
kšeft´áci, to znám, ale ty neberu jako psy nastálo, ty vůbec nepočítej
Ono i těch stálých je dvanáct Z toho 4 schválně pořízení, zbytek útulkáči, nalezenci a jiní reparáci. 3 starobní důchodci, 2 invalidní, zbytek mlaďoši se kterýma se musí makat. Na dalšího psa fakt nemám čas, místo, peníze ani nervy. Ale tu šarpejku moc chci . Honem si ji někdo vemte

leila
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 13:19
- Nahlásit

Biluška
Štěňata už jsou dávno pryč a Bagule tu zůstane, klidně ji přesuň k našim. K adopci momentálně nic,
OK tož v tom případě máš mojipsi.canisterapie.net komplet zaktualizovane + clanky - akorad dodej kdyztak fotecky

páč hárala naposled někdy v květnu a od té doby nic
toz az nakryjete poslete otce a tak.... rekni Nyne at si bere priklad z konci - jake ta ma krasne miminka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 14:09
- Nahlásit

Proč jsem se nevyučila tesařem? Práce se dřevem mě asi baví.

Dělala jsem do kotců ďurky, aby tam nebyly jiné ďurky, kterýma si pejsci papají nožičky (Neeesi měla onehdá pravdu). Ale nemám doděláno, kladivu upadlo topůrko a z hlavičky už nešel vyndat ten zbytek, tak jsem to dala Ferdíkovi na hraní. Dláto taky utrpělo svoje, když jsem se jím pokoušela umlátit zrezivělé šrouby (Fero je pochcal a pak to takhle dopadá). Frizín běhal kolem a měl z toho srandu (čekala jsem kdy ho jebnu kladivem po hlavě, pořád se mi cpal pod ruce), Agina ho občas nosila po zahradě za ucho nebo za nohu a když jsem ji šlehla barborkama, které jsem zapomněla dát do vázy, tak otravovala Bucu a rvala jí z pusy tenisák, i když Buca vrčela a cenila zuby. Pipka malá hnědá rozpustilá, kazisvět jeden.

Víte že dláto stojí stopadesát korun?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 14:39
- Nahlásit

Biluška
tu šarpejku moc chci
tak si ji zamluv, to už je jedno jestli 12 nebo 13 a lilátko bude mít sparingpartnerku

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 15:07
- Nahlásit

kejtlin
tak si ji zamluv, to už je jedno jestli 12 nebo 13
To už fakt jedno není. To jsem si říkala tak mezi 6-10, teď už je jich tolik, že každý jeden navíc je dost podstatná zátěž

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 15:43
- Nahlásit

já jich měla předloni taky 13, do toho kšeft´áky aby bylo veselo, a taky jsem si říkala už je to 100% psov stav
už jich mám "jen" 10

impact
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 16:08
- Nahlásit

Normalne mi po poledni pod okny prohrcelo ESPcko zaprazeny do kolobky. Az mi spadla brada. Jsem doted zila v domeni, ze v tady te dire se se psy chodi akorat kolem panelaku.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 16:27
- Nahlásit

tak chlapy šli na noční a mi holky jsme sami

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 17:25
- Nahlásit

Mucholabka
Dělala jsem do kotců ďurky, aby tam nebyly jiné ďurky, kterýma si pejsci papají nožičky (Neeesi měla onehdá pravdu). Ale nemám doděláno, kladivu upadlo topůrko a z hlavičky už nešel vyndat ten zbytek, tak jsem to dala Ferdíkovi na hraní

To je tak,když neposloucháš starou zkušenou vosobu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 17:38
- Nahlásit

impact
Normálně mi po poledni pod okny prohrčelo ESPčko zapřažený do kolobky
Stalo se mi na procházce asi před 4mi lety něco podobnýho, prosvištěli kolem nás 4 hasky zapřažený do saní-byl sníh , taky jsem si myslela, že chodím venčit ze vsi jen já a další asi 3 lidi.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 18:41
- Nahlásit

mi tenkrát viděli s luckou v prokopáku sáně a asi 12šlené stádo haskounů

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 21:55
- Nahlásit

čus žumpice, vy jste fšechny umrzly, nebo co? Gde se flákáte?

leila
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 22:42 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
Paní tu máte ty pumíky na pokochání
1. Ital který bude dovezen

2. matka budoucí dovezené čubís

3. Tatík dovážené čubís

No a mě už se snad konečně vykristalizovali rodiče... snad matička dospějeje v krásnou zdravou čubís a všechno výjde teď má 3.měsíce

No a tatíka už jsem ti myslím prezentovala - už má všechny zdrav testy za sebou a všechno má buď A nebo neg. a má teď složené něco jako BH

Edit:Web už mááte vopravený

<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání