| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:12
- Nahlásit
Alexa
mám pro tě zamluvený to dývko chceš ho??????
nn, ale moc děkuji. Sem kvůlivá tomu přeorganizovala celý týdenní plán a zítra pojedu do Opavy tak ho tam snad koupím. Tímto děkuji fšem co mi chtěli pomoc, ale snad to nebudu potřebovat. Kdyby jo tak budu křičet o pomoc
davidkova renata
proč ne? si přečti co fšecko umí,todle je maličkost,prosě mu to páník předvede a von to udělá po něm
Prosím tě čti to pořádně. Ten páník je ženská. Jak mu může něco takovýho předvíst? To logicky nemůže klapnout
ten ynzerát je asi naše rekviem bych to tak viděla..todle bych snad ani já nevymyslela
Musíme se vzdělávat, to se nedá nic dělat Najdem si ňákýho toho lektora co má na starosti osobní růst a intervence a pudem se k němu učit. Sice nás to bude něco stát, ale to se nedá nic dělat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:14
- Nahlásit
davidkova renata
prosě mu to páník předvede a von to udělá po něm
ste blpka pani
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:14
- Nahlásit
Normálně mi bjehá po dvorku mezi autama divoká kachna a vyděsila mi Matesa páč je asi tak 2x vjetší co s ní mám dělat???????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:15
- Nahlásit
Biluška
Ten páník je ženská. Jak mu může něco takovýho předvíst? To logicky nemůže klapnout
šiš si vezme ero pomůcku a může předvádět né bože bože to je materiál todle to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:18
- Nahlásit
Alexa
šiš si vezme ero pomůcku a může předvádět né bože bože to je materiál todle to
No ale ten pes přece dělá doslova fšechno po ní. Takže by si taky vzal ero pomůcku : . A s tou zaručeně žádnou fenu neoplodní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:24
- Nahlásit
Alexa
co s ní mám dělat???????
at ti nakreje tu kastrovanou vofčandu,budou mít klidný Donaldy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:28
- Nahlásit
Alexa
co s ní mám dělat???????
To chce korenovou zeleninu a nadivoko.
Cus zumpo, nestiham, jen probiham a zdravim a pozdravuji.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
at ti nakreje tu kastrovanou vofčandu,budou mít klidný Donaldy
ale to je mezidruhový křížení to by jejich děti nemohli mít děti to je neperspektivní krytí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:32
- Nahlásit
Fifi
To chce korenovou zeleninu a nadivoko.
chudinka kačenka, tedfa spíš kačer páč je krásně barevnej asi jí dám do kenelky a vodvezu děckám do školy, essi jí teda chytnu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:45
- Nahlásit
davidkova renatacus pani!taky je u vas tak chnusne???jsem nebyla ani na cvicaku,jsem marod a hajan kulha,jak jinak cas na gu.no.pani nezoufam,volali jsme si s chovatelkou a je to na dobre ceste!meli by se ji harat ty dve čuby lada a jasmina,toz doufam,ze to bude v pohode,takze si pockam o mesic dva,sak se nezblaznim,ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 20:07
- Nahlásit
http://zpravy.idnes.cz/myslivec-zastrelil-cviceneh o-armadniho-psa-za-sto-tisic-p2y-/krimi.asp?c=A091 209_103259_krimi_pei
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 20:12
- Nahlásit
Mucholabkaa ty jsi doma nebo v rachote?hele,tebe to udivuje?vis jaky jsou to hovada?leci si svoje mindraky a polovina by nemela mit ani lovecky listek,toho psa je rozhodne skoda,hele podivej se na ty stranky te chovky na ty feny a uvidis.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 20:50
- Nahlásit
Gerda
z vetamixu ses odhlasena.
Za nabidku srdcete dekuji, ale uz mam objednane u nas v masne zitra mi ho dovezou, takze bude co zrat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:15
- Nahlásit
Belina má zase svůj den Ječí a ječí a ječí. A já potřebuju makat. Mám v uších vatu a na hlavě mokrej hadr. K ničemu I ostatním psům už to jde na nervy, Hesinka zalízá pod polštář, taky jí to k ničemu není Zvažuju, že se zfetím těma práškama na depresi co má dostávat Belina Páč ona depresi jednoznačně nemá
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:15
- Nahlásit
Jablunka
Přichází Otíkova rodina
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/186564-obr ovska-svetelna-koule-se-spiralou-ozarila-temne-neb e-nad-norskem.html
Zdravím žumpu,mám moc práce a málo času..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:20
- Nahlásit
Biluška
Ach jo....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:51
- Nahlásit
ted´ se mi málem zastavilo srdce, jdu na záchod, potmě než najdu vypínač, už sahám, že rosvítím a našlápla jsem bosou nohou gumovýho pískacího "ježka" sem vyskočila asi metr, psi se lekli, začali štěkat, do toho přišel děda co se jako děje, a nepoučím se a nepoučím, pantofle nosit nezačnu a gumový pískátka psům taky neseberu, až je zas napadne ve 4 ráno pískat, tak si vzpomenu na to, co jsem měla udělat večer a nemohla si vzpomenout
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:56
- Nahlásit
kejtlin
Mě včera.
Jdu večer v osm z práce a vždycky, když docházímm ťukám na okno jakože "Vstávejte dacani a táhnite z té postele!" A včera docházím k baráku, zvedám zrak a ruku, že zaťukám a v okně, na parapetě, mezi kaktusama, stojí jak socha Mafián. Jsem si málem cvrkla, jak jsem se lekla.
Jsem na něj mluvila, ať táhne dolů, a co tam dělá a on furt stál jak socha a čuměl na ulic. Si asi myslel, že jsem v televizi nebo co.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:56
- Nahlásit
kejtlin
Buď ráda, že jsi nešlápla do psího průjmu, to už se mi taky stalo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:59
- Nahlásit
Biluška
i to se mi už stalo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 22:00
- Nahlásit
Tinta76
tohle je prt,pojdte budem spolu krást a zneužívat platební karty,to dnes už jde,za 8 vteřin máte miliony......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 22:30
- Nahlásit
Mám gutovo a jdu to zalomit. Tak dobrou s kobrou žumpo.
kejtlin
i to se mi už stalo
Mášenkovi se Kutloch kdysi trefil přímo do papuče . Když rozespalý vstal a obul se.... no zkrátím to, velmi rychle se probudil . Papuče jsem musela vyhodit a málem došlo i k vyhození psa
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 23:07
- Nahlásit
Tak mám obavu že z kryče nic nebude neb děfčeti-majitelce je cca 10 let: http://horsemanship-maja.blog.cz/
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Pro 2009 07:04 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Dobrý den celý den
brezen2008
tak to nepé, pani, já jsem totiš strašně moc poctivej čék
huš aby bylo 26. února!!! přijedou sem Chokebore!!! já se tak těším!
http://www.youtube.com/watch?v=RmK_vf07LEg
http://www.youtube.com/watch?v=EmCPMHxl3ls
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 07:41
- Nahlásit
Dobré deň.
Dnes bude příjemný čtvrtek. Šup se psama na pole, pak do vany, pak na supervizi a pak na firemní vánoční večírek. To zas bude v álejích nablito.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 07:51
- Nahlásit
Tinta76
no tak se to naučíš.....
heled jenom sedíš na pc a koukáš kolik kdomá na učtě.....
to je dobrý
já bych do toho šla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 07:57
- Nahlásit
Čuste, nemůžu nikde sehnat jak vypadaly vojenské uniformy 60. let, nemáte někdo přehled? Na netu to nemůžu najít [img]http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/sad. gif[/img]
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Pro 2009 07:57
- Nahlásit
brezen2008
no tak se to naučíš.....
obávám se, že jsem ztracenej případ
heled jenom sedíš na pc a koukáš kolik kdomá na učtě.....
tak to bych se koukat nechtěla, mě stačí, když vidim, kolik mám na účtě já
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:07
- Nahlásit
Tinta76
ježiši stebou sou kšefty ...... ach jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:13