Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3645 . 3646 . 3647 . 3648 . 3649 . 3650 . 3651 . 3652 . 3653 . 3654 . 3655 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:40
- Nahlásit

Dines
škoda každý rány, která padne vedle, kór u rumulovskejch.
Ano, tohle skutečně kejtlin nemyslela nijak rasisticky a myslela to obecně na všechny děti. Jasně mi to z toho vyplývá.

Problém je, že ty cikáňata bývají mnohem častěji bez dozoru, a i když ten dozor mají, tak přeci jen mají i dospělí obvykle jinou mentalitu a nemají potřebu děti jakkoliv usměrňovat..
Ano, takhle to většinou bere normální člověk, ale zas*anej rasista to bere přesně z druhé strany. Napřed usměrnit, ptž to si čék přece nejlíp uleví a pak až přemýšlet, proč se to stalo.

Hlavně, že s čoklama to naopak umí, že.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:41
- Nahlásit

impact
znám jich dost na to, abych to dokázala objektivně posoudit, 3km od nás je zvláštní škola, nevím jak by se ti líbilo, kdyby na tebe řvali pí*o, kur*o pod´ mi ho vyhulit apod...já si to teda líbit nenechám, ty možná jo, znám jen jednu slušnou rodinu to je vše. U vás možná studují zvláštní školu ti chytří u nás ne.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:44
- Nahlásit

kejtlin
To je co, dost? Já jich znám třeba kolem tří set. Osobně. Ve věku 7 až 25 let. Což mi přijde jako dost dobrý vzorek k posouzení. A jestli si myslíš, že zasloužej jenom mlátit, tak .... Ále, škoda debaty s takovým zaslepencem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:47
- Nahlásit

impact
to je fakt, jde o to kdo je víc zaslepenej, navíc je dost zvláštní, že co se týká drobnějších krádeží v trafice, obchodech, na zahradách kovů, že v tom jedou vždy tví oblíbenci, aspoň u nás u vás je možná situace jiná, je to možný, já mám s nimi jen špatný zkušenosti.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:49
- Nahlásit

kejtlin
Mí oblíbenci? Kdo řek, že jsou to mí oblíbenci? Mě jen nazvedávaj ze židle rasisti, jako jsi ty.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:50 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Nemyslím, že by byl rozdíl mezi bílým a černým dítětem.

impact
Škoda rány, která padne vedle. U takových, co to říkaj. PaneBože, fakt. Je mi jedno, že tu šlápnu do vosího hnízda, ale myslíte si, že mlátit romský děti má smysl? Hlavně, že se vám uleví, co.
hele, nerozčiluj se....já s nima pracovala, teď bydlím v jejich bezprostřední blízkosti. Zrovna tak tu mám bezďáky v azyláku a magora jako souseda.
Můžu dost dobře porovnávat.

Haranti jsou od božího rána venku, do školy více méně nechodí. Bordel, co tu neustále kupěj ... dospělí, ale i děti (a je od nich, nikdo z nich se tím netají a klidně své odpadky vysypou na trávník, v lepším případě za zeď) je nic proti ho*nům, která neustále trousej, páč maj jen kadibudku a ta jim už dva měsíce nefungá... když fungovala, tak její obsah protékal po ulici. Mám pokračovat?

Víš, ono je to hodně náročný mít takové sousedy... bohužel jsou značně nepřizpůsobivý a ze všech nařízení, si dělají akorát prču... Vážně se nedivím, že se pak lidi zmiňují o pár fackách atd. .....
A to je tohle ta lepší "sorta"

A kolik těch dětí skutečně znáš osobně, hm?
tak kolem padesáti? ... děti beru do věku 15 ... pak znám pubescenty cca ve stejném počtu a ve dvojnásobném dospělý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:56
- Nahlásit

impact
z čeho usuzuju, že tví oblíbenci? z toho, že mě označuješ za rasistu.každý se za své oblíbené pere.mám anglinu, musím končit.jo a znám jich kolem 150, z toho osobně asi 50 většinou z konfliktů MNOU NEVYVOLANÝCH.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:01
- Nahlásit

brut
Vidíš, jako sousedy je mám taky. Jsem i zapomněla. Kupodivu byli první, kdo mě přišel přivítat. No jo, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

A rozčilovat se nechci, fakt. Už tak jsme labilní na nervíky. Ale názory některý zabedněnců... Kdyby místo plkání na netu, kde se napadení bránit nemůžou, hnuli prdelí a něco udělali...

Ale jak říkám, zbytečná debata.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:03
- Nahlásit

Gerda
pokud vím, tak Praha má mít nějakou vyhlášku ohledně peterd... nemůžu to najít, ale někde bylo, že mimo Silvestra se nesmí používat. Zkus v případě hodně velkého bouchání volat měšťáky, ti to mají řešit hlavně na sídlištích

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:04
- Nahlásit

mě je putna, jestli to hážou bílí nebo černí haranti. Pokud maj legrandu z toho, že se někdo lekne, pak to sou zmetci všechno. Musim říct, že znám osobně jen tak bezva rodiny tmavočechů, že valná většina běločechů je proti nim šmíra. Tak vychovaný, disciplinovaný, slušný lidi aby pohledal. Otcové a dědečkové jsou v rodinách skoro nedotknutelné autority, děcka sou středobodem světa, ale běda, jak děcko poruší pravidla. Lítaj facky, vařečky, pásky....klidně i na děcko dospělý. Naštěstí ty problémáky neznám, oni to dost vynahradí beztrestní rozcapení běloharanti. A vůbec, koupim si ty dělbuchy taky a budu to po nich házet, až půjdou ráno z baráku do školy.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:08
- Nahlásit

impact
Kupodivu byli první, kdo mě přišel přivítat.
no, nás kupodivu jako první vykradli

No jo, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
já si jich nevšímám do té doby, dokud nepřekročí pevně stanovenou mez ... třá kácení stromů jsem s nima řešila, bordel okolo baráku taktéž... o ho*nech jsme taky debatili. Ale je fakt, že s někým se domluvíš, jiný tě rovnou pošle někam ... ( stejné jak u bílých)
Ovšem s dětičkama nemám tak dobrou zkušenost jako s dospělejma....

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:14
- Nahlásit

Sem zahlídla, že jste tu dneska probíraly Stmívání ... tak to má tenhle týden vyjít v Blesku ( nebo v jiném podobném plátku) za 69,- ... tak si to ohlídejte ( myslím, že ve čt nebo pá)

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:16
- Nahlásit

biluska

ja rek velke auto . neco cim utahnu 2 tunovy prives - patrol, land cruiser, atd.

jano veze police
jano is police man.

bigdagda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:18
- Nahlásit

Zázrak,zázrak se mi dnes stal.Skoro jako v Lurdech,po třech měsících urgencí,reklamací na dodání zmetku střihacího stolu.Dnes přivezl pán nový a jako bonus za hydraulický manuální pohon, zanechal elektrický.

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:20
- Nahlásit

impact

Vidíš, jako sousedy je mám taky. Jsem i zapomněla. Kupodivu byli první, kdo mě přišel přivítat. No jo, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

mas pravdu. me zkusenosti jsou take vicemene pozitivni. problem je ovsem v tom, ze se na tebe nekdy ozyvaji tak, jak na ne volal nekdo jiny (a stejne to plati i opacne - to je ten nas rasizmus) .

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:23
- Nahlásit

Gerda
A vůbec, koupim si ty dělbuchy taky a budu to po nich házet, až půjdou ráno z baráku do školy.
Na to něco bude. Takej rozespalej harant po ránu trajdající do školy.

brut
Je debatit a debatit, že. Ono asi taky záleží na tom, jak moc má čék snahu se domluvit. Tím myslím především ty bílé. A já se cigánům ani nedivím, že už jdou do debaty nasraní. Protože tady jakejkoliv na to chce jí dobře, tak dostane už předem po čumáku, protože je černej, že.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:28
- Nahlásit

impact
A já se cigánům ani nedivím, že už jdou do debaty nasraní. Protože tady jakejkoliv na to chce jí dobře, tak dostane už předem po čumáku, protože je černej, že.
vidíš a já se z podobného důvodu nedivím ani bílým .... ono je to vždycky o lidech a jejich zkušenostech.

Biluška
Bilůůůů, zaragistrovala jsi, že vyjde Stmívání? Budeš mít dárek pro holku ....

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:34 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

brut
vidíš a já se z podobného důvodu nedivím ani bílým ....
To já taky ne. Ale jelikož jsem kretén a bílých je většina, mám tendenci se stavět na tu druhou stranu, že.

A Bilu a stmívání a dárek bude zítra na cestě. Bo to někde vyjde origoš?

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:37
- Nahlásit

impact
Ale názory některý zabedněnců...

Co tu vyskakuješ jak čert z krabičky? Zkus navštívit dětské domovy a rozhlédni se tam. O cikánech se říkalo,že mají rádi děti.Zřejmě to platilo v předminulém století. Děcáky jsou přeplněné cikáňatama,bílé dítě tam už skoro nenajdeš.Odkládají děti do děcáků ve věku 3 let,kdy přestanou dostávat rodičovský příspěvek.To je morálka,co? Tyhle děti dostanou šanci vyrůst v relativně slušných podmínkách a dost jich alespoň ukončí zákl.školu a dostanou se na učňák a někteří jedinci i na střední,na rozdíl od dětí,které zůstanou pod vlivem komunity.
Promiň,ale tvoje věta: "Kdyby místo plkání na netu, kde se napadení bránit nemůžou, hnuli prdelí a něco udělali... " tady vyznívá dost divně.Myslíš,že to je málo? A to je jen nepatrná část toho,co nás všechny stojí cikáni.
Možná by to chtělo položit otázku :Kdo z nás s nima má dobré zkušenosti?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:40
- Nahlásit

impact
Bo to někde vyjde origoš?
jj, v pátek v Blesku ( či nějakém jiném plátku)

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:41
- Nahlásit

brut
Fááákt? Super, koupím si origoš.

Neessi
Můžu si vyskakovat jak chci.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:43 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Neessi
Děcáky jsou přeplněné cikáňatama,bílé dítě tam už skoro nenajdeš.Odkládají děti do děcáků ve věku 3 let,kdy přestanou dostávat rodičovský příspěvek.To je morálka,co?
no, ono je jich tam hodně odložených hned po porodu nebo odebraných ... nejen z důvodů "přeplněnosti " rodin, ale i z toho, že nejsou schopni se o děti postarat a navíc dítě s postižením zase až tak rádi nemají.., je jich tam pěkná řádka

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:46
- Nahlásit

Nedá mi to a musím podpořit Impact- nemám nic proti tomu, když někdo nadává na haranty, který dělaj pí..ny. Ale nadzvihává mě k tomu komentář o barvě pleti. Pokud budeme apriori odsuzovat všechna tahle děcka jako nepřizpůsobivá, tak oni se určo přetrhnou motivací, aby se změnili. Ano, pokud někdo dělá bordel, tak se bavme o konkrétním azyláku, konkrétních puboších apod. Ale ne obecně o "všech....." Si vzpoměňte, jak vás všechny nadzvihne, když někdo na základě nějakých blbých zkušeností odsoudí přesně takhle šmahem "všechny bulaře" nebo "všechny pejskaře". Kejtlin, moc hezky si tady psala o té file o kterou se staráš (nebo si se starala)- uvědom si, že grázloušové lidští mají většinou obdobný osud. Tím nechci tvrdit, že se má děckám vše promíjet. Naopak, jsem pro aby přiměřeně nesli následky svých činů. Ale naprsto mi vytáší jakékoliv obecné a definitivní odepisování typu "ten je....., tak to nemá cenu". Mimochodem já osobně má daleko horší zkušenosti s dětmi z velmi dobře sociálně zabazpečených rodin

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:46
- Nahlásit

impact
Zdá se mi, že tvůj a Kejtlinin názor na věc se dost liší kvůli tomu, že každá znáte jinou skupinku našich spoluobčanů. Ti co chodí do různých nízkoprahových zařízení jsou většinou trošku civilizovanější a aspoň lajt se snaží zapadnout do naší společnosti. Ta druhá půlka, řekněme drsnější, tam nechodí, ti se flákají po ulicích a koukají kde by zadara k něčemu přišli

Několik let jsem bydlela na sídlišti, kde bylo docela hodně tmavo. Fakt dost. Zažila jsem obojí. Byli tam pubertální kluci, kteří věčně věkův hulili ve vchodu, ale když jsem šla s kočárkem tak mi automaticky otvírali dveře a pomáhali s kočárem do schodů (poté co někdo šlohl takové ty kovové lyžiny). A byli tam šestiletí smradi co flustali po kolemjdoucích lidech (a jejich babičky taky)
Je fakt, že kdykoliv jsem si dovolila pustit děti ven znamenalo to stát nad nimi, nejlépe s nabitou kulovnicí, protože se na ně okamžitě sesypalo hejno romuluských mláďat a šlohlo jim všechno co měli s sebou + jednou i čepici
Promiň, ale když jsem se cca šestiletým tmavým děckem přetahovala o NAŠI koloběžku a ono ji odmítalo pustit a sprostě mi nadávalo tak se ze mě rasistka docela stala
Na druhou stranu, teď máme v těsném sousedství dvanáctiletou holku. Bílou. Taky stojí za to I když úplně jinak, přiznávám

impact
brut
Bilůůůů, zaragistrovala jsi, že vyjde Stmívání? Budeš mít dárek pro holku ....
Registruju, akorát netuším jestli to někde stihnu koupit, u nás určitě dostanou dva výlisky a ty si rozeberou prodavačky Impact, radši to pošli plís. Kuji

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:48
- Nahlásit

Jo a kdyby mě mělo točit každé "vyh.." a "ty pí..." tak už mě zklátil infarkt alespoň před 30 lety. Paradoxní je, že já nejčastěji slyšela tyto výrazy od slušně oblečených pracujících pánů cca okolo 50.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:50
- Nahlásit

Biluška
Promiň, ale když jsem se cca šestiletým tmavým děckem přetahovala o NAŠI koloběžku a ono ji odmítalo pustit a sprostě mi nadávalo tak se ze mě rasistka docela stala
Na druhou stranu, teď máme v těsném sousedství dvanáctiletou holku. Bílou. Taky stojí za to I když úplně jinak, přiznávám

Ale to co píšeš je přesně o čem mluvim- konkrétní dítě, které ti chtělo šlohznout koloběžku, konkrétní obyvatelé ve vaší čvtrti, ale proč proboha kvůli tomu všichni !!!!

bigdagda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:51
- Nahlásit

Neessi

Zdravím a přeji pěkný rozjímací čas.

Moc trefně to vyjádřila Garfield na svém blogu http://lenkajelinkova.blog.idnes.cz/c/88154/Nechat -se-urazet-a-okrast-obcanska-a-moralni-povinnost.h tml

Zrovna kousek od této lokality jsem vyrůstala a posléze přímo do lokality(Cejl) docházela do oděvního podniku pracovat.Bylo to ještě za komančů a už tenkrát se doporučovalo nechodit osamoceně a už vůbec ne po setmění.

Smecka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:51
- Nahlásit

patrol, land cruiser, atd. argosek
Vy jste ale partie.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:55
- Nahlásit

Hyena
kdyby mě mělo točit každé "vyh.." a "ty pí..." tak už mě zklátil infarkt alespoň před 30 lety.
si mi připomněla ... sem před rokem vlepila pohlavek jednomu za synkových "přátel".... nějak se chlapec zapomněl a dovolil si tento slovník na mnou osobu. Od té doby u nás mluví slušně ( skoro bych řekla spisovně) a je velmi milý.
Tím se potvrzuje, že dobře mířený pohlavek ve správnou chvíli je lepší než deset napomínání

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:56
- Nahlásit

Biluška
Registruju, akorát netuším jestli to někde stihnu koupit, u nás určitě dostanou dva výlisky a ty si rozeberou prodavačky
ty nepjedeš někam do města nebo Mášenek? Tam by jich mohlo být víc ...

<< 1 ... 3645 . 3646 . 3647 . 3648 . 3649 . 3650 . 3651 . 3652 . 3653 . 3654 . 3655 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání