| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:21
- Nahlásit
Walda
Holčička je na šest let strašně šikovná.
no no,jen se nezblázni..já sem na svůj věk taky strašně šikovná
Baico
Uplně se jí změnil život
jo tomu věřim,mě ta svině taky úpa změnila život
kachna_
pak napič
teď zas já nechápu jak by ti to mohlo pomoct
třá se eště nevyhranila..
du ven,nepište ,debilové!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:24 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
davidkova renata
já sem na svůj věk taky strašně šikovná
Mám ti Nyný taky přecvičit na asistenci? Aby ti třá pomáhala vyměňovat si plíny?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:25 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Walda
Aby ti třá pomáhala vyměňovat si plíny?
dík,seš vopravdickej kámoš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:28
- Nahlásit
Sakra Impact mě tak rozhodila tim "napič", že jsem četlana dětský obrázkový knížce nápis incest místo insect. Jsem si v první chvíli říkala, že to asi nebude vhodný čtení pro kojence
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:34
- Nahlásit
Walda
Teď dělám hrdinu
No tak vy chlapi to máte asi trochu jinak. Já která jsem srdceryvně oplakala i auto, co jsme nechávali sešrotovat, nevim, co bych dělala, kdybych se měla vzdát psa, i kdyby mi rozum 1 000 000x říkal, že je to pro doboru věc a bude se mít dobře, tak nevim jestli bych to dokázala. Možná, kdybych ho věděla, že ho dostane ta moje kamarádka, tak bych do toho možná šla.
davidkova renata
dík,seš vopravdickej kámoš
Tady najdeš jenom samý kvalitní lidi
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:09
- Nahlásit
Baico
....a bude se mít dobře....
Tohle je možná to nejhorší. Vždycky trochu pochybuješ, protože nebude už u tebe, nebudeš to mít pod neustálou kontrolou. Naučíš psa hodně komunikovat s člověkem a pak máš najednou aspoň stín pochybností, jestli to klientská smečka pochopí, začne používat správně svého citu a bude se psem taky komunikovat, ne jen dávat povely.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:19
- Nahlásit
Walda
pak máš najednou aspoň stín pochybností, jestli to klientská smečka pochopí, začne používat správně svého citu a bude se psem taky komunikovat, ne jen dávat povely.
No já bych předpokládala, že když si zažádají o asistenčního psa, tak mají alespoň nějaký vzah ke psům. Klienti se před zařazením do programu alespoň trochu prověřují, ne? A každej snad pochopí,že asistenční (vodící, signální) pes není obyčejná kompenzační pomůcka. Alespoň tomu chci věřit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:20
- Nahlásit
kachna_
pak napič
teď zas já nechápu jak by ti to mohlo pomoct
bože tady se člověk nikdá nezklame
Walda
Uvidíme v pátek
tak skoč sem, nebo vedle ke mně, uděláme mejdan na bolavou dušu
jestli to klientská smečka pochopí, začne používat správně svého citu a bude se psem taky komunikovat, ne jen dávat povely.
evidentně to budeš potřebovat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:39 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Sim vas jak se mam prinutit ucit? V pondeli a stredu mam zkousky na ridicak a umim prd
Teda vim, ze kdyz cerveny auto jede z prava ma prednost, myslim, ze to plati i u zelenyho - to jsem tak nejak vydedukovala. Dal, ze na cervenou se stoji. Staci mi to? Myslite, ze udelam?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:42
- Nahlásit
myslíte, že na adrese :herein(zavinač)volny.cz vážně funguje mateřská školka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:46
- Nahlásit
lucYnka XIII
Myslite, ze udelam?
rozhodně uděláte díru do světa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
Teda vim, ze kdyz cerveny auto jede z prava ma prednost, myslim, ze to plati i u zelenyho - to jsem tak nejak vydedukovala. Dal, ze na cervenou se stoji. Staci mi to? Myslite, ze udelam?
Jasně, víš skoro všechno Akorát ti tam chybí jedna podstatná poučka - přednost má vždycky ten co má rychlejší a silnější auto
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:03
- Nahlásit
PetraK
rozhodně uděláte díru do světa
to narazite na moji vahu, to od vas neni hezke
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:16
- Nahlásit
lucYnka XIII
to narazite na moji vahu, to od vas neni hezke
prt, narážim na vaše řidičský umění : D , leč neobávejte se ničehož- jsem na tom naprosto stejně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:48
- Nahlásit
Davídková Renata
čubrň Zase nám něgdo leze do lýnyjí
Baico
No já bych předpokládala, že když si zažádají o asistenčního psa, tak mají alespoň nějaký vzah ke psům. Klienti se před zařazením do programu alespoň trochu prověřují, ne?
Cha cha, chi chi, ty jsi ale naivní
Zrovna teď tu mám něcojakoželabradorku. Její majitel (shodou okolností můj kámoš) je slepý. Jeho manželka je slepá a mentálně postižená (ne moc, jenom tak lajt, dokonce je i svéprávná, ale schopná samostatného života rozhodně není) a navrch má nějakou psychiatrickou diagnozu. Nikdy psa nechtěli, ani vodícího, ani jiného, mají dost starostí sami se sebou. Jsou napůl bezdomovci, neustále se stěhují z podnájmu do podnájmu, bydlí "na chvíli" u kamarádů a tak podobně. V létě u nich zazvonil člověk z jistého "výcvikového střediska" nebo jak to nazvat a řekl jim, že jim zítra přivede psa. Oni se bránili, že o žádného nežádali. Oznámil jim, že jim pes byl přidělen a hotovo Druhý den ji přivedl. Z úřadu za ni skáskl 180.000,- a byl zase pryč. Čuba je asi tak vodící jako Bajkonůr. Je hodná, mazlivá, za určitých okolností poslušná. Vodící není.
Oni si ji zamilovali, mají ji rádi, ale fakt je jim přítěží - zkus úplně slepá venčit psa, kterého od jiného psa možná přivoláš a možná ne Pro ni to taky žádný ráj není, protože z vodítka ji pustí akorát když se slituje někdo jiný (já, nějaký kámoš, sousedi..) a vezme ji s sebou ven. Oni ji logicky pustit nemůžou. Zemský ráj to napohled
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:15
- Nahlásit
Biluška
Hej ten pes na krytí, to je terno. Asi pani napíšu. Ale nejprv si musim pořídit nekastrovanou čubu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:19
- Nahlásit
pawLINka
Hej ten pes na krytí, to je terno. Asi pani napíšu. Ale nejprv si musim pořídit nekastrovanou čubu.
Já mám heč . A když si tak vezmu, že jinde platím za krytí tisíce... asi do toho pudu . Akorát nevím, kterou čubu vezmu, nejspíš tu co začne hárat jako první
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:37
- Nahlásit
Biluška
No nějakou, co bude povahově sedět k tomu ženichovi. Máš takovou, která napodobuje? Co s tebou přeskočí nebo přejde překážku? A nebo do ní dokonce žduchne nohou?
Aby ti to línyjově sedělo, víš..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:43
- Nahlásit
pawLINka
Co s tebou přeskočí nebo přejde překážku? A nebo do ní dokonce žduchne nohou?
Všechny co běhají agility Hlavně to žduchání do překážek jim jde
Máš takovou, která napodobuje?
No...mám Oru co chrápe stejně jako páneček. Taky prdí
Nebo Rozárku co stejně jako panička sežere na co přijde
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:50
- Nahlásit
Biluška
Ale agility jsou moc naučený. To nedělají přirozeně jak ten ženich. Ten tím prokazuje svou yntelygenci.
To spíš ta Ora vypadá na lepčí partii.
Mám chuť na ten inzoš odpovědět a poprosit o foto.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:59
- Nahlásit
pawLINka
dej si její další inzeráty. Jako poslední je tam "klub se psem", nebo tak něco a tam jsou jeho fotky. TAkový docela povedený vořech ala kokr
To nedělají přirozeně jak ten ženich. Ten tím prokazuje svou yntelygenci.
Aha. Tak yntelygentního psa nemám ani jednoho, to bude průšvih . Yntelygenci do lýnyjí bude muset jednoznačně dodat kryč
To spíš ta Ora vypadá na lepčí partii.
Orinka bude jednoznačně dobrá páč zná povel "hají buci" - to znamená "sval se do postele a lež tam dokud ten menťoš vedle bude chtít" . A v podstatě se to taky naučila sama - napodobováním paničky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:09
- Nahlásit
Biluška
Tak ty inzeráty jsou perly. Nejvíc mě pobavil klub želv. 60 kč za to, že bude o želvách 20 minut mluvit a pak 45 minut praxe. By mě zajímalo co se v té praxi dělá. Vodní želvy jsem měla. Jsou to pěkný sfině a člověk musí dávat pozor kam šahá, pač dokážou vykousnout maso...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:15
- Nahlásit
pawLINka
By mě zajímalo co se v té praxi dělá. Vodní želvy jsem měla. Jsou to pěkný sfině a člověk musí dávat pozor kam šahá, pač dokážou vykousnout maso...
Když jsem ještě dělala na stanici přírodovědců tak jsme tam želvy měli taky. Takovou spešl odrůdu, jmenovali se tuším kajmanky dlouhokrké. Těma kajmankama si nejsem moc jistá, ale dlouhokrké byli určitě. Chlap co vedl akvaristiku měl vždycky děsnou radost když mu na začátku roku přišli nové děcka. První co udělal bylo, že je postavil k těm kajmankám, jednu opatrně vylovil a nejhorší pézetko požádal ať ji podrží . Želva vysunula krk (mají ho vysouvací skoro pět cenťáků, dosáhnou si cca do půlky krunýře) a rafla pézetko do ruky. Haranti okamžitě emigrovali do jiných kroužků a Bubák byl v akvaristice zase sám . Hrozně si tu práci pochvaloval a řikal, že nechápe proč si všichni na ty děcka stěžujem, že jemu neva
Asi má slečna Magdaléna v plánu něco podobného
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:20
- Nahlásit
Biluška
Haha, tak to byly ale mírný želvy. Tydlety želvy nádherný, co má i ona, to fakt není prdel, když tě kousne. Mě teda nikdá ani jedna nekousla, pač jsem s nima uměla manipulovat, ale kámoš je měl taky a fakt mu ukousla kus prstu.
Ale myšlenka dobrá. Zavedu taky klub morčat, králíků, koz, ovcí, holubů, slepic atd atd a aspoň se o to nebudu muset starat. Mi to pézetka poklidí a ještě mi za to zacvakaj.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:27
- Nahlásit
pawLINka
Mě teda nikdá ani jedna nekousla, pač jsem s nima uměla manipulovat, ale kámoš je měl taky a fakt mu ukousla kus prstu.
Máti je má taky. Obrovský. Každá z nich je velká jak talíř Jedna už možná i o kousek větší. Jsou postrach celé rodiny, bojí se jich i Puma
Ale myšlenka dobrá. Zavedu taky klub morčat, králíků, koz, ovcí, holubů, slepic atd atd a aspoň se o to nebudu muset starat. Mi to pézetka poklidí a ještě mi za to zacvakaj.
Viď Taky tady zřídím pobočku Ale teoriji zruším, nebudu pézetkám vykládat nic o kozách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:32
- Nahlásit
uš su tu,kvalitní lidé
Biluška
ty voe co je to za ynzerát??????? jako pani,obávám se,že sme chvíli stály a uš stojíme opodál.. ,jako na tu dnešní mládeš nemáme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:34
- Nahlásit
davidkova renata
,jako na tu dnešní mládeš nemáme
pani neházejte flintu do žita Věk je jenom číslo, když na sobě máknem tak ty mladý hravje doženem. Zasejc máme tyhlencty životní zkušenosti a toho využijem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:41
- Nahlásit
Biluška
Zasejc máme tyhlencty životní zkušenosti
kerý si uš ale vzhledem k pokročilýmu vjeku nepamatujem
nevim,pani,ten ynzerát je asi naše rekviem bych to tak viděla..todle bych snad ani já nevymyslela
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
mám pro tě zamluvený to dývko chceš ho??????
davidkova renata Biluška pawLINka
taky si u nás ve škole založím několik kroužků: velký psi, malý psi, střední psi, deprivanti, hele to bude prachů, myslíte že mi kryč nakreje vykastrovanou ofčandu rexandu, aby byli klidný a chytrý štěňata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:05
- Nahlásit
Alexa
myslíte že mi kryč nakreje vykastrovanou ofčandu rexandu, aby byli klidný a chytrý štěňata
proč ne? si přečti co fšecko umí ,todle je maličkost,prosě mu to páník předvede a von to udělá po něm
deprivanti,
to bé velká skupina
|