Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3645 . 3646 . 3647 . 3648 . 3649 . 3650 . 3651 . 3652 . 3653 . 3654 . 3655 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:18
- Nahlásit

davidkova renata

sádlí f posteli a nevypadá že by vyžadoval vycházku

- kde dělaj takový psy??? Todle neznám Jen jednou, to fakt byl hroznej ceďák, že nechtěl ani vyjít ven. Pak se běžel podívat k zadnímu východu, jestli to tam nebude lepčí

A navíc u nás zas hárá stará Přenosilka a to střevo (krom toho, že nutně M U S Í být venku se u toho ještě přizabije - dneska ráno vzal při odchodu ven ve svý pomatenosti 2X!!!! hlavou dveře od bytu a 1x dveře od baráku, páč už se zas předbíhá. Proč jsem si nepořídila tu fenku???? Proč???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:26
- Nahlásit

PetraK
běžel podívat k zadnímu východu, jestli to tam nebude lepčí
a bylo???
hárá stará Přenosilka
sem myslela že uš by mohla bejt f přechodu...

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:35
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to já mám Piceznu
No tak v tom případku je jezefčík Pincátko, protože ten doborbolně z pelechu nevyleze, když je mokro. Ten snad v tomhle počasí umí uplaně zastavit metabolismus a nemusel by vůbec ven.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:41
- Nahlásit

davidkova renata

a bylo???

bylo. Zklamání a ešče se načuřil, páč sem se mohla protrhnout, jak jsem se řehtala

sem myslela že uš by mohla bejt f přechodu..

tadle má ešče dost času - sousedovic miniaturní špicka jménem Yvonne. To nešlo nevyužít. Tak jí prostě vždycky zdravím: "Nazdar stará Přenosilko" . Je to mladá čubina, Ešus je z ní celej hyn /z který neni ale , že jo/ a když hárá, mám o zábavu postaráno. a že vona hárá nějak často. Jestli to takhle půjde dál, tak se ten pes příště sám umlátí mezi furtrama ešče než vyjdem

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:20
- Nahlásit

Bodre rano vsem,
nerikejte mi ze zas chcije. To mi kocka neuveri, buidu ji muset vzit jak budem vylejzat zjisti, ze prsi, vosklive na me koukne proc jsem ji to nerekla a pujdu ji odvest domu. Ach jo ach jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:22
- Nahlásit

lucYnka XIII

To mi kocka neuveri, buidu ji muset vzit jak budem vylejzat zjisti, ze prsi, vosklive na me koukne proc jsem ji to nerekla a pujdu ji odvest domu. Ach jo ach jo

zkuste jí vystrčit nejdříf z vokna???? ale jestli má tolik ynteligence jako Ešus, tak vám stejně neuvěří, že u těch dveří třeba neprší

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:27
- Nahlásit

PetraK
zkuste jí vystrčit nejdříf z vokna????
to mi neuveri, bude myslet, ze je to nakamuflovany

Pani ten vetamix se presunul o tejden tak jestli neco chcete dejte vedit co.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:30
- Nahlásit

Psicku kdybys to cet, tak mozna zjistis, ze nikoho nepodnecuju. Ale, to je fuk. Rasista nejsem a doufam ani nebudu a u soudu bych si to taky obhajila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:34
- Nahlásit

impact
jasněš sem zakázala debaty tohodle rázu!! uš tet sem mac1 asi nevlastní sestra a stahyjový táta ,kam aš to jako chceš hnát???!!!
si di rači pucovat zabahněný čokly,já du ven,tak tě budu za chvíli následovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:35
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, co mají bebíčko, neboť šli po práci s kamarátkou na jedno. Mělo to tu výhodu, že dyš sem ve tři dorazila domki, už žádná pézetka dělbuchy dávno neházela, tudíž mařen mohl být krásně venku navolno beze strachu. Ovšem to vstávání bylo blbé, jsem zvyklá chodit spát v deset, ve tři chodim akorát jíst, ale to už mám za sebou několik hodin spánku. A taky je super, že prší, protože ty ranní rány jsou jen malý, většinou jim to ani nebouchne, leda dyš to mrsknou na kus suššího chodníku. Takže aji ranní chozeníčko bylo fajné. Jediný, co je problém, že se míjíme s tim mařky kámošem kubíkem, zas táhla jak blázen na louku, ale kubajz už byl odejitej. Zítra musíme vstát dříf. Se úplně bojim toho vánočního večírku příští tejden, tam asi nepudu, nebo mi zas bude špatně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:38
- Nahlásit

lucYnka XIII
to mi neuveri, bude myslet, ze je to nakamuflovany

nojo, voni sou hrozně nedůvěřivý

Pani ten vetamix se presunul o tejden tak jestli neco chcete dejte vedit co

ona se mi teď nečekaně ozvala ta holčina z původních dodávek, takže ještě teď nahonem jsem nabrala asi tak 60x víc, než může pobrat můj mrožák. Včera jsem to řešila jak sudoku no nakonec jsem vyplnila fšechny políčka a narvala to tam. Nejdřív jsem vypadala jak Džoný Brasko, když porcuje, páč jsem ty kusovky musela přeorganizovat a pak jsem to tam nasurovo natloukala pěstí.
. Jen to teď budu vytloukat zpátky ven asi palicí, páč jak je to tam napreslý, tak to nepůjde ven .

Já vám pani moc děkuju, že jste na mě pamatovala. Proč kurnik ten Vetamiks má prodejny v Holomóci, Příbrami, Klatovech, ale na Prahé se .... sejří z vysoka? no?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:41
- Nahlásit

Gerda

vidíte pani, kdybyste byla na mejdanu s náma vedle, nemuselo by vám bejt tak ukrutně.

vánočního večírku příští tejden, tam asi nepudu

nechoďte, jestli to dopadne jako u nás, tak máte novej zimní kabát. Z vostudy.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:07
- Nahlásit

Davidkova ja uz mam cokly vypucovany, hec. Aj boty. :P Ale vana vypada jak komin zevnitr.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:14
- Nahlásit

PetraK
jestli to dopadne jako u nás, tak máte novej zimní kabát. Z vostudy.
máte nějaké pěkné fopá? Povidejte, nic nepotěší tak jako neštěstí druhého ))

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:16
- Nahlásit

hele baby máte pračku se sušičkou, jsem se rozhodla že si jí koupím, ale chci nějaký informace předem Vybrala jsem si Candy

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:18
- Nahlásit

PetraK
ok, to jsem rada ze ma rezatka co papat.

Skubyk je desne nervni desne moc nevim co mu je jindy prijdem z venku a spinka a ted furt za mnou chodi a vyznamne na me kouka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:22
- Nahlásit

Gerda

máte nějaké pěkné fopá? Povidejte, nic nepotěší tak jako neštěstí druhého

to nejde právě! Naštěstí tu úplně největčí vostudu nemám výjimečně na hrbu já, ale i tak, koukaj tetkon na naše oddělení jako - noooo řekněme jako na zvrhlíky , ale jsou věci, který nevysvětlíte, že nejsou tím čím se zdají být. No ale, vostuda sice jako řemen, ale tlemíme se tomu tady fšicí ešče teď.

lucYnka XIII

Skubyk je desne nervni desne moc nevim co mu je jindy prijdem z venku a spinka a ted furt za mnou chodi a vyznamne na me kouka.

hárání, hááááráááání , mozek z těla vyhááání......

asi tagle bych vám to vysvětlila

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:24
- Nahlásit

Alexa

Vybrala jsem si Candy

já nemám pračku se sušičkou, ale mívala jsem (bohužel mívala) jsem Kendynku - samostatnou pračku teda - ale můžu na ní pět jenom ódy. Byla skvělá. Jestli drží pořád standard v kvalitě výroby, tak se na ní můžete spolehnout.

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:35
- Nahlásit

ahoj všem hárajícím (teda i mně :mad, co si včéra vyzvedli čočky a teď vidí houno, protože jsou tvyklí na brejle... i pes se trošku divil...

impact
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:38
- Nahlásit

Ty foeeeee, jsem si uvarila naprosto lukcucni kulajdu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:46
- Nahlásit

jbat

co si včéra vyzvedli čočky

no esli von nebude problém f tom, že ste si čočky vyzvedla v sámošce?? OBvykle se totiž vyzvedávaj v optice a pak problém nebývá

Seeeem ftipnááááááááááááá, sem ftipnááááááááááááááááá

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:59
- Nahlásit

PetraK

až tě po cestě z baráku dvakrát přiskřípne výtah (bo nemáš moc odhad...) a jednou se netrefíš rukou na kliku a dáš pěstí pecku do dřevěnejch dveří, tak tě to přejde!!!

Seeeem ftipnááááááááááááá, sem ftipnááááááááááááááááá
ste drzá hlavně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:05
- Nahlásit

jbat

až tě po cestě z baráku dvakrát přiskřípne výtah (bo nemáš moc odhad...) a jednou se netrefíš rukou na kliku a dáš pěstí pecku do dřevěnejch dveří, tak tě to přejde

todle už mám dneska za sebou a to nemám čočky. Jen ten výtah mě přiskřípnul v práci a ne při cestě z baráku. A zejtra bude -vzhledem k dnešní akci - mnohem hůře

ste drzá hlavně

já tomu řikám ftipná a to je důležitý . a hlavně sem se smáááálááááá /nejlepčí ftipy sou ty vlastní /, což se směju jen, když je něco ftipnýho a ne drzýho

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:08
- Nahlásit

čau všicí
Včera šlápl goliák do hovna, dnes jsem šlápla do hovna já. Kdyby se mne někdo zeptal, co v posledních dnech řeším, můžu říct v klidu a pravdivě že HOVNO

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:12
- Nahlásit

gabifi
Kdyby se mne někdo zeptal, co v posledních dnech řeším, můžu říct v klidu a pravdivě že HOVNO

máte pani hovno co na práci, co?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:13
- Nahlásit

Zdravím všechny
Davídkojc
Jsem nechtěla zaplácávat darovací téma, ale mně v Troji tvrdili, že špico chovatele kontaktují sami

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:14
- Nahlásit

gabifi

můžu říct v klidu a pravdivě že HOVNO

no, tomu říkám správnej přístup k předvánočnímu shonu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:18
- Nahlásit

kachna_
Jsem nechtěla zaplácávat darovací téma, ale mně v Troji tvrdili, že špico chovatele kontaktují sami
no ale gdy?! ta čuba NO je tam od 5. a na plemence mi řekli,že jim někdo volal teprve ted..asi poté co sem je včera poprudila.jako kam by spěchali,času dost,za každej den určo naskáčou nějaký love a nakonec je to jen pes,ne,tak to vydrží
určitě by časem zavolali,ale ten čokl je tam zbytečně dlouho na můj fkus!
gabifi
Kdyby se mne někdo zeptal, co v posledních dnech řeším, můžu říct v klidu a pravdivě že HOVNO

impact
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:25
- Nahlásit

S tim spicem jim to taky trvalo jak hladnymu srani. Ale uz je u svych panecku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:26
- Nahlásit

gabifi
Včera šlápl goliák do hovna
to je lež, to golyje nedělají!

<< 1 ... 3645 . 3646 . 3647 . 3648 . 3649 . 3650 . 3651 . 3652 . 3653 . 3654 . 3655 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání