| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:58
- Nahlásit
Hyena
Ale to co píšeš je přesně o čem mluvim- konkrétní dítě, které ti chtělo šlohznout koloběžku, konkrétní obyvatelé ve vaší čvtrti, ale proč proboha kvůli tomu všichni !!!!
Já nejsem plošně proti všem. Znám jich pár slušných a dokonce čtyři, kteří pracují. Ne, pět - jeden má dokonce svoji firmu a zaměstnává pár lidí. Což v porovnání s tím kolik znám pracujících "bílých" je docela mizivé
Mě daleko víc vadí přístup našeho státu a našich úřadů k nim. Že prostě pracovat nemusí Vždyť jsou chudáci diskriminovaní. Z toho mě berou mory, fakt že jo. Chci ať mají stejná práva, ale i stejné povinnosti jako ostatní. A nejen na papíře
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:59
- Nahlásit
Je mi z toho smutno, dokud se náš národ nedostane z bludného kruhu zobecňování namísto hovoru o konkrétních jedincích, nemá šanci problém soužití lidí různých kultur uspokojivě vyřešit. Jdu vedle na panáka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:05
- Nahlásit
Hyena
Pokud budeme apriori odsuzovat všechna tahle děcka jako nepřizpůsobivá, tak oni se určo přetrhnou motivací, aby se změnili.
Děkuju.
Biluška
Bilu skutečně si nemaluju jak se naši haranti chovají venku. Ale jsem ráda, že můžu udělat něco proto, aby to bylo jinak.
Registruju, akorát netuším jestli to někde stihnu koupit, u nás určitě dostanou dva výlisky a ty si rozeberou prodavačky Impact, radši to pošli plís. Kuji
Podle toho, kolik to bude stát ti třá koupím origoš.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:06
- Nahlásit
Hyena
Je mi z toho smutno, dokud se náš národ nedostane z bludného kruhu zobecňování namísto hovoru o konkrétních jedincích, nemá šanci problém soužití lidí různých kultur uspokojivě vyřešit.
Mluvíš mi z duše...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:06
- Nahlásit
Biluška
Mě se.ou především lidi, kteří žijí z mých daní, na podpoře aniž by museli, přetože mají ruky aji nohy, se.ou mě lidi, kteří jiným vytrhávají v tramvaji mobily z ruky (toho zmetka potkat, tak ho zmlátím i po půl roce)...
Bohužel s tou podporou jsou to lidi napříč barvami...občas i pejskaři
Naopak obdivuju lidi, kteří mají nějaké potíže, ale dokážou si vzít aspoň brigádu jen pro to, aby něco dělali.
Bohužel zatím, co mě kdo okradl, znechutil, dlužil, tak to vždy byla tahle nepřizpůsobivá menšina...dokonce jsem je obhajovala a tvrdila jsem, že mám kámošku, která taková není...ta mi teď dluží 3 tisíce a zapírá se před vlastními rodiči, je celostátně hledaná...hm...pro takové lidi se můžou dělat různé programy placené z našich daní, jediné řešení je podle mě rozprášit "ghetta", zapojit je do normálního provozu a omezit sociální dávky na max půl roku...to by pak hleděli makat. Všichni, nejen barevní.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:09
- Nahlásit
impact
Podle toho, kolik to bude stát ti třá koupím origoš.
sem to psala ..... 69,-
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:10
- Nahlásit
brut
Aha. To je dost jako. Vejplata bude zase nevím kdy.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:12
- Nahlásit
mucholabka
Mě se.ou především lidi, kteří žijí z mých daní, na podpoře aniž by museli, přetože mají ruky aji nohy,
to neni chyba tech lidi, ale systemu. nic ti nebrani zit z dani jinych .
smecka
to ani ne. potrebuju utahnout prives s psama a dojet s nim po rozbite ceste az k domu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:14
- Nahlásit
to neni chyba tech lidi, ale systemu. nic ti nebrani zit z dani jinych
argosek
Uvažuju to tak na měsíc, dva, vyzkoušet.
Jenže já jsem poctivá.
S poctivostí nejdřív pojdeš.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:17
- Nahlásit
Brý večír
téda vy máte zase téma, radši du ale ještě před tim podotknu, že souhlasim s Hyenou a Impact
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:17
- Nahlásit
Mucholabka
nemyslim, ze by to souviselo s poctivosti. nikoho neokradas, dodrzujes pravidla nastavena statem..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:18
- Nahlásit
Tinta76
Uffff. A já se bála, že tu budu sama...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:21
- Nahlásit
impact
OK, jestli seženeš origoš tak mi ho, plís, kup, peníze pošlu
My zrovna ve čtvrtek jak na potvoru nikam nejedem a do pátku to bude všechno rozprodané
Mucholabka
Máš pravdu přecedo, zmetci jsou na obou stranách. Jak mezi bílýma, tak mezi romulusama. Akorát mám prostě pořád pocit, že na té tmavší straně jich je víc. Nebo víc řvou a tudíž je o nich víc vědět. Nezažila jsem, aby byl "bílý" přistižen při krádeži a řval "nesahej na mě ty bílá kur...o" když mu chtěla ochranka v obchodě prohledat kapsy
impact
Bilu skutečně si nemaluju jak se naši haranti chovají venku.
Asi trošku líp než ti z té "drsnější" skupiny.
Ale jsem ráda, že můžu udělat něco proto, aby to bylo jinak.
Já ti nevím, mám z toho tak trošku rozporuplné pocity. Protože tyhle zařízení jsou z větší části placené z našich daní. A já si nejsem až tak úplně jistá jestli chci, aby ty daně byli utrácené takhle. Na druhou stranu, jestli je mají prochlastat ve vládní kantýně.... tak teda radši ty openhauzy.
Si dovolím malou vzpomínku a výlet do minulosti . Loni jsem měla přednášku v jednom pasťáku. Už nevím jak se to správně jmenovalo. Paní ředitelka mi sdělila, že jsou to kluci ve věku 11 - 16 let a že jsou "takoví živější". Muchoš odněkud přitáhla informaci, že je to nejhorší pasťák v Ostravě a přilehlém vesmíru . Šla jsem tam totálně vyklepaná s tím, že mě zaručeně okradou, znásilní, šlohnou psy, znásilní psy a sežerou psy. Auto mezitím před barákem šlohne jiná skupinka.
Ti kluci byli naprosto skvělí, komunikativní, učenliví... Když Ora uprostřed přednášky usla tak jeden z nich vstal, svlíkl svetr a opatrně ji přikryl. Zůstala jsem zírat, úplně neschopná slova a on mi tak stydlivě povídá "no, aby jí nebyla zima"
Byli fakt skvělí, zůstala jsem tam asi dvě hodiny přes čas a kecali jsme. Ovšem ani jeden z nich v tom pasťáku nebyl proto, že by kradl čokoládu v Tescu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:21
- Nahlásit
co se stane, když vyperete vlnu v šamponu?
krásně voní a je jemnější
co se stane, když vyperete vlnu ve psím šamponu?
smrdí jak mokrej pes
sakra koho by to napadlo, šeltička krásně voněla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:22
- Nahlásit
impact
sem tu taky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:33
- Nahlásit
brut
navíc dítě s postižením zase až tak rádi nemají.., je jich tam pěkná řádka
Tak to by ses divila -dítě s postižením si nechají,protože je to zdroj trvalých příjmů.Zní to hnusně,ale je to tak.Klidně odloží zdravé dítě s komentářem: "Mám doma už tři děti,z toho jedno postižený a o další se starat nebudu"( mohla bych to i nahrávat,ale stejně to nesmím zveřejnit).Fakt bych z nich někdy blila.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:40
- Nahlásit
bigdagda
Moc trefně to vyjádřila Garfield na svém blogu
Jo,to napsala dobře.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
tédy to je keců.když má jenda voloupat brambory
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Neessi
Tak to by ses divila -dítě s postižením si nechají,protože je to zdroj trvalých příjmů
asi jak kteří. Nedávno dávali záběry z děcáku a kojeňáku, těch postižených dětí tam bylo celkem dost..... mimo těch míšených to byly hlavně děti romské
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:41
- Nahlásit
brezen2008
tédy to je keců.když má jenda voloupat brambory
ty ho máš ještě doma? Vždyť se měl před půl rokem ...minimálně .... vystěhovat
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:43
- Nahlásit
to ani neargosek
Vy mi musíte pořád odmlouvat.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:47
- Nahlásit
brut
jsem nesmírně ráda že ho mám...
hodně se toho změnilo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:53
- Nahlásit
Neessi
V ústavech kam jezdíme na CT taky převládají romové. Nevím jestli je to tak všude, nebo jestli na to má nějaký vliv místní "skladba obyvatel" - tady je přece jenom romulusů víc než na jiných místech republiky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:56
- Nahlásit
NeessiTak to by ses divila -dítě s postižením si nechají,protože je to zdroj trvalých příjmů
A hlavně jak které postižené dítě je zdroj příjmů
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:57
- Nahlásit
brezen2008
tak to je fajn
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:58
- Nahlásit
Hyena
A hlavně jak které postižené dítě je zdroj příjmů
myslím, že žádné nebo téměř žádné
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:06
- Nahlásit
Hyena
Je mi z toho smutno, dokud se náš národ nedostane z bludného kruhu zobecňování namísto hovoru o konkrétních jedincích, nemá šanci problém soužití lidí různých kultur uspokojivě vyřešit
No to jsi to hodně zjednodušila.Národ zobecňuje? Co je to za pitomost?Národ jsou taky konkrétní lidé,ne? Národ nikdy nic neřešil.Vždy řeší ti,co jsou v politické garnituře.A řeší tak,aby se tam co nejdéle udrželi.Už vůbec je nezajímá soužití lidí různých kultur,naopak.Zajímají je jen voliči před volbami.Ale absolutně je nezajímá,jestli cikáni po*erou brut cestu před barákem,ukradnou Mucholabce mobil z ruky ,vybydlej celý panelák .....atd.Chybu udělali komouši,když jim sebrali koně v 50.letech a zakázali jim kočovat.Ve Francii v pohodě kočují dál( modernějším způsobem v karavanech),mají vymezená tábořiště ošetřená zákonem příslušné obce a je klid.Pokud se touží začlenit ,mají šanci si prací vydělat na bydlení,jako ostatní.Ale nikdo jim tam neposkytuje nové byty,podporu,dávky..... a Francouzi s nimi nemají problém.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:10
- Nahlásit
copa tu probíráte??
já mám na nepřizpůsobivé většině úpa nejradši to,že u nás žádný nejsou ,což považuju za dar shůry
volal děda ispidich,bohužel je naživu ,prasečí křipka asi nebyla prasečí,taxnat příště prej
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:16
- Nahlásit
Brut to ja vim moc dobre, neboj. Ze jsi tady taky.
Bilusko dvd poslu. Orig jednicku a smahnu ti dvojku, ja?
Jinak PRO VSECHNY:
Jak rikala Bilu, ze z dani radsi platit me nez vozraly ve vlade.. (Nemuzu citovat, pisu z founu). Tak bych dodala o kolik miliard nas okradaji bili pani. A vsichni drzi klapacky a krok, ze. Pac je jednodussi zliskat maly cigane. Skoro bych vam prala, abyste se dostali na par let nekam, kde budete mensina.
Zajimavy je, ze jsme treba ctyri bili na trista cernych a nemame problem. Proc asi?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:19
- Nahlásit
impact
Skoro bych vam prala, abyste se dostali na par let nekam, kde budete mensina
Rýsuje se pobyt v SAE. I tak se těším.
|