| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 13:58
- Nahlásit
davidkova renata
Na těch fotách ode mě je jen Bilu ale jestli chceš, tak impact možná taky někde najdu. Když se budu snažit
A ten vlkošeďák na těch fotkách je od wami.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:01
- Nahlásit
pawLINka
Když se budu snažit
se snaž,jí hrábne
ten vlkošeďák na těch fotkách je od wami.
sem wamyjovou poznala podle barvy vlasůch ,psisko pěkný
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:01
- Nahlásit
pawLINka
Ani se nesnaž.
davidkova renata
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
namnoukala jsté vcera neco pani? Kdyztak bych do Liberce poslala jine adepty
Pani, pošlete to tam, nenamňoukala sem nic, ani na salám s kapií tym rchy nejdou, rybu kůli nim kupovat nebudu, stejnak sou teď v řiti, bo tu máme dva nový psy, co ječej na zahradě, jelikoš to jedno je nudle, tak je to šílený.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:03
- Nahlásit
impact
tss, bych našla lepší. nějakou reprezentativní. Jako Bilu :-D
A tady si nejsi moc podobná, pač teď už šiltky nenosíš a máš krátký vlasy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:05
- Nahlásit
impact
jo,tak to i jo,to by i trošek souhlasilo s mejma představama
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:08
- Nahlásit
davidkova renata
Jinou už sem nedám. Totok stačí.
Si připadám jak exhibijaksetořekne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:10
- Nahlásit
impact
Nezbyla? Že na tebe Bilu nezbyde? A nebo nezbila jako nezmlátila traverzou?
Zbyju ji, jako že ji zmlátím traverzou. Ale zmlátím ji tvrdě, proto tam logicky musí být tvrdý y, ne? Si neviděla Ať žijí duchové? Jaké y Jouzovi? Tvrdá pomsta tak tvrdý
pawLINka
A tady si nejsi moc podobná, pač teď už šiltky nenosíš a máš krátký vlasy.
to nevadí, mě podobná je a to je to nejpodstatnější . Od včil ji budu používat jako dvojníka a všechny lidi co mě budou shánět budu posílat do Kojetína
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:14
- Nahlásit
impact
tak sem si na tvejch stránkách zjistila, že tu máme mnohem víc nudlí než ty....amatééérko )))))) Tři z nich ti můžu poslat okamžitě, stačí říct.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Od včil ji budu používat jako dvojníka a všechny lidi co mě budou shánět budu posílat do Kojetína
No, pokud tě budou shánět, aby ti zaplatili za vykonanou besedu za kohokoliv z celé ČR, tak posílej.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
impact
exhibijaksetořekne
no jo,to je přesně von,pani
toš děkujem za presentaci
Biluška
Zbyju ji, jako že ji zmlátím traverzou. Ale zmlátím ji tvrdě, proto tam logicky musí být tvrdý y, ne
to je logycký,přece.a zrovna tak se píše tvrdý dybyste napsala,že jí zmydlíte..jako myš mejdem..logycky jí nebude mydlit tekutým mejdlem,ale normál tvrdým mejdlem,tagže tvrdý
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:17
- Nahlásit
Gerda
Díky, mám dost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:20
- Nahlásit
impact
No, pokud tě budou shánět, aby ti zaplatili za vykonanou besedu za kohokoliv z celé ČR, tak posílej.
Nic Ale pošlu ti tam třá jehovisty co tu prudí, souseda co se na něho Megera blbě dívá (schválně essi to tvoje Megera bude taky umět ) a tak podobně.
davidkova renata
to je logycký,přece.a zrovna tak se píše tvrdý dybyste napsala,že jí zmydlíte..jako myš mejdem..logycky jí nebude mydlit tekutým mejdlem,ale normál tvrdým mejdlem,tagže tvrdý
Některý lidi prostě krásy češtiny nigdy nepochopí . Přitom je to tak vynalézavý a nekonvenční jazyk
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:23
- Nahlásit
No, pokud tě budou shánět, aby ti zaplatili
Já chci být taky něčí dvojník. Najděte mi taky někoho podobnýho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:28
- Nahlásit
Biluška
Některý lidi prostě krásy češtiny nigdy nepochopí
debylové neyntelygentňý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:49
- Nahlásit
davidkova renata
debylové neyntelygentň
to neni na mě, že ne? Dyby jo, tak dělám, že to nevidim, takže to neplatí.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 15:39
- Nahlásit
vetamix buded az az tyden a ja vyprazdnila mrazak a nemam ji co dat zrat poradne, kurnik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 15:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
odhlásila si mě z vetamixu? Mám tam ty mámy krůty, maso už tam nenarvu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 15:53
- Nahlásit
Tak paráda, právě mi volla máma, že jí haranti hodili dělbuch přímo pod nohy, když si užívala se psem procházku v dešti v domnění, že bude klid. Normálně z protějšího chodníku přes silnici, když to vůbec nečekala. Mařena mámu porazila, takže sou špinavý a krutě leknutý obě dvě. Myslim, že po těhlech svátcích začínám se psem komplet úplně odznova. Opravdu si myslim, že herodes byl moc milej pán!!!! Doufám, že čongové mají na skladě i něco prošlého, co bouchá dřív než se to odhodí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:03
- Nahlásit
Gerda
Chceš pučit Pumu? Ona se moc ráda podívá na předvánoční Prahu
lucYnka XIII
vetamix buded az az tyden a ja vyprazdnila mrazak a nemam ji co dat zrat poradne, kurnik
To je bubý teda....tak snad leda skočit do Tesca... . Nebo gdyby bylo nejhůř tak někam do Armády spásy, ty prý taky krmí lidi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele ti řikam, že mám ještě maso z vetamixu, můžu ti dát srdéčko, nebo třá dvě, jesi ti na tejden stačej.
Biluška
Chceš pučit Pumu?
moc bych ráda, kdyby někoho kousla, jenže bych z toho měla problémy, i z toho, kdyby nějaký podělaný haranty strašila, u nás asi vládne kult děcka, haranti můžou všechno a nemusej vůbec nic.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:10
- Nahlásit
Gerda
u nás asi vládne kult děcka, haranti můžou všechno a nemusej vůbec nic.
Jo, to už jsem párkrát viděla. Na mě to nezabírá Jsem úplně nekultovní a haranta zmlátím tak jako tak . Je fakt, že jednou už jsem skrzevá to byla vypovídat na policiji, když jsem zfackovala romulusovského haranta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:14
- Nahlásit
Biluška
Je fakt, že jednou už jsem skrzevá to byla vypovídat na policiji, když jsem zfackovala romulusovského haranta
když já na to nemám náturu, mě by jejich fotři umlátili.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:20
- Nahlásit
Gerda
když já na to nemám náturu, mě by jejich fotři umlátili.
Mě akorát poflustala jeho babička. Pak se to snažili uhrát na těžké ublížení na zdraví, páč haranta po té facce tak strašně bolí hlava, že už týden nemůže chodit do školy a měl by dostat invalidní důchod Naštěstí jsem docela hravě prokázala, že do školy nechodil už týden předtím - asi byl senzibýl a hlava ho prostě bolela uš předem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:20
- Nahlásit
Biluška
škoda každý rány, která padne vedle, kór u rumulovskejch.
mě se docela bojí, ne teda mě, ale když jdu s těma psama, tak ta 3 velký držím na vodítku v jedný ruce a můžou se mi vytrhnout a NO s KAO umí na povel pouštět hrůzu a stavět se do vodítka, sami od sebe by nikoho nekously, ale to rumulovští nevědí a já říkám, jak jsou zlý a moc mě neposlouchaj a jakou maj sílu apod..moc inteligence jim většinou pámbu nenadělil, takže mi to žerou a vyhýbají se mi obloukem, protože co kdyb y náhodou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:28
- Nahlásit
kejtlin
no ale tohle nejsou romulusi, to sou bílý haranti, který mi kolikrát přijdou o mnoho horší než černý haranti. Ale spíš je to tim, že černý znám jen slušný. Oni se celkově psůch bojej, jnže to petardění je o vzdálenosti, kam dělbuchem dohodíš, takže ze psa strach mít nemusej. Hajzli mizerný, teď se stmívá, je hnusně, tak už to házej z balkonu, aby nemuseli do deště, ale přesto si zapráskali. Možná bydlim na špatnym místě, furt jak je děcek nedostatek, u nás je to harantama našlapaný, kdo nemá haranta, je aspoň březí, některý už jedou druhý až třetí kolo...už sem i přehodnotila poghled na sousedy - lépe je mít plné sídliště důchodcůch, než plné "mladých rodin s dětmi".
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:31
- Nahlásit
kejtlin
škoda každý rány, která padne vedle, kór u rumulovskejch.
Škoda rány, která padne vedle. U takových, co to říkaj. PaneBože, fakt. Je mi jedno, že tu šlápnu do vosího hnízda, ale myslíte si, že mlátit romský děti má smysl? Hlavně, že se vám uleví, co.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:32
- Nahlásit
kejtlin
moc inteligence jim většinou pámbu nenadělil
A kolik těch dětí skutečně znáš osobně, hm? Ty yntelygente.
Jsem se neskutečně vytočila.
Zdar.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:35
- Nahlásit
Gerda
petardy jsou hnus, já bydlim v baráku na vsi, bohužel u dvou silnic a dvou míst, kde se slejzaj, takže jdou ulicí a házej petardy na všechny strany, loni i mě za plot, zavírám psy do kotců, jsou řešený tak, že tam nikdo z ulice nemůže nic hodit.loni byl u mě brácha na návštěvě, tak počkal, až mě přistane petrda na zuahradě a seřezal 4 děti 12-18let, odhadem a řekl, že jedště jednou a bude to horší, nebylo z toho nic, problém je, že já je nedohonim, utečou mi, letos zatím nikdo nic za plot nehodil, ani nechodí ulicí, ptž prší.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:36
- Nahlásit
impact
ale myslíte si, že mlátit romský děti má smysl
já myslím, že to není myšleno tak rasisticky a mělo by být přesněji napsáno že to platí u všech nevychovanejch harantů - já bych těba na cizí dítě ruku nevztáhla, ale v duchu bych je mnohdy zmydlila domodra....
Problém je, že ty cikáňata bývají mnohem častěji bez dozoru, a i když ten dozor mají, tak přeci jen mají i dospělí obvykle jinou mentalitu a nemají potřebu děti jakkoliv usměrňovat..
|