Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Čus bus kachnobus
tak hlásím že kačer je odloven a v Matesově kenele. Děcka z něj maj druhý vánoce
Gdo ste se těšili na DVD Stmívání, které mělo vyjít s Bleskem tak se netěšte vyšli Goyovy přízraky. Stmívání mělo vyjít už minulej tejden a místo toho vyšla Čokoláda, tagže to bude ňáká kachna, ale ne ta moje

Tinta76
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:20
- Nahlásit

Mucholabka
nemáte někdo přehled?
ne http://csla.cz/index_vystroj.htm

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:24
- Nahlásit

davidkova renata
ramštajn...
heh?????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:25
- Nahlásit

dneska snad už konečně jdou morčata pryč,to bude klid
a chlapa bolej záda a dělá z toho cavyky,že by jeden blil,mě taky bolej záda a nestěžuji si

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:27
- Nahlásit

Alexa
heh?????
ááále,sem chtěla předbjehnout petruk neš se s tim zase přise*e
Alexa
kačer je odloven a v Matesově kenele
super,bude v neděli na vobranách? měla byste ho socyjalyzovat nebo dopadnete jak s deprivantem

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:28
- Nahlásit

Co tu fšichni kecáte místo abyste dřeli?
Su nasrané, páč nevyšlo Stmívání a su nevyspané páč čokli tu v noci dělali bordel, překousali drát od telefonu a Texál simuloval, že je smrtelně nemocnej Funěl, ale fakt strašně. Taky blbě dýchal a úplně vypadal, že za chvíli zdechne. Sem rychle vzbudila Mášenka, že musíme valit na pohotovost, vyběhla jsem s Texlem k autu a jak jsem ho postavila na zem abych zamkla tak ten hajzl se otřepal a zdrhnul Normálně si pobíhal po zahradě, po jakékoliv nemoci nebylo ani památky a pokusil se sežrat ježka. Nakonec se porval s Armanem, páč ten měl na toho ježka zálusk taky S takovým simulantem na veterinu jezdit nebudu, místo toho jsem ho zmlátila, aby si nezvykal, že nám bude dělat noční bojové cvičení Ale dneska na tu veterinu asi pojedem, páč je fakt nějaký divný, dokonce SPÍ On normálně nikdy nespí, pořád dělá bordel

Alexa
Děkuji za zprávu, už jsem chtěla seřvat samečka co mi z města hlásí, že ani v třetí trafice to nemají
davidkova renata
Taky děkuju za vyřízení zprávy .

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:31
- Nahlásit

davidkova renata
heled mi v tý šárce potkali chlapa co měl 3letou ovčandu a tvrdil mi,že měl čubu NO co se dožila19 let a je zapsaná v knize rekordů
je to možný?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:34
- Nahlásit

Tinta76
Při nejbližší příležitosti dostaneš pusu. nenanpadlo mě že se to jmenovalo lidová armáda, furt jsem hledala socialitickou armádu.

Tinta76
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:37
- Nahlásit

Mucholabka
Při nejbližší příležitosti dostaneš pusu.
no že jsem se vůbec snažila

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:42
- Nahlásit

tak čekáme až začnou dělat vodoměry........
a já jdu do práce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:48
- Nahlásit

brezen2008
dožila19 let a je zapsaná v knize rekordů
je to možný?

no asi jo,ale je to fakt rekord,bilušky kámoš měl taky docela starýho NO ,tudle to tu psala.
Mucholabka
jmenovalo lidová armáda, furt jsem hledala socialitickou armádu.
ty si neviděla Černý baroní?????????????????????????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:55
- Nahlásit

davidkova renata
ok dík a ty miminka co se narodili,jsou celočerní prdlolníci jedni malí ))))))))))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:01
- Nahlásit

Tinta76
tak já si tě šrtám,takže miliony mít nebudeš,najdu si někoho jiného .....

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:02
- Nahlásit

davidkova renata
brezen2008
no asi jo,ale je to fakt rekord,bilušky kámoš měl taky docela starýho NO ,tudle to tu psala.
Kdybyste mě zabili tak si nemůžu vybavit essi měl Ajax 21 let, nebo 19 Až budu mluvit s Žuzefem tak se zeptám. Každopádně byl Ajánek starej jak metuzalém a to podotýkám, že téměř celý život byl pracovně využívaný - sportovka, agi a ještě hlídal jakousi továrnu a krmený byl...no, se nechci nikoho dotknout, ale hodně blbě Zbytkama od stolu a supermarketovkama Stejně jako všichni ostatní Pepovi psi - Nugítkovi je tuším dvanáct (Což nasere, hlavně když člověk krmí hogo fogo, pečlivě vyvažuje, přidává chondra, počítá poměr vápníku a fosforu...a od osmi let řeší stopadesát chorob )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:04
- Nahlásit

Psíček
Asi jsi ji dostatečně kopal, že?
no Vás evidentně kopali doma málo

Tinta76
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:08
- Nahlásit

Walda
Vážená žumpo, mám radost.
Sára dneska složila zkoušky ( 99 bodů poslušnost, 184 bodů speciálky ).
Už je asistenční pes

jéje, něco mi uteklo?

brezen2008
tak já si tě šrtám
šrtněte pani, šrtněte

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:09
- Nahlásit

at už je po 24 dvanáctém,at se lidi přestanou přetvařovat že maj radost s dárků,at je po Vánocích,at je všude klid

Walda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:14
- Nahlásit

Baico

když si zažádají o asistenčního psa, tak mají alespoň nějaký vzah ke psům. Klienti se před zařazením do programu alespoň trochu prověřují, ne?

No jasně, to jó. Doporučení od doktora, pohovor s psychologem , sociálním odborníkem, s trenérem. Jenže i přes to se občas stane, že někomu pejska zase odebereme. Tak člověk doufá, že to nebude ten "jeho".

Mě šlo spíš o to, aby si opravdu sedli a naučili se komunikovat. Né jen žili vedle sebe a pes dostával povely.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:28
- Nahlásit

Tinta76
vaše škoda,vaše

tak už jsou tu,umyvadlo vyměnili a bude to na dýl

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:52
- Nahlásit

Dobré dopoledne!
Prince Wiliama černého jsem viděla na vlastní oči. Byla jsem na te jediné výstavě, které se zúčastnil. Majitelkou je opravdu malá holčina, kterou rodiče v jejím snažení podporují. A jen bych chtěla podotknout, že pan Bajkonůr na té výstavě vyhrál FCI I skupinu
Walda
Mě šlo spíš o to, aby si opravdu sedli a naučili se komunikovat
Snad se to podaří. Budu držet palce, ať je všechno v pořádku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:05
- Nahlásit

Dobré ráno žumponoří, vůbec nechápu, jak můžete mít dobrou náladu, když já jí mám špatnou. Dejte sem lilátko nebo slečnu sádlo. Máme od 10 do 12 samé schůzky, budem jak na národnim vejboře. Vyvolávám to tu amplijónem. A taky musíme překreslit maso.
Zase sem nedoposlechla příběch Kde jsou hvězdy nejblíš, bo sem usla v první čtvrtce druhýho cédéčka. Poslouchám to už od léta, začátek umim nazpaměť a furt nevim, jak to dopadne. Usínám střihem, tzn poslouchám, soustředim se a prd, pak už je ráno. Fčera přišli další noví psi do práce. Elza se porvala s ředitelskou čupkou, bo nevěděla, že je u nás v místnosti. Jiní psi než ředitelská čupka a moje maryje se tu nervou. Eště flet, ale jinak je to tu samá čupka, psi-psi tu nemáme, bertíček se nepočítá, toho má rád každej, asi to ani neni pes-pes.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:36
- Nahlásit

brezen2008
pani vsimla jsem si ze shanite nekoho, kdo by chtel milijony, tak ja se hlasim, kdyzTinta odmitla.

Gerda
Bre rano pani, jak budete prekreskovat maso?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:39
- Nahlásit

Baico
Hm, slečna mi psala, že byl na více výstavách, dvakrát první a jednou čtvrtý.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:41 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Mucholabka
Hm, slečna mi psala, že byl na více výstavách
Tak my jsme se s nima potkali asi na té první ve Velké Dobré

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:42
- Nahlásit

Baico
Kdo ví, jestli to nebyla prcní a poslední...děti si staví svoje zámky...taky jsem stavěla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:46
- Nahlásit

Děfčata, prosimvás, jenom se zeptám, asi i dost blbě, nemám skoro žádnou informaci: Mámy kámoška má 10letýho ovčouna, kterej má veliký problémy s nohama, už skoro nechodí. Na veterině dostává 3x ročně JAKOUSI kůru, která se smí podávat právě pouze 3x ročně. Netušíte, co to může bejt? Dá se starýmu psovi podávat třeba něco pravidelně, aby se mu přes zimu chodilo lépěji?

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:52
- Nahlásit

Mucholabka
děti si staví svoje zámky...taky jsem stavěla.
To asi každý A a ona tím nikomu neubližuje, na rozdíl od spousty jiných. Včera jsem si do vlaku koupila na čtení planetu zvířat a pročetla jsem si tu inzertní přílohu a nestačila jsem zírat.Zvláště nabídka krycích psů je výživná.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:54
- Nahlásit

Gerda
10letýho ovčouna, kterej má veliký problémy s nohama
Pokud je kapit na zadní nohy, tak se obávám, že tady nepomůže už ani svěcená voda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:11
- Nahlásit

Čau žumpo, od rána mám den na pikačů, ráno jsem jela pro hobliny, při otvírání kufru mi zůstala část auta v ruce-zlomily se tam 2 umělohmotný části, jestli ti nepůjde nějak přidělat, tak mám vyděláno 2000kč, přejela jsem málem dědka co mi vletěl pod auto, zaflekovala jsem to, ten co jel za mnou mě naboural-mám kouli takže mě se nic nestalo, frajer má rozbitej předek-měl dodržovat vzdálenost, po příjezdu domů jsem zjistila, že jsem někde na pile píchla kolo, uchází sice pomalu, ale uchází.po příchodu do kuchyně, kde jsem měla připravený hery na pečení cukroví mi zbyli jen zbytky-psi je našli dřív, děda nechal otevřený dveře ven a velký psi se šli podívat dovnitř sežrali hery a nymletý ořechy, misku úplně vylízali, ach jo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:12
- Nahlásit

Slečně je 12 let.

<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání