Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:56
- Nahlásit

PetraK
vyprdnout se na vánoc dost dobře nejde, je do toho namočená celá famílije

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

gabifi
pawLINka
Gerda

jsem ráda, že v tom nejedu sama. Nevím jak u ostatních, u mě se ještě k bahnu přidávají slintance. Ne moje teda. Ale Ešus bude asi mít nějaký geny po velbloudech

ale prát to musim, jinak bych smrděla jak psí kšíry , mám vždycky vod čokla uslintaný rukávy

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:59
- Nahlásit

gabifi
vyprdnout se na vánoc dost dobře nejde, je do toho namočená celá famílije

tak ať je dělaj voni, ne? Mě kdyby vánočky nebavily, tak je nedělám. Jenže mě bavěj. Letos jsou sice bez koled, ale jinak klasika.

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:01
- Nahlásit

PetraK
ale prát to musim, jinak bych smrděla jak psí kšíry
peru to taky, ale na těch hadrech to není vidět.
Nejvjetší prdel je, když cvičákové známosti potkáte v civilizaci. Někdy je překvápko hodně velký

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:04
- Nahlásit

PetraK
tak ať je dělaj voni, ne
to dost dobře nejde, mým rodičům táhne na vosumdesát a říct dceři, že má na vánoce odkráčet k ex a jeho přítelkyni taky nejde.....jsou věci, které dospělák musí zkousnout a mezi ně patří i vánoce

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:06
- Nahlásit

gabifi

peru to taky, ale na těch hadrech to není vidět.

NO PŘESNĚ!!!!! je to marný, je to marný, je to marný

Někdy je překvápko hodně velký

jojo. to je fakt. A kolikrát ani nemusí jít o cvičák. Já jsem třeba mockrát z procházky či výletu zaběhla do sámošky - Brtnik s čoklem zbaběle čekali venku. Jak jsem asi tak mohla vypadat, že jo? Tak jsem se aspoň významně vždycky opásala vodítkem, nechala čouhat píšťalku a pamlskovník, aby jako každýmu bylo jasný, že nejsem bezďák, ale velkokynolog. Pevně doufám, že každýmu to muselo nutně docvaknout . No a tuhle jsem tam zaskočila v "montérkách", neboli oblečená z práce, čili za holčičku. Pokladní vyvěsila pusu, jak víko vod popelnice a nemohla mě poznat . Dokonce jsem i voněla a nesmrděla od bahna jak vypuštěnej rybnik

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:09
- Nahlásit

gabifi

to dost dobře nejde, mým rodičům táhne na vosumdesát a říct dceři, že má na vánoce odkráčet k ex a jeho přítelkyni taky nejde.....jsou věci, které dospělák musí zkousnout a mezi ně patří i vánoce

eh, no to je fakt, tak u vás todle teda neprojde. Ale pani, tak si z toho udělejte to, že je to aspoň trochu hásky, rozsviťte doma milion a čtvrt svíčiček- už to světlo je takový útulný, nemusíte to hrotit ty vánoce, však šécko nemusí být dokonalý, ze spousty věcí stačí půlka. Těšte se, že bude volno, budete mít čas na ty všivý čokly-budete je moct mlátit 3x denně a tak. Budete se moc taky válet na kanapi, páč to se k pohádkám musí a............. BUDETE SE CPÁT. Salátem, řízkama, cukrovím........... už je lepčí ta vize těch Vánoček?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:13
- Nahlásit

gabifi
Nejvjetší prdel je, když cvičákové známosti potkáte v civilizaci.
To znám, jedna kámoška (známe se už docela dlouho, ale je fakt, že jen přes čokly) za mnou v létě přijela do hospy, kde jsem dělala a prohlásila - tak tě konečně vidím čistou.

Jsem se až zastyděla trochu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:14
- Nahlásit

gabifi
Nejvjetší prdel je, když cvičákové známosti potkáte v civilizaci
no pro mě to překvápko neni, já ty lidi bestak nepoznám, když nemaj čokla a svoje standardní voblečení...Prostě lidi, co je normálně nevídám, bez čokla nepoznám, na letnim srazu sem takhle totálně zazdila Lolu. Prostě se vracela z toa, když jsme dojeli, logicky byla bez psa, sem si řikala, proč se na mě ta žencká usmívá, a šla sem dál. Dyš sem se na terasu vrátila zpět a viděla Lolu u gerouše, docvaklo mi. Ešusku sem taky poznala venku podle psa, ale v hospodě sem se ptala kdo to přišel...bo byla bes psa. Tož tak asi, no. Jedinej, koho poznám bespečně, je mamka, bo ta bes psa neni nikdy.

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:14
- Nahlásit

PetraK
BUDU SE CPÁT a pít vínko

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:19
- Nahlásit

Gerda
Jedinej, koho poznám bespečně, je mamka, bo ta bes psa neni nikdy
když jde někdo se psem a já čokly nemám a pozdravím ho, každý na mne upře prázdný pohled a je mi jasný, že mne bes čoklů nepoznal. To samý obráceně

pawLINka
tak tě konečně vidím čistou
kromě práce nejvíc času trávím venku s čokly. Pro ostatní musím být ta v culíku, v nehezkých hnědo-zelených hadrech

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:23
- Nahlásit

gabifi
Taky mě lidi bez psů nepoznávaj.
Tady v Prdelově jsme prostě - ti s těma moc psama a nebo ti s těma bojovýma navolno.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:25
- Nahlásit

gabifi

BUDU SE CPÁT a pít vínko

no vidíš, vidíš!! I na Vánočkách se dá najít něco pozitivního.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:29
- Nahlásit

zejtra chci jít s holkama na 40km tůru,to bude bahínko všude

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:00
- Nahlásit

brezen2008
Ja chci jít takýý!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:04
- Nahlásit

tak jestli to vyjde,tak psi dostanou takovéhle dárky

Dasty - věnec buřtů
- velkou hryzací kost
- 100 tenisáků
- velkou hovězí kost
- 5 kg sucharů

Sindy - věnec buřtů
- míček
- kšírky
- 2 velké konzervy
- hryzací kost

Eliška - věneček buřtů
- deku
- hryzací kost
- 100 tyčinek na pamlsky

holky dostanou rozdvojku ,aby se mi snimi lépe chodilo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:07
- Nahlásit

brezen2008
Tak ti moji dostanou tak akorát po roce nažrat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:08
- Nahlásit

pawLINka
tak pojd jsešli z Prahy
jdu i za deště

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:10
- Nahlásit

a eliška ještě vočkování )

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:12
- Nahlásit

brezen2008
Phu mám za rohem. Asi 300 km

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:15
- Nahlásit

pawLINka
no tak doraž tak na 7 ráno na smíchovské nádraží a můžem spolu ))))))
to stihneš,když vyrazíš večer )

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:49 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Dobry den cely den, kdopak leze komínem?

Gerda
Konzultovala jsem se svym vetem na FB Babetu Frakturovou a ze za tyden, kdyz ji bude delat kontrolni rtg, jestli nam srusta ji udela i sono, aby se zjistilo jestli neni spustena a pokud jo a nebude moc vysoky stupen brezosti muze se vykastrovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
Dobry den cely den, kdopak leze komínem?

já páč su nasraté, dštím oheň a síru a to patří do komína

Hele pani, my asi máme vopožděnýho Mikuláše!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:59
- Nahlásit

lucYnka XIII
a kolik nás to bude stát? Já už si kůli té čůze frakturní zrušila koupi bot )))

Děcka, teď byl děsnej humor v čínckym bufáči - šla sem pro jídlo, rovnou si mě tam vodchyt ožratej pán, řikal mi, že je kvartální alkoholik, že si musí vyčistit hlavu a že sem moc sympatická, že to mám asi po tatínkoj, tak sem řikala, že nevim, že tatík je již dlouho na pravdě bóží, že sem spíškaj po mamce. A von že jako óó ty chůdě, otce ztrativší, copa se pantátoj stalo? Řikam - mamka ho zabila, dyš sem byla eště f peřince, chlastal, tatík. Vzala sem krabičky a utikala zpět do kolbenky )))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:02
- Nahlásit

Gerda
Chudák pán.

Tss, to je teda ale voběd od ťongů!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:13
- Nahlásit

Gerda
Řikam - mamka ho zabila, dyš sem byla eště f peřince, chlastal, tatík. Vzala sem krabičky a utikala zpět do kolbenky
ste trupka, paní

Jinak všechny zdravím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:23
- Nahlásit

Gerda
tak sem řikala, že nevim, že tatík je již dlouho na pravdě bóží, že sem spíškaj po mamce. A von že jako óó ty chůdě, otce ztrativší, copa se pantátoj stalo? Řikam - mamka ho zabila, dyš sem byla eště f peřince, chlastal, tatík. Vzala sem krabičky a utikala zpět do kolbenky )))

příšte si nos rači jídlo z domova

hele tady ale děsně chčije a já musim ven,sem zvjedavá jak dostanu toho čokla z klukoj postele

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:24
- Nahlásit

Gerda

Řikam - mamka ho zabila, dyš sem byla eště f peřince, chlastal, tatík. Vzala sem krabičky a utikala zpět do kolbenky

ne vy nejste trupka, vy ste nááááána

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:26
- Nahlásit

Ženy, já vám ani nevim, jak to ze mě vypadlo, normálně nesnáším mluvit s cizíma lidma, sem rači, dyš se mě nikdo nevšímá, hlavně ať nemusim s nikym cizim nic řikat...a tadydle najednou prtho...až mě to samotnou rozchechtalo ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:29
- Nahlásit

Gerda

a tadydle najednou prtho

úplně jinej zvuk, co?

<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání