Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:14
- Nahlásit

Dobré ránko

Stmívání má vyjít zítra.... alsepoň to tvrdili holce v Práglu
a minulý týden vyjít nemělo

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:15
- Nahlásit

kejtlin
Veselé Vánoce.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:25
- Nahlásit

lucYnka XIII
supér,tak musíme udělat falešní platební karty,paknapojit počítače a máme miliony ))))))))))
ale to nějak uděláme

jinak tu je problém v potrubí,bo někdo před 20lety neuměl napojit vodu jak má ))

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:39
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/186563-sef-myslivcu-na licil-zakazanou-past-na-chraneneho-jestraba.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:42
- Nahlásit

Zdravím.
Podotýkám, že v akci Stmívání nejedu, jak se snažila naznačit Alexa.
Michal včéra srazil srnu . Jel asi 50 a nebylo to nic platný.Asi byl už druhej, bo srna je mrtvá a autu nic není. Zjistili jsme, že Mája umí dohledat zvěř.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:42 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

brutStmívání má vyjít zítra.... alsepoň to tvrdili holce v Práglu
a minulý týden vyjít nemělo

čerpala jsem info zde:http://www.dvdinform.cz/dvd-v-casopisech/blesk -stmivani
kachna_
jak se snažila naznačit Alexa.
nenenene já měla živýho kačera ne kachnu

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:46
- Nahlásit

Alexa
to jo, ale psalas, že s tim stmíváním, to bude nějaká kachna

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:47
- Nahlásit

Alexa
čerpala jsem info zde
holka pro změnu od kamarádky z trafiky, kam jim dodávají přehled dvdéček, co mají vyjít. Koukám, že všude jsou info rozdílný, takže se uvidí, jestli zítra vyjde nebo ne.... mně je to fuk, ale mladá ho děsně moc chce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:48
- Nahlásit

kachna_
sem ti psala do tématu vetamix, jak jsi sháněla ty ryby pro šeltičku, kdyby ti stačili cejni, tak jsem včera volala bráchovi at´ je nachytá.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:57
- Nahlásit

kachna_
s tim stmíváním, to bude nějaká kachna
ajo máš pravdu přecedo

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
ramštajn..

Konečně to tady začíná k něčemu vypadat

ááále,sem chtěla předbjehnout petruk neš se s tim zase přise*e

UŽ SU TU!!!

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!

a jinak..... dycky sem věděla, že mám pošahanýho psa, ale že až takhle??? Včera měl za úkol stát u okna, opřený a parapet, monitorovat okolí a nahlásit až se bude k baráku blížit náš velkokamarád Ríša. Tak stál a číhal, pak ho nevím co popadlo, zapomněl na svoje rozměry a nebo na to , že je zavřený vokno, rozeběhnul se přes půl pokoje a vyskočil na parapet. Ozvala se dutá rána, jak to narval hlavou do skla, rozsvítil se milion hvjéééézdiček a pes skorovomdlel na zem. Tam stál a připitoměle se tvářil a nechápal co se to stalo. Já taky nechápala. Ale už vím, že je ešče blbější, než jsme doufali a nechápu, jak se mu podařilo se na ten okení parapet vměstnat???

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 12:03
- Nahlásit

Mucholabka

jestli to nebyla prcní a poslední

něco mi evidentně uniklo

impact
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 12:09
- Nahlásit

PetraK Mafian pavian to zvladl na parapet a jeste mezi sbirku kaktusu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 12:17
- Nahlásit

impact
afian pavian to zvladl na parapet a jeste mezi sbirku kaktusu.

no ale jak? Dyk kurnik taky neni nejmenčí???? tam se přece takový těleso nemůže vejít . ale ta rána, ta stála za to.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 12:28
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,esli budete mit dnes cas,tak mi prozvonte,rada s vama pokecam.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 13:23
- Nahlásit

brezen2008
supér,tak musíme udělat falešní platební karty,paknapojit počítače a máme miliony ))))))))))
ale to nějak uděláme

platebni karty muzu udelat ja, staci kdyz je vystriham ze ctvrtky? a muzu na ne i neco namalovat aby vypadaly opravdove, jako ten plisek bychom tam mohly dat alobal od cekulady.

K tomu napojeni pocitaci mam vyhrady, kdyz do nich budem lejt vodu, jako aby se napojili tak nam asi seskratuji a budem mit prd, ba prodelame bo budem muset kupovat jine pocitace, to se mi moc nezda, to si jeste musime poradne promyslit.

pani a myslite, ze je vhodne se o tom bavit takhle verejne, co kdyz nas nejaky zavistivec uda?

a muzete mi rictz proc se tu vykecavam, kldyz ve 4 musim ke kadernikovi (asi po peti letech ) a v sedm mi prijde osvojitelka na Popelku a ja nemam vypsane papiry!

monika
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 13:25
- Nahlásit

Potřebuju navigaci. Jedu v sobotu do Brna. Autobus mě no vyklopí na Zvonařce. Mám rande u hotelu Grand a pak jedu domů z hl. nádraží. Kudy tudy na to nádraží z té Zvonařky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 13:29
- Nahlásit

monika
taxíkem?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 13:41
- Nahlásit

monika
Pokud možno po zemi, paní.

monika
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 14:32
- Nahlásit

Gerda
Pavlina Moravcova
super, ted už trefím. Ta žumpa je fakt k nezaplacení

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 14:45
- Nahlásit

monika
jestli je to stejný, jako před pár lety, tak kousek od Zvonařky je zastávka šaliny. Koukneš se, kterým směrem je Hlavní nádraží a dojedeš šalinou na to hlavní nádraží. Tam vysedneš, postavíš se tak, abys byla čelem k vchodu na nádraží a pak se vydáš VLEVO (levým chodníkem) podél budov (ne podjezdem vlevo vedle nádraží, ale vlevo po ulici od nádraží pryč). Hotel GRAND je tak 50-70m za zastávkou... proti němu je menší autobusové nádražíčko.

teď na vánoce možná bude GRAND na sobě mít obrovskou mašli, kdysi míval...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 14:52
- Nahlásit

Gerda
pani, jsem pozorovala Babetu Frakturovou a ma nejak velke boky doufam, ze je jenom hodne nazrana. Jsem toi hned konzultovala s kamoskou zkusenejsi depozitarkou, ze jak poznam jestli neni v tom a ze prej se to nekdy nepozna, ze mela cicinu co vubec nevypadala a jednou po navratu dom u ni pisteli mimina. Tak me trosku chytla panika a pozoruju Babetu jeste vic, ale nevim zda je jen nazranejsi. Zebra ji trcej a zatim ma takovou bublinu. Tak jsem ji zakazala bejt tehotnou, snad poslechne.

monika
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 14:55
- Nahlásit

wami
dííííky moc. přinejhorším mě gentleman na to nádraží dopraví.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 15:08
- Nahlásit

monika
přinejhorším mě gentleman na to nádraží dopraví.
tož co se máš, když máš gentlamana na dopravu! to je snad samozřejmý, že tě tam dopraví, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 15:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
Šmarjá, nedala by se nějak pokastrovat už teď? Co s dalšíma kočkama? Neuděláme nějaký sono? Jak dlouho sou těhotný kočky? Co dyš vám dá na vánoce dárky? Mohli bychom dát kotě monice, dyš nechce tu plášťovou dogu...Jako to, že může bejt zbouchlá, je vysoce pravděpodobný, toulala se venku...

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 15:45
- Nahlásit

Gerda
nedala by se nějak pokastrovat už teď?
Určitě jo. Nám veterinářka vykastrovala kočku přibližně týden před porodem. Prostě vyndala dělohu i s koťatama, v každém děložním rohu byly dvě, vypadalo to jak taliány.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 15:50
- Nahlásit

lucYnka XIII
lucynko, možná kdybychom jí fakt nechali vykastrovat....jak píše Bajko....

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 15:55
- Nahlásit

Gerda
lucYnka XIII
Ještě dodávám, že kočka byla po probuzení z narkózy uplně v poho. Nebyla ve stresu nic. My jsme kromě důvodu, že jsme nechtěli koťata měli ještě jeden závažnější důvod. Otcem koťat byl i otec nastávající matky. Takže asi lepší, že jsem to nenechali narodit.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 18:23
- Nahlásit

Tak jsem si zavzpomínala na mládí: http://www.projekt-spad.cz/v3/CZ/mapa/dum/zvonky/v ytah/vevytahu/9/truncovi_in.html
doporučuju studnu a Bílou

návod je tady:
Dostaneš se do virtuálního paneláku komunistického Československa.
Zde si ve výtahu zvol patro, Pak zazvoň na zvonek a dostaneš se do bytu.
Je v něm spousta videokazet s dobovými programy Československé televize.
Kliknutím na některou videokazetu začne její přehrávání.
Kliknutím na vypínač televizoru můžeš přehrávání ukončit.
Dále můžeš kliknout na telefon nebo rádio, které jsou nad televizorem.

http://www.projekt-spad.cz/v3/CZ/mapa/dum/zvonky/v ytah/vevytahu/index.html
Také můžeš zapnout druhé rádio, které je vlevo od televizoru.je tam toho mnohem víc k prozkoumání...
Doporučuji 9. patro a tam videokazety KAISER, VIDEOLEKCE a STUDNA!!!
V každém patře a v každém bytě něco jiného!
Hlasitost toho všeho se ovládá úplně dole pod sekretářem ... klikni na:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 18:43
- Nahlásit

Baico
[b]Gerda
[b]lucYnka XIII
nedala by se pokastrovat už ted´
dala,ale můj vet řekl, že je to prasečina.

<< 1 ... 3654 . 3655 . 3656 . 3657 . 3658 . 3659 . 3660 . 3661 . 3662 . 3663 . 3664 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání