| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Pro 2009 08:59
- Nahlásit
davidkova renata
no pani, to byste mi musela dát přihlašovací údaje na rajče a přihlašovací údaje na ten rušenej album
normálně úpa jednoduše se tady přihlašte na rajče a až béte přihlášená, tak do adresy v prohlížeči zkpírujte tenhle vodkaz: http://www.rajce.idnes.cz/?mod=AlbumCZImport tam zadáte přihlašovací údaje na album a von mám to do rajčete naimportuje jak prosté
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:02
- Nahlásit
Tinta76
Tak hoď ňáký recept. Já jsem dělala jen ovocný salát s tofu a ten byl výborný... Nic víc mě ale nenapadá.
Jinak je mi jasný, že nebudu hubená tím, že budu jíst tofu. Rozhodla jsem se přestat s uzeninama - párečky, klobásečky, lovečáček... A teď mám hlad.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:02
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN
JESTLI JSOU VŠICHNI AJŤÁCI TAKOVÝ VYPATLANÝ HOVADA, JAKO TEN NÁŠ TADY, TAK SVĚT BRZO ZHYNE NA ÚBYTĚ. Bože proč srážka s kreténským idiotem je tak bolestivá??? Proč se musím hádat už takhle zrána???
a mimochodem, co je na bolavou duši, kromě soli? (tu si tam úspěšně sypu už.)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:04
- Nahlásit
Nazdááááááááááár
Tinta76
le hubená jako nejsem, to teda neee
to bys musela papapat tofu bez těch špaget
naimportuje jak prosté
HAHAHA takovýho humoru po ránu
davidkova renata
máš holuba
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:04
- Nahlásit
Tinta76
jak prosté
jak pro koho!!!!
musim pa,ale zkusim to aš přídu,essi mi to nepé,máte smolíka ,a eště si budete muset fspomenout na mý přihlašovací údaje na kečupu bo sem je zapomněla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:06
- Nahlásit
PetraK
mimochodem, co je na bolavou duši, kromě soli? (tu si tam úspěšně sypu už.)
todle to fakt má chybu, ale vem si pemprsky se si fčera gdyž to sem Tinta dala málem cvrnkla
http://www.youtube.com/watch?v=yo4glASbEh4
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:09
- Nahlásit
Alexa
máš holuba
no ty taky,mi sere teda jako ,ubohej čokl!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:13
- Nahlásit
davidkova renata
no ty taky,mi sere teda jako,ubohej čokl!!!!
nojo gdyž to máš těžký, dyť sem ti to fčera psala, po kom je vim. a máš dalšího
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:14 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
pawLINka
Tak hoď ňáký recept
no problém je ten, že my podle receptů nevaříme, vaříme co dům dá a podle chuti ... jinak třá ta vomáčka ke špagetám - podusí se cibule, přihodí se k tomu zelenina (aby to blo rychlý, tak používám třá mraženou směs pod svíčkovou) a podusí se, vosolí se a pak do toho fkydneš na kocky nakrájený tofu (uzený je mocinky dobrý, ale někdy dost výrazný) a nakonec protlak a bylinky dle chuti - bazalku nebo oregáno nebo tak něco ... jo a taky česnek
Alexa
to bys musela papapat tofu bez těch špaget
no jó, pani, to žrádlo byl bylo i OK, ale u mě je to bohužel zapříčiněno nedostatkem pohybu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:16
- Nahlásit
Alexa
a máš dalšího
leda hovno.. ,nemám na to čas,místo,prachy ani sílu,to vim.
dyby to klaplo jak píšeš f tom mailu,tak ho k tomu snad nějak dokopu,ale musí bejt kam dát..mi neřikej,že by jí nikdo nechtěl,asi bude krapet zpovykovaná,bodet ne,je to pracák a hiovno vedení a výchova.anebo je deprivant a pak si jí vemeš ty bo máš s nima zkušenost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:17
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
máš holuba
todle je lepčí než ten odkaz
mohla ste jí to ale říct kapek taktnějš
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:20
- Nahlásit
Alexa
todle to fakt má chybu, ale vem si pemprsky se si fčera gdyž to sem Tinta dala málem cvrnkla
no já málem taky, páč jak jsem to sem včera strkla, měla jsem to votevřený, ale stopnutý na čase 0:42 a zapomněla na to, a pak jsem se k tomu po půl hoďce vrátila ...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:34
- Nahlásit
pawLINka
Enomže já nechci ani tak dietu jak začít jíst jak člověk a ne jak prase.
no to já taky, ale kdo mi to jídlo bude nakupovat a připravovat? Moje hrozné stravovací návyky jsou hlavně kůlivá tomu, že sem líná si něco zdravýho připravit a rači sbouchnu tatranku než bych si třá voloupala pomeranč.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:39
- Nahlásit
čus žumpizny, sem tu a nikoho sem dneska nepřejela heč heč
Ani sem nezabila exmanžela, se kterým sem právě měla soud o alimenty Ale bylo to těsný, gdyby tam neseděla soudkyňa tak sem ho asi zabila a měla bysem zase maso na krmení .Takhle mám prd
Taky mám borderáka na výcvik, je dost dobrej, páč za včerejšek pochopil "sedni" . Dneska přejdem do vyššího levlu a zkusíme "lehni"
Bagetka zahnala zloděje od horní semetriky, čímž mě docela naštvala Ale snad to bude k něčemu dobrý, dědek byl rád, že jsme mu zachránili sekačku na trávu a na znamení vděčnosti si už 24 hodin nestěžoval na mý čokly
Jo a Texlík je uštknutej hadem.Asi. Můžete mi něgdo říct jak může had uštkávat v prosinci? Vet říkal, že je možná někde u nás schovanej a zazimovanej a že ho pes probudil jak na něho šláp Jako, že mám doma myši a pavouky, na to jsem si zvykla. Ale hada tadyk nechci, to už mi přijde jako moc Uš ho od včerejška hledám a marně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:50
- Nahlásit
Biluška
had se voplazil k sousedovi,kterej si nestěžuje natvé psi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:53
- Nahlásit
brezen2008
had se voplazil k sousedovi,kterej si nestěžuje natvé psi
To je chytrej a šikovnej had V tom případě mu tam pošlu i nějaké myšky, aby měl co papat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 09:59
- Nahlásit
Tinta76
Hm, hm, to musím zkusit. Narazila jsem ale eště na jeden problém - nemůžu v obchodě tofu sehnat. Jsem asi slepá. Jsem teď byla v albertu a nikde jsem ho nenašla. Mohla jsem se zeptat, no... Kde ho tam najdu? Hledala jsem ho mezi sýrama...
gabifi
Vidím, že máme stejný problém... taky si radši dám tatranku. I místo voběda klidně A hlavně když jdu ven s čoklama. To chodíme automaticky kolem večerky na tatranku.
Ale teď jsem byla až v tom dalekým albertu si nakoupit, abych si jako dokázala, že to myslím vážně. Oblekla jsem si čistý hadry a vzala s sebou jednoho čokla (hadry můžu oprat, pač mi je čokl celý zas.al). Koupila jsem si děsně zdravý věci a zítra budu hubená.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:00
- Nahlásit
pawLINka
hledej ho mezi mléčnými výrobky,jak jsou mazací sýry
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:01
- Nahlásit
brezen2008
Tam jsem to hledala a nenašla. Asi jsem prostě jen slepá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:04
- Nahlásit
pawLINka
Koupila jsem si děsně zdravý věci a zítra budu hubená.
hele a neni to kontraproduktivní teď před vánocema?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:04
- Nahlásit
pawLINka
kašli na tofu a dej si čokoládu, tu najdeš zaručeně
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:08
- Nahlásit
AlexaBiluška
Vy jste teda podpora...
Cukroví stejně nejím, po salátu je mi blbě a jím lososa na páře. Horší je to s chlebíčkama a spol.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:12
- Nahlásit
pawLINka
v Albertu tofu mívaj, ale třá u nás málo kdy, nejni mezi sejrama, ale mezi "lahůdkama" (z masa, ryb, majonézy atd.) ... v Bille ho mívaj, ale jen uzený a natural. Lepší je určitě zajít do nějaký "zdravý výživy" ... jo a ještě ho maj v DM drogerii, taky uzený a natural, ale je úplně jiný (to uzený) než vod Sunfoodu a Veto, který jsou tady běžně k dostání.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:13
- Nahlásit
pawLINka
na co dieta
nejlepší je kus uzeného kolena upečeného s bramborama ))
to je žrádlo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:14
- Nahlásit
Tinta76
Hm hm hm, díky za tip. Mezi saláty a tak jsem se fakt nedívala. No příště.
Jsem si chtěla udělat ten ovocný salát s tofu...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:31
- Nahlásit
pawLINka
Oblekla jsem si čistý hadry
i tenhle problém znám. Mám spešl obleček na venčení a ať dělám co dělám, vypadám trošku jetě, hlavně v zimě, páč prát pořád obří zateplenej kabát a sušit ho pak v bytě, nebo udržet venčící boty v aspoň trošku přijatelné podobě, je nad mé síly.
Dnes jsem měla k snídani kafe a tatranku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:33
- Nahlásit
gabifi
Já ven s čoklama oblečení ňák neřeším. Když to operu, stejně to vypadá za 5 minut stejně. Furt chodím jak socka. Ale tak jsem si říkala, že když jdu do toho alberta, tak že se obleču aspoň trochu slušně. Jsem to ale nedomyslela, pač jsem si vzala psa, který zvedá vysoko nožiska a celou mě oflágal tím bahnem. Beztak schválně za to, že musel čekat před obchodem, kde řval jak kretén.
Mňam, tatranečku bych si dala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:45
- Nahlásit
Dobré ráno vy první světová skupino! Zaspala sem, vůbec se mi nechtělo vstávat, pak sme se s mařenou zdržely venku, pak sem si proplachovala nos horkou vodou, pak sem si dlouho v metru četla, i sem si vystoupila o jednu stanici dřív, abych si mohla víc číst, počkala sem si na třetí metro, a teťkonc uš sem zase f práci a je to tu zas blázinec. Máme tu dnes na náfštěvě hnědou labradorku, co má dělat kanystr zkoušky, ale eště se nepřihlásili, je moc milá, kulaťoučká, prdelatá, já mám prostě ráda ty "pořádňácký" psy, do kterejch si můžeš pěkně plácnout. Co se voblečení na ven týká, chodim pořád jako prase, až je mi i líto brát si to čistý voblečení, protože hned po první procházce je stejnak celý vot bahna stejně jako moje auto, kam taky nedoporučuju brát si čistý voblečení, protože Nanda s Máňou a taky trošku Dasty s holkama (samozřejmě dárku, že i sindy srst je ještě na opěradle sedačky) mi to auto totálně zprasili. Nejvíc Nanda, bo je velká, špinavá a smrděj jí nohy. Bolí mě v krku, tentokrát tu angínu chci. Nejlíp na vánoce, bo je nesnášim, chtěla bych bejt vomdletá celej tejden, nebo aspoň na štědráka, boha aťu ž je to za námi, kéž by vánoce vůbec nebyly. A co se týká dyjety, na to prdim, zjistila sem, že mnohem líp mi jde přibírat, takže se věnuju tomu, co mi jde, nikoli tomu, v čem dobrá nejsem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:54
- Nahlásit
Gerda
, kéž by vánoce vůbec nebyly.
tož je zrušte pani. To jde dycky. Však si nemusíte dopřávat toho co nerada. Je to jako rybí tuk- ten taky nesnášim, tak dělám, že to neexistuje
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:54
- Nahlásit
pawLINka
Gerda
SOCKA je přesně ten výraz, co se na mne voblečenou ve venčícím oblečku hodí
Gerda
zjistila sem, že mnohem líp mi jde přibírat, takže se věnuju tomu, co mi jde, nikoli tomu, v čem dobrá nejsem.
tak, tak
baby, jedu do supermarketu, nejdřív naházím do košíku mňamky a pak i něco zdravýho, bo na víkend přijede dcera
|