Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3645 . 3646 . 3647 . 3648 . 3649 . 3650 . 3651 . 3652 . 3653 . 3654 . 3655 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:21
- Nahlásit

Hyena
brut
A hlavně jak které postižené dítě je zdroj příjmů
Pravda,těžší poruchy a vady nechávají v ústavech,protože to je moc práce a starostí a nebyl by čas na vysedávání u cigára a kafe.Já jen nestačím žasnout,jak rychle si dokáží zařídit všechny možné příplatky,podpory,příspěvek na auto ,když mají doma dítě s lehčím postižením.A stále se dožadují dalších výhod a práv,zatímco se jejich postižený potomek od rána do večera šmrdolí sám kolem paneláku,aniž by si ho všimli.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:23
- Nahlásit

impact
Skoro bych vam prala, abyste se dostali na par let nekam, kde budete mensina.
to nejni nereálný,stačí se přestěhovat třá někam k Litvínovu nebo tak,někteří mohou vyprávět už ted

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:27
- Nahlásit

Jinak cerstvej zazitek. Par holek se chteji htlasit na ucnak, tak byli s kolegyni na dni otevrenych dveri. Nejak se tam zamotaly, az se dostaly az k zastupkyni. Ta jim vsechno pekne popovidala a na zaver at se jdou kouknout do suterenu, ze tam maj kuchari nachystany vyrobky, tak at se poptaj i jich, jak to chodi a tak. V suterenu se mijeli s mistni tridou, vedenou ucitelkou. A to tak, ze aby se vyhnuli, holky zrychlily a kolegyne zustala stat. A ucitelky hlasity komentar, ktera videla jen tri romske devcata a ne kolegyni? "Tak ty se sem jdou akorat nazrat."

Jak se maj asi ucit, kdyz vsude narazi na stary zapskly a rasisticky belochy?

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:30
- Nahlásit

impact
jsme treba ctyri bili na trista cernych

ale tady vůbec nemluvíme o barvě pleti! Mně je absolutně fuk,jaký má kdo ksicht.Mně vadí lidi bez morálky,lháři,zloději a lidi bez úcty k životu a přírodě.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:34
- Nahlásit

Neessi najednou jo? A ty predesly kecy nesly proti ciganum jo? To o postizenych detech. Tak to jsem asi blbe cetla.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:37
- Nahlásit

Neessi
ale tady vůbec nemluvíme o barvě pleti!
ale impact přece právě tohle kritizovala
kejtlin
věřim, že je těžký nezobecňovat, máš-li naproti ubytovnu pro ukrajince a za rohem zvl. školu

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:47
- Nahlásit

impact
Neessi najednou jo? A ty predesly kecy nesly proti ciganum jo? To o postizenych detech. Tak to jsem asi blbe cetla.

Asi fakt neumíš číst,nebo čteš jen co chceš! Psala jsem něco o "černých" ? A jestli moje faktické příspěvky o cikánech považuješ za kecy,tak si to zkus ověřit někde jinde.Za 30 let praxe mám těch poznatků docela dost,abych si mohla dovolit otevřeně napsat svůj názor.Na rozdíl od lidí,kteří si hrají na všeobjímající demokraty a přitom strkají hlavu do písku,já pokrytec nejsem.Dobře si vzpomínám,jak nás Anglie nařkla z rasismu proti cikánům. Když jim tam cikáni začali najíždět,vypráskali je hodně rychle.Kanada- totéž.Čím to asi je?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:53
- Nahlásit

Jsem zpátky z anj, proletěla jsem to rychle, k tomu řvaní že by vás sklátil infarkt před 30 lety, bylo to před zvl. školou, kde jsem čekala na tetu až přijede busem z práce ptž už jí 2 krát strhli kabelku z ramene a itekli, přišla o všechno, ted´ už nosí vše po kapsách, když nemůže jít strejda naproti jdu já, těm klikům bylo asi 10let, co udělají až jim bude 20, to mě rovnou znásilní? a co se jim stane, nic, protože to jsou romové, to mě se*e, že rodiče a celé rodiny žijí z kapes dańových poplatníků, tedy i mojí a něco jako slušnost jich většina nezná. Dejte jim byt a během několika měsíců to bude holobyt a proč by platili nájem? kdo z vás si dovolí nezaplatit účty? a oni na co by platili, oni přece nemusí. NEPLATÍ TO PRO VŠECHNY!!! jednoho máme v rodině, vychovali ho bílý , dali mu vzdělání, měl všechno a vděk-několikrát vykradl rodiče-nevlastní to co se o něj starali od mimina, rozprodal vybavení baráku, vyhrožoval jim smrtí, je to normální ne není, mají to v genech nepřizpůsobivost, bohužel je to můj názor, možná špatnej ale zkušenosti s nimi nemám dobré.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:55
- Nahlásit

kachna_
ubytovnu mám vedle ne naproti, není to ubytovna, to by neprošlo, to bysme jim to jako sousedi museli odhlasovat, ale rodinný dům ve kterém bydlí 5-30 ukrajinců.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:57
- Nahlásit

kachna_
ale impact přece právě tohle kritizovala

Co kritizovala? Zastává se cikánů způsobem,že ostatní nařkne z rasismu a přitom sama používá výraz "černý" "bílý".
Pokud chci argumentovat ve prospěch nějaké skupiny lidí ,tak použiji konkrétní příklady a nebudu je ospravedlňovat tím,že "oni" jsou takoví proto,že se k nim ti druzí chovají blbě.
Za prvé -oni jsou takoví,protože to mají v sobě geneticky zakodované( viz historie -stačí navštívit hrad v Nových Hradech,kde je k tomu dokumentů dost,až mne to překvapilo)
Za druhé-jsou takoví proto,že jim to naše společnost umožňuje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:58
- Nahlásit

impact
Jak rikala Bilu, ze z dani radsi platit me nez vozraly ve vlade.. (Nemuzu citovat, pisu z founu). Tak bych dodala o kolik miliard nas okradaji bili pani. A vsichni drzi klapacky a krok, ze
Ano, ti nás okrádají zase jinak. Taky mi vadí (a asi nejen mě). Jinak a z jiných důvodů.
Mě nevadí romulusové plošně, uznávám, že je mezi nimi pár vyjímek. Ale hodně mi vadí přístup naší vlády a úřadů k nim Jak už jsem jednou psala, mají mraky práv a žádné povinnosti. Všechny úřednice radši uhnou a přiznají jim bůhvíco než by se s nimi dostali do konfliktu. "Emigrují" do Kanady, po půlroční dovolené přiletí zpátky a dostanou nové byty - vždyť kam by jinam šli Může se tohle stát "bílému"? Dostane max. tak postel v azyláku
Naživo to vidím přímo u nás - už druhý rok vozím děcka do školy autem. Jezdí nám tady autobus, zastávku mají kousek od baráku a pak přímo před školou. První rok s ním jezdili. Pak o dvě vesnice dál koupil nějaký Rom dva paneláčky (takové ty čtyřpatrové bez výtahu) a celé je obsadil romulusama z východního Slovenska. Těžce nepřizpůsobivýma. Pokud jejich děcka náhodou jedou do školy jedou tímtéž autobusem co moje holky. Denně mi chodili domů s brekem - ukradli jim svačinu, ukradli jim peníze na bus, sebrali jim aktovku a házeli si s ní....když to zrovna neudělali mým děckám udělali to jiným V autobuse jezdí i pár dospělých - takové ty babky co jedou ráno na odběry a tak. Všichni vždycky předstírali, že to nevidí. Jedou sebrala Lála odvahu a šla požádat o pomoc řidiče. Doslova ji vyfakoval s tím, že "co on s tím má asi tak dělat, tak si tam udělejte pořádek sami mezi sebou" Co myslíš, že by se stalo, kdyby takový bordel dělala skupina bílých děcek? Babky by je seřvaly na tři doby a řidič by je vyrazil z autobusu někde v polích. Ale u romů všichni předstírají, že nic nevidí. Proč proboha?

A vůbec, už se s nima nebudu rozčilovat, jdu si radši počíst o Edvórdovi

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:03
- Nahlásit

Biluška
Emigrují" do Kanady, po půlroční dovolené přiletí zpátky a dostanou nové byty - vždyť kam by jinam šli
máme je u nás na jedné ubytovně... byty ještě nedostali, čekají na ně

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:03
- Nahlásit

impact
A já se cigánům ani nedivím, že už jdou do debaty nasraní. Protože tady jakejkoliv na to chce jí dobře, tak dostane už předem po čumáku, protože je černej, že.
Většina lidí má-li cokoliv do činění na úřadech tam jde taky předem nasraná. A stejně si nedovolí hned zkraje začít řvát, nadávat a vyhrožovat tím, že tě udají protože jsi rasista
A už fakt jdu

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:13
- Nahlásit

Neessi
oni jsou takoví,protože to mají v sobě geneticky zakodované
Kdepak já sem tyhle teorie četla? Tuším, že se tam dále psalo i o eutanázii pro duševně postižené a jiné méněcenné?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:18
- Nahlásit

Hyena
oni jsou takoví,protože to mají v sobě geneticky zakodované
Kdepak já sem tyhle teorie četla? Tuším, že se tam dále psalo i o eutanázii pro duševně postižené a jiné méněcenné?

U psů má přec taky každá rasa jiné předpoklady, a dokonce každá linie v rase se od sebe drobně liší. Proč by to nemohlo fubgovat u lidí? Přece nepopřeš, že černoši jsou fyzicky zdatnější než běloši, tak proč popírat psychické odlišnosti?

Taky máme v naší rase linky, kde jsou psi agresivní vůči lidem a linky, kde se to nevyskytuje, linky s menší váhou, větší váhou, linky se psama blbějšíma a linky se psama chytřejšíma...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:19
- Nahlásit

Hyena
a nemaj?bych to viděla s těma psama..geny prostě nepřerazíš..
Biluška
mazej na tu čubu!!

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:48
- Nahlásit

impact
Ano, takhle to většinou bere normální člověk, ale zas*anej rasista to bere přesně z druhé strany. Napřed usměrnit, ptž to si čék přece nejlíp uleví a pak až přemýšlet, proč se to stalo vzhledem k tomuto a k tomu , jak jsi vystartovala po kejtlin , usuzuji, že jsi zas*anej rasista, neb ses nenamáhala přemýšlet, proč to napsala ....ulevilo se Ti ?

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:51
- Nahlásit

davidkova renata
já mám na nepřizpůsobivé většině úpa nejradši to,že u nás žádný nejsou,což považuju za dar shůry ty woe , s Tebou se tolikrát shodnu, že přemýšlím, jestli zahnul můj táta mojí mámě nebo Tvůj táta tvojí mámě ....ale dar to fakt je

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:15
- Nahlásit

Neessi chces me nazvat rasistou, ptz rikam cerni a bili? Tak to me rozesmalo.

Mac1 jestli se mi ulevilo? Melo by? Nad zaslepenosti bilych smerem k cernym se mi neulevi nikdy.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:32
- Nahlásit

Psicku ja mezi nimi ziju.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:38
- Nahlásit

Psicku nanovo. Tamto bylo jen proto, abys vedel, ze jsem tady. Hele ja jsem pro ne taky gadzo. A jaky prekvapeni se konalo, kdyz jsem z toho slova nepadala do mdlob a nervala o rasistech. Hele proste jsem svetla a cikani (nasi sami si rikaji cikani, Rom je pro ne cizi slovo) jsou tmavi. To je proste fakt viditelny na prvni pohled. Ale to, ze jsou tmavsi a maji jinou mentalitu (to maj ostatne i eskymaci) jeste neznamena, ze je budu pausalne oznacovat za zlodeje, nefachcenka a podobne. Jako nekteri tady. To uz JE rasismus. A toho ja se stranim. Jsou to lidi a k jako lidem k nim pristupuju.

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:42
- Nahlásit

impact
Otázka je co bereš jako rasismus - já bych rasismem nazvala fyzický či psychický útok - přímý, veřejné zesměšňování a napadání, přímou a úmyslnou diskriminaci, a podobně - negativní výroky neberu jako rasismus - jen jako názor - s kterým já mimochodem souhlasím....

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:50
- Nahlásit

Dines ja to beru asi tak nejak komplexne. Ne jen primy utok. Ale i ty negativni vyroky, jsou-li mireny neurcite na celou skupinu, aniz by byl bran zretel na jednotlivce.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:51
- Nahlásit

impact
Neessi chces me nazvat rasistou, ptz rikam cerni a bili? Tak to me rozesmalo
Pokud se směješ své demagogii ,tak je to dobrá známka charakteru.Pokud něčemu jinému,pak je to známka hlouposti.
Asi bys měla hrát šachy-tam jsou jen "černí a bílý".V životě je to doopravdy jinak.
Jeden drobný příklad: Před 2 měsíci jsem sousedovic klukům-cikánům zachraňovala kejhák.Oba pořezaní od skla,otevřená tepna,poraněné šlachy....prostě se doma porvali.Ošetřila jsem je a odvezla na šití do špitálu.Rodiče byli na výletě autobusem a měli se vrátit někdy večer.Absolvovala jsem s nimi celou chirurgickou anabazi včetně poplatků.Dopadlo to dobře.Člověk by očekával aspoň úctu když ne vděk.Před měsícem mi vymlátili šutrama okna u stáje.A tak to je pořád.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:56
- Nahlásit

Hyena

Čekala bych od tebe,že jsi víc sečtělá,ale máš co dohánět.Zkus číst i něco staršího než nacistickou literaturu a snad se k těm kočovným kmenům i dobereš.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:57
- Nahlásit

impact
a o to jde, pokud by se chovali jako lidi, tak k nim tak přistupuju, tito v mém okolí se tak nechovají, takže jaký pytel, taková záplata, proč bych se měla od nich nechat utiskovat a vyžírat moje kapsy na jejich podpory, fakt ne, tolik shovívavá nejsem ani k bílým ani k černým, že to jsou většinou černí bohužel, 2 kluci z menšiny mi chtěli rozbít klackem sklo u auta, ptž jsem tam měla kabelku, za bílýho dne uprostřed města, bohudík jsem přišla dřív, než se jim to podařilo, kdybych je chytla, tak bych je asi přerazila, ty ne, ty mezi nima žiješ a třeba ti majetek neničí

impact
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:58
- Nahlásit

Neessi pokud demagogii mam "dobry charakter", pokud necemu jinemu, jsem hloupa? Moc moznosti mi tedy nedavas.
Mozna bys to mohla zkusit pochopit jeste jinak.
Ja jdu zatim koukat na Shreka, pit svarak a zobat jednohubky.

Dobrou noc.

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:06
- Nahlásit

impact

na příspěvek hyeny :Je mi z toho smutno, dokud se náš národ nedostane z bludného kruhu zobecňování namísto hovoru o konkrétních jedincích, nemá šanci problém soužití lidí různých kultur uspokojivě vyřešit. jsi reagovala Mluvíš mi z duše... a pak napíšeš : Jak se maj asi ucit, kdyz vsude narazi na stary zapskly a rasisticky belochy? vidíš si do úst ?

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:10
- Nahlásit

Hyena
Kdepak já sem tyhle teorie četla? Tuším, že se tam dále psalo i o eutanázii pro duševně postižené a jiné méněcenné no tedy Hyeno, to je ale hodně hloupé, věřím, že se již za to stydíš

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:13
- Nahlásit

kejtlin

proč bych se měla od nich nechat utiskovat a vyžírat moje kapsy na jejich podpory, fakt ne, tolik shovívavá nejsem ani k bílým ani k černým

oni ti tve kapsy nevyziraji.

<< 1 ... 3645 . 3646 . 3647 . 3648 . 3649 . 3650 . 3651 . 3652 . 3653 . 3654 . 3655 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání