| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
Já nepeču nic a jsem f klidu.
Akorát zavraždíme kapra. A na štědrou večeři jsme si koupili chateauneuf du pape červené 2006. Stálo 999 korun. Myslím že ta cena není ničím rozumným podložená, to už byla jen tak aby se neřeklo.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:28
- Nahlásit
Mucholabka
chateauneuf du pape
To je něco jako Hradní svícen...?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:32
- Nahlásit
jbat
Něco v tom smyslu, noooooo...
jsme byli minulý rok v Avignonu a mlsně jsem obcházeli kolem, tak jsme si ho koupili tento rok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:36
- Nahlásit
Mucholabka
Já nepeču nic a jsem f klidu.
Akorát zavraždíme kapra
já nevraždim žádnýho kapra ,proto sem f klidu
jbat
Jak se to peče???? Já ju oblibuju, chci recepís
ten je dlouhej mám to napsaný rúčo,zkusim emilem až budu mít chvíli,ale připomen se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
Letos nepeču vánočku!!!! alébrž štólu bo ta nekyne
no ta vánočka vám taky nekynula, že ne??
hele ale!! Potěšim vás, scete?? Sem pekla medový kolečka. Něco je jinak. Z trouby vylezly medový kolečka......... a po pobytu na čerstvým vzduchu se z těch sviní staly MODURITOVÝ KOLEČKA!!!!!
Někdo mi musel vyměnit cukroví!! ale já to vodhalim!! Jen co Ešusovi doputuje mozek z rozkroku zase zpátky do hlavy, dáme se do pátrání! Čůrlok Džouns je proti nám břídil. Todle si někdo vodnese
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:45
- Nahlásit
jbat
a mám kocovinu, neb jsme s novou spolubydlou vypily 3 litránky vín
ááá holka alkholka přišla. Dobří holubi se vracej!
To je něco jako Hradní svícen...?
blpko
davidkova renata
já nevraždim žádnýho kapra
taky ne. A chodíme s Ešusem sbírat šupiny kolem kádí - vypadáme divně , ale na to jsme po loňské veselé příhody z trambaje už zvyklý . Teda já. Pes si ešče nezvyknul
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:59
- Nahlásit
PetraK
ááá holka alkholka přišla. Dobří holubi se vracej!
si piš! a ty máš áčko, essi si včera nechlastala. taky bysme tě mohli vyloučit z klubu klidně...
davidkova renata
ale připomen se
připomínám se!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:18
- Nahlásit
PetraK
hele ale!! Potěšim vás, scete?? Sem pekla medový kolečka. Něco je jinak. Z trouby vylezly medový kolečka......... a po pobytu na čerstvým vzduchu se z těch sviní staly MODURITOVÝ KOLEČKA!!!!!
Cha, ty sem jednou pekla taky Bacha, eště úplně stejnou vjec dělají "Vánoční berušky" Vyřešila jsem to tak, že jsem to všechno dala pod stromeček Psíčkovi a ten si na tom vylámal poslední dva zuby
All
Má něgdo dobrý, nenáročný a osvědčený recept na utopence? Něco mi napovídá, že když hodím špekáčky do studny tak to nebude to pravé ořechové, co? By mi je tam určitě sežrala Samara
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:22
- Nahlásit
brezen2008
nechápu jak někdo může stát pod stromečkem,jak někdo zpívá koledy,jak si dávaj dárky,dávat si pusy.... fakt nechápu
Proč by ne? Miluju Vánoce, miluju koledy, miluju tu spoustu volna, pohádky a to, že mám konečně čas hrát s děckama pexeso. Miluju když vidím, že mají radost z dárků. Dokonce jsem jednou v roce schopna skousnout i oběd s tchánem
přetvařovat se jak vůl a utrácet peníze za to
Utrácím na Vánoce spoustu peněz a nelituju. Nepřetvařuju se a doufám, že se nepřetvařuje ani nikdo kolem mě. Dost by mi to teda zkazilo náladu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:24
- Nahlásit
Biluška
Proč by ne? Miluju Vánoce, miluju koledy, miluju tu spoustu volna, pohádky a to, že mám konečně čas hrát s děckama pexeso. Miluju když vidím, že mají radost z dárků. Dokonce jsem jednou v roce schopna skousnout i oběd s tchánem
přetvařovat se jak vůl a utrácet peníze za to
Utrácím na Vánoce spoustu peněz a nelituju. Nepřetvařuju se a doufám, že se nepřetvařuje ani nikdo kolem mě. Dost by mi to teda zkazilo náladu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:27
- Nahlásit
jbat
essi si včera nechlastala. taky bysme tě mohli vyloučit z klubu klidně
prt. chlastala. ale umírněně, takže maaaximálně je to na důtku
Biluška
acha, eště úplně stejnou vjec dělají "Vánoční berušky"
hm, tohle byl poslední pokus dělat vánoční cukroví neb:
pokus č. 1 - pracny nebo jak se tomu xindlu říká - jsem schopná vyrobit maximálně drť. Nevím kde dělám chybu, ale při vyklepávání z formičky se to rovnou nadrobí
pokus č. 2 - bílkové pusinky - jsem schopná vyrobit tak maximálně plech posranej vod holubů, páč jako pusinky to teda rozhodně nevypadá a navíc to nejde ani z toho plechu sundat
pokus č. 3 - medový kolečka - vypadaj sice krásně,ale z medových se daly na moduritový.
Z toho jasně plyne, že s cukrovím jsem prostě skončila. Budu mít víc času
Ad utopenci
základem je kvalitní špekáček - nejlépe s provázkem,. Oloupu, rozkrojím, vymažu pikantní horčicí (dyžón vede), vložím dovnitř půl plátku cibule a plátek kyselý vokurky. Kladu do obří sklenice, prokládám cibulou a kyselým vokurkem. zaleju lákem - do nádoby dám hořčici, sůl, cukr, pepř, kapek oleje, zaleju převařenou vodou a bedlivě rozmíchám. a klidně ešče trošínek teplý to naleju na ty utopený. GŮŮŮŮŮŮŮŮŮTOFKA JAKROFSKÁÁÁÁÁ NEJVĚTČÍ.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:32
- Nahlásit
Biluška
skousnout i oběd s tchánem
a jak ho děláš? Na divoko??
nechápu jak někdo může stát pod stromečkem,jak někdo zpívá koledy,jak si dávaj dárky,dávat si pusy.... fakt nechápu
kdyby se někdo kolem mě přetvařoval, tak bych Vánočky nedělala. Já chápu, jak a proč na to takhle pohlížíš, je škoda, že Ti nemůžu ukázat, že Vánoce se dají opravdu prožít hezky, s klidem a pohodou a užít si právě ten čas,který Ti Vánoce dávaj,abys mohla být co nejvíc s těmi blízkými. Třeba jednou Jenda pochopí a nebo bude jinej Jenda, kterej Ti ukáže o čem tahle doba je. Jestli bych to někomu přála, tak právě Tobě, moc.
Vlastně lidi teď jsem si uvědomila, že ČAS je ten nejlepší Vánoční dárek, kterej člověk každej rok dostává.
Sem nějaká moc filozofická asi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:39
- Nahlásit
monika
Ta je spešl pro PetraK. Není ten pes u nás týranej? Zvažte, jestli není na odebrání.
já si spíš řikám, že je na odebrání spíš mužik. Ten bude tejranej evidentně nejvíc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:42
- Nahlásit
PetraK
nemáš jinej recept než ten s okurkou? Já okurky nerada, bléééé.
pokus č. 1 - pracny nebo jak se tomu xindlu říká - jsem schopná vyrobit maximálně drť. Nevím kde dělám chybu, ale při vyklepávání z formičky se to rovnou nadrobí
Se ty formičky musí před každým pečením umýt a hodně pečlivě utřít. FAkt moc pečlivě, jak je tam jedinej atom vody tak to pak dělá tyhlencty bligule. A musí se to vyklepávat úplně vařící hned jak se to vytáhne z trouby, jak to trošlililinku zchládne tak uš to nejde.
To je hrůza, já tu udílím rady o vaření Kam se ten svět řítí
Třeba jednou Jenda pochopí a nebo bude jinej Jenda, kterej Ti ukáže o čem tahle doba je. Jestli bych to někomu přála, tak právě Tobě, moc.
jj, si taky myslím, že by to chtělo naprosto jiného Jendu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:43
- Nahlásit
PetraK
no ta vánočka vám taky nekynula, že ne
no to je fakt ,todlencto.. ..ale prej měla!!!! f tom vidim ten posun! můj myšlenkovej jako...
jbat
připomínám se!!!!!
šiš né zas furt a věčně ale!!!
Biluška
Vyřešila jsem to tak, že jsem to všechno dala pod stromeček Psíčkovi a ten si na tom vylámal poslední dva zuby
heh..tak to asi letos zase bé mít nejvíc cukrovího ze fšech ,ofšem čim to bé louskat to teda nevim...může si to namáčet do melty třá a tak kolem velikonoc by to moch i jíst myslim )))))
PetraK
Sem nějaká moc filozofická asi
to jo,tak děte místo mě tat na počtu a vona vás ta fylozofyje přejde a rázem nastoupí drsná realyta
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:49
- Nahlásit
pomoooooc, na cz-pes se peče!!!
Už se těším do domova důchotců
URL
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:50
- Nahlásit
gabifi
Už se těším do domova důchotců
ty vado ,sem netuiola že maj takovej drajf
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:51
- Nahlásit
Biluška
nemáš jinej recept než ten s okurkou? Já okurky nerada, bléééé.
no mám. Bez okurky. prostě jí tam nedáš. Můžeš tam dát třeba kousek nakládaný kapie.
Se ty formičky musí před každým pečením umýt a hodně pečlivě utřít. FAkt moc pečlivě, jak je tam jedinej atom vody tak to pak dělá tyhlencty bligule. A musí se to vyklepávat úplně vařící hned jak se to vytáhne z trouby, jak to trošlililinku zchládne tak uš to nejde
umytý, utřený, dosušený v troubě, vymazaný.... ty zavšivený formičky dostaly naprosto luksusní lázeňskou péči a stejně vydaj jen drobky. To můžu rovnou koupit piškoty a rozšlapat je. Efekt je stejnej /jen ty piškoty jsou světlý/ a námaha minimální.
jj, si taky myslím, že by to chtělo naprosto jiného Jendu
moc bych to březnovi přála, hodnej čék má mít vedle sebe ešče hodnějšího člověka. Ony se ty Vánočky dají udělat ale jen sám pro sebe a čoklidy. Moc bych jí to chtěla ukázat, ale to nejde takhle no.
davidkova renata
můj myšlenkovej jako.
VÁŠ COOOO??????????
Vás nějak na tý počtě zrychtovali teda
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
šiš né zas furt a věčně ale!!!
cííí recept na štolu.
Biluška
To je hrůza, já tu udílím rady o vaření
teď už jen aby PetraK začla přednášet o abstinenci a jsme v prdeli úplně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:52
- Nahlásit
Biluška
Se ty formičky musí před každým pečením umýt a hodně pečlivě utřít.
já formičky nikdy nemeju... jen je vytřu buď ubrouskama nebo papírovou útěrkou a nikdy jsem potíže s vyklepáváním neměla
Březen
potřebuješ jiného Jendu, který by ti ukázal, že i Vánoce jsou moc pěkný, když máš kolem sebe někoho, kdo tě má opravdu rád.
Jinak jsem na tom stejně jako Biluška a PetraK... mám ráda Vánoce pro ten klid, pohodičku, spoustu pohádek, hraní her, pro radost při pohledu na děti, kdy jim splníš nějak tajný přání.... naštěstí všichni okolo mně tuhle část přijímají a mají taky rádi ( i když se to kolikrát snaží maskovat poznámkama o největší radosti z jídla... ze salátu a hory řízků )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:53
- Nahlásit
gabifi
Už se těším do domova důchotc
CHCI NA SAMOTKU!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:56
- Nahlásit
jbat
teď už jen aby PetraK začla přednášet o abstinenci a jsme v prdeli úplně
panebože, prosim vás, už jí k tý lahvi nepouštějte, já se kůli ní málem poprvní v životě připočůrala
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:56
- Nahlásit
PetraK
CHCI NA SAMOTKU!!
no ty se neboj, ty budeš hlavně na záchytce... sem ftipná...
bojfrent to okomentoval slovy: "To snat ani není vražda, ne?"
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:58
- Nahlásit
PetraK
panebože, prosim vás, už jí k tý lahvi nepouštějte
k tomuto přání se dost jako připojuju, nejni mi úpa nejlíp...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:07
- Nahlásit
jbat
k tomuto přání se dost jako připojuju
taky máš mokro v gatích jo??? , ale ty už bys měla bejt zvyklá
no ty se neboj, ty budeš hlavně na záchytce
já nevim, aby už tam nebylo vobsazeno tebou ale?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:11
- Nahlásit
Simvás mám něco mnohem lepčího neš je kouzlo vánoc - sem přes vejkend docela slušně zdechlá, rýma mi zůstala napůl cesty mezi nosem a hlavou, někde tam, kde je asi teeen....hypotalamus, jak má za úkol dělat čéka čékem....ale našla sem u mámy v lékárničce prášky korylany, asi je v nich kodein. A to je vám teprvá jízda! Ani se mi nechtělo z metra, mám super náladu, ale sem dost jako oblblá, hřeje mě v nohách a chce se mi strašně spát. Sem si totiš pro jistotu vzala dva ty prášky. A hnedle po vobjědě si dám další dva, už skoro ani nekašlu, jinak mám takovej kašel, že je to skoro na plicní. Za chvíli mám sraz v hypocentru, nebudem jezdit na koni, ale budem si povídat o eventuálních dalších možnostech půlmegáča. Děcka, voni mě vám ho prostě nedají....ani v sně by mě nenapadlo, že to bude takovej problém. Ach bože. Jo a vánoce nesnášim, přeju si, ať už sou pryč.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:15
- Nahlásit
Gerda
.hyposalamus
- pani už sem slyšela, že se vo lidech řiká, že maj v hlavě ledacos (od pilin, přes slámu až po to, že maj v hlavě na....o), ale aby měl někdo v hlavě koňskej salám, to slyšim poprvní
Za chvíli mám sraz v hypocentru, nebudem jezdit na koni, ale budem si povídat o eventuálních dalších možnostech půlmegáča. Děcka, voni mě vám ho prostě nedají....ani v sně by mě nenapadlo, že to bude takovej problém. Ach bože.
a já myslela, že už je to na dobrý cestě . tak držim palce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:15
- Nahlásit
PetraK
Můžeš tam dát třeba kousek nakládaný kapie.
Ty taky nemám. Mám zavařovaný hrušky....pude to?
mytý, utřený, dosušený v troubě, vymazaný.... ty zavšivený formičky dostaly naprosto luksusní lázeňskou péči a stejně vydaj jen drobky. To můžu rovnou koupit piškoty a rozšlapat je. Efekt je stejnej /jen ty piškoty jsou světlý/ a námaha minimální.
F tom případě bude chyba někde v blbým receptu. Vyhoď ho a bude
jbat
teď už jen aby PetraK začla přednášet o abstinenci a jsme v prdeli úplně.
Což mi připomíná, že sem si koupila na Vánoce flašku činzána. Asi ji budu muset napřed ochutnat, kdyby byla zkažená tak abych si nekazila Vánoce, že jo?
brut
já formičky nikdy nemeju...
Ježišikriste, to já taky ne . Aby jako nevznikla nějaká mejlka . Mám na to přece děcka
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:20
- Nahlásit
Dobry den, cely den, Tinta leze kominem.
Konecne ten humus venku ZAMRZL. A se psama se da jit ven, aniz bych po navratu z pole stravila hodinu koupanim nudli.
Vy pecete na vanoce? Ja ne. Ale dneska budeme pect s harantikama v praci. To jsem faaaakt zvedava.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:21
- Nahlásit
Biluška
Mám zavařovaný hrušky....pude to?
a coby ne? Dyš může bejt stejk na ananasu, co by nemohly bejt utopený plněný hruškou! Inovuj.
Vyhoď ho a bude
to udělám. aby mě to zas napřesrok nesvádělo k pokusničení
Což mi připomíná, že sem si koupila na Vánoce flašku činzána. Asi ji budu muset napřed ochutnat, kdyby byla zkažená tak abych si nekazila Vánoce, že jo
přesně. Já jsem takhle včera v polích vochutnávala svůj právě vyrobenej vaječňák. Pěkná procházka to byla. Vydařila se
|