| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 03:38
- Nahlásit
dala jsem ji na ovcaky, hodil by se k ni nejky text. Myslim, ze jste tu psali neco, zese hodi na praci. Moc prosim zplodte mi k ni par veti. Ja fakt nevim jak to napsat jinak bych neotravovala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 07:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
Myslim, ze jste tu psali neco, zese hodi na praci
Ono se to přesně neví. Fakta jsou tahle : je po pracovních rodičích, s dobrým rodokmenem
- ve dvou letech měla 3-4 majitele
- chovatel o ni nemá zájem.
To je vše,zbytek jsou víceméně doměnky. Ona by teoreticky mohla být dobrá na práci, otázka je nakolik je zkažená přístupem těch předchozích majitelů - může mít reakci na střelbu, na nápřah, může být agresivní na pézetka, nebo na lidi celkově.... prostě nevíme nic a v útulku se toho moc neprojeví
Ad ten duplikát - to je otázka jedné jediné žádosti, je to velmi jednoduchý formulář. Zvládne ho i cvičená opice.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Pro 2009 07:16
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Tak koukám, že jsem vo nic nepřišla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 07:56 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
nazdar
nenávidím lidi,jendu a jeho hnusnou práci,nenávidím domácího,nesnáším kytky..... a prostě celej svět
doufám že dá vedoucí vejplatu,bo jinak seru na vánoce a jenda s ipůjde na štědrej den k rodičům,bo opravdu nehodlám trávit vánoce z donucení a přetvařovat se a kupovat mu dárky za peníze,seru na něj
zaději koupím psům plno dárků,než jemu jedny ponožky
jdu do práce,doufám že tam někoho dozabiju
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:00
- Nahlásit
http://callhim.virtbox.ru/
Napište svoje jméno bez háčků a čárek, něco pro vás
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:09
- Nahlásit
čus kreténi,je kosa ,alwe zase celkem sucho
brezen2008
a prostě celej svět
vítej f klubu
jináč k tej kontroversní vofčandě ..nechtěla sem fčera vířit vášně ,ale vona ta věta o PP zní přesně takhle
Pokud by byla fena jakž - takž vhodná k výcviku a bylo by to na zkoušku,tak bych zařídil originál,nebo duplikát rodokmenu
Volala jsem do útulku a ošetřovatelka řekla,že je hodná a ohodnotila by jí jako celkem v pohodě.Zpočátku prý se trochu bála,no to je normální.Ještě říkala,že má zlomený ocas,ale ne nově,je to staré zranění,už zhojené.
lucYnka XIII
díky moc,pani,já vám za to přihraju nějakou kočku třá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:09
- Nahlásit
nechápu jak někdo může stát pod stromečkem,jak někdo zpívá koledy,jak si dávaj dárky,dávat si pusy.... fakt nechápu
přetvařovat se jak vůl a utrácet peníze za to
vánoce bych zrušila
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:11
- Nahlásit
brezen2008
nechápu jak někdo může stát pod stromečkem,jak někdo zpívá koledy,jak si dávaj dárky,dávat si pusy.... fakt nechápu
Představ si, že jsou na světě lidi co se mají rádi i po sedmiletém vztahu...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:13
- Nahlásit
Tinta76
Tak koukám, že jsem vo nic nepřišla
ale jo,vo novou zkušenost,pani... a poučení z krizovýho vobdobí ,který zní asi takhle.Nevěř skoro nikomu.Ten nahoře asi seznal,že je na čase abych postoupila do vyššího levelu a to Nevěř vůbec nikomu .První lekce právě proběhla.Nezbývá než za ní poděkovat.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:14
- Nahlásit
Mucholabka
Napište svoje jméno bez háčků a čárek,
Si blbá, jsem si málem cvrkla po ránu.
Ale hned mám lepčí náladu po probdělé noci a půjdu do školy s úsměvem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:15
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!!!
CO TU DĚLÁTE SMETÁCI?
davidkova renata
škytala ste v sobotu? Mičuda od vás byla opět v permanenci. Ještě pár tréninků a jedem na mistrák Ta mrcha zrzavá se nedá prostřelit a navíc dělá zdatný kličky. Tím že se bojím, abych ho nenakopla do držky a nevyrobila si tak z vižly boxera, má značnou výhodu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:17
- Nahlásit
PetraK
škytala ste v sobotu
ne,ale za to sem kašlala a smrkala,to je vaše práce???????????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:18
- Nahlásit
davidkova renata
ach tak, tož to zní celkem rozumně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:20
- Nahlásit
Tinta76
ach tak, tož to zní celkem rozumně
pani musíte to brát jako životní lekci...fšecko ,pokud možnoMucholabka
by mi zajímalo jak dlouho mu to tanyny vydrží
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:23
- Nahlásit
Mucholabka
Teď se jen tak dívám - ty chceš jagdteriéra?
Budeš lovit nebo nač..?
My se chystáme jít do hladkosrstého foxla. Tuším, že ho tady někdo má, proto se chci zeptat - loví to ještě pořád myši a nebo už je to zdegenerované jak všechno ostatní?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:30
- Nahlásit
pawLINka
No, ale fakt do budoucna...my budeme časem bydlet u lesa.
Vím že se třeba lovilo s předkama od Freda, ale on na to není...a Bucku si ničit nechci.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:31
- Nahlásit
Čus bando žumpácká,
víkend fakt super. Alipaša mi hajzlík vzal dráhu, chytala jsem ho půl hodiny. Chytla jsem ho až u háravé čuby sousedů. Můj pajšl v hajzlu, nervy v kiblu a ten somár slovenský v pohodě. Kdyby někoho zajímalo, jak to, že pláchnul, tak se přiznám dobrovolně, že jsem kretén, páč jsem místo něj na stopovačku připla Fanku.
Dneska v noci jsem slyšela ve snu téct vodu a když jsem ráno zabila budík a se probudila, tak jsem zjistila, že se vychcal na koberec v obýváku a čuměl jak puk, když jsem řvala jak tygr v 5 ráno. Taky jsem včera zachranovala Nelinku, to si ji nesl něžně v držce na pelech. No povel "pusť a fuj" musíme doladit. Polehčující okolnost je ale ta, že přes její řev ho taky nemusel slyšel. Jo a ještě sežral v noci kilo syrové krkovičky, kerá měla bejt dneska k obědu a rozmražovala se na lince v dřezu. Sáček nechal, tak jsem naznala, že hlad už nemá.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:37
- Nahlásit
monika
Hihihi, máte doma veselo.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:43
- Nahlásit
Mucholabka
no můj chlap prohlásil, že "ho začíná mít rád" . My jsme měli doteď doma děsnou nudu. Včera dostal Alipaša po tlamě, páč ukradl z aktovky svačinu a můj chlap za ním šel se slovy "už si tu ty blbe týden a mohl bys vědět, že má oči i v prdeli". Fanka ho vychovává a dostala mě tahle fotka. Ta je spešl pro PetraK. Není ten pes u nás týranej? Zvažte, jestli není na odebrání.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:46
- Nahlásit
monika
Peknéééé. Nevim jestli jste onehdá neříkala, že se vám modré dogy nelíbí??? Nebo jsem to říkala já v kládám vám to do úst.
A kolik máte těch malošů?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:47
- Nahlásit
davidkova renata
ne,ale za to sem kašlala a smrkala,to je vaše práce
Nikolivěk. Vaše. Páč dybyste furt neřvala, ať je teplo, mohlo už dávno mrznout, vymrzly by baculy a výry a nemusela ste mít tetkon vodřenej rypák.
Konečně se dá venku normálně chodit. V neděli jsme byli v polích ve třech- Ešus, já a vaječnák!! Moc se mi povedl letos, mám ho litr a půůůl. No tetkon už teda míň, ale do Vánoček snad vydrží . A taky jsem si zlomila ruku vo psa. jednu jsem mu flákla. Von je v pohodě a já jí mám vejpůl
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:52
- Nahlásit
Mucholabka
Nevim jestli jste onehdá neříkala, že se vám modré dogy nelíbí
říkala. Oni jsou spíš do mastifů než do dog.
Kamarádka se mě ptala taky, proč mám modrého, tak jsem jí říkala, že žlutý-žíhaný tejraný nebyl na skladě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:52
- Nahlásit
monika
Chytla jsem ho až u háravé čuby sousedů.
NESNÁŠIM HÁRÁNÍ, NESNÁŠIM HÁRÁNÍ
ale jinak máte překrásný adventní čas
už si tu ty blbe týden a mohl bys vědět, že má oči i v prdeli".
je milej, ten Tvůj chlap
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:55 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Mucholabka
jo a malé mám dvě, ale nevím teda jak dlouho. Tak jsem přemýšlela, proč ji na ten pelech nesl.
PetraK
on je zlatíčko a hlavně má neskutečnou radost, když jsem na ty pesy nasraná. To úplně vidím tu bublinu nad ním a v ní napsáno "si to ty trubko užij".
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:56
- Nahlásit
monika
tak jsem jí říkala, že žlutý-žíhaný tejraný nebyl na skladě.
mám ho něgde vyskladnit???
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:57
- Nahlásit
davidkova renata
kuš babo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 09:00
- Nahlásit
monika
on je zlatíčko a hlavně má neskutečnou radost, když jsem na ty pesy nasraná
je boží (a taky je určo rád, že nejni v ten moment v kurzu zrovna von )
tak jsem jí říkala, že žlutý-žíhaný tejraný nebyl na skladě
ticho, nebo Davídkojc šáhne pod pult
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:20
- Nahlásit
ahoj děcká, sem přestěhovaná od magora kolegyně a mám kocovinu, neb jsme s novou spolubydlou vypily 3 litránky vína, každé mělo jinou barvu a značku a tak.
nová spolubydla má čubís Hildu z útulku a čubís Hilda skáče neuvěřitelně vysoko a pořád.
co tady nového? no asi nic že...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:21
- Nahlásit
PetraK
nebo Davídkojc šáhne pod pult
jistěěěě,mám samý potpultofky
hele a mušim vám povjedít jaký sem učunila životní rozhodnutí! Letos nepeču vánočku!!!! alébrž štólu bo ta nekyne Tagže posměváčci typu fyfyjová tušim to byla loni ,si budou mušet najít jinej vobjekt
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:24 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
davidkova renata
Letos nepeču vánočku!!!! alébrž štólu bo
Jak se to peče???? Já ju oblibuju, chci recepís!!!!!!!
Jo a byla jsem o víkendě v Prýglu v kině na Prorokovi, vřele doporučuju!!!!!! Jako žádná komerce, ale super film, fakt!!!!!!!
|