Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 12:40
- Nahlásit

Čus fšicí,co maj jejich děti prázdniny a nechali maminku spát do půl jedenáctý.......

Gerda
No hele když jsou lidi pitomý, je lepší se jim vyhnout
Vono je to něgdy tešký.Já se tudlenc rozčílla tak strašně f parku v HM,že mě chlap táhnul pryč se slovy "matko nerozčiluj se,nebo ti prdne céfka" a od fyzickýho násilí a sprostejch slof ty lidi uchránilo jen to,že sem měla sebou i děti.
Krásná neděle,nasněžíno,zataženo a malinko sněžilo,tagže normální lidi ven moc nechtěli,ideální na procházkování s čoklama.Měli sme sebou jen Brůse a Tedíka,oba na voníčko,Brůs si magořil s balónkem ,Tedík si jen čmuchal a kluci dělali svý oblíbený andělíčky.Otočila sem se a viděla dvě postavy s malou bílou koulí na vodítku,jak se k nám blíží.Tedýse sem připla,dala Othelovi a přivolala sem Brůse a dala mu lehni.Lidi uš skoro u nás a já v šoku.Tříměsíční(jak pravil pán) feňule samojeda na flexině a škrťáku!
čubina se škrtila jak blázen a chlap za ní poletoval a vedle ní ženská,co povykovala "Džíny nesmíš,Džíny pejsci sou fuj,Džíny poslouchej přece" a rukou do ní šťouchala.Malá viděla psy,chtěla si hrát,cpala se k nám,škrtila se ,Brůs na místě vytancoval kolečkos jakou chutí by tu výzvu přijmul,ale oni ji rvali pryč.Tak jsem jim slušně řekla,ať si ji klidně pustí,že si můžou pohrát.V ten okamžik sem měla pocit,jak gdyž řeknu před Indem,jestli si dá hovjezí guláš.Vykulený voči a že né,to by špatně skončilo,ona se nedá chytit,pere se a jiný kecy.Já f šokua chviku sem přemejšlela o tom,že pustím Brůse,ona uš se flexina vo fšechno postará,ale paxem si to rozmyslela,páč by to vodnesla zasejc jen ta čubka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 12:45
- Nahlásit

jablunka
Pani nerozčiluj se. Příště si poznamenej adresu a zjisti, před kterou sámoškou nechávaj psa uvázanýho. Pošlu tam svůj gang, psa šlohnem a výhodně prodáme do lepších rukou

Nechcete něgdo samojeda? Má to výhodu, páč gdyž mi řeknete co chcete napsat do papírů tak vám to tam napíšu . Třá z něho může být další naháč barzojovití, varianta labutěnka

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 12:52
- Nahlásit

jablunka
To je strašně smutný, když si štěně nesmí pohrát s jinym psem. Takhle si asi akorát tu vzteklou čupku vypěstujou a pak se jim nejspíš vopravdu prát bude. A přitom dvě bělásci, viď? Jak by si krásně vyhráli, byli by v tom sněhu dost neviditelný. A vůbec zmizni do postele, nohy do tepla, šálu na krk, nic mokrýho, pěkně všecko za sucha, popíjej si mátovej čaj! A jak hsináček, Eště hnisáte pani? Jo a ten pán vožralel, co nás přišel vykázat z úplně prázné louky, eště taky řikal, když se jeho pes nalepil maryji na ocásek, vona jako fest nechtěla, navíc nemá ráda, když se nad ní sklání cizí lidi, takže vyvrčovala, řikal - no, podivejte, jak je agresivní, chce mě kousnout! Řikám - prosimvás, to je fenka a fakt nechce, aby jí vočuchával váš pes, vrčí na něj, ne na vás. A pak už pokračoval s tim, že sme nevychovaný a že mu jeho pes za náma furt utiká, takže máme jít pryč. U těch tvejch je možná šance, že jim někdo otevře oči, vypadaj, že byli asi střízlivý, ne? ))

brut
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 12:52
- Nahlásit

jablunka
máš hodný dětičky .... v našem městečku mají taky prázdniny, sem to poznala hned ráno, když mi cikáňata začali vyřvávat pod okny.

Tříměsíční(jak pravil pán) feňule samojeda na flexině a škrťáku!
čubina se škrtila jak blázen a chlap za ní poletoval a vedle ní ženská,co povykovala "Džíny nesmíš,Džíny pejsci sou fuj,Džíny poslouchej přece" a rukou do ní šťouchala.

jak ráda bych takovým pitomcům nasadila škrťák a ukázala jim, jak tomu štěněti je

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Gerda
Mně Maryje připomněla Milču: http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_8598_0.html. Drbe se furt, ale nemá nic rozškrábaného, srst OK a tak, tak to mamča neřeší (podle mě se drbe hodně).
Jinak Cir si vydrbal flek na hrudi+mu zarudly uši+se mu udělaly otlaky na loktech. Odblešenej už je, dneska ho Michal vyšamponoval zklidňujícím veterinárním psím šamponem, ještě musíme odčervit, pak začnu řešit alergie .

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:12
- Nahlásit

Gerda
To je strašně smutný, když si štěně nesmí pohrát s jinym psem
JJ, tak občas nějaká potkám, a páník argumentuje, že " by štěně už nechytl".

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:18
- Nahlásit

http://psi.sbazar.cz/daruji-dobrmanku-pelhrimov-o2 327682.html

Nechcete někdo pinzetku?

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:20
- Nahlásit

Biluška
Pani nerozčiluj se. Příště si poznamenej adresu a zjisti, před kterou sámoškou nechávaj psa uvázanýho.
Asi by pro toho psa bylo lepčí,kdyby ho něgdo šlohnul,ale tohle je typ lidí,co jedem půjde nakupovat a druhej ho bude uvázanýho hlídat.
Gerda
To je strašně smutný, když si štěně nesmí pohrát s jinym psem. Takhle si asi akorát tu vzteklou čupku vypěstujou a pak se jim nejspíš vopravdu prát bude.
Je to šílený a nejhorší,že nic nezmůžeš.
A přitom dvě bělásci, viď? Jak by si krásně vyhráli, byli by v tom sněhu dost neviditelný.
Oba na to byli říčný,Brůs taky těch parťáků na hraní moc nenajde,páč si lidi myslí,že je to ta agresivní argentinská doga.A někomu za boha nevysvjetlíš,že je to boxer.
U těch tvejch je možná šance, že jim někdo otevře oči, vypadaj, že byli asi střízlivý, ne? ))
Střízliví jo,ale tak ve vjeku 60-70 let a absolutně nepřesvječitelní.
A vůbec zmizni do postele, nohy do tepla, šálu na krk, nic mokrýho, pěkně všecko za sucha, popíjej si mátovej čaj! A jak hsináček, Eště hnisáte pani?
F posteli uš nevydržím,ale furt se hlídám.Uš nehnisám,teď uš se mi z mandlí uvolňuje ta hnus mrtvá tkáň,ale to uš je pohodička,vímže uš sem skoro zdravá.

brut
máš hodný dětičky
Terezka je ráno zbalila,zavřeli se f obýváku,dala jim snídani,vyvenčila a nakrmila zvěř.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:21
- Nahlásit

kachna_
Chudák Milča. Koupim ten šampon, okoupu jí, dám antiparazitika, uděláme koprolku, nový grancle, a ti řikám, že to bude fungovat, bo to jinak neni možný!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:41
- Nahlásit

Hyena
JJ, tak občas nějaká potkám, a páník argumentuje, že " by štěně už nechytl".
A přitom právě v téhle době by mělo být co nejvíc navolno, ať se to naučí, Agi byla na vodítku snad pětkrát v životě, kam to jde, tam ji beru bez, max. přes cestu ji připnu, i u nohy ji učím na zahradě chodit bez-teda-spíš ji učím zatím jen držet pozornost a vodidlo k tomu zatím netřeba.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:46
- Nahlásit

zdravím,tak na hostivařské přehradě je božsky,jsem potkali 4 psy a 5 páníčku,jinak nikde nikdo,kousek jsem kopírovala cestlu co jsme šli minule jako sbor a pak se knám přidal krásnej kříženec retrívra a ohaře asindy si sním furt jenom hrála a tak jsme přošli celej okolo přehrady + lesy okolní,dasty celou dobu míček a užíval si to taky,elis zůstala doma,kvuli tomu že by zmrzla a zapadla

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:50
- Nahlásit

jak vás čtu, marjápano já nenávidím lidi.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:53
- Nahlásit

Sali
marjápano já nenávidím lidi.
Mně už dokáže nasrat i když vystupuju z autobusu a někdo přede mnou jde pomalu. Mě tahle práce s lidma jednou úplně zdegenruje a zničí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:54
- Nahlásit

Mucholabka
autobusu a někdo přede mnou jde pomalu
tak v tom jedu s tebou

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:00
- Nahlásit

brezen2008
A ještě co mě bezmezně sere, je když někdo zavolá, a řekne Dobrý den, můžu se vás zeptat na ten internet? A ticho...co xakru jako chce, net je hodně široké téma...příp. když se někdo nepředstaví, nepopřeje mi od srdce dobrý den a místo toho Jak že se to jmenujete??? Tak pak vždycky nadiktuju jméno a řeknu Přeji vám také hezký den, s kým prosím hovořím já? a někteří se zarazí a omluví. Baví mě manipulovat lidi tam, kde je chci mít

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:00
- Nahlásit

Mucholabka
Mně už dokáže nasrat i když vystupuju z autobusu a někdo přede mnou jde pomalu.
Tohle mě až tak neirituje,každej má halt nastavenou rychlost jinak,ale co mě dostává do varu,je když od někud vycházím a ve dveřích se srazím s přicházejícím a on se rve nepříčetně dovnitř!

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:01
- Nahlásit

Mucholabka
radši už funguju jen na autě, a do krámu chodím před zavíračkou...
nenávidím lidi, fakt, lidi tupý jak úhel, lidi dělající jen samý boty, lidi kecající do věcí, do kterejch jim nic není a ani jim za špetku tabáku nerozumí, prostě lidi lidový, je to průser, ale je to tak.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:06
- Nahlásit

akorát jediná věc mi te´d udělala radost,
ta drobná psovodka policistka Tereza, s těma malinama, maliňatama a služebním NO Ferdíkem,
se s tím "dálkypádícím malinem" hlásí na výběráky podle NZŘ,
takže jí držím palce co to jde.

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:10
- Nahlásit

Sali
jak vás čtu, marjápano já nenávidím lidi.
Neblbni, dyk mi sme taky lidi a snad tě tolik neserem

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:15
- Nahlásit

Hyena
ty nejseš lidi ty seš hyena

Zany
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:22
- Nahlásit

J, tak občas nějaká potkám, a páník argumentuje, že " by štěně už nechytl".

Většinou není daleko od pravdy.

mac1
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:23 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit

Mucholabka
Mně už dokáže nasrat i když vystupuju z autobusu a někdo přede mnou jde pomalu jsou náročnější situace, třeba když vystoupí ze dveří tramvaje a zastaví se a začne se rozhlížet nebo když se zastaví na konci jezdících schodů a hrabe se v tašce nebo když do mě u pokladny pořád žďuchá vozíkem nebo .....

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:24
- Nahlásit

Sali
ty nejseš lidi ty seš hyena
a kuwa, tak voni mi to do vobčanky\ napsali blbě. Hned si jí půjdu změnit na pet pas

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:26
- Nahlásit

Zany
Většinou není daleko od pravdy.
když jsem měla náladu hecovat a ten druhý se nechal, tak jsme štěndo vždycky odlapili v pohodě. Většinou stačilo, abych si přivolala Hyenu a ono přiběhlo taky a dalo se ulapit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:27
- Nahlásit

mac1
Přesně něco takového mám na mysli. nebo když jdou tři vedle sebe po úzkém chodníku...už jim neuhýbám, buď je napdne se rozdělit nebo do nich vrazím, už je mi to jedno. Většinou cigáni v Přívoze nebo puboši s cigárama a vychlamaní jak leča, případně tři blondýny v růžovém apod.

Zany
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:30
- Nahlásit

Hyena

No, můj pejsek v pubertě , zkoušel co vydržím , tím, že se polapit nenechal a tropil si ze mě žerty.Ve třech měsících to ještě jde, pak už je to horší.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:32
- Nahlásit

Zany
Bucka si ze mně taky dělala legraci a zůstalo jí to dodnes, akorát dneska už vím kde je chyba a doufám, že už ji neudělám, mladá se zdá být míň vychcaná.

Zany
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:47
- Nahlásit

A kde je chyba, že bych měla zkušenost pro event. příště.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:49
- Nahlásit

Zany
že jsem se vztekla-a ona to poznala, a že jsem ji místo přivolávání chytala. A že jsem se bála ji pustit a neměla moji důvěru.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:00
- Nahlásit

Právě sem se nažrala, drahá děfčata. A to si pište, že dnes to byla svíčková s pěti!!!!!!!!!! Mám tak podělanou náladu, že to neni ani možný. A chci čokoládu!

<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání