| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:23
- Nahlásit
příjemného podvečera vinšuju
a asi začnu běhat... ve stáří se mi to bude hodit
http://www.novinky.cz/clanek/161442-mala-zlodejka- okradla-byvalou-sprinterku-v-duchodu-v-honicce-pro hrala.html
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:27
- Nahlásit
jablunka
Tedíkovi že k narozkám šecko nejlepčejší...
akorát teda foto dortu v přípravné fázi mi neudělalo nejlíp
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:32
- Nahlásit
wami
akorát teda foto dortu v přípravné fázi mi neudělalo nejlíp
čéče to sem ráda že to řikáš,mě se to taky krapet eklovalo bo na tý druhý třá to vypadá jak mrtfola co jí napadly červi
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:39
- Nahlásit
všíchní vás zdravím,
tedíka extra,
tejml dále séře,
já fetuju na krk,
tejml je léčen bílým rumem v černém čaji,
tchýně odjíždí autobusem,
mě začíná hryzat v břiše,
a vůbec.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:39
- Nahlásit
davidkova renata
bo na tý druhý třá to vypadá jak mrtfola co jí napadly červi
no, tak přesně TUHLE jsem měla na mysli, já to dycky tady tak jenom prolítnu, koukám po fotkách a tak... no, najednou mi hodil žaludek hobla...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:44
- Nahlásit
myšleno na Mucholabku...má ještě tolik času a možností...
Erin
nevím, nevím, zda bych si troufla tohle říkat, při své profesi, kdy mám spíš dojem,, že člověk by si měl s rozumem a s díkem Bohu užít každého dne, který má k dispozici...
Krom toho tuším, že min. jeden ten pes tolik času a možností neměl, možná dva i tři......taky bych v její situaci nechovala, ale pro záchranu dospělců i toto provizorium je lepší, než se otočit zády se slovy viz výše...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:46
- Nahlásit
brezen2008
zajdi si k svému lékaři. Radši, nejsi zas úplně zdravej člověk a tak.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:56
- Nahlásit
Proč tu nikdo nenapsal , že venku fučí vítr ze severního pólu ??? Jsem si nevzala čepici , málem jsem přišla o uši , ovšem zase jsem přišla na bezva věc , když mrsknete aport psovi v dostatečné vzdálenosti ( cca 100m) někam pod nějaký travnatý hrb, takže je v závětří a ještě psa pošlete hezky po větru a ne proti , tak si klidně můžete na chvilku sednout do auta než to najde a přinese ...ačkoli, vzhledem k tomu, že těch cca 100 m musíte ujít tam a zpět a mám 2 psy a každému 2x , tak to vlastně zas tak bezva nápad není , beru zpět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:57
- Nahlásit
brezen2008
musém bejt o příštím výkendu fit
proč?
jinak chrchlat můžeš eště pěkně dlouho,dyk marodíš teprf asi 3 . den ne?Si zajdi dochtoroj dyštak nebo si aspon kup v lékárně čaj nebo kapky na chrchel..
Sali
mě začíná hryzat v břiše,
se posereš,asi ,tak my ti pak složíme básničku,jo?
wami
já to dycky tady tak jenom prolítnu
no právě...na první pohlet nic moc
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:57 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Sali
dobrá,já jenom jestli mohu dnes něco udělat?
jako mám suchej kašel a na plících pálí a na víkend musím bejt fit,bo jiní by to chytli a to byl průser
zejtra tam skočím,měla by tam bejt od 8 ráno tak tam hned ráno sjedu
http://www.youtube.com/watch?v=yJrGt_Pu8TA&feature =related
davídková - ti napíšu meilem,čaj mám,jenže nějak chrchlám dál a mám jakoby sucho v plícívh
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:01
- Nahlásit
brezen2008
no teď bys měla bejt v teple, pít horkej čaj s medem a citronem, a bez léků toho moc ennaděláš.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:03
- Nahlásit
Sali
dík tak to dělám,tak budu dělat dál,dík
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:04
- Nahlásit
davidkova renata
jo, poseru se,
už se na to těším.
Fakt moc.
Dověděla jsem se od máti, že Tchoř asi sežral posraný vejce či co, ale kde to na těch sálech kdo snáší, už mi říct nedokázala, asi je tam nezná, ty sálofky....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:07
- Nahlásit
brezen2008
zajdi si zejtra na vyšetření, na dálku je to blbý radit, je třeba ti poslechnout dýchání.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:10
- Nahlásit
brezen2008
jako mám suchej kašel a na plících pálí
Babska rada - uvar dukladne dve, tri brambory ve slupce, rozmackej je po vyndani z varici vody vidlickou, vloz do pytliku igelitoveho. Obal hadrem, aby te to nespalilo a poloz na hrud. Vydrzi to hoodne dlouho a vytahne to hnusy z prudusek, lip se pak odkaslava. Aspon neco, nez nakluses za doktorem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:16
- Nahlásit
davidkova renata
hepi brzdéj tů jů
a jak má Tedík pjekně zarytej ten rypec do dortíku
tak to byla jediná fotka co ten náš foťák stihnul.
A moc díkes.
wami
Taktéž moc děkujem.
A teď mi vysvjetlete vobje,co vás ekluje na vařeným mletým se zeleninou a vařenech nožičkách! Ste ňáký cimprlich.
brezen2008
Na suchej kašel je nejlepší bejt f teple,ale dejchat chladnější vzduch,jako u astmatiků a laryngitiků.A kup si Sinupret,to sou bylinkový kapky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:18
- Nahlásit
Sali
Ale jo, bez léků toho na(po)dělá celkem dost. Cosi jsem onehdá v únoru přechodila a ještě v květnu jsem nemohla pořádně mluvit.
Je rozdíl v kvalitě mezi obvoďákem z města a na vesnici? Potřebuju se přeregistrovat a váhám, zda dojíždět do Prahy, nebo se zaregistrovat k místnímu doktorovi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:22
- Nahlásit
jablunka
Posílám gratulace Tedíkovi.
11. 2. to byl rok, co máme Máju. Koupila jsem jí plyšovou chobotnici, Cir jí sežral.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:22
- Nahlásit
jablunka
A teď mi vysvjetlete vobje,co vás ekluje na vařeným mletým se zeleninou a vařenech nožičkách!
ve složení vůbec nic... ale vzhled té směsi na první pohled je... ehm... eklující...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:24
- Nahlásit
kachna_
netuším, kvalita lékaře je od člověka, nikoliv od místa
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:27
- Nahlásit
kachna_
Děkujeme a vracíme je.Ale čéče komu mám gratulovat??? Vám že máte Máju,nebo Máje,že má vás? Tak rači vobjema.
wami
ale vzhled té směsi
Hm,mi to tak vůbec nepřijde.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:28
- Nahlásit
jablunka
co vás ekluje na vařeným mletým se zeleninou a vařenech nožičkách
čoveče sválně jsem si ty fotky prohlídla eště jdnou, pěkně při jídle, a nic....nechápu, můžou ty nůdle možná připomínat červy, ale to je asi tak jediný.....fakt nechňápu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:30
- Nahlásit
jablunka
nebo že by ještě někdo jiný tady znal z pitevny obsah žaludku zesnulého těsně po opulentním obědě? to semi příliš nezdá.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Dělá něgdo výcuc pro pracující lit?
jablunka
Saň gratuluje Tedíkovi. Ty nudle fakt vypadají jako červy, blé, fuj bek
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Sali
ale kde to na těch sálech kdo snáší
hm...tot otázka ,každopádně je to zajímavá myšlénka,bud zejtra ve střehu a dybys nějakou nosnici vypozorovala,dej vědět
a taky si puč vot tchoříka ty vobranářský pantofle bo dyš si nasereš do gatích,steče ti to dolu a těma dírkama to vyleze ven,což je fajn,ne?
jablunka
A teď mi vysvjetlete vobje,co vás ekluje na vařeným mletým se zeleninou a vařenech nožičkách
nic,akorát nás natáhlo
du se svalit,čuuuus
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:36
- Nahlásit
davidkova renata
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:43 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Sali
Biluška
davidkova renata
Ahá,tak špagétky to byly.
Biluška
Tedík děkuje.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:51
- Nahlásit
jablunka
jsou to měkkoni, neřeš je....co by říkali na fakt, že mi Kira přinesla chcíplotinu, kostru potáhlou slizem a zbytkama chlupů, na krku tomu ještě zbýval modrej voboječek, takovej titěrnej...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:57
- Nahlásit
Sali
Takovou zdechlinu jsem rvala z huby Gozéře. Ale oboječek to nemělo, původně to byla kočka. Ještě bylo poznat, že je to kočka. Hýbali s ní červi. Ta sfině to chytla do huby a chtěla zdrhnout. Neklaplo to, byla na stopce. Zbytek saně stál kolem ní a číhal jestli jí to náhodou neupadne, aby se toho zmocnili oni Odmítla to pustit Leda, že bych na TO sáhla a z té huby jí to vytáhla. To jsem odmítla já Nakonec jsem jí vrazila dva prsty do nosních dírek a když se začala dusit tak jsem ji nadzvedla, sklonila jí hlavu a z huby jsem jí TO vytřepala Fuj bek, blé a eště fuj bek
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:57
- Nahlásit
Sali
a co na to,když dastík vyblim morče,já u toho nebyla
|