Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:08
- Nahlásit

Fifi
co to tam ma za bobule ozdobny?
To sou kuličky pro kočky,uvnitř to má lososovej grém a čokliskům to děsně chutná.
Mars utociii! On je fakt z jiny planety!
No je,je prostě jinej.

TEDÍK VÁM VŠEM DĚKUJE

Neessi
páč jsi měla jít za Dr.Kočičkou

Asi jó.....

AlenaD
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:29
- Nahlásit

Nazdárek marodi, koukám že vás to nějak hromadně kosí

maixnerova

ten polštář pod krk používám taky a je moc dobrej

Sali

je klídek, kotce jsou otevřený, psi s náma v domě,
a já si čím dál tím víc vážím toho, že mám tohle privilegium mít věci tak jak můžu a současně i jak chci....

U nás to funguje podobně, teď jsme 14 dnů žili prakricky jenom v kuchyni a čuby se dobře snášej i na pár metrech čtverečních. Tak si říkám zaplaťbůh a jenom doufám že to tak bude i nadále, neumím si představit že by se nám to doma řezalo a musela bych je dělit.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:29
- Nahlásit

jablunka
vše nej nej nej )))

BinLadin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:36
- Nahlásit

Neessi
Prostě jsme nepolepčitelný
Vseho docasu,teda do pitvy....ta vyleci vse...

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:44
- Nahlásit

jablunka

Au aůů uši nebrat....ještě teď je mi blbě,dyž si vzpomenu,jak jsem před 20 lety v květnu ve tři ráno ,na staré libertě s hučkou na hlavě šlapu jak vo život na pohotovost.Před špitálem to beru přes obrubník a ono lup...budínek praskl a jela jsem zase dom

Jinak si Xena..ešte dělat Tedovi dort.
Mám vyřídit od Žanka,že jsi pevná a silná osobnost. A že fouká na bebí

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:45
- Nahlásit

Sali
mám tohle privilegium mít věci tak jak můžu a současně i jak chci.... mám to podobně (až na to, že ty kotce nemám vůbec ) , ostatně proto také jsou pro mě optimální 2 psi a doufám, že jich nikdy nebudu mít víc.Ale jinka si myslím, že i Mucholabka to má tak, jak chce , jen prostě chce jinak než my , že by se mi psi doma rvali, to si nedokážu představit, ale oba jsem měla od štěněte a to je trochu něco jiného.
Tedíkovi gratulace !!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:51 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Erin
ještě teď je mi blbě,dyž si vzpomenu,jak jsem před 20 lety v květnu ve tři ráno ,na staré libertě s hučkou na hlavě šlapu jak vo život na pohotovost.Před špitálem to beru přes obrubník a ono lup...budínek praskl a jela jsem zase dom
ty někomu říkej,že je Xena.
A s dortem mi hodně pomáhala Terezka,jinak bych se na to,velebnosti,taky vyprdla.
Mám vyřídit od Žanka,že jsi pevná a silná osobnost. A že fouká na bebí
Že mockrát dekujůůůů.A uš je mi líp,atb i Otobacit zabrali,tak uš sem smat pro letošek skončila. )

mac1
Tedík moc děkuje.(teda on si vo mě asi myslíže sem totální magor,gdyš uš mu tu to přez rameno říkám poněkolikátý.

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:58
- Nahlásit

mac1
že by se mi psi doma rvali, to si nedokážu představit, ale oba jsem měla od štěněte a to je trochu něco jiného.
to není něco jiného, to zas o psech toho moc nevíš, když pronášíš takovýhle výroky, prostě vám to takhle zaplaťpámbu vyšlo, a tím bych to skončila.

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:02
- Nahlásit

Ale jinka si myslím, že i Mucholabka to má tak, jak chce , jen prostě chce jinak než my
mac1
jistě, někdo dobrovolně chce mít psy na nějaký koloniový zahradě bůhvíjak daleko od domu s jinou zahradou , kde bydlí, že?
myslím, že moc myslíš, pokud teda nejsi Mucholabka pod jiným přihlášením, že za ní mluvíš.

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:49
- Nahlásit

Sali
jsme Mac1 a nikdy jsem nic jiného nebyla , nemám zapotřebí více nicků, za tím co řeknu a napíšu si stojím, nestydím se za to a nečiní mi problém přiznat chybu ( pokud dojsu k přesvědčení, že jsme ji udělala) a omluvit se , tož k čemu jiná přihlášení . A co se týče psů, tak já tedy jsem přesvědčena , že je sakra něco jiného mít psa od štěněte a "dělat si ho" než vzít dospělého psa, který si jistý není, který zažil to, co ani třeba netuším , že je sakra něco jiného přivést k dospělému sebejistému psovi domů štěně než k němu přivést třeba dospělého, nejistého psa, který prošel bůhví čím, ale rozhodně ničím dobrým a leccos hodlá řešit zuby, i když třeba jen proto, že se má strach a chce se bránit a netuší, že není proč .....to je můj názor, máš právo mít jiný, já Ti ho vymlouvat nebudu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:52
- Nahlásit

Sali
O zahrádkářskou kolonii se teda skutečně nejedná.
Někdo má psa zaparkovaného v kotci na cvičáku. Já to mám takhle. Co se dá dělat.
Aspoň je klid v rodině, nechci se furt přehadovat s kreténem odnaproti ohledně toho, že se mě bojí a že pes má zuby, nechci se přehadovat s rodičema od přítele, že pes v noci jednou řekl haf, že se bojí chodit na zahradu, případně chytat dva dny výčitky za to, že otevřeli dveře, za nima byl pes a málem si kvůli tomu nasrali do gatí. Případně zase vidět sousedku chodit po ulici s peticí proti bojovým psům apod. Nebo po nocích poslouchat, jak se přítel dusí. Mám svůj klid a zázemí jinde a mám to tam tak, jak to chci mít já, a nemusím furt někomu ustupovat. A až si postavíme svoje, bude zase všechno jinak. A jestli mám jednoho psa nebo tři už může být každému jedno.
Víc je mi líto pita od sousedky, který se dostane ven jednou za týden, protože je na ně moc silný, doma se ho všichni bojí když na ně zavrčí, a má deset kilo přesváhu. Když jim navrhnu, že jim ho budu trénovat, aby jim doma nedělal bordel tak nechtějí a radši ho nechají dělat bordel v baráku. Bojí se, že by mě sežral. Můj pes je sice venkovní, ale dostává to, co má rád, zrovna teď chrápe na jedné hromadě s lyžema, za chvíli jdu nastartovat druhého.
V tomhle složení smečky se mi nervou, ale až mladá doroste, bude třeba zase jiná situace.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:07
- Nahlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:10
- Nahlásit

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:20
- Nahlásit

mac1
ale jo, jasně....

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:22 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

jablunka

Jereš ,jereš chorobo do pelechu.

A vůbec, eště sem nepochopila,jak ty vobrázky sem přesublimuješ vod někud jinud,tak nemachruj a do duchen!!!
Hele v pátek tě chcu přepadnót a Žanek vyhrožuje pokud dotáhnu bacila z Bylan rozvodem

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:28
- Nahlásit

Mucholabka
Mám svůj klid a zázemí jinde a mám to tam tak, jak to chci mít já, a nemusím furt někomu ustupovat. A až si postavíme svoje, bude zase všechno jinak. A jestli mám jednoho psa nebo tři už může být každému jedno.
přeju ti, aby už to bylo, víš já prošla něcím zhruba podobným, taky jsem musela bydlet u člověka, který moje psy tehdy jednoho psa jako miloval, neb byli moji, ale víc miloval svý zvyklosti a hygienický normy, a já pro "klid v rodině" měla taky psa svýho i jako jeho, co mi pak samozřejmě zvostal, v cvingru na druhý straně obří zahrady, za stodolou, by jako nerušili, a tak....
max. to zestručním, za rok a půl bylo po romanci, která začala jak z Hollwoodu, a já se zařekla, že za TOHLE mi žáden chlapec nestojí, abych kvůli chlapoj odstavila svý psy a svý zásady,
a opravdu Ti moc přeju, abys co nejdřív měla svý zvířata tam, kde si je dokážeš skutečně zabezpečit, dohlídat a užít,
ono stačí, že je člověkl v práci BEZ psů, tak ten zbytek dne aby moh bejt s nima, i v noci, a ohlídat třeba torsi nebo tak....
Jsem velký odpůrce tý znouzectnosti, který se říká ustájení psů v kenelech na cvičáku, nebo na pozemcích k tomu určených, mimo dům psovoda....mám k tomu důvody, jednak zdravotnický, jednak si ráda prostě na zvířata dohlídnu a věnuju se jim, i když nejsem zrovna s nima venku v akci.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:37
- Nahlásit

Erin
Jereš ,jereš chorobo do pelechu.
Přiznávám,uš mi otrnulo,tři dny sem vydržela ležet,ale teď uš jen plehávám.
Hele v pátek tě chcu přepadnót a Žanek vyhrožuje pokud dotáhnu bacila z Bylan rozvodem
To uš budu zdravá a projdu barák s kadidlem a nechám ho vymrznout.
eště sem nepochopila,jak ty vobrázky sem přesublimuješ vod někud jinud,
Kliknu na vobrázek pravým myšítkem,levým na vlastnosti,zkopíruju adresu s koncofkou jpg a vložím sem jako fotku.

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:38
- Nahlásit

Sali

Jsem velký odpůrce tý znouzectnosti, který se říká ustájení psů v kenelech na cvičáku, nebo na pozemcích k tomu určených, mimo dům psovoda....mám k tomu důvody, jednak zdravotnický, jednak si ráda prostě na zvířata dohlídnu a věnuju se jim, i když nejsem zrovna s nima venku v akci.

Jednoznačný souhlas,pokud nemám psy doma ,nebo ve vytápěné ubikaci na dosah 10m nemusím mít psa vůbec.Po ovdovění jsem volila méně prestižní povolání,ale bylo vykonavatelné z domova...dohled nad dětmi i psy 24 hodin denně.A nikdy jsem nelitovala.

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:41 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

jablunka

Kadidlo dovezu vlastní...a pjekně narostlý

Kliknu na vobrázek pravým myšítkem,levým na vlastnosti,zkopíruju adresu s koncofkou jpg a vložím sem jako fotku.

Jo teorii ovládám,ale praxe mi nějak uniká

Pátek ...jsi volná??

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:43
- Nahlásit

Erin
to si nemůžu dovolit, mám kromě psů i cíle profesní, ale jsem z tohoto důvodu vždy velmi ráda, když tady pobývá na rekreačních pobytech tchýně, a vlastně psi nejsou sami...i když za sebe bych volila radějí svý patro jen pro sebe, že.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:43
- Nahlásit

Erin
Pátek ...jsi volná??
Janě a moc se těším.Přivezeš i vlkošky???

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:55
- Nahlásit

Sali
Já vím,že si to ty nemůžeš dovolit,bylo to spíš myšleno na Mucholabku...má ještě tolik času a možností...a zatahovat zvířata do svýho provizoria...to není ve prospěch daného zvirátka.

jablunka

Přivezu,ale budou vyběhaný a odpočívat v autí..neboj

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:58
- Nahlásit

Erin
Přivezu,ale budou vyběhaný a odpočívat v autí..neboj
Já se nebojím,naopak se těším a vůbec nemusej zůstat v autě.Pustíme je na Brůse a já od něj budu mít aspoň na jeden den klid.

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:58
- Nahlásit

A vůbec tady sněží

Vločka stíhá vločku,
na střeše za komínem ,
š*ká kocour kočku.

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:02
- Nahlásit

jablunka

Já se nebojím

Tsss vím Xeno,že nevíš co je bázeň.ale až ti vlkoš tlamou přerazí sanici,ocasem vyšlehne voko..nevim nevim jak budeš smýšlet a hlavně nadávat...sprostě a to sice hodně sprostě.

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:06 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Erin
až ti vlkoš tlamou přerazí sanici,ocasem vyšlehne voko..nevim nevim jak budeš smýšlet a hlavně nadávat...sprostě a to sice hodně sprostě.

tak mě bude tentokrát slyšet vo vesnici dál než obvykle.
Ale asi to bé hodně podobný,jako když se po mě projde kůň.

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:13
- Nahlásit

jablunka

Ale asi to bé hodně podobný,jako když se po mě projde kůň.

Tvé přání bude splněno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:09
- Nahlásit

toš fšecko nejlepčí psům co maj dneska narosky
hepi brzdéj tů jů
a jak má Tedík pjekně zarytej ten rypec do dortíku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:11
- Nahlásit

lidi,jak se mám zbavit,že furt chrchlám jkoby suchej kašel,mám se zabalit,ale do studena nebo do tepla + čaj?
musém bejt o příštím výkendu fit

<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání