| Autor |
Zpráva |
kokoška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:25
- Nahlásit
brut
máš pravdu, jenže se to hůř dělá než píše, dýchání zvládnu, ale jak si zakázat na to myslet? Nejsem mnich za šaolinu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:42
- Nahlásit
kokoška
Nemůžu to totiž hned řešit, ta bezmoc mě ničí ze všeho nejvíc!!!!
Hezky na to pomáhá, když se do té doby, než řešit můžeš, pořádně připravíš právě na tu akci řešení. A jak tak vymejšlíš řešení a postupy, děsně se ti uleví. Začneš strašlivýma pomstama, potom, jak se uklidňuješ, realisticky zhodnotíš to svý nasrání a vymyslíš OK řešení. No a jak se klidníš při tom vymejšlení, na řešící schůzce toho člověka strašně studeně odpálíš svým geniálním vyřešením situace!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:06
- Nahlásit
brut
že chřipčička moc na ústupu není
jak to,že není?Od tý chvíle,co mě přepadla,tak furt ustupuje-teda krůček po krůčku.... To by sem taky Garfield neměla tahat tu svoji 10 denní,kdoví,co to má za potforu -10dní chřipkovat teda nemíním Rači to tý svý křipce ani neřeknu a přepošlu ji Gerdičce
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:08
- Nahlásit
kokoška
ale jak si zakázat na to myslet
to je jednoduchý-přestat myslet vůbec,ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:13
- Nahlásit
Neessi
Viď ? Furt to sem něgdo tahá, vůbec tu neni StaHi s hovnocůcem, se tu za chvilku budem brodit v křipkách po kolena. Pošlete křipky ke mě, ať moc nebolí f krku, stačí horečka, ta je super, čék krásně leží a je mu bezvadně.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:16
- Nahlásit
Gerda
stačí horečka, ta je super, čék krásně leží a je mu bezvadně. ....a bezvládně
Je fakt,že StaHiová už dlouho nevyvážela,bé to tu děsně smrdět
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:24
- Nahlásit
Neessi
Je fakt,že StaHiová už dlouho nevyvážela
Kde vona může bejt....asi se zas válí v nemocnici. Takhle tu budeme mít kvůli ní fakt nepořádek. A to počkej, až přijde náčelník Velkej nos a smrdutá noha. To už padnem úplně.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:53
- Nahlásit
Gerda
já už jsem asi vyléčená,já už nemám,už nechcrchlám,nekašlu,nic mě nebolí a to díky asi tomu čaji a posteli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:56
- Nahlásit
brezen2008
No tak vidiš, takhle se to léčí, na jeden den se vleze do kutlochu a pak už to frčí samo!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:03
- Nahlásit
teď jsem potkala přerostlý šiperkošoltýje a Alenu D, čímž hlásím, že žije a já taky.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:13
- Nahlásit
Dobrý den, prosím vás jsem tu dobře v žumpě a nebo jsem v nějakým lazaretu plným bacilů a virů?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:20
- Nahlásit
pro fšechny fytoterapeuty:
CO dělá šťáva z černého rybízu, zástavu nebo purgaci????
je to to jediný, co tady mám do rumu, tak tvrdím chlpovi, že to staví...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:23
- Nahlásit
Sali
Když bude věřit tomu, že staví, tak bude stavět. Ale s tím rumem bych si až tak jistá nebyla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:29
- Nahlásit
Sali
Purgaci. Je to ovocná šťáva. To nemáš ani smectu pro psy? Máš rejži? Jeslti máš rejži, tak mu jí rozvař, pořádně, neceď to, ať to sní i s tou bílou blitkou, co se v tý rejži udělá. A dej mu banán, pokud ho máš. A jestli nemáš nic z toho, bude muset vydržet do rána, ať hodně pije a prdel si omejvá vlažnó vodó, jinak ho bude po celonočnim sraní děsně pálit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:30
- Nahlásit
Biluška
Ale s tím rumem bych si až tak jistá nebyla
Dyby byla slivovica, je to lepčí. Slivovica léčí, kudy teče, tož bych mu vrzla panáka, ať se desinfikuje zevnitř, bo co je v lihu, to se nekazí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:32
- Nahlásit
AlenaD
Brý den, pani, ste tu dobře v žumpě plné lazarůch ))) Jedinej tchoř má odpovídající nemoc )))) Co krk? Už máte po blokaci? Já už skoro jo. Spala sem v roláku ))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:34
- Nahlásit
Biluška
:lol:
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:37
- Nahlásit
Gerda
banána mu nedám, na to mě dosti nenasral
ale jinak už je mu hej a už se cpe vším, co najde.
jinak moje krční blokace vesele žije a vzkvétá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:40
- Nahlásit
Sali
ale jinak už je mu hej a už se cpe vším, co najde
Přesto mu tu sprchu doporuč, jesi se teď přežere, v noci zas nesběhne schody )))) To je fakt pako, aspoň tu slivku, kdyby si před tim obžerstvim dal....
jinak moje krční blokace vesele žije a vzkvétá.
A máš nahřáto? To kladivo? Už tě prokřupal ten neurolog? A nemáš z tý blokace i bouli vzadu na krku?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:41
- Nahlásit
Předváděla jsem zákazníkovi potkany a naskočila mi naprosto nechutná vyrážka, nechcete jí někdo? (Gerda?)
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:44
- Nahlásit
kachna_
naskočila mi naprosto nechutná vyrážka, nechcete jí někdo?
Zkus isdpcha, ten jistě ocení a bude moc rád.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:45
- Nahlásit
není mi vůbec nic , chce to někdo ?
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nahřáto, nafetováno, límec, cvičení, neurolog zlomil hůl, má se to nechat usadit. Tak usazuju. Se slavným Johnsonským protijedem to jde dobře.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
kachna_
dík, chtěla sem jen půlmegáč a křipku. Vyrážky a blokace si nechte kliďánko ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Dobrý večer všici
Sali
Černý rybíz působí močopudně a potopudně, protihnilobně, proti artritidě, průjmu, kurdějím a posiluje žaludek.
Gerda
děkuju za mlsky
byla jsi s Mařkou na tom sonu?
fšem marodům přeju brzké uzdravení a posílám uzdravovací energii
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:49
- Nahlásit
Jak jsem tam zahlídla téma Desetiletý jorkšír, tak jsem si vzpomněla, že jsme byli onehdá na výletě a tam šla nějaká strašně stará paní, šourala se, shrbená, taková ta postavička, co už roste do země no a za ní se šourala fenka. Stará, kolébala se co packa packu mine, co chvíle zastavovala, bylo evidentní, že neslyší a asi i špatně vidí a Gafáka napadlo, že je nebezpečná, tak že ju zabije (tu fenku). Flákla jsem ho traverzou, že jestli se té nebohé stařenky dotkne, tak ho vlastnoručně ubezduším a nikdy mu to neodpustím. Rozmyslel si to a nakonec si ju jen očuchal. Dle sdělení paní bylo fence sedmnáct let a prý dokud jí chutná jíst a chce na procházky, tak je to fajn. Byla to taková malá voříška neidentifikovatelná, ale bylo mi jí strašně líto, ač není vlastně důvod.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:49
- Nahlásit
Sali
A nemůžeš mít aji blbej polštář? Spíš v tom límci? Von pěkně drží tu kebuli tak, jak má bejt. Hlava je správně rovně, dyš jí jakoby vytahuješ z ramen, šošulku máš v rovině s páteří a trošku zasuneš bradu.
mac1
není mi vůbec nic
tak to tu sme asi jen dvě ))) Budeme teď muset větrat místo těch lazarůch )))
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:52
- Nahlásit
mac1
když ti nic nejni,tak s náma pojeď o víkendu nastydnout na výcvik - to vždycky fungovalo naprosto spolehlivě, skorem pokaždý jsem už první večer měla cca čtyřicítku, to se to pak běhá po poli...Už jsem přemluvila další kokru, slídičů bude víc jak ohařů, cha!Už mě bolí v krku, organismus se asi připravuje...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:53
- Nahlásit
Alexa
byla jsi s Mařkou na tom sonu?
Nebyla, vet jí hmatal po bříšku a neshledal zatím důvod - byla sem u dvou. Ten jeden jí bral vatičkou stěr z pipky pod mikroskop a žádný bakterie tam nenašel.
Fakt je šťáva z černýho rybízu protisravá? Dyť je tam cukr, je to povařený....bych řekla, že se po tom spíš podělá.
Garfield
bylo mi jí strašně líto, ač není vlastně důvod
Právě takoví pejskové mě dojímaj, řekla sem si, že až nebude maryje a eště nebude štěně, že si je budu brát z útulkůch domu na dožití, aby neumřeli takovýhle chůďata sami v kleci bez někoho, kdo je bude držet za tlapku.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:55
- Nahlásit
Gerda
Je to sobeckej dotaz, ale neurvalo by Ti to srce? My si vzali jednu na umřití ke koním (stejně nakonec neumřela přirozeně, ale byla nutná injekce) a na tohle by se mi často koukat nechtělo, i když poslední měsíce si fakt užila.
|