| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:00
- Nahlásit
Garfield
Je to sobeckej dotaz, ale neurvalo by Ti to srce?
Nevim, zatim mi odešel jen jeden pes. Taky to muselo skončit injekcí, ale už bylo jasný, že to zachránit nejde, že prostě odejde, takže bylo potřeba zajistit ten odchod co nejdůstojněji, nejmíň bolestivě, pokud možno bez stresu a hlavně sem byla ráda, že sem byla s nim. Stejně jako s naší bábi, která umřela doma držená za ruku. Nejsem vůbec žádnej necita nebo hrdina, co to bez slzy zvládne, ale myslim si, že mi trošku víc rve srce, dyš ty čokle umíraj sami.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:06
- Nahlásit
Garfield
Je to sobeckej dotaz, ale neurvalo by Ti to srce?
ne protože:
poslední měsíce si fakt užila.
.
Proto máme Hasky
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:14
- Nahlásit
Gerda
Nejsem vůbec žádnej necita nebo hrdina, co to bez slzy zvládne, ale myslim si, že mi trošku víc rve srce, dyš ty čokle umíraj sami.
Ahoj , mám to úplně stejně...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:16
- Nahlásit
Gerda
Fakt je šťáva z černýho rybízu protisravá? Dyť je tam cukr, je to povařený....bych řekla, že se po tom spíš podělá.
taky bysem řekla,že se pose..,ale bude to mít jinou barvu aspoň !
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:19
- Nahlásit
maixnerova
mám to úplně stejně...
Pani, šak vám ta Tonička pěkně mládne, je krásná, spokojená, veselá a to vaše soužití jí moc hezky svědčí!
Neessi
se pose..,ale bude to mít jinou barvu aspoň !
))) no jasně, pak bude běhat z toa do kuchyně a volat Mámo, asi sem umřel, mám úplně tmavou stoličku ))))
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:23
- Nahlásit
Gerda
Do hospody je brát nebudu.Nejsou na to moc zvyklí a pojedu MHD a to se mi nechce je sebou vláčet.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:24
- Nahlásit
Gerda
pak bude běhat z toa do kuchyně a volat Mámo, asi sem umřel, mám úplně tmavou stoličku )))) ....nebo mi uniká motorovej volej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:31
- Nahlásit
Neessi
nebo mi uniká motorovej volej
Tak to bude to poslední, co ve svym životě řekne ))))))))))) .......toho dne byla Sali obzvlášť neklidná....do toho ta zima nevlídná...v krvi vzbouřila se DNA...stačila jedna rána rozhodná....a pánvička, ta zbraň nevhodná...ta smrt byla čistě náhodná!!! (asi uklouz f koupelně)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:37
- Nahlásit
Garfield
ale neurvalo by Ti to srce?
Ne. Brali jsme si tak Brajku. Když víš od samého začátku, že to spolu máte za pár tak to není tak hrozné.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 19:48
- Nahlásit
Tak děcka letim z kolbeny, v parku se střílí z nějakýho kulometu, možná se teda už neuvidíme, jestli zbloudí kulka. Takže vám na rozloučenou sesílám verš:
Když sem se z práce vracel,
viděl sem skina jak zvracel
potupně f parku u koše,
vzal sem mu z kapsy miloše,
co čouhal ven třema nulama -
- budu mít vilu v zahradě s lamama.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 20:00
- Nahlásit
Hele gde je Davídkojc?Naposlet tu byla včera večer Jdu ji hledat.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 20:09
- Nahlásit
Gerda
Blázen.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 20:25
- Nahlásit
Neessidavidkojc je nejaka marodna,vcera jsem ji volala a vypadala teda spatne i pres ten foun!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 20:28
- Nahlásit
nemethova5
vypadala teda spatne
...nic zvláštního...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 20:29
- Nahlásit
Gerda
já myslela, že jsi s Mařkou byla na tom sonu a je v pořádku .... že má stěry z pipky negativní nemusí být zase až tak průkazný ... Denča měla opouzdřený zánět dělohy, na pipce nic znát nebylo
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 20:47
- Nahlásit
Gerda
Už máte po blokaci? Já už skoro jo. Spala sem v roláku
Je to rozhodně lepčí, byla jsem na parafínu a masáži. Uvidím ráno.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 20:59
- Nahlásit
nemethova5
davidkojc je nejaka marodna,vcera jsem ji volala a vypadala teda spatne i pres ten foun!
No to vim taky,fčera jsme si šeptem chraptěly do telefounu vzájemně.Furt mi nadávala,že nic neslyší
Dneska má ýbrdepku a chce vagon seruprámu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:16
- Nahlásit
Neessi
Dneska má ýbrdepku a chce vagon seruprámu
nestačily by jí studený obklady? Jsou levnější a nejsou návykový ....
Ty máš chřipčičku na ústupu, ale zatím to vypadá na nějaký množení okolo nás
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:18
- Nahlásit
Sali
Esli tam nemáš pro samečka žádná ofiko léčiva, tak mu vraž lžíci mletýho kafe (nezalévat) do pusy a donu´t ho to polkbnout. je to hnusný, ale staví to vcelku spolehlivě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:21
- Nahlásit
Hyena
lžíci mletýho kafe (nezalévat) do pusy
výborně se potom bleje ... pardon, ale jinak to nazvat nejde
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:23
- Nahlásit
Zany
Do hospody je brát nebudu.Nejsou na to moc z
Chyba, je to to nejlepší místo na socializaci. I když je pravda, že když v pátek dorazli kamarádi s pátým čoklem (nejmenší tam byla půlroční labroška), tak místní nevěřili. A když jsem pak procházela venčit ze salonku výčepem ven po boku Hyenu, v patách vzrostlé čévéčko, tak už se jen šoupaly židle. Ale kytárky a naše libé hlasy vše spravily
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:24
- Nahlásit
brut
výborně se potom bleje ... pardon, ale jinak to nazvat nejde
jen nech bejt, mě už to zachránilo klikrát na vodě, na vandru...prostě mletý kafe mají narozdíl od oficiální medikace v každým kiosku či hospě. jen si chviličku připadáš jak kávovar
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:25
- Nahlásit
Lucie od Arta
v pondělí dělám ( bych měla dělat) zkoušky z myslivosti , ještě jsem se nezačala učit, obávám se, že na to padne právě ten víkend
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:27
- Nahlásit
Hyena
brut
Copak černej koks nemají taky všude?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:28
- Nahlásit
Hyena
jen nech bejt, mě už to zachránilo klikrát na vodě, na vandru
mně na chatě .... nejdřív jsem se pozvracela a pak jsem u toho ještě dva dny smrkala kafe, které mně nějakým záhadným způsobem vniklo do nosu
|
mac1
Člen |
- Nahlásit
Garfield
ale bylo mi jí strašně líto, ač není vlastně důvod daleko víc mě dostávají staří psi ( zejména, když je člověk znal i jako zvířata aktivní a plná energie) než staří lidé , se přiznám, že staří lidé mi většinou spíš lezou na nerv
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Neessiaha,tak to rači pudu,bo o zadnou chripcicku,ani rymecku nestojim,cela zumpa je jakasi chcipla!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:30
- Nahlásit
Garfield
chatu mám 3kiláky od nejbližší vesnice a tam není lékarna... tu mám cca 15km od nás
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:31
- Nahlásit
brut
Aha, tak to je pak úplně nejlepčejší plná skříň haj*lpapírů a na záchod cedulku: "Nejbližších 24 hodin obsazeno" a dát tam takovou tu značku pro označení úložiště jadernýho odpadu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:38
- Nahlásit
Garfield
nemáme ani ten záchod ... ale těch hajzlpapírů máme dost
|