| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:52
- Nahlásit
mac1
tyjo, tak držím palce, mě to čeká za rok, teď v březnu mi začíná kurz...se docela těším . Tak mi pak poreferuješ, jaks dopadla...Já budu ve sněhu na pláních u Novomlýnských nádrží provozovat lov.kynologii v praxi...tže pak patrně lehnu se zápalem plic a neodchodím ten drahej březnodubnovej kurz myšlení...pardon myslivosti...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 22:12
- Nahlásit
Lucie od Arta
možná lehneš se zápalem plic, ale určitě budeš mít víkend hezčí a zábavnější než já , tak tam pozdravuj . Ko, a novinka , právník : zákon o sdružování občanů zakazuje občanskému sdružení ukládat jakékoli povinnosti občanům , kteří nejsou členy onoho sdružení. Nemorální výši poplatků za ch. servis nečlenům není třeba řešit, je to nesmysl , kdo s takovými poplatky souhlasí ať si smlouvu podepíše, komu to je proti mysli ať smlouvu ani nečte. Jediným nutným poplatkem je poplatek ČMKU za vydání PP, a o doporučení ke krytí nemusí nečlen vůbec žádat a .......mě to dnes tak potěšilo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 22:24
- Nahlásit
Koukněte na první část... je tam o záchranařině s australákem
http://www.ct24.cz/vysilani/2009/02/14/20941105811 0007-20:05-fokus-ct24/
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 23:55
- Nahlásit
já taky něco našla, ale asi se vám to nebude líbit, já teda odešla od toho docela rozhozená. fakt blázen
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 06:19
- Nahlásit
Bodré zasněžené ZASE ráno-už by teda skoro mohlo přestat sněžit,začíná to být docela únavné
|
monika
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:02
- Nahlásit
Neessi
taky zdravím, ráno jsem se nemohla dostat z baráku, zafujalo nám dveře, pak jsem se nemohla dostat do auta, zamrzlo a už toho sněhu mám fakt dost. Máme 47 cm sněhu. Fakt hnus velebnosti. Jediná potrhlá Fanyna má z toho sněhu opravdu radost. Ten kdo psal charakteristiku plemene německá doga, ji nikdy neměl doma.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:13
- Nahlásit
dobré depresivní ráno. Pitomej sních je naprosto fšude. Děcka jsem do školy vezla třicítkou, místy jsme se rozjeli až na čtyřicet V těch místech, kde v létě předjíždím auta jedoucí stodvacet se slovy "zase nějakej poxxnej dědek v klobouku" Dvakrát jsem málem byla v příkopě, protože Amálie má nejspíš místo pnojmanik brusle
Za hodinu mám mít canisku ve Vrbně POD PRADĚDEM. Tam teda nejedu, na to nemám odvahu a dostatek psychických sil. Jede se tam kus po hřebeni, to by mě nejspíš našli až na jaře
už ani Gozéru ten sníh nebaví
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:14
- Nahlásit
dobré ráno od mikroskopu.
Rum fialový, neb jinak se ten výsledný nápoj nedal nazvat, očividně zabral, Tchoř již spokojeně vyhledává na COS další posraná vejcata, a já se zde asi poseru taky, nikoli vejrem, ale nákladem biopsií kolem sebe a následným trvalým přísunem kávových PHM.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:27
- Nahlásit
už ani Gozéru ten sníh nebaví
Biluška
protože už jí sfini líný došlo, že velmi rychle se ona v zápřahu do saní a lyžař s báglem na zádech za ní stanou jediným dopravním prostředkem pro zajištění proviantu potažmo obživy vaší usedlosti.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:36
- Nahlásit
Sali
Možná to má drobnou souvislost s tím, že postroj jí už prakticky ani nesundávám. Dneska tahala ven dva sousedy, včera tři a už si ji byla objednat kámoška co jede na deset s děckama k doktorovi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:48
- Nahlásit
Dobré usněžené ráno.
Nesnáším ty černé zmrdy!
Včera jsem jela tramvají z práce a v Přívoze jeden morgoš ke mně zezadu nenápadně přišel, vyškubl mi z ruky mobil a vyskočil z tramvaje a zdrhal. Zdrhala jsem za ním, mezitím jsem řvala ať tu kurvu černou někdo chytí, oběhla jsem za ním asi padesát bloků, a nakonec mi s ním pomohl jeden chlap a ten mobil mu vzal, za což jsem nesmírně vděčen. A taky jsem potkala hlídku, a ti týpka nakonec chytili. Zmrdovi bylo 13, ještě mu ani kulky nenarostly, a měl štěstí že ho chytli oni ne já, páč jsem měla chuť ho zabít. Byl větší než já, ale to mi nevadilo.
Tak jsem v noci oběhla celý Přívoz, a do půl jedenácté se pak psal protokol. Pro potrata si přišla cigánská matka, jak vysoká tak široká naprosto typická cigánská Venuše. A jestli toho hajzla někdy uvidím jet v tramvaji nebo na ulici, tak půjdu sedět a nevím, kdo zdědí psy, ale rozeberte si je a buďte na ně hodní, a do vězení mi někdo choďte dělat osvětu a učte mě nebýt rasista.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:55
- Nahlásit
Biluška
Ta dlužná částka je 970 Kč? To je totiž jediná složenka, co tu mám. Teda ještě kromě Vodovodfonu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:56
- Nahlásit
Mucholabka
dobrej zážitek.
Nemůžeš si brát Ferdíka do práce?
Tak, jak ho popisuješ, by jistě nebyl problém naučit ho lovit lidi, ten by vrtěl a klapal, jak by uviděl budoucího figuranta, nevrčel by, nevypadal by agresivně, jen by měl děsnou radost z toho, že si bude moct ulovit hádejte koho?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:58
- Nahlásit
Biluška
a to jako taháte auta ze závějí, nebo jak?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:03
- Nahlásit
Mucholabka
Něco kolem tisícovky, takže to asi bude ono.
Sali
Ze závějí, které na ně každou noc nasněží Auto spadlé do závěje v příkopě už Gozi ven nedostane, to je na ni moc.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:06
- Nahlásit
Sali
Nemůžeš si brát Ferdíka do práce?
Já si právě říkala, jakou by měl pejsek bezmeznou radost za nevinnou vytloukačku někde ve tmě v rohu...akorát že nemůžu. Bucku by to tay bavilo, ale bez koše, s košem by nešla.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:13
- Nahlásit
Paní profesorka. Ráno chodím venčit psy na "psí louku", při návratu domů se téměř vždy zastavím v malém krámku pro čerstvé pečivo k snídani ( čokli říkají, že křupavé houstičky jsou lepší než gumové rohlíky ze včerejška), dnes mě u krámku zastavila paní se "zdrhačem" na vodítku a ptala se jestli byl na louce ten běžec ? Přes louku občas běží nějaký nadšený sportovec. Tak říkám, ne , nikoho jsem tam neviděla , proč ? A paní mi říká, no on je nějaký divný, celý v černém , a včera na něj Maxík štěkal , vždyť byl celý v černém a ještě k tomu běžel. A představte si, že on klidně pak běžel na zpátek. No vždyť říkám, že byl divnej, přeci když ví, že je tam pes, který na něj štěká a skáče, tak má jít běhat jinam a neprovokovat . Paní je profesorkou na gymnaziu, takže by člověk i nějakou tu inteligenci předpokládal
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:15
- Nahlásit
dobrý den všem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:20
- Nahlásit
Mucholabka
to máš blbý, a ani v kenele by tam někde nemoh vegetit tichej a nennápadnej?
Nemáte přece hygienický předpisový zábrany...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:21
- Nahlásit
mac1
JJ, miluji lidi, kteří mají pocit, že se druzí automaticky musí přizpůsobit jejich problémům. Ať už je to na straně pejskařů nebo nepejskařů.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:25
- Nahlásit
Sali
Nooo, Ferdík není tichý a nenápadný, to Bucka ano. nemám kennelu ale klec a z té Ferdík vyleze,on ji rozebere-nasere se a projde skrz. I kdybych vzala Bucku, tak psi mají vstup do objektu zákaz, i když jsem nikdy nepochopila důvod. Možná, kdybych odlovila manažerku, řekla jí stalo se mi to a to, jezdívám domů přes tu a tu lokalitu, necítím se bezpečně a chci to a to. Ale to mi akorát řekne, ať s sebou nosím plynovku místo psa, ale na o mi pomůže plynovka, když kretén zdrhá s mojima věcma.
Dnes jedu domů o půlnoci.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:27
- Nahlásit
Biluška
Hele, napadlo mě, jestli by se k Mášenkovi do práce nehodili ti dva vlkošpicouni. Hlídaj dost intuitivně, Milča bez jakéhokoliv cíleného výcviku rozlišuje večerní návštěvy, na které je možno štěkat a denní, které je možno vítat.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:41
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=9wCLxbIgtO4&feature =related
tam je i Neesi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:45
- Nahlásit
brezen2008
Jů, a co to má ta malina s nohou?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:48
- Nahlásit
na o mi pomůže plynovka, když kretén zdrhá s mojima věcma.
Dnes jedu domů o půlnoci.
Mucholabka
musíš jí říct, že poptřebuješ vypadat tak odstrašujícím dojem, aby ani kykány nenapadlo si s tebou něco začít,
a to znamená mít vedle sebe psa jak hovado, s vzhledem hrůzu nahánějícím. Urostej pit na to stačí.
Plynofka je to platná jak mrtvýmu zimník, nemá ten varovný charakter.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:51
- Nahlásit
DObré ráno plné bílého závoje fšem, co se stále ještě snaží najít v té zimě něco krásného. Dobré ráno i těm, co nic nehledají a všem ostatním, co už našli/nenašli a přesto jim to nestačí.
Dnes mám svátek já, navalte prachy, dorty si strčte do lednice ))
Maryje se fčera prala. U školy. Venčili sme skupinově, s pidižvíkama - s Džulinama, to sou lvíčkové, řikám jim sebevražedné komando, protože vždycky přijdou a obě sebou praští na záda, jako to bylo v Životě Brajena, když ho křižovali. No a do skupiny najednou přivlála holka s čubou, čuba neposlouchala, pobíhala, holka furt pištěla, poskakovala, snažila se jí chytit. No a Mařena potřebuje na seznamování s novou čubou klid. A jak ta holka poskakovala a dycky kus čuby chytla a ta se jí vysmekla, udělala to i když se naše čupky vočuchávaly, v tu chvíli byly v sobě, vona furt pobíhala a pištěla, vypadalo to, že je honí, já sem stála a čekala na vhodný okamžik k odchycení, což jsem vzápětí provedla, čapla svýho psa, odkopla jejího směrem k ní, obě sme se navzájem omluvily a bylo vyřízeno. Si na ní dám pozor příště, stačilo, aby se chovala normálně a čupky se mohly normálně seznámit.
Ale dnes ráno mě potěšila, jedna fenka jí má ráda, dokonce za ní utekla a trošičku si spolu hrály. Bo ta fenka je jak Nána, vůbec jí nevadí, že jí Mařka ze začátku honí tak trošku naštvaně, když se zastavěj, čupka jí dává hubičky )))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:51
- Nahlásit
Sali
Urostej pit na to stačí.
Kdykoli se se psem-nebo fenou ukážu v Přívoze, tak se ptají, za kolik prodám tak nahazuju částky, aby záviděli, a oni padají do mdlob, bo neviděli pohromadě víc než tisíc korun.
musíš jí říct, že poptřebuješ vypadat tak odstrašujícím dojem, aby ani kykány nenapadlo si s tebou něco začít,
Snad něco vymyslím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:54
- Nahlásit
Mucholabka
Mám podobnej zážitek, z ruky mi sebral telefén jeden takovej, ale bílej, když sem šla z práce. A noc sem strávila na policajtech, s hodnym a zlym poldou. Fakt super Soucítim s tebou, škoda, že si ho nechytla sama.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:59
- Nahlásit
raaní ftip:
Na patológii pitvá doktor pána Nováka a hovorí si:
- Ten má ale veľkého vtáka, to musím zobrať ukázať žene.
Príde domov, položí ho na stôl a vraví:
- Schválne sa pozri...
Žena:
- Nehovor, Novák je po smrti?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:59
- Nahlásit
Gerda
škoda, že si ho nechytla sama.
Štěstí pro mě i pro něj, jinak bych asi strávila noc v cpz a byla bych obviněná z ublížení na zdraví s následkem smrti.
s hodnym a zlym poldou
Já jen s hodnýma Byli super, akorát jim to trvalo dlouho, ale souhlasili že vetamix je drahý-víš jak to myslím
|