Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:52
- Nahlásit

mac1
tyjo, tak držím palce, mě to čeká za rok, teď v březnu mi začíná kurz...se docela těším. Tak mi pak poreferuješ, jaks dopadla...Já budu ve sněhu na pláních u Novomlýnských nádrží provozovat lov.kynologii v praxi...tže pak patrně lehnu se zápalem plic a neodchodím ten drahej březnodubnovej kurz myšlení...pardon myslivosti...

mac1
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 22:12
- Nahlásit

Lucie od Arta
možná lehneš se zápalem plic, ale určitě budeš mít víkend hezčí a zábavnější než já , tak tam pozdravuj . Ko, a novinka , právník : zákon o sdružování občanů zakazuje občanskému sdružení ukládat jakékoli povinnosti občanům , kteří nejsou členy onoho sdružení. Nemorální výši poplatků za ch. servis nečlenům není třeba řešit, je to nesmysl , kdo s takovými poplatky souhlasí ať si smlouvu podepíše, komu to je proti mysli ať smlouvu ani nečte. Jediným nutným poplatkem je poplatek ČMKU za vydání PP, a o doporučení ke krytí nemusí nečlen vůbec žádat a .......mě to dnes tak potěšilo

brut
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 22:24
- Nahlásit

Koukněte na první část... je tam o záchranařině s australákem

http://www.ct24.cz/vysilani/2009/02/14/20941105811 0007-20:05-fokus-ct24/

monika
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 23:55
- Nahlásit

já taky něco našla, ale asi se vám to nebude líbit, já teda odešla od toho docela rozhozená. fakt blázen

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 06:19
- Nahlásit

Bodré zasněžené ZASE ráno-už by teda skoro mohlo přestat sněžit,začíná to být docela únavné

monika
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:02
- Nahlásit

Neessi
taky zdravím, ráno jsem se nemohla dostat z baráku, zafujalo nám dveře, pak jsem se nemohla dostat do auta, zamrzlo a už toho sněhu mám fakt dost. Máme 47 cm sněhu. Fakt hnus velebnosti. Jediná potrhlá Fanyna má z toho sněhu opravdu radost. Ten kdo psal charakteristiku plemene německá doga, ji nikdy neměl doma.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:13
- Nahlásit

dobré depresivní ráno. Pitomej sních je naprosto fšude. Děcka jsem do školy vezla třicítkou, místy jsme se rozjeli až na čtyřicet V těch místech, kde v létě předjíždím auta jedoucí stodvacet se slovy "zase nějakej poxxnej dědek v klobouku" Dvakrát jsem málem byla v příkopě, protože Amálie má nejspíš místo pnojmanik brusle
Za hodinu mám mít canisku ve Vrbně POD PRADĚDEM. Tam teda nejedu, na to nemám odvahu a dostatek psychických sil. Jede se tam kus po hřebeni, to by mě nejspíš našli až na jaře

už ani Gozéru ten sníh nebaví

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:14
- Nahlásit

dobré ráno od mikroskopu.

Rum fialový, neb jinak se ten výsledný nápoj nedal nazvat, očividně zabral, Tchoř již spokojeně vyhledává na COS další posraná vejcata, a já se zde asi poseru taky, nikoli vejrem, ale nákladem biopsií kolem sebe a následným trvalým přísunem kávových PHM.

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:27
- Nahlásit

už ani Gozéru ten sníh nebaví
Biluška
protože už jí sfini líný došlo, že velmi rychle se ona v zápřahu do saní a lyžař s báglem na zádech za ní stanou jediným dopravním prostředkem pro zajištění proviantu potažmo obživy vaší usedlosti.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:36
- Nahlásit

Sali
Možná to má drobnou souvislost s tím, že postroj jí už prakticky ani nesundávám. Dneska tahala ven dva sousedy, včera tři a už si ji byla objednat kámoška co jede na deset s děckama k doktorovi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:48
- Nahlásit

Dobré usněžené ráno.
Nesnáším ty černé zmrdy!
Včera jsem jela tramvají z práce a v Přívoze jeden morgoš ke mně zezadu nenápadně přišel, vyškubl mi z ruky mobil a vyskočil z tramvaje a zdrhal. Zdrhala jsem za ním, mezitím jsem řvala ať tu kurvu černou někdo chytí, oběhla jsem za ním asi padesát bloků, a nakonec mi s ním pomohl jeden chlap a ten mobil mu vzal, za což jsem nesmírně vděčen. A taky jsem potkala hlídku, a ti týpka nakonec chytili. Zmrdovi bylo 13, ještě mu ani kulky nenarostly, a měl štěstí že ho chytli oni ne já, páč jsem měla chuť ho zabít. Byl větší než já, ale to mi nevadilo.
Tak jsem v noci oběhla celý Přívoz, a do půl jedenácté se pak psal protokol. Pro potrata si přišla cigánská matka, jak vysoká tak široká naprosto typická cigánská Venuše. A jestli toho hajzla někdy uvidím jet v tramvaji nebo na ulici, tak půjdu sedět a nevím, kdo zdědí psy, ale rozeberte si je a buďte na ně hodní, a do vězení mi někdo choďte dělat osvětu a učte mě nebýt rasista.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:55
- Nahlásit

Biluška
Ta dlužná částka je 970 Kč? To je totiž jediná složenka, co tu mám. Teda ještě kromě Vodovodfonu.

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:56
- Nahlásit

Mucholabka
dobrej zážitek.
Nemůžeš si brát Ferdíka do práce?
Tak, jak ho popisuješ, by jistě nebyl problém naučit ho lovit lidi, ten by vrtěl a klapal, jak by uviděl budoucího figuranta, nevrčel by, nevypadal by agresivně, jen by měl děsnou radost z toho, že si bude moct ulovit hádejte koho?

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 08:58
- Nahlásit

Biluška
a to jako taháte auta ze závějí, nebo jak?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:03
- Nahlásit

Mucholabka
Něco kolem tisícovky, takže to asi bude ono.

Sali

Ze závějí, které na ně každou noc nasněží Auto spadlé do závěje v příkopě už Gozi ven nedostane, to je na ni moc.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:06
- Nahlásit

Sali
Nemůžeš si brát Ferdíka do práce?
Já si právě říkala, jakou by měl pejsek bezmeznou radost za nevinnou vytloukačku někde ve tmě v rohu...akorát že nemůžu. Bucku by to tay bavilo, ale bez koše, s košem by nešla.

mac1
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:13
- Nahlásit

Paní profesorka. Ráno chodím venčit psy na "psí louku", při návratu domů se téměř vždy zastavím v malém krámku pro čerstvé pečivo k snídani ( čokli říkají, že křupavé houstičky jsou lepší než gumové rohlíky ze včerejška), dnes mě u krámku zastavila paní se "zdrhačem" na vodítku a ptala se jestli byl na louce ten běžec ? Přes louku občas běží nějaký nadšený sportovec. Tak říkám, ne , nikoho jsem tam neviděla , proč ? A paní mi říká, no on je nějaký divný, celý v černém , a včera na něj Maxík štěkal , vždyť byl celý v černém a ještě k tomu běžel. A představte si, že on klidně pak běžel na zpátek. No vždyť říkám, že byl divnej, přeci když ví, že je tam pes, který na něj štěká a skáče, tak má jít běhat jinam a neprovokovat . Paní je profesorkou na gymnaziu, takže by člověk i nějakou tu inteligenci předpokládal

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:15
- Nahlásit

dobrý den všem

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:20
- Nahlásit

Mucholabka
to máš blbý, a ani v kenele by tam někde nemoh vegetit tichej a nennápadnej?
Nemáte přece hygienický předpisový zábrany...

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:21
- Nahlásit

mac1
JJ, miluji lidi, kteří mají pocit, že se druzí automaticky musí přizpůsobit jejich problémům. Ať už je to na straně pejskařů nebo nepejskařů.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:25
- Nahlásit

Sali
Nooo, Ferdík není tichý a nenápadný, to Bucka ano. nemám kennelu ale klec a z té Ferdík vyleze,on ji rozebere-nasere se a projde skrz. I kdybych vzala Bucku, tak psi mají vstup do objektu zákaz, i když jsem nikdy nepochopila důvod. Možná, kdybych odlovila manažerku, řekla jí stalo se mi to a to, jezdívám domů přes tu a tu lokalitu, necítím se bezpečně a chci to a to. Ale to mi akorát řekne, ať s sebou nosím plynovku místo psa, ale na o mi pomůže plynovka, když kretén zdrhá s mojima věcma.
Dnes jedu domů o půlnoci.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:27
- Nahlásit

Biluška
Hele, napadlo mě, jestli by se k Mášenkovi do práce nehodili ti dva vlkošpicouni. Hlídaj dost intuitivně, Milča bez jakéhokoliv cíleného výcviku rozlišuje večerní návštěvy, na které je možno štěkat a denní, které je možno vítat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:41
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=9wCLxbIgtO4&feature =related

tam je i Neesi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:45
- Nahlásit

brezen2008
Jů, a co to má ta malina s nohou?

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:48
- Nahlásit

na o mi pomůže plynovka, když kretén zdrhá s mojima věcma.
Dnes jedu domů o půlnoci.

Mucholabka
musíš jí říct, že poptřebuješ vypadat tak odstrašujícím dojem, aby ani kykány nenapadlo si s tebou něco začít,
a to znamená mít vedle sebe psa jak hovado, s vzhledem hrůzu nahánějícím. Urostej pit na to stačí.
Plynofka je to platná jak mrtvýmu zimník, nemá ten varovný charakter.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:51
- Nahlásit

DObré ráno plné bílého závoje fšem, co se stále ještě snaží najít v té zimě něco krásného. Dobré ráno i těm, co nic nehledají a všem ostatním, co už našli/nenašli a přesto jim to nestačí.
Dnes mám svátek já, navalte prachy, dorty si strčte do lednice ))
Maryje se fčera prala. U školy. Venčili sme skupinově, s pidižvíkama - s Džulinama, to sou lvíčkové, řikám jim sebevražedné komando, protože vždycky přijdou a obě sebou praští na záda, jako to bylo v Životě Brajena, když ho křižovali. No a do skupiny najednou přivlála holka s čubou, čuba neposlouchala, pobíhala, holka furt pištěla, poskakovala, snažila se jí chytit. No a Mařena potřebuje na seznamování s novou čubou klid. A jak ta holka poskakovala a dycky kus čuby chytla a ta se jí vysmekla, udělala to i když se naše čupky vočuchávaly, v tu chvíli byly v sobě, vona furt pobíhala a pištěla, vypadalo to, že je honí, já sem stála a čekala na vhodný okamžik k odchycení, což jsem vzápětí provedla, čapla svýho psa, odkopla jejího směrem k ní, obě sme se navzájem omluvily a bylo vyřízeno. Si na ní dám pozor příště, stačilo, aby se chovala normálně a čupky se mohly normálně seznámit.
Ale dnes ráno mě potěšila, jedna fenka jí má ráda, dokonce za ní utekla a trošičku si spolu hrály. Bo ta fenka je jak Nána, vůbec jí nevadí, že jí Mařka ze začátku honí tak trošku naštvaně, když se zastavěj, čupka jí dává hubičky )))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:51
- Nahlásit

Sali
Urostej pit na to stačí.
Kdykoli se se psem-nebo fenou ukážu v Přívoze, tak se ptají, za kolik prodám tak nahazuju částky, aby záviděli, a oni padají do mdlob, bo neviděli pohromadě víc než tisíc korun.
musíš jí říct, že poptřebuješ vypadat tak odstrašujícím dojem, aby ani kykány nenapadlo si s tebou něco začít,
Snad něco vymyslím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:54
- Nahlásit

Mucholabka
Mám podobnej zážitek, z ruky mi sebral telefén jeden takovej, ale bílej, když sem šla z práce. A noc sem strávila na policajtech, s hodnym a zlym poldou. Fakt super Soucítim s tebou, škoda, že si ho nechytla sama.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:59
- Nahlásit

raaní ftip:
Na patológii pitvá doktor pána Nováka a hovorí si:
- Ten má ale veľkého vtáka, to musím zobrať ukázať žene.
Príde domov, položí ho na stôl a vraví:
- Schválne sa pozri...
Žena:
- Nehovor, Novák je po smrti?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:59
- Nahlásit

Gerda
škoda, že si ho nechytla sama.

Štěstí pro mě i pro něj, jinak bych asi strávila noc v cpz a byla bych obviněná z ublížení na zdraví s následkem smrti.
s hodnym a zlym poldou
Já jen s hodnýma Byli super, akorát jim to trvalo dlouho, ale souhlasili že vetamix je drahý-víš jak to myslím

<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání