Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:45
- Nahlásit

Biluška
na sněhovou lopatu se nemůžu ani podívat
máš moje sympatie.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:54
- Nahlásit

Teda to jsou lidi, ale u těchto jedinců se to dalo více než předpokládat, uvolnila se nám nějaká místa na coursing. Nevadí, mám náhradu, ale mohli dát vědět dříve než dva dny předem.

Radka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:59
- Nahlásit

Mucholabka
Ahoj, doufám, že máš domluvené nemrznoucí počasí. Jak motýlům zmrznou uši, nemůžou lítat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:04
- Nahlásit

Radka
Prý o víkendu bude hezky. Radši aby byl mráz, než aby bylo mokro! Jak to začne tát, tak mě jebne, i když mám nové boty...

Radka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:11
- Nahlásit

Mucholabka
No tak to jsem zvědavá. Tát zrovna nemusí, stačí mi tak -2 až 0.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:13
- Nahlásit

Jůůůůů, podařilo se mi udat barzoje, to mám radost

brut
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:29
- Nahlásit

Dobré ráno

Koukám, že u Bilušky zemědělská malovýroba nehrozí, o čerstvé zelenince se nám může jen zdát, takže jsme tam kde předtím .... stejně jak Davídkojc v pérdeli

Jinak se nám v ulici ucpal kanál a všechny s*ačky tekly ven, smradu bylo požehnaně, ledofka místama ještě lepší. Právě přijela četa kanálek opravit .... jsem zvědavá, jak rychle budou makat ( posledně to opravovali celý den a to bylo léto)

Jinak hlásím, že my jsme téměř bez sněhu, vůbec nic nepřipadlo a ani nevypadá, že by chtělo připadnout. Na jednu stranu závidím všem, co mají sníha a čisté psy na druhou bych ho nechtěla odklízet, stačila mi ta troška, co byla

Bassi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:41
- Nahlásit

Biluška

Ahoj,můžu mít na tebe prosbu? posílam maila

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:48
- Nahlásit

na druhou bych ho nechtěla odklízet, stačila mi ta troška, co byla
brut
Ani mi nemluv!!! Zítra jdu místo bowlingu s kolegama a místo chlastačky odklízet sníh ze cvičáku!!!
Při tom pomyšlení je mi zle a doufám že trpaslíci mi připraví třeba poruchu na tramvaji nebo něco takového, abych tam nemusela.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:21
- Nahlásit

Hurááááá uš konečně přestalo sněžííííít
Nejmíň hodinu nespadla ani vločka . Dokonce se tady objevili i silničáři a protáhli hlavní tah, takže směrem k hranicím se dá jet celkem bezpečně šedesátkou

Bassi
Sova dorazila, hned ti jdu spísnout odpověď

brut
Pch, tu je zeleninky i ovoce dost, ale hladoví rodinní příslušníci si to musí přijet natrhat sami. Zejména ti, kteří jsou-li požádáni o pomoc s kopáním izolace prohlásí, že se možná k večeru na chvilku staví podívat se jak jsme s tím daleko

brut
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:32
- Nahlásit

Biluška
Pch, tu je zeleninky i ovoce dost, ale hladoví rodinní příslušníci si to musí přijet natrhat sami.
sem myslela žumpu a ne rodinný příslušníky, kteří jsou k ničemu .... ovšem takové bych poslala taky rovnýma nohama někam
Jinak mladá na tu poštu došla, takže by si měla mít obálku dneska nebo zítra doma

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:36
- Nahlásit

brut
Jinak mladá na tu poštu došla, takže by si měla mít obálku dneska nebo zítra doma
Super

sem myslela žumpu a ne rodinný příslušníky, kteří jsou k ničemu
Žumpa má stávající přísun ořechů všech druhů zajištěn . Pokud se nám sem teda zase nenastěhují veverky jako loni . To jsme měli asi deset deka lískáčů, všechno ostatní sklidily veverky Gdyž si žumpa dojede na rybíz, třešně, švestky, mirabelky a jiné poživatiny může si jich také odvézt co hrdlo ráčí Riskovat to přes českou poštu radši nebudu, to by asi dorazila rybízová marmeláda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:54
- Nahlásit

Biluška
všechno ostatní sklidily veverky
přijedu s nánou....možná zasejou,ale už neskliděj

Du se balit a jedu asi na vlčáry ,asi mám problém,ta sfině mě dneska konečně slušně voprala.Jediný co se f týdle sračce dá dělat je trénování drajvu,takže jí vokážu balon a schovám ho za záda,což jí příšerně nasere a převede dost kontaktní revír ,jak vykročim do ní,je fsteklá jak stádo sršnů a skáče jak idyjot a dycky mě drcla hubou mezi kozi..dneska mě tam rafla .Sem se jí chtěla arogantně vysmát,ale paxem se vzpamatovala,seřvala jí až spadly nějaký šišky v lesíku a praštila jí.Neni blbá ,už byla hodná a jen řvala a skákala a cvakala.Jaxe může mírumilovnej mazlik během pikosekundy změnit v takovýho zuřivýho kreténa...,jestli todle zkurvený počasí bude trvat eště chvíli,mr*ne nám voboum!
No nic,du se sbalit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:59
- Nahlásit

davidkova renata
Ten pes tě jednou zabije.
janika
kam razíš?
žeby na vlčáry?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
TY woe, paní, to seš teda v pěkným průseru . Jako hned se sbal a val na ty Vlčáry, ale řeknu ti, že tohle už asi stejně nezachráníš Cestou pochopitelně kup haltinu, stopku, stahovák a savo, páč jim na Vlčárech došlo

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
hele to jí fackni, když tě u nácviku vyštěkání zkusí voždíbávat, aspoň vidíš, co ti říkám, že malý kontakty vedou netlumený k větším kontaktům, a z nich je jen krok k oždíbávání, a pak to končí tím, že tebe jen opere v náznaku, ale figuranta veme do modra.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:02
- Nahlásit

Mucholabkacau,ale nezabije davidkojc,hajan dela to same,uz jsem sama modrina,oni si jen tak hrajou,sice brutalne ale hrajou.
davidkova renatahele ty co tak nesnasis snih,poslala jsem ti meila,tak laskave odepis jo a pak jed na ty slavny vlčáry!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:04
- Nahlásit

Biluškaze bych tamjela taky,kdyz me hajos tak rad vozobava,kdyz si hrajem????mozna se dozvim,co jsem jeste nevedela???(mineno samozrejme ironicky)

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:04
- Nahlásit

Biluška
hele ty si děláš prdel, ale ono je to mnohem vážnější,
já už se v selektování lidí dostala tak daleko,
že lidi dělím na ty, co uměj cvičit, a má cenu jim k tomu něco říct, protože je co oslovit,
a na ty, co si můžou jít to know-how, jak se vůbec provozuje živočišný druh pes, shánět pro mě za mně třeba do prdele.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:06
- Nahlásit

nemethova5
Však si dělám legraci, a moc se nečil, nebo večer dotáhnu Bucu a ta tě zase opere, že si týden nesedneš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:10
- Nahlásit

Mucholabkato tezko,dorazim s ortezou,zase mi sjela blbe hnata,zas me to boli jak svina,uz aby ten humus snih slezl a bylo uz sucho,uz me to taky nebavi,ve stredu jsem se dostala z roboty pozde domu,bo nejeli tramvaje a busy byli narvany,tak se pak necil,no!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:11
- Nahlásit

nemethova5
No já včera dojela z roboty 0:05, a budík jsem mlěa nastavený na 5:30 a hned zase jela.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:22
- Nahlásit

Sali
pak to končí tím, že tebe jen opere v náznaku, ale figuranta veme do modra.
no šak sem si na tě fspomněla,ale fakla sem jí ,to jo bo mě to nasralo,ani necekla a dělala hodnou,sfině fsteklá,votpoledne bé pokračování
isdpch
má tu taky někdo střevní křipku jako já ?
gerda
kam že tě kousla ?
tam gde maj vostatní žencký kozi kozi kozi..
ta čuba má zánět v uchu, to vám říkám já
jen si dělaj pérdel,minulej tejden tam ěla něco červenýho,sem to umořila za dva dny betadýnou,ale..

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:38
- Nahlásit

isdpch
jak tu žijete, má tu taky někdo střevní křipku jako já ?
tu měl Tchoř, sežral asi na sálech posraný vejce bo co, šak to znáš, ty baby tam...já mám krční hexnšůs, to bys taky měl zkusit, to je squělý.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:40
- Nahlásit

fakla sem jí ,to jo bo mě to nasralo,ani necekla a dělala hodnou,sfině fsteklá
davidkova renata
pokud tomuhle říkáš sfině fsteklá, co bys říkala mojí Quíííčence?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:52
- Nahlásit

Mucholabkahele promin,ja dnes nejedu,nejak to mam zas pomotany,hele pristi utery,jo chudaku malej,tak to vstavani ti nezavidim,asi bych zdechla,no nic du si lecit koleno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:52
- Nahlásit

Sali
sežral asi na sálech posraný vejce
jako myslíš nějaký to připravenýk umělýmu voplodnění?????
pokud tomuhle říkáš sfině fsteklá, co bys říkala mojí Quíííčence
no fakt je fsteklá jak kráva,je jasný,že každej máme svý normy u čokla,to je samozřejmý a logický,dostane úpa nepříčetnej výraz a je schopna mě cvaknout,fakt by se jí slapčí povaha snad bála ,přitom na ní můžu normálně dříví štípat,je to beránek..Ztichla protože sem se nasrala přesně tim způsobem co normálně při obraně nee.Vona je fakt poslušná na slovo,akorát holt nesmí bejt na pochybách,že to myslim jako smrtelně vážně.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 13:09
- Nahlásit

davidkova renata
ty máš svatý a zlatý zvíře, a máš jí přesně tam, kam si jí pustíš, a kde jí dáváš najevo, že se ti to líbí.
Tobě stačí jen nastavit mantinely, a vona pokejvá hlavou a vmístí se do nich, na rozdíl od dobrmana, co je pinč a myslí jako pinč, to znamená, že štípne a hupne a zkusí to uhrát na loztomilost...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
Sali
ty máš svatý a zlatý zvíře
na rozdíl od dobrmana, co je pinč a myslí jako pinč, to znamená, že štípne a hupne a zkusí to uhrát na loztomilost...

to je fakt, Nýna je super, jestli chceš, půjčím ti piraňu, je něco ajko dobrman... taky se tě pokusí obechcat a přitom se tváří roztomiloučce a nevinně

Jinak mám stejnou zkušenost, ale malá rafla můj prst, páč v ruce sem držela balonek. Dostaal přes čuňu, tvářila se jako nejvíc tejranej pes, ale za chvíli se lísala, po několika hodech cvaknutí zkusila znovu .... naštěstí druhý zásah byl úspěšný, takže teď jen řve, poskakuje a případně obíhá v soustředěných kruzích.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 13:26
- Nahlásit

Musím říct, že oprava ucpané kanalizace je asi celodenní.... udělali díry na pěti místech, spustili sondu či co to do nich strakali a stojí u tý první, vrtí hlavou a rozkládají plány. Jen doufám, že do večera budou hotový

<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání