Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:38
- Nahlásit

Sali
Ne, pán si mě u toho nevyfotil...prostě si představ narvanou tramvaj, u značkovače jízdenek tlupa, nedá se projít, a zezadu mě začal tlačit chlap, ale úplně šíleně nehorázně, tak jsem mu řekla, ať se naučí chovat, a začal mne inzultovat fyzicky, což jsem si nenechala líbit a další chlap se taky přivtěřil a shodil ho na zem. A pak vystupoval na stejné zastávce jako já, a asi si na mně vzpomněl, tak mě začal kopat, tudíž jsem ho shodila na koleje a trochu do něj začala bušit a říkala jsem mu že ho zmrda zabiju. Toho chlapa potkávám v tramvaji hodně často a vždy vyhledává nějaké konflikty, dokonce si jej pamatuju jako pacienta, když jsem ještě chodívala na střední na praxi, doopravdický podivín, měly jsme z něj s holkama srandu a vítr zároveň, samomluva, opakování stejných rituálů každý den apod.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:41
- Nahlásit

Mucholabka
njn....asi mu nesedí terapie, no, nebo to nebere...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:50
- Nahlásit

Sali
že by se z něj stal zemEdělec?

To přesuň do rubriky "takhle při pátku" . Mášenek 1) má alergii na jakoukoliv fyzickou práci 2) zdechne mu i kaktus
Je to stejný typ jako ten chlap tvojí kamarádky. Jakkoliv dlouho se bude rýpat v počítačích, v elektronice a v autech. To klidně. Ale dej mu do ruky krumpáč a rýč a uslyšíš stopadesát výmluv proč dneska nemůže jít vykopat tu díru

Na jaře nám praskl odpad. Venku před barákem. Ty trupky co tam byli pamatovaly ještě Hitlera. Koupila jsem nové, dovezla je domů, složila je v chlívě a nařídila Mášenkovi vykopat staré, umístit nové a díru opět zaházet. Od března do července se nedělo nic. Buď neměl čas,nebo bylo škaredě, nebo byl unavený.... v červnu mi ruply nervy, šla jsem a vykopala jsem je sama. Mášenek přišel, viděl, vyrval mi krumpáč z ruky,neboť mu bylo před sousedama stydno. Po deseti minutách práce přišel domů s tím, že dneska stačí a pokračovat bude zítra (toho výkopu bylo zapotřebí tak pět-šest metrů v hloubce cca 30 cm, z toho dvě třetiny jsem udělala já) . Pak se opět nedělo nic, krom toho, že když pršelo tak naše okapy vypouštěly vodu na trávník před barák a dále na silnici. V červenci přijeli děcka na gulak. To byla krásná výmluva, nemůžou se kopat odpady, musíme se věnovat dětem . Jeden den jsme šli do sousední vsi trénovat pasení ofcí. Mášenek se odmítl zůčastnit, pěší pochody on nerad. Tak jsem mu připoměla, že by ono volné půldne mohl věnovat tomu odpadu... večer se vrátíme domů, odpad netknutý. Výmluva zněla "já sem tam šel, ale Semetriky stály u plotu a dívaly se na mě. Přece jim nebudu dělat divadlo " Nakrkala jsem se úplně do běla, ruply mi asi tři cévky, sedla jsem k počítači a napsala jsem úřední žádost o provedení výkopu . Tu jsme s děckama druhý den poslali když jsme jeli pro obědy. V soudní obálce s modrým pruhem (jsem netušila, že se to dá koupit v každém papírnictví, ale fakt dá ). Mášenek si došel na poštu vyzvednout doporučený dopis, domů se vrátil fialový vzteky, ale výkop byl hotový ještě týž den

Jako soukromého zemědělce, co má půl dne v ruce vidle a druhou půlku dne lopatu si ho vůbec neumím představit

leila
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:54
- Nahlásit

Biluška
biluuu koukej co u nás mají

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:57
- Nahlásit

leila
Se s nima roztrhl pytel Já už si ji vzít nemůžu, mám stopstav Muchoš chtěla buldoga

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 17:10
- Nahlásit

Ahoj Lidi,
jak jsem si to letmo přečetl tak mi připomnělo kamaráda z hokeje kterej rozhodil mezi klukama že by potřeboval práci a když se ho ptali co by chtěl dělat, jak to jako vidí a co umí tak řekl: nevím to je jedno, hlavně abych měl tak 60táců a nic nedělal.
Já to chtěl taky ale mám smůlu nebo možná štěstí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 17:14
- Nahlásit

leila
Ta už je tam asi dva měsíce, jednou už i byla pryč a vrátila se.
Biluška
Buldog proč ne, ale co s Hektorem Velikým a Europou a dobrmanem?

Bože, proč ti jejich slovenští čokli mají tak debilní jména a ten náš od nich se jmenuje Dragon Unbreakable, hihi.

Na lide.cz v diskusi o dobrmanech jsem toho dobrmana nabídla a prý potřebuju dostat přes hubu. Prý se ho snažím zbavit já atd atd takové ty kecy.
Ještě že majitelka převoz ke mně zatím odložila, ti psi by mě snědli.

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 18:01
- Nahlásit

Mucholabka
nemám na tebe emila, tak ti to písnu sem
Dinulka, grónský pes, 6 let, PP, coursingová licence
eště něco?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 18:39
- Nahlásit

Mucholabkanazdar!!!ty jsi horsi jak ja!!!kdyz jsem chtela toho jednoho fetaka uskrtit,skoro se mi to povedlo,kdyby me neodervali dva chlapy,mela jsi ho hajzla nakopnout primo pod tramvaj hajzla jednoho,kdyz nevi jak se chovat k zenskym!hele jinak diky za gratulaci,ja sice slavim narozky az 26.2.,ale jinak diky,jinak ted jsem prijela ze cvicaku a dobry,cvicak jsem jeste nasla,i kdyz furt se sype a sype a me uz z toh hrabe a hrabe...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 18:53
- Nahlásit

nemethova5
Vidíš to, a to jsem křehká dívka běžné postavy.
Na mě ráno křičelo ICQ, že máš narozky, tak jsem to rači napsala, páč si nikdy po ránu nepamatuju kterého je.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 19:46
- Nahlásit

Znovu se ptám:GDE JE DAVÍDKOVÁ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 19:50
- Nahlásit

Neessi
GDE JE DAVÍDKOVÁ
f prdeli... je tu spousta zajímavej lidí,tagže tu asi chvíli pobudu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 19:54
- Nahlásit

Mucholabkano ono neni o co stat,uz je ze me stara skatule,ale nevadi,clovek je rad,kdyz si nekdo vzpomene,hele ty mas pech ti reknu,lidi jsou sfiiiine a bude hur!
davidkova renatapani,ja myslela,ze jste nekde spadla do zaveje a nyny dela zachranare a vyhrabava te,ty vogo,na to jaky je pocasi,tak na cvicaku ucast hojna a kde ses,ze se dobre bavis,hodne lidi te postrada!!!!!!!!!!!!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
No konečně. Huš sem mysléla, že sem vás fčera tím svým sociálním cítěním votrávila tak, že ste klekla definitivně.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
že tě tady kolem nikde nevidím.....

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 20:11
- Nahlásit

Sali
davidkova renata
že tě tady kolem nikde nevidím.....
Vona už včera vyhrožovala do telefonu, že definitivně humře a bude se vyskytovat pouze v nehmotné podobě. tak si tady asi někde lítá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 20:15
- Nahlásit

Holkýýýýýýýýýýýý gde stééééééééééé
Vyhrála jsem ve Sportcéééééé juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.
Poďte, pudem se rozšoupnout . Berte každá flašu, jako gdyž jsme zapíjeli mrtvé psy a půjdem slavit

Jo a vyhrála jsem šestsetčtyřicetdvakorunčeských,upozorňuju na to pro jistotu dřív než začnete žebrat půlmegáče

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 20:18
- Nahlásit

Biluška
flašu beru s chutí, te´d jsem přijela z práce, třicítkou to táhnul Tchoř z Hořovic až do Svinářova, silnice nabraly ty samý parametry jako u vás....

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 20:19
- Nahlásit

Hyena

Vona už včera vyhrožovala do telefonu, že definitivně humře a bude se vyskytovat pouze v nehmotné podobě. tak si tady asi někde lítá.

Prdlačky švagrová,svádí na chorobu svou nepřítomnost v naší žumpě,milé ,střediskové

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 06:22
- Nahlásit

davidkova renata

Jo tak to jo,pani.Sem myslela,že ste to už zabalila
Jinak bodré ráno fšeeeeeeeeem,venku je jen - 6 °C a t.č. u nás nesněží

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 07:31
- Nahlásit

Dobrý ráno všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:10
- Nahlásit

Dobrý ráno fšem co už zase dřou i těm, co se flákají.

Tady furt sněží Kurňajs gde se to bere?

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:17
- Nahlásit

Biluška
taky nevím, kde se ty bílý sračky berou, zásadně padají jen tudy, kudy jedu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:20
- Nahlásit

Proč mi trpaslící ráno vypnuli budík, aniž by mi dali vědět?

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:23
- Nahlásit

Mucholabka
Protože jsou to sfině. Zkus vodu, trpaslík je dobrý plavec,ale nevydrží

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:26
- Nahlásit

Proč mi trpaslící ráno vypnuli budík, aniž by mi dali vědět?

proč mě trpajzlíci zas zablokovali krk, aniž by mě dali šanci se k tomu vyjádřit???? kafe jsem sice teď k puse donesla, ale už jsem tak zvostala...

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:27
- Nahlásit

janika
to musíš bejt (jezdit) všude???

věčně se pohybuju na trase Rakovník-Louny-Slaný-Hořovice-Beroun-Praha,
tak to si nevybereš.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:29
- Nahlásit

Sali
taky nevím, kde se ty bílý sračky berou, zásadně padají jen tudy, kudy jedu.
V tom případě tě důrazně žádám, abys okamžitě přestala jezdit na trase Osoblaha- Liptaň - Město Albrechtice, páč tady se pohybuju já A zítra musím do Holomóca, tak tam prosím tě nejezdi

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:33
- Nahlásit

Biluška
to Ti můžu zcela zodpovědně slíbit, nevydám se tam ani ve snu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:35
- Nahlásit

Sali
to Ti můžu zcela zodpovědně slíbit, nevydám se tam ani ve snu.
No tak proč tady furt sněží gdyž ty sem nejezdíš?

Mě už to sněžení neba, na sněhovou lopatu se nemůžu ani podívat

<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání